Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Pe vremuri era indemnul "mai rasfirati, baieti, mai rasfirati..."
![]() Presupunand ca udrea, macovei si diaconescu vor strange semnaturile necesare pentru a candida la presedintie (desi nu prea cred, termenul e in septembrie) ma intreb cu ce mesaj vor veni in campanie si la dezbaterile televizate. Ca nu au cine stie ce diversitate de idei, doar sloganul "continuam ce a inceput basescu". Nici in contradictoriu nu-i vad discutand pe vreo tema de actualitate. Cred ca vor canta in cor, e mai simplu pentru toata lumea. ![]() p.s catarama ala era doar un iepurash, acum se poate intoarce la unitate... This post has been edited by vercingetorix: 19 Aug 2014, 14:32 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
"Ea a precizat ca s-a inregistrat un singur vot impotriva, cel al europarlamentarului Cristian Preda."
Un partid model, toate deciziile se iau ori in unanimitate, ori cu un singur vot impotriva. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea inteleg ce e cu candidatura asta a lui Nuti. Cineva o cam impinge pe marginea prapastiei sa-si rupa gatul. Are cumva bafta ca nu are sanse la mai mult de cateva firmituri de procente. Altfel o vedeam mintenas pe urmele varanului la cate bube are in cap.
Cristinel avea ochii deosebit de albastri - dar lumea s-a mai obisnuit cu asta si n-ar fi pierdut voturi prea multe. Oricum nu avea target in categoria votantilor care nu suporta securistii, asa ca nu pierdea prea mult. In schimb Nuti are o gramada de tinichele de coada care s-ar putea sa zangane daca se simte careva amenintat. Gacica a sifonat la greu pe vremea cand era ministreasa, si ea se cam bazeaza pe faptul ca singura hartie pe care a pus mana era hartia igienica de la buda, toate semnaturile din minister fiind ale subordonatilor. Ce nu prea-si imagineaza ea e ca unii mai precauti si-or fi facut cu ce-au gasit prin batatura filmulete de pus deoparte pentru zile negre. Filmulete care ar putea sa apara in programele de divertisment ale RTV sau A3 sau doamne fere, la DNA. Desi precauta, ca a invatat-o tatuca bine ce si cum, problema ei e ca era cam toapa si urla ca disperata pe culoarele ministerului asa ca de procentul de fo 65% spaga din finantari auzisera pana si maturatorii care prestau pe trotuarele din fata ministerului. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
Oricum, a spart Base toate recordurile, deja are 3 catindati: Nuti, Cristi si Monica Mandela
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Monica Mandela? Asta e tare!
De unde i se trage? This post has been edited by dizzy: 19 Aug 2014, 15:42 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 18 Aug 2014, 12:04) |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Uite dom'le cum trebuie sa arate un presedinte...
Attached thumbnail(s) elena_udrea_rochie_batista.jpg ( Size: 55.54k ) Number of downloads: 234 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cu sloganul tau si poza ei, chiar are sanse!...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
asta e mai sexyelena-udrea-generic-principal-300x219.jpg - in gura goala, ca sa zic asa.
This post has been edited by Ake: 19 Aug 2014, 17:07 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce misogini puteți sa fiți!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
PSD functioneaza militareste. Nimeni nu misca in front.
In schimb opozitia e varza (de Cluj). Nspe candidati, se ataca unul pe altul, care mai de care mai putin reprezentativ. Fara o strategie clara, fara nimic. Parca-s organizati de oamenii PSD, asa se poarta. Nu inteleg ce e in capul opozitiei, oare chiar nu vor sa castige prezidentialele? This post has been edited by paul_p: 19 Aug 2014, 17:58 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Care opoziție? Care prezidențiale?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
kmkz
Attached thumbnail(s) nicu_leana_si_cu_basescu_udrea_bula.jpg ( Size: 427.61k ) Number of downloads: 244 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(paul_p @ 19 Aug 2014, 18:58) In schimb opozitia e varza (de Cluj). Nspe candidati, se ataca unul pe altul, care mai de care mai putin reprezentativ. Fara o strategie clara, fara nimic. Ihi. De asta au intrat baietii de la Piar-ul PSD-ului in fibrilatie odata cu intrarea lui madam Udrea in campanie. De asta s-a dat ordin in teritoriu ca sa se anuleze orice chestie (inclusiv alea mai intime, mai private) organizata de PSD care poate fi suspectata de opulenta.... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu era nevoie. Si madam Udrea poate fi suspectata de o pulenta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 20 Aug 2014, 08:37) Pai tocmai de-aia. De cand a intrat in campanie madam Udrea PSD-ul vrea sa isi vanda imaginea ca si cand ar fi o organizatie de babe senine si habotnice, pe care vrea sa le violeze Base si Udrea si care trebuie si ele sa se apere, cum pot. Electoratul_PSD.jpg ( Size: 93.56k ) Number of downloads: 198 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De unde ne omorai cu Cristinel, acu' ne omori cu Utrea.
7%!!! |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 20 Aug 2014, 09:20) Cristinel era / este un personaj in jurul caruia chiar se putea construi o campanie si, in anumite contexte si conjuncturi, chiar avea sanse sa ajunga in turul II. Madam Udrea nu! Niciuna. De asta si aparitia ei in campanie este devastatoare pentr Ponta, pentru ca misiunea ei este sa fie ceea ce piaristii mai vechi numesc (dupa un numar considerabil de shot-uri) o bomba kakacioasa! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Eu votez Elena Udrea presedinte!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Fiecare popor are candidatii pe care ii merita.
Asa cum fiecare candidat are alegatorii pe care ii merita. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Ponta te merita cu virf si indesat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
zise votantul de Nuți.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Eu votez Macovei presedinte!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Cred ca la "mwe nutzi" nu da nimeni report, e o chestie in asentimentul tuturor...
![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
exceptand 2 3 persoane importante, crezi ca situatia difera la mwe ponta?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(kato @ 20 Aug 2014, 10:22) Nu stiu ce sa zic, sunt interesat doar de sexul opus mie... ![]() In alta ordine de idei... Baconschi, fondator PMP: Orice târfă dă lecții poporului român Autorul insultei "mahala violentă și ineptă încolonată", Teodor Baconschi, se revoltă pe o rețea de socializare împotriva "țopârlăniei" care "distruge" România. Membru fondator al PMP, Baconschi scrie, la o zi după ce Elena Udrea a devenit oficial prezidențiabil al PMP, că "neamul prost s-a cocoțat pe candidaturi la președinție" "Toparlania distruge Romania. De cativa ani buni suntem izolati international si tot mai dispretuiti. Nivelul vietii publice a coborat neincetat. Neamul prost s-a cocotat pe platouri, pe functii ministeriale, pe candidaturi la presedintie. Tot ce era mai obscur, mai necioplit si mai fals a iesit la luminile rampei. Incultura e trendy. Arivismul, un succes invidiat. Orice tarfa da lectii poporului roman. Un sfert din acest popor a emigrat. Un alt sfert se ascunde, scarbit. Jumatatea ramasa crede ca ce vede la televizor e viata insasi. Si voteaza, pentru a legitima nimicul cleios in care ne-am afundat", scrie Baconschi pe Facebook. This post has been edited by vercingetorix: 20 Aug 2014, 10:30 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:00 |