Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
IsNa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Fiind postarea mea, te ajut...
Postase Dacis un comentariu ieri ca o prezenta scazuta la vot il avantajeaza pe Ponta. Daca il suspenda pe base este de asteptat o prezenta mai mare, lumea are polite de platit... Prezenta mai mare la vot implica victoria lui Iohannis, cica. Discutii de carciuma, dupa parerea mea... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Adica s-ar miza (la PSD) pe un eventual segment de votanti care nu se deranjeaza sa mearga la vot pentru Ponta, dar s-ar mobiliza pentru un vot impotriva lui Base, a carui mandat oricum expira in acelasi timp?
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 26 Aug 2014, 12:36) In sud si chiar si in Moldova cadenta vorbirii si a injuraturilor / jignirilor sunt esentiale pentru succesul in campania electorala Vax; credeam ca vorbesti in cunostinta de cauza, - te cheama Cocos, base, etc. (cu cine s-o mai fi tavalit ea, prin praful istoriei). ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(maho @ 26 Aug 2014, 15:27) Si daca m-as fi exprimat asa, mai politically correct, si as fi spus ca indeosebi muntenii si oltenii apreciaza candidatii mai dinamici, energici si prompti in reactii, ai fi fost mai impresionat de savantlacul meu?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fiind in Brasov, nu inghite referirile la moldoveni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 26 Aug 2014, 13:15) Haidi, bre.ma lesh'!... Pana si cafeneaua DC e la alt nivel!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tocmai cafeneaua e la alt nivel. Galul nu reuseste sa posteze la nivelul exigentelor. Nu poate gindi mai profund decit Gadea. Ala i-a tinut cursurile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Radem, glulim, da' scroafa-i aproape moarta-n cotet!
Situatia-i nasoala rau in Ioropa asta a noastra. Cica Scotia cel mai probabil isi va declara independenta de UK. Asta dupa referendumul de peste trei saptamani. Daca asta se intampla, urmeaza Catalonia si Tara Bascilor. Probabil va continua cu Nordul Italiei, adica ruperea unei natiuni in doua... In context, nici Transilvania nu se simte prea bine. Si, ca sa nu comenteze iar aiurea frun gagauta, ma refer la opiniile unei minoritati romanesti, azi putin vizibila, dar influenta. Cata vreme noi ii servim ca modele si solutii miticisme si personaje gen Base ori, si mai jalnic, Ponta, eu nu pot decat sa ;e dau acestora dreptatesi sa-mi cer scuze... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Scotia tot devine independenta de fro doojda ani.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 26 Aug 2014, 16:29) Normal, ca stia vor sa aiba un divort elegant, cu un partaj corect si la sfarsit sa ramana si prieteni... Crezi ca-i ca la noi, unde in cinci minute astia si-o trag unul altuia trosc-pleosc si-un sut in kur, iar dupa aia valea si la gara!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
Si ce vreti sa spuneti: ca ar trebui sa votam din start doi presedinti?
Asa ar putea iesi castigatori si Ponta si Iohannis! ![]() In ce ma priveste, oltenii pot sa si-l pastreze pe Ponta, si scapam si de costurile si suferintele unei campanii electorale. ![]() This post has been edited by IsNa: 26 Aug 2014, 16:45 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
in scotia, nu exista nicio sansa sa se voteze independenta. diferenta intre cele doua tabere e vreo 13%: ~51% Nu, ~38% Da, restul nehotarati.
cred ca de fapt Salmond nici nu vrea independenta, altfel apasa mult mai tare pedala, mai devreme. Il avantajeaza un rezultat strans, care sa il legitimeze si mai tare si sa aiba pumnul si mai greu cand discuta cu Londra. Tipul a spus ca in caz de 'Nu', repune pe masa problema independentei in cazul in care UK iese din UE. Nu cred ca ajung mai strans de 55%-45% in voturile exprimate. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Azi am fost foarte prins cu citricele mele, așa că am deschis teveul la ceas de noapte, să aflu noutățile.
Noutatea ar fi că au pus tunurile grele pe neamț. Că are 6 case, că a vândut copii, de-astea. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Pai nu? Cit erau sa mai astepte? Ca miine incepe campania legala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 Aug 2014, 21:29) Azi am fost foarte prins cu citricele mele, așa că am deschis teveul la ceas de noapte, să aflu noutățile. Noutatea ar fi că au pus tunurile grele pe neamț. Că are 6 case, că a vândut copii, de-astea. si cu cata ardoare il pupau in cur acum cativa ani sau acu cateva luni. deontologie , nu gluma la latrine. SI nu numai, ca mai nou latrinele sunt prelungirea inutila a curului lui ponta.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
E periculos sa-l vorbesti de rau pe Ponta. Poti sa ramai fara cap.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2009, 22:55) adica tu vrei sa zici ca johanis nu e o carpa in mana celor 2? Ce dracu de om cu capul pe umeri, accepta sa stea pana la alegeri ca pm, in timp ce cei 2 dobitoci (geoana si antonescu) il zugravesc ca salvatorul natiei, tehnocratul lui peste prajit. Ala care rezolva probleme tarii intr-o luna ![]() ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacis |
![]()
|
Aici cam ai dreptate! Daca-si da Neamtu' chilotii jos si facem zoom, oare ce vedem pe "obrajorii" lui proaspat descoperiti?! Urmele unsuroase ale buzitelor lu Badea. Gadea, Radu Tudor etc.etc.. Iar cele mai mari pupaturi in Kur, aplicate in stil ventuza fix Vivisor si cu Crinut i le-au aplicat.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 26 Aug 2014, 16:26) Exponentul ei fiind gluma aia trista de sabin gherman? Dovada vie a faptului ca unora trebuie sa le tragi un glonte in cap in speranta ca prin gaura facuta intra un neuron si le maresti IQ la o valoare cat de cat normala? Povestea cu Scotia ar trebui sa ne dea de gandit doar sub aspectul cat mai acceptam "politicieni" cu mentalitati de femei usoare gara oricand sa stea capra in fata unora si altora... Sa punem naibii in frunte pe unii care chiar sa stie cu ce se mananca nationalismul, nu doar il mimeaza in timp ce fac intelegeri si mismasuri cu alogeniii pe la colturi! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Garett iar te-ai trezit cu fata la cerceaf? Regionalizarea, descentralizarea, federalizarea e singura solutie.
Cine esti tu sa hotaresti pentru altul cum sa traiasca? This post has been edited by radian: 27 Aug 2014, 06:44 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Garett, din punctul de vedere al mentalitatilor macar (as mai zice io si de altele dar.. altadata), Oltenia, Muntenia si Moldova, pe de o parte, si Ardealul plus celelalte regiuni care au fost in imperiu, pe de alta parte, sunt de pe continente diferite!...
PS Cand spun asta nu ma refer numai la cei fara scoala!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Acum o s-o auzi p-aia cu mutate-n Ardealpluscelelalteregiunicareaufostinimpreriu daca nu-ti convine.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
N-o s-o aud, ca stie si el foarte bine ca am dreptate!
![]() PS Tocmai ma uitam pe niscaiva incasari la ANAF si bugete ale institutiilor publice, pe judete... Cand or sa produca judetele Moldovei si Olteniei macar 95% din cat cheltuie, deja va fi un mare progres! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Regionalizarea, da! Federalizarea, nu! Penteu o tara cu venituri si dezvoltare de Africa Centrala, fix niste suprastructuri federale lipsesc. Niste guverne si parlamente locale care produc bani, nu-i asa?
Ma refer la regiuni fara judete, cu niste organe de administrare reduse la maximum. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma scuzaț ca va deranjez, promit ca nu stau mult, MRU nu catindeaza?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Nu mai stiu. Parca a renuntat in favoarea cuiva, cu conditia sa-l puna cepar in noul guvern. Cepar, adica ala care sta la cepul bugetului. Aveai vreo intentie?
This post has been edited by corbex: 27 Aug 2014, 07:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:22 |