Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
bizarul ala voia sa candideze?
si cum plm reusesc mah aia sa stranga 200.000 de semnaturi? cine curusaftii semneaza pentru william branza de pilda? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cine-l place.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ma-sa probabil. din cand in cand.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 24 Sep 2014, 13:23) bizarul ala voia sa candideze? si cum plm reusesc mah aia sa stranga 200.000 de semnaturi? cine curusaftii semneaza pentru william branza de pilda? haidi, bre, ca din aia 7,4 meleoane de romani verzi ca gardu si drepti ca bradu se gaseau ei 200.000 sa semneze. Iar Branzovenescu asta fro 30-40.000 de semnaturi merita sa adune fie si numai pentru alaturarea asta de nume si prenume de-a dreptul pur si simplu. Nedumerirea mea este insa cu privire la aialalti, bre, gen MIREL MIRCEA AMARIȚEI, ori CONSTANTIN ROTARU, cum pisici au adunat astia 200.000 de semnaturi? Ha? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
10 lei semnatura. In tirgurile rurale. Si urbane, in locurile pline cu mincatori de seminte. Adica au luat din semnaturile ce prisoseau pesedeului. Niste hoti!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 24 Sep 2014, 12:23) Nu stiu cine semneaza pentru el, dar stiu cine cotizeaza pentru el. In general, bucurestenii, cei ce merg cu metroul in special. Omul a pus mana pe un contract perpetuu de dezinsectie si deratizare a galeriilor Metrorex, cam 4 meleoane de euro an. Nu stiu daca include tva. ![]() Asa deci, avand in vedere ca nu oricine pupa un contract d-asta, omul nu e de capul lui. Presupun ca misiunea e indeplinita avand candidatura valida, doar nu e cazul sa se gandesca mai departe... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Vivisor vad ca este pe punctul sa haleasca inca o criza. Care la un moment dat va veni, oricat incearca guvernul sa tergiverseze lucrurile...
Din considerente umanitar-populist-electorale Vivisor si oamenii lui au lansat pe piata anul trecut (parca totusi se vorbeste despre asta chiar de mai multa vreme, dupa percedentul ungar) ideea convertirii creditelor luate de roamnasii nostri in valute exotice (mai ales cele in franci elvetieni) in lei, dar la cursul din ziua aprobarii creditului. Dincolo de bucuria multora, fro cateva banci au intrat rau de tot la idei si unele chiar au dat semne de disperare. Mai ales Volksbank, campioana absoluta a creditelor ipotecare in franci elvetieni. Baietii de la Volksbank si-au luat masuri de urgenta: au declarat scadente imediat toate creditele cu intarzieri la plati, dupa care i-au chemat pe cei in cauza la negocieri, refinatari, rescadentari etc.. Toate calculele au fost facute la cursul francului din ziua negocierii, adica cu vreo 40% mai mare decat cel din data acordarii creditului. In plus, li s-au mai cerut indivizilor diverse plati in avans, de 5%, chiar 10% din valoarea totala a soldului... Evident, alternativa era executarea silita si prompta. Cei mai multi debitori au acceptat conditiile bancii si au platit / rescadentat etc.. Dar bani pentru plata luna de luna a ratelor tot n-au avut de unde sa scoata... De prin vara, dupa ce au recuperat astfel sume intre 5 si 15% din valoarea soldului, Volksbank-ul a scos creditele "neperformante" la licitatie, pentru recuperatori. Practic, Volksbank a vandut cu 20% din valoarea creditelor vreo 3500 de credite ipotecare, in valoare de vreo 500 milioane de EUR. Recuperatorii astia nu cred io ca au fost motivati de ganduri crestine cand au cumparat creditele, asa ca au tabarat pe sarmanii oameni, sa le ia casele, sa le puna popriri pe bunuri si salarii. Asa ca debitorii s-au trezit si cu sumele alea mari date la banca in toamna trecuta si in primavara asta (10.000-15.000, chiar 20.000 de EUR) si cu soarta neagra si urletele recuperatorilor in perspectiva imediata. Ei bine, orice reglementare favorabila debitorilor ar impune guvernul sistemului bancar (dar n-o va face, ca nu poate!), aceste cateva mii de familii nu vor beneficia de ea, pentru ca ei acum sunt datori recuperatorilor, nu bancilor. Iar chestia asta miroase al naibii de sulfuros! ![]() QUOTE(corbex @ 24 Sep 2014, 13:49) Pai sh-atunci care mai este afacerea daca ce iei pe mere dai pe pere?!.... ![]() <span class='edit'>24 Sep 2014, 14:11:</span> QUOTE(vercingetorix @ 24 Sep 2014, 14:02) Nu cotizeaza nimeni, bre, sezi bland. Pentru vreo 5-7 candidati din aia 14 (daca vor fi validati 14, ceea ce io ma cam indoiesc!) candidatura la presedintie va da la final cu plus. Financiar, carevasazica! ![]() This post has been edited by dacis: 24 Sep 2014, 13:12 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Si ce te face sa crezi ca nu poate da o ordonanta care sa trimita la plimbare si "recuperatorii"?
![]() Ăia oricum au o activitate cam "shady", la marginea legii, dacă vrea sa pozeze in Robin Hood e suficient sa le interzică activitatea, nu i-ar plânge nimeni! Cu băncile e mai dificil, că le tine mugurache in brate, plus ca se mai si imprumuta de la ele, in schimb cu ăstia ar fi piece of cale! Bine, stiu ca oricum n-are cojones sa facă asta, dar ar fi o idee. bună... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 24 Sep 2014, 14:22) Nu prea poti. Ca ai intai un contract civil intre parti (clientul si banca), intre care nu prea poti sa intervii fara acordul ambelor parti. Apoi, acel contract are clauze pentru situatia in care debitorul nu-si mai plateste ratele integral si la timp si adesea se specifica posibilitatea ca banca sa apeleze la un tert... E drept ca mai usor ar putea fi reglementata activitatea de recuperare decat cea bancara, dar sa nu uitam ca la marile firme de recuperari adesea tot bancile sunt actionari, direct ori indirect! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Ungurii au putut. Si bancile lor aveau contracte. As zice ca legea e forta majora in orice contract. Contractyul se subsumeaza legii, nu invers.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Un comentariu de pe notnews, apropo de "gluma proasta" numita ani:
"alecsandru010 [utilizator] A dracu' coincidenta; fix in ultima zi de depunere a candidaturii ICCJ da un termen nou. Ce se poate intampla? 1. Iohannis este declarat incompatibil in 1-2 termene... eu imi bag picioarele in alegeri si ma duc sa votez ori cu Vadim ori imi anulez votul. 2. Iohannis nu este incompatibil, ANI da rateu din nou, eu ma duc si votez si mai abitir cu Iohannis. 3. Iohannis este taraganat de ICCJ pe tot timpul campaniei si mi-l declara incompatibil cu 2-3 zile inainte de primul tur. Eu imi bag picioarele si mai abitir in alegeri si-n justitie(da', daca se va intampla scenariul 3 oricat de binevoitor as fi as intra la idei) si ma duc si-l aleg pe Vadim sau poate chiar pe Ponta(pentru ca daca Iohannis este dat la o parte asa, atunci Ponta castiga si cu votu' meu, da' si fara votu' meu); iti bati joc de mine? pai atunci imi bat si eu joc de tine... Da, ar fi fost ideal ca Iohannis(si alti 33 de primari) sa nu fi avut procesul cu ANI; da' legislatia e proasta, Iohannis si ceilalti primari sunt membri in CA al societatii asteia regionale pentru ca asa prevad normele UE(ca societatea sa fie integral controlata public) si asta a fost si indicatia Ministerului Mediului(cf. declaratiei lui Iohannis). Totul depinde de o decizie a ICCJ; nu stiu daca toti votantii ACL gandesc ca mine, probabil ca nu... probabil ca cea mai mare parte va sta acasa si va injura in stanga si-n dreapta; da' asistam la o premiera.. decizia asta are potentialul sa ostilizeze o bucata buna de votanti; de ce? pentru ca pe dreapta trebuie sa se faca un culoar... si potentiala scoatere a lui Iohannis din cursa favorizeaza o catindata..." notnews Nu, n-am postat eu comentariul dar e perfect adevarata concluzia. |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Doar un glumet ar putea zice ca se incearca inlaturarea lui Johannis pentru a-i face loc lui Udrea. Udrea nu are vreo sansa nici daca candideaza singura.
This post has been edited by paul_p: 24 Sep 2014, 14:46 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
corbex |
![]()
|
Eu as alege-o. De mai multe ori. Tu oi fi avind gusturi mai elevate.
24 Sep 2014, 15:14: QUOTE(Garett @ 24 Sep 2014, 15:05) 1. Iohannis este declarat incompatibil in 1-2 termene... eu imi bag picioarele in alegeri si ma duc sa votez ori cu Vadim ori imi anulez votul. 2. Iohannis nu este incompatibil, ANI da rateu din nou, eu ma duc si votez si mai abitir cu Iohannis. Ti-a trecut prin cap ca se lucreaza la comanda lui Vivisor? Sau ai ramas priponit tot in Basescu? This post has been edited by corbex: 24 Sep 2014, 14:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 24 Sep 2014, 15:05) Io-te ce mai facu "gluma proasta" numita ani, dupa cum zici matale: "Agenția Națională de Integritate a constatat, în cazul a 29 foști sau actuali manageri de spital, șefi de secție / serviciu și foști sau actuali directori medicali din mai multe județe ale țării, pentru care au fost încheiate un număr de 38 rapoarte de evaluare, încălcarea regimului juridic al incompatibilităților și alconflictelor de interese de natură administrativă și penală, după cum urmează: constatarea stării de incompatibilitate în cazul a 22 persoane (12 manageri de spital, un fost manager de spital, 8 șefi de secție și un fost director medical); încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie penală de către 14 persoane (2 manageri de spital, 11 șefi de secție și un director medical); încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către 2 persoane (un manager de spital și un director medical)", se arată în raportul Agenției Naționale de Integritate. This post has been edited by dacis: 24 Sep 2014, 15:05 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Rau ai ajuns daca ne dai citate din dcnews...
![]() Pe Iohannis il fac incompatibil. Pe Ponta il fac ofiter acoperit. Tariceanu cu Nutzi vor transa alegerile. Iese Nutzi !!! |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 24 Sep 2014, 15:12) Ti-a trecut prin cap ca vorbim despre institutii cu istoric de "basism"? QUOTE(dacis @ 24 Sep 2014, 16:04) Not impressed, intamplator cam stiu ce se consideră "incompatibil" în materie de functii in sănătate! Sunt unele prevederi cretine total, de te crucesti și te întrebi care-i idiotul care le-a născocit! ![]() This post has been edited by Garett: 24 Sep 2014, 16:22 |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 24 Sep 2014, 17:21) Da niste exemple, ca io din cate am vazut, legea ANI purs si simplu copie definitia standard a conceptelor de incompatibilitate si conflict de interese. Defectele majore ale legii tin de modul de aplicare a legii, de mecanismele administrative si juridice. Ceea ce-i altceva! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
N-ai voie, ca doctor, sa detii o farmacie, chiar dacă n-ai avea cum, fizic vorbind, sa-ti trimiti pacienții acolo (alta localitate)!
|
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
Pieleanu tocmai ne explica ce meritorii sunt ofiterii acoperiti si ce servicii semnificative aduc ei tarii!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
Te simti măgulit?
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 24 Sep 2014, 17:46) Asta? Pai asta nu-i incompatibilitate, e conflict de interese. Hai sa-ti zic io chestii clare de incompatibilite si de conflicte de interese, clare si flagrante, din lumea medicala tolerate de legea romana. Una: poti fi medic in doua ori mai multe spitale, de stat ori private chiar nu conteaza, cata vreme mediul este concurential. Alta: poti avea cabinet privat si sa activezi si intr-un spital / policlinica de stat etc.etc.. Cam peste tot aceste chestii sunt considerate drept probe de conflict de interese si / sau de incompatibilitate. Alte conflicte de interese din lumea medicala? Unul din soti / parinti / copii este director de spital, sef de sectie etc., iar celalalt sot / copilul / parintele are o firma care presteaza servicii ori livreaza marfuri spitalului la care este director cel dintai. Etc., etc., Dupa standardele europene privind conflictul de interese si incompatibilitatile, realitatile din lumea medicala sunt surse de coruptie dintre cele mai vadite. This post has been edited by dacis: 24 Sep 2014, 16:54 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 24 Sep 2014, 16:52) Cam peste tot aceste chestii sunt considerate drept probe de conflict de interese si / sau de incompatibilitate. Dupa standardele europene privind conflictul de interese si incompatibilitatile, realitatile din lumea medicala sunt surse de coruptie dintre cele mai vadite. mama, iara o baga asta pe UE in fata. e plin de doctori in belgia, franta si germania care presteaza si la varii spitale si la cabinetul propriu. |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu macar ata stiu ca in bresla doftoriceasca cu unele exceptii in toata lumea stimabilii presteaza si la stat si la privat. Problema apare cand cabinetul tau privat are freun contract exapt cu spitalul sau sectia unde esti menajer sau vataf.Sunt situatii in care privatul prin contract iti impune sa nu lucrezi la alt privat sau la stat dar cand banu tre sa iasa nu conteaza nimicutza.
![]() Acu io fara studii soros , tras cu urechea la mesele sau indicatii de la angajatorchitesc ca egzista posibilitatea ca Ion Sasu sa devina incompatibil, Turecescu la tribunal sa s edovedeasaca ca nu e nici un fel de ajent si sa ia cu supsndare pentru minciuna dar sub jurmant sa dzica ca l-a vazut pa VV luand leafa cu socru-su la ceva servicii. Base nue tampit sa dzica el ca sa ia de la 3-10. Daca e asa calea pare deschisa pentru nutzik. DAR daca sunt multi dilii carora s-ar putea sa nu le pese si sa-l voteze pe VV tocmai ca e shpion pentru romania etc. ![]() ![]() Nea Melescanu are si el un rolisor acolo dar inca nu m-am prins. Oricum din toate discursurile preziedntiabililor al lui Mos Teo mi s-a parut cel mai coerent si la subiect. ![]() Mijto e a cu p`acilea. postacii pesedei turbati ca s-a putea sa fie iar bashishtii abulici ca inca nu stiu clar directia.Oricum isi fac meseria de baza aka plonjeaza in hazna . |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(bion @ 24 Sep 2014, 18:52) Acu macar ata stiu ca in bresla doftoriceasca cu unele exceptii in toata lumea stimabilii presteaza si la stat si la privat. Da, badie, numai ca la ei la privat e la privat, adica nu la privat-stat, ca la noi. Ca daca doctorasii nostri ar presta la stat pe bani de la CAS, iar la privat pe banii clientului ori ai asigurarilor private, nema conflictul. Numai ca la noi privatii care au stiut sa se invarta au si ei contracte cu CAS-ul si, deci, practic, medicii astia contribuie la ruperea indirecta a unor sume din bugetul shpitalelor / policlinicilor de stat. In rest, perfect de acord cu matale. As indrazni chiar sa sustin ca judeci macar ca un maior acoperit-descoperit. O singura corectie tre' sa-ti fac, totush, dar nu-i vina matale ca n-ai facut apdeit. Ponta este vulnerabil legal 100% intr-o singura perioada din viata lui: daca se dovedeste c-a fost agentul 0268395378 cat era magistrat. Ca daca da, poa' sa fi salvat omenirea mai ceva ca BrusUilis, ca dejaba, pujcaria-l mananca!... Macar in teorie! This post has been edited by dacis: 24 Sep 2014, 18:35 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai nu e vina doftorilor ca in romanik se egzist doar o casa de asigurari( kkturi gen Tiriac, Signal nu se pun). Si ca sa stii , ca prestator nu poti avea contract cu , casa decat intr-un loc. Ca patron poti dar tre sa ai negrii pe plantatie pe care sa-i bagi la contract.Par egzamplu pe plantatie numai io si inca un negru suntem si la stat si la stapan. Ailalti sclavi sunt numai la stapan. Ei , io si niggeru alalalt prestam numai pe cash sau contracte cu luzari privati.
Referitor la vv parca legea era din 1992 parca si aparu alta in mai noua . Care se pune habar nu am.Stie base ca doar el e din ala acoperit ajuns presh ![]() Vezi bai tovarase si de aia trebe o monarhie. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 11:47 |