DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 42 43 44 45 46 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

Markos
post 20 Aug 2014, 19:43
Post #1291

fost programator

Group: Members
From: Scursurești Vale

QUOTE(dacis @ 20 Aug 2014, 20:40)
Bre, am vazut io ca pari cam mistocar, da' naiv pana azi nu mi-am dat seama ca esti.
*

Io-s naiv, tu ești cutră bătrână (tot bagi la înaintare renepeurile, dar conștientizezi că toți politicienii se pișă pe ele cu jet și boltă).

Am sintetizat corect?

20 Aug 2014, 20:46:
LE: Nuți rulz, corespunde

Categoric, susțin candidatul la funcția de președinte al României al acestui partid.

a scapat.gif are ce vota tataie

This post has been edited by Markos: 20 Aug 2014, 19:46

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dacis
post 20 Aug 2014, 20:04
Post #1292

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(Markos @ 20 Aug 2014, 20:43)
tot bagi la înaintare renepeurile, dar conștientizezi că toți politicienii se pișă pe ele cu jet și boltă
*

Dimpotriva, cu institutii solide (mai ales CC, chiar si sprijinita politic, mai ales extern!) si cu ochii vestului bine holbati inspre noi, renepeurile astea chiar produc efecte pozitive!

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
Markos
post 20 Aug 2014, 20:30
Post #1293

fost programator

Aha, ok..

Deci e in regulă ca președintele țării să cheme partide la consultări ca să scape de-un guvern. Că nah, nu scrie nimic în Constituție contra. Deci putem striga DECI DA!

This post has been edited by Markos: 20 Aug 2014, 20:31

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 20 Aug 2014, 20:38
Post #1294

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Pai ce, le obliga?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
dacis
post 20 Aug 2014, 20:42
Post #1295

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 20 Aug 2014, 21:30)
Deci e in regulă ca președintele țării să cheme partide la consultări ca să scape de-un guvern. Că nah, nu scrie nimic în Constituție contra. Deci putem striga DECI DA!
*

Legal, da, e in regula. Ca asta presupune (conform RNP) ca dupa aceste consultari un grup aleatoriu de parlamentari depune o motiune de cenzura, care este semnata de minim tsashpe membri ai celor doua camere. Motiunea se dezbate in Parlament si este votata / aprobata de minim 50%+1 dintre parlamentari. Apoi, presedintele declanseaza consultari oficiale cu reprezentantii partidelor parlamentare si, urmare acestor consultari, propune un candidat la functia de PM. Acesta ori formeaza un guvern si il propune Parlamentului impreuna cu un proiect de guvernare, ori preda mandatul, asumandu-si esecul. De aici incolo, procedura-i clara tuturor. Sper!...

--------------------
dacis
+
maho
post 20 Aug 2014, 20:55
Post #1296

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(dacis @ 20 Aug 2014, 21:04)
Dimpotriva, cu institutii solide (mai ales CC,

10plm, imi datorezi o bere pe care-am imprastiat-o pe monitor ! mad.gif

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
dacis
post 20 Aug 2014, 21:00
Post #1297

Membru autentic

Daca este adevarat ce zice Base acilea, (anume ca ”Sondajul a fost făcut în perioada 1-5 august. La încredere am 26 de procente, iar la întrebarea ”Sunteți mulțumit de mandatele lui Traian Băsescu?” am avut un total, între foarte mulțumit și mulțumit, un pricent de 36%”, a spus Băsescu la B1TV.), la noapte nu va dormi prea bine Vivi Poanta. Parca ca vad maine-poimaine il roaga pe Crin ceva de genul "Te rooog, te rooooog, da' te rooooooooooog, candideaza tu!" plange.gif

QUOTE(maho @ 20 Aug 2014, 21:55)
10plm, imi datorezi o bere pe care-am imprastiat-o pe monitor ! mad.gif
*

Da' de ce? La tine se vedea scris "corecte"? icon_mrgreen.gif

This post has been edited by dacis: 20 Aug 2014, 21:01

--------------------
dacis
+
Markos
post 20 Aug 2014, 21:01
Post #1298

fost programator

QUOTE(dacis @ 20 Aug 2014, 21:42)
Legal, da, e in regula.
*

Bine mă, legal e în regulă. N-ai înțeles nimic.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
dacis
post 20 Aug 2014, 21:05
Post #1299

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 20 Aug 2014, 22:01)
Bine mă, legal e în regulă. N-ai înțeles nimic.
*

Imi dai voie sa zic ca tu n-ai inteles?!... tongue.gif

Solutia suferintei tale (si-a mele) am zis-o de mult: legi cat mai putine, cat mai clare, fara exceptii, cu pedepse si penalizari finaciare drastice. Asa, ince-incet, in 2-3 generatii, societatea se va schimba radical. Altfel, tot panglicari, tot fentangii, tot guristi gen Ponta, Base, Udrea et.comp..

--------------------
dacis
+
ady77
post 21 Aug 2014, 07:19
Post #1300

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(IsNa @ 20 Aug 2014, 18:11)
Dar cand mecanismul e folosit pentru a instaura la guvernare formatiuni politice care au esuat lamentabil in fata alegatorilor (ex. PSD-ul la motiunea din 2012, PDL-ul la eventuala motiune din 2015), atuci nu mi se pare coshera treaba.
Adicalea pentru ce mama naibii mai votam legislativul daca guvernul ajunge sa fie format de cei ce au pierdut cel mai rau alegerile??
*

In caz ca ai uitat in 2004 alianta DA a pierdut alegerile si au guvernat ei. wink.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
dacis
post 21 Aug 2014, 07:36
Post #1301

Membru autentic

Lasa-l, bre, in pace. El ar vrea alegeri defiecare data cand un parlamentar trece de la un partid la altul. La noi, asta ar insemna sa votam in fiecare miercuri si duminica.

--------------------
dacis
+
Markos
post 21 Aug 2014, 11:33
Post #1302

fost programator

Chiar mi-a placut franchetea Elenei Udrea, seamana din acest punct de vedere cu fii-mea, Elena, care spune si ea tot.

crazys4.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
vercingetorix
post 21 Aug 2014, 11:36
Post #1303

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

Incurca-i drace ca mie imi place ! radmasa.gif

Președintele Traian Băsescu a dezvăluit, miercuri seară, cine l-a eliminat pe Cristian Diaconescu din poziția de prezidențiabil al PMP.
Președintele Traian Băsescu a dat informații din culisele PMP. Negocierile subterane din PMP au vizat două probleme:

1. 332 din 2007, de la prima suspendare a președintelui.

"Cred că a avut o problemă de conștiință. (n.r. Cristian Diaconescu) A fost întrebat dacă a fost în 322. El a spus că nu, așa și-a amintit. Pe site apărea că a fost la vot. Era esențial să se ducă la CEX să explice de ce a spus că a fost în deplasare. Mărturisesc că uitasem de suspendarea din 2007, mă gândeam la cea din 2012."

2. Intrarea Monicăi Macovei în cursa electorală

"Odată cu intrarea Monicăi Macovei, șansele lui Cristian Diaconescu se reduseseră enorm, pentru că era mult mai valorificată pentru electoratul acela. A fost și această discuție în Partidul Mișcarea Populară".
Președintele bănuiește că Monica Macovei este un candidat-iepure pentru electoratul băsist lansat de Vasile Blaga și este uimit că toți, PDL și PNL, și nu o exclud din PDL, spunând că e autoexcludere: "Vasile Blaga trage și-o minciună. Este autoexcludere. Să mă scuze, dar statutul PDL este public. Tăcerea arată că este o capcană în care Monica Macovei a căzut pentru a atrage electoratul băsist".

p.s. Dan Tapalaga :"Basescu a tradat basismul" !

This post has been edited by vercingetorix: 21 Aug 2014, 11:37

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
vercingetorix
post 22 Aug 2014, 12:46
Post #1304

Dan Diaconescu face o mișcare incredibilă în cursa pentru alegerile prezidențiale 2014.

Dan Diaconescu vrea să ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, unde, spune el, îl va bate măr pe Victor Ponta.
Ultima trăznaie a lui Dan Diaconescu a fost să profite de numele unui alt prezidențiabil, fost candidat din partea PMP, Cristian Diaconescu. Cum Dan Diaconescu are și prenumele Cristian, a profitat de situație.
Prin urmare, candidatul PP-DD apare cu numele de Cristian Dan Diaconescu pe listele de semnături.

p.s.atentie cine da semnaturi pentru Cristian Diaconescu, sa nu cumva sa dea pentru domnu' Dan Diaconescu Direct ! radmasa.gif

Attached thumbnail(s)
dan_71901000.jpg ( Size: 134.45k ) Number of downloads: 269

--------------------
+
Markos
post 24 Aug 2014, 16:21
Post #1305

fost programator

--------------------
Reno Megan Privilej
+
dacis
post 24 Aug 2014, 20:49
Post #1306

Membru autentic

Apoi daca si intr-un sondaj facut de propriul consilier de imagine (Sultanescu - CSCI), Vivisor Poanta are abia 41% cu doua luni inainte de data alegerilor si scade, si scade...

In alta ordine de idei, faina artimetica la A3, via DcNews: "Rezultatele sondajului, prezentate de Radu Tudor în emisiunea "Punctul de întâlnire", arată că în primul tur premierul Victor Ponta ar obține 41%, iar Klaus Iohannis s-ar clasa pe locul al doilea, la o diferență de 20%. Prezidențiabilul ACL ar obține 28%. În al doilea tur, Klaus Iohannis, deși se apropie mai mult de Victor Ponta, nu reușește să îl destabilizeze pe premier. Victor Ponta ar obține 55%, iar Klaus Iohannis pe 45%."

--------------------
dacis
+
vercingetorix
post 25 Aug 2014, 09:53
Post #1307

Baietii astia ar trebuie sa-l intrebe pe Baconschi cum se face o treaba ca asta :

Democrat-liberalii se laudă că în prima zi de strângere a semnăturilor pentru Klaus Iohannis, 7.000 de oameni au dat cu subsemnatul numai la Sibiu.
Dacă este adevărată cifra dată de PDL, asta înseamnă că, în 12 ore, o persoană a semnat pentru Klaus Iohannis la fiecare 6 secunde.
Liderii PDL s-au mai lăudat o dată cu mobilizarea la vot, iar cazul a ajuns în atenția justiției. Conform listelor, au "votat" 3.787 de persoane - cu mult mai mult decât s-a reușit în fiecare din aglomeratele secții speciale din București.
Asta însemană că au votat în medie 270 de oameni pe oră; iar în urnă s-a introdus un vot la fiecare 66 de secunde.

This post has been edited by vercingetorix: 25 Aug 2014, 10:00

--------------------
+
dacis
post 25 Aug 2014, 10:18
Post #1308

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 10:53)
1. Democrat-liberalii se laudă că în prima zi de strângere a semnăturilor pentru Klaus Iohannis, 7.000 de oameni au dat cu subsemnatul numai la Sibiu.
2. în urnă s-a introdus un vot la fiecare 66 de secunde.
*

Las-o, bre, ca macane!

1. Nu stiu in cate puncte s-au adunat semnaturi si nici cate foi au fost in fiecare punct, ca sa imi dau cu parerea. Atata iti spun, ca BT la un moment dat a sugerat ca Ponta (PSD-ul) sa dea un pumn de Rocky competitorilor si sa duca vreo 1.500.000 de semnaturi la inscrierea candidaturii lui Vivisor. Trupa de tineri lupisori ai lui Nichita i-au garantat astuia ca doar in Iasi (orasul) ei sunt in stare sa stranga 20.000 de semnaturi intr-o zi. Chestie facuta pe bune, fara nume si date trecute din burta! Deci se poate...
2. Un vot la 66 de secunde in turul II ti se pare exagerat, cata vreme omul nu trebuie cautat pe vreo lista ?

PS La Paris n-au prea votat pensionari ramoliti si analfabeti!

--------------------
dacis
+
vercingetorix
post 25 Aug 2014, 10:48
Post #1309

Eu cred ca macane faza cu un vot la 66 de secunde.
Cine dreq sa se inghesuie sa dea cu votul pentru mutulica ala de iohannis ?!
E cam harneala, dupa mine.

In alta ordine de idei, cei de la TNR au o idee buna...cica afisele electorala cu Nutzi Udrea imbracata sumar ar determina pe multi romani sa-si mobilizeze dreapta ! radmasa.gif
Sa vezi atunci cite voturi la secunda, parol monser ! icon_mrgreen.gif

--------------------
+
dacis
post 25 Aug 2014, 11:14
Post #1310

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 11:48)
Eu cred ca macane faza cu un vot la 66 de secunde.
Cine dreq sa se inghesuie sa dea cu votul pentru mutulica ala de iohannis ?!
*

Bre, la Paris nu stiu decat datele oficiale ale BEC. In rest, nu-i cred nici pe aia de la PDL, nici pe cei de la PSD.

Stiu insa binisor din surse directe cum s-au petrecut lucrurile la sectiile din R. Moldova. Oamenii astia au venit la vot cu un entuziasm, chiar fanatism pro-Base care cred l-a depasit cu mult pe al membrilor PDL cu functii mari si care au supt din greu de la buget. Daca in R Moldova mai erau inca 10 sectii de vot, raspandite prin teritoriu, se adunau inca macar 60-70.000 de voturi, Iar in R. Moldova Base a luat in medie peste 80%... Iar daca tinem seama ca nici in vest tabara anti-Base nu-i prea bine reprezentata, as cam paria ca PSD-ul va face tot ce-i sta in putinta sa impiedice ori macar sa ingreuneze participarea la vot a romanilor din afara.

Cat priveste pe Iohannis, s-ar parea ca intrarea Monicutei si a Elenei Udrea in joc, cu rol de iepurasi, au efectele scontate: Numarul de votanti pro-Ponta ramane cam acelasi, dar procentele lui scad!... De ce ori cum asta? Simplu, monser: creste intentia de participare la vot. Ca una este ca ponta sa ia in turul II 5.000.000 de voturi la o participare de 50% (asta inseamna victorie pentru Ponta cu vreo 54%) si alta sa ia 5.200.000 de voturi la o participare de 55% (victorie Ponta cu 51%) si complet alta sa iei 5.300.000 de voturi la o participare de 60% (cand Ponta pierde cu 47-48%).

Practic Batalia mare a PSD-ului este sa nu fie in turul II o participare la vot de peste 52-53%. Restu-s baliverne!

--------------------
dacis
+
vercingetorix
post 25 Aug 2014, 11:39
Post #1311

Eu sunt curios daca Macavei va strange cele 200.000 de semnaturi necesare.
Am motive sa fiu sceptic.
Si nici Udrea nu va fi lipsita de emotii la partea asta.
Cat despre Iohannis...cred ca este foarte umflat cu pompa.
Zi-mi si mie macar trei idei/mesaje majore lansate in spatiul public de catre sas.
Aiurea, abia isi molfaie vorbele si zambeste tamp.
Are o priza la public ceva de speriat, necesita super-glue... icon_mrgreen.gif

This post has been edited by vercingetorix: 25 Aug 2014, 11:39

--------------------
+
Markos
post 25 Aug 2014, 11:40
Post #1312

fost programator

Te cam framanta Iohannis ala nedumerire.gif

QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 12:39)
Zi-mi si mie macar trei idei/mesaje majore lansate in spatiul public de catre sas.
*

A început campania electorala?

(nu vorbesc despre Nutica, prezenta la mici si la alimentara)

elena-udrea-7.jpg

This post has been edited by Markos: 25 Aug 2014, 11:48

--------------------
Reno Megan Privilej
+
vercingetorix
post 25 Aug 2014, 11:51
Post #1313

QUOTE(Markos @ 25 Aug 2014, 11:40)
Te cam framanta Iohannis ala nedumerire.gif

Pe Dacis il framanta rau...cica Ponta ramane constant dar Iohannis creste.
De unde creste, de la cine ia procentele daca Pisicul ramane constant, ramane un mister.
De la Macovei cu 2% si Udrea cu 6% ?
Or fi procentele lui MRU, ca-i tot de dreapta. icon_mrgreen.gif

This post has been edited by vercingetorix: 25 Aug 2014, 11:53

--------------------
+
Markos
post 25 Aug 2014, 11:54
Post #1314

fost programator

Pai el zicea ca Pisicul ramane constant ca numar de voturi. Si ca altii pot creste daca va creste prezenta la vot. Matematic, e corect.

Tataie, îti place poza aia? rolleyes.gif

This post has been edited by Markos: 25 Aug 2014, 11:55

--------------------
Reno Megan Privilej
+
vercingetorix
post 25 Aug 2014, 11:57
Post #1315

QUOTE(Markos @ 25 Aug 2014, 11:54)
Pai el zicea ca Pisicul ramane constant ca numar de voturi. Si ca altii pot creste daca va creste prezenta la vot. Matematic, e corect.

De cand a auzit lumea de candidaturile lui Nutzi si Macavei a dat lumea buluc la intentia de vot.
Sotto.

--------------------
+
corbex
post 25 Aug 2014, 12:42
Post #1316

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(Markos @ 25 Aug 2014, 12:54)
Tataie, îti place poza aia?  rolleyes.gif
*

Nutzica cu ea-in gura? E de votat.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Dan73
post 25 Aug 2014, 12:44
Post #1317

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 25 Aug 2014, 12:40)
(nu vorbesc despre Nutica, prezenta la mici si la alimentara)

elena-udrea-7.jpg
*

pare cam scarbita de micul ala. ia sa fi fost un caltabos blush.gif

This post has been edited by Dan73: 25 Aug 2014, 12:45

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
vercingetorix
post 25 Aug 2014, 12:50
Post #1318

Ponta cu tava si Marean cu micul...

Attached thumbnail(s)
ponta_tanar_29230400.jpg ( Size: 143.63k ) Number of downloads: 72
vanghelie_mici_79684500.JPG ( Size: 125.44k ) Number of downloads: 69

--------------------
+
dacis
post 25 Aug 2014, 12:55
Post #1319

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 12:51)
Pe Dacis il framanta rau...cica Ponta ramane constant dar Iohannis creste.
*

QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 12:57)
De cand a auzit lumea de candidaturile lui Nutzi si Macavei a dat lumea buluc la intentia de vot.
Sotto.
*

Dimpotriva, Iohannis scade usor (2-3%), insa creste mult mai mult intentia de prezenta la vot (5-7%). Si din cate tin eu minte, fix asta-i rolul iepurasilor! naughty.gif

25 Aug 2014, 14:00:
QUOTE(Markos @ 25 Aug 2014, 12:54)
Pai el zicea ca Pisicul ramane constant ca numar de voturi. Si ca altii pot creste daca va creste prezenta la vot.
*

Ba chiar si pussycat-ul PSD-ului creste odata cu cresterea prezentei. Drama lui Ponta este ca din procentele de prezenta la vot care depasesc 50%, cam 70% vor sa voteze impotriva lui, iar de la 55% in sus procentul creste spre 80%...

This post has been edited by dacis: 25 Aug 2014, 13:00

--------------------
dacis
+
vercingetorix
post 25 Aug 2014, 13:02
Post #1320

QUOTE(dacis @ 25 Aug 2014, 12:55)
Dimpotriva, Iohannis scade usor (2-3%), insa creste mult mai mult intentia de prezenta la vot (5-7%).
*

Dacis, eu cred ca e democratie si in cresterea intentiei de vot.
Nu cred ca o participare mai mare va avantaja un candidat anume.
Ponderea se pastreaza, zic eu, in ciuda sondajelor.

--------------------
+
247 Pages « < 42 43 44 45 46 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 21:38
Forum Renault