Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 15 Aug 2014, 07:37) Mah, fitilist, fumigenist si petardist te stiu, fantezist aflu acum ca esti! Trecând peste personulitatea in sine numita udrea sansele ca o femeie sa fie aleasa presedinte sunt cam la fel de mari ca si cele de a castiga marele premiu la loto! Iar cand aceasta femeie e "blonda lui base" deja sansele scaderea cu inca trei ordine de mărime. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Curvele regilor su altor capi de stat au sfarsit de obicei tragic pentru ca nu au avut bun simt. S-au crezut mai ceva decat aia care le phhooteu.Nutzik nu face exceptie. Scenarii ca ale carpului sunt posibile teoretic fara numar.Pana si ultimul betiv de pe Sarariei o sa realizeze ca udrea=johanis=base.Singura problema ar fi tur 2 cu sasu vs.nutzik. Despre oniricile carpului marcat ca probabil e prea mic si subfinantat ca sa acceada tagma exclusivista a justitiei sau sa uce pe taburet in politica mare o sa avem parte pana il muta sau vreun caritabil il baga la ciolan.
![]() Despre candidatura lui corbex eu sunt de acord cu ea.Macar asa poate le piere romanilor definitiv ideea de republica ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(bion @ 15 Aug 2014, 16:44) Nea bioane, unu' Einstein zicea odata ca "Sunt doar doua lucruri infinite, universul si prostia umana, insa asupra primului aspect nu sunt atat de sigur". Romanii inca nu mi-au dat deocamdata motive sa cred ca nu sunt vizati de ipoteza lui. Ba chiar, dupa conduitele noastre din ultimii vreo 4-5 ani, as zice ca suntem exemple ilustre ale realitatii mai mult decat palpabile, de-a dreptul carnale a acestei ipoteze... Asa ca e bine sa nu subestimam niciodata potentialul romanilor de a se lasa prostiti. O data, si inca o data, si inca o data... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am auzit ca vinu si rachia de anul asta ar permite cel putin teoretic un moment de semiluciditate al conationalilor Daca pronia are grija ca problema ucrainei sa se rezolve firesc, romanilor sa le vina gandul al bun :rolleyes
draga paulica tu te prefaci sau asa esti? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
I'm back in business...
![]() Dacis, gata cu vacanta, e vremea sa iesi la tabla sa vedem ce stii. Asa ca astept sinteza ta pe marginea deciziei CCR nr.805/03.07.2008 respectiv decizia CCR nr.78/2014 publicata in M.O. nr.273/2014. Poti dezvolta subiectul daca te tin cunostintele juridice. Fiind sarbatoare si mini-vacanta, ai termen pina luni, altfel reexaminarea se da la toamna. ![]() Hai succesuri ! |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Habar n-am. Care-i broblemu acolo? despre ce-i vorba?
PS Tu nu erai banat?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(bion @ 15 Aug 2014, 17:24) Mai bioane, tu tii sa arati ca nu esti decat un taran pe care nu-l duce capul sa combata ideea, nu persoana. Tot insisti sa subliniezi ca nu esti suficient de istet pentru o discutie civilizata. This post has been edited by paul_p: 15 Aug 2014, 17:14 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dacis |
![]()
|
In PMP vad ca vine circu' dracului: deja vad ca Diaconescu se tine tare, cu unghiile si dintii de candidatura, din tara vin mesaje de sprijin pentru madam Udrea, la DNA se anunta anchete care o strang usor-usor in plasa pe aceeasi madama!...
Cum ziceam, circul dracului. Da' mesaju-i bashtept: Base asta nu mai controleaza pe nimeni si nimic! ![]() QUOTE(bion @ 15 Aug 2014, 17:24) Asta-i una din cele mai absconse afirmatii pe care am auzit-o in ultimele destule zile... Tradu si pentru muriturii de rand, sa pricepe si mintsale noastre ceava! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(bion @ 15 Aug 2014, 17:24) Am auzit ca vinu si rachia de anul asta ar permite cel putin teoretic un moment de semiluciditate al conationalilor Daca pronia are grija ca problema ucrainei sa se rezolve firesc, romanilor sa le vina gandul al bun :rolleyes Monarhia salveaza Romania! Asa-i mai dacis? ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Deloc. Bunul simt salveaza Romania. Cand l-om capata!
PS Bun simt = common sense. Ca sa nu apara confuzii! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 16 Aug 2014, 10:04) Deloc. Bunul simt salveaza Romania. Cand l-om capata! PS Bun simt = common sense. Ca sa nu apara confuzii! Daca astepti ca acest lucru sa se produca dinspre mase...vorba ceea: mananca babo sa cresti. ![]() ![]() La concret, e cazul sa facem un versus: de o parte regele, iar de cealalta base la ciresica sau ponta in barcuta? ![]() Hai nene bion, nu ma sustii? ![]() This post has been edited by Dan73: 16 Aug 2014, 13:29 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De un asemenea conducător avem nevoie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 16 Aug 2014, 14:26) 1. Exemplele de bun simt se transmit de sus in jos. 2. Intrucat in discutie sunt opozabile in principal casa regala vs presedentie, parerea mea e ca un ins educat de mic sa fie rege are multiple avantaje in comparatia cu unul educat sa fie....nu mai zic ce ![]() 1. Evident. Ma refeream la nesimtirea clasei politice! 2. Romania are niste energii speciale care fac ca dupa 1-2-3 generatii, brusc, si cei mai rigizi prusaci sa devina balcani sadea, exemplari chiar! In al doilea rand, nu stiu daca matale stii, da' moda in ce priveste monarhiile din tarile democratice este ca monarhul sa fie strict cu rol reprezentativ, fara puteri politice si administrative reale. Si atunci ce facem? Ca macar un Iliescu, Base (Milica e-un accident istoric) aveau autoritate personala si legala ca sa mai blocheze / impiedice cate o magarie, doua, trei. (Ca au facut-o ori nu, putin conteaza; ce sustin eu ca puteau s-o face, ca "aveau cu ce"). Regele, insa, cum ar putea el lupta impotriva unui guvern care are majoritate in Parlament. Face iar greva regala? PS Spusele mele de mai sus intaresc ideea mea mai veche: unde bun simt nu e, nimic nu e!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Da. Esti genial!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu trebuie sa fii geniu...
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Cum de nu pomeniti nimic de Macovei?
Eu cu ea voi vota. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu are sanse...... in primul rand e femeie, fapt ce va fi exploatat de catre contracandidati extrem de mult... avand in vedere ca multi din romani traiesc in zona rurala si stiind mentalitatea lor, sansele ca o femeie sa fie votata acolo tind catre zero.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Exact de aia nu o sa fie votata, nici ea, nici Udrea, ca-s femei.
![]() ![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
in primul rand din cauza asta... de apropierea cu base nici nu are rost sa mai pomenim...
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
paul_p |
![]()
|
In plus, Macovei este probabil consiliata de un stilist de seama.
Cand i-am vazut poza de catindat am crezut ca e o caricatura. Dar poza era pe bune ![]() This post has been edited by paul_p: 18 Aug 2014, 12:00 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 07:57 |