Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Clasa 1 de risc seismic
![]() |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Feb 2014, 13:49) Haidi, bre, ma leshi!... Tu m-ai inervat, io tz-am servit-o. Tu chiar crezi ca io vreau sa luminez, sa educ, sa invat ceva pe cineva pe DC???? Suntem cu totii (cu unele exceptii, dreptu-i!) oamini sirioshi, ce naiba! Educatie ne mai trebe noua?! Singura lumina pe aici e pe topicul cu CMN, da'pe aia n-o prea vad pacatosii. Se pare ca intr-un sfarsit si-a dat si Dragos seama de asta, asa ca putem zice ca DC a reintrat in bezna. QUOTE(Markos @ 7 Feb 2014, 13:53) Io cred ca n-are rost sa discutam asa ceva despre ei. Si nici despre ce manaca si ce beau iar este inutil. Dar ochi blanzi cu siguranta au! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Si totusi, se pare ca Antonescu nu-i chiar asa fraier cum pare la prima vedere!...
![]() Crin Antonescu a fost întrebat, vineri seara, la emisiunea “Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu și difuzată de Antena 3, dacă mai este sigur de sprijinul USL în vederea prezidențialelor din noiembrie. “Eu cred că pentru toți observatorii vieții politice, ba chiar și pentru oamenii obișnuiți care nu fac așa o pasiune din politică, de un an de zile e limpede că PSD-ul n-are de gând să-și țină cuvântul. Un an de zile, nu o lună sau două. PSD, postul său oficial de televiziune, diverși oficiali foarte importanți din jurul d-lui Ponta au instigat că e un partid prea mare să lase președinția altora, că Antonescu e rău, că nu știu ce-o să se-ntâmple. Sigur că nu pot fi bănuit chiar de atâta naivitate”, a spus Crin Antonescu. "Ca dumneavoastră să mă întrebați acum dacă PSD-ul are și cel mai mic gând să mă susțină la prezidențiale e aproape comic. Păi dumneavoastră credeți?”, a continuat liberalul. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu ti-am mai zis, da' tu betmen-betmen!
Pariem ca le face bucata si-l pune pe Johannis candidat? ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 15 Feb 2014, 09:57) Desi nu tin minte cand ai zis-o, e clar ca io n-am crezut-o. Ma inclin! Fost-am on vraier! ![]() Cat priveste candidatura la iohannis, da-mi voie sa-ti reamintesc ca suntem romani. Si nu ma refer la tine ori la mine!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Tocmai asta il face pe Johannis "vandabil": nu e roman!
Vezi si cazul Arafat. |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Crezi tu! Romanika nu-i sua, unde si un negru poate iesi presedinte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
Nu, dar "Romanika" este totodata si tara in care "nu egzista masina mai buna ca aia nemteasca"!
![]() Pus sa aleaga intre ponta/oprescu si neamt cam pe cine crezi ca va alege "electorul" roman? Sa nu ma iei cu mrunguent sau predoiu ca aia-s de nisa intr-o nisa! |
--------------------
No
Reno
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca ar participa Johannis la prezidentiale m-as duce pt. prima data dupa vreo 15 ani sa-l votez.....chestia cu jermanii muncitori si masinile lor perfecte e pt. prosti....atat Johannis cat si Arafat sunt romani....
E drept am mai fost la referendumul din 2012 insa acolo nu trebuia sa aleg pe nimeni ci doar sa-l sanctionez pe intaiul infractor al tarii This post has been edited by tony-s: 15 Feb 2014, 15:05 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ti-au aprobat viza?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Cica prin PSD si PNL umbla vorba ca Ponta l-ar mai tolera el cumva-cumva pe Antonescu, dar asta (Crin) nu se stie cum si-a facut un dusman de moarte in PSD. Nume de cod - "juma' de coi"!
![]() This post has been edited by dacis: 15 Feb 2014, 18:49 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dacis |
![]()
|
Acuma se pare ca incet-incet se aduna si devin din ce in ce mai puternici dusmanii lui Antonescu, pana si din propriul partid. Asa ca este posibil ca, daca lucrurile evolueaza atat de alert, Antonescu nu numai ca nu va mai candida la presedintie pentru USL, dar nici macar pentru PNL. Chiar exista sanse (destul de mari) ca el sa piarda postul de presedinte in partid. Batalia care se da zilele astea, se da intre cei care vor la guvernare cu orice pret (fie si sa linga talpile PSD si sa zica ce gust aromat tamaiat au!) si aialaltii, ai lui Antonescu, care vor sa puna si niscaiva conditii. Chipintaci!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Candidatura lui Antonescu pentru "Looser"-ul anului e incontestabila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Incep sa se verse hardaiele cu mizerie in capul lui Ponta: si de unele si de altele. Adica si mai serioase si mai glumete, in bataie de joc!
24 Feb 2014, 19:45: In plus, purtatorii de mesaj al presei USL-iste s-au schimbat si ei radical. Comparati ce zicea Radu Tudor in aprilie 2013 (cand balacarea si condamna la greu "gașca de securiști din jurul lui Victor Ponta") si ce zice acum. Fata de Ponta si Antonescu, schimbarea-i de minim 179 de grade. Consecventa, te iubesc! ![]() This post has been edited by dacis: 24 Feb 2014, 19:45 Attached thumbnail(s) antonescu_ponta.png ( Size: 246.03k ) Number of downloads: 224 convorbire_victor_ponta.jpg ( Size: 141.79k ) Number of downloads: 243 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai nostrii. Analfabeti.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
deh, pesediști..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bre, basistii, in lipsa lui Basescu din cursa pt prezidențiale, trebuie sa fie f relaxati.
Dar anti-basistii ce fac? Cu cine voteaza ei avand gandul impotriva lui Basescu? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
cu dacis (liberal)
This post has been edited by Markos: 24 Feb 2014, 20:45 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De Garett nu mai intreb, rămâne saracu fara targhet, cu 2 masini de ținut doar din salariu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(dacis @ 24 Feb 2014, 19:32) pai a fost pe val, acu vine plaja. conservarea energiei, nimic nu se pierde totul se transforma, ce se urca trebuie sa se coboare, un corp scufundat dizloceste apa egal cu greutatea lui si d-astea cu ulciorul care se duce de trei ori la riu. NB: Radian, stiu! |
--------------------
*
*
*
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
Am si io o curiozitate, absolut nevinovata: garett, ady, si ceilalti simpatizanti si votanti USL: daca se rupe pana la urma USL-ul, presupunand ca va veti duce la vot, cu ce partid / candidat ati vota?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
PDL, firește
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
Io beu, tu te-nbeti!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
PMP?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
Partidul Miscarea Populara
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:13 |