Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
vi_escu |
![]()
|
||
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 25 Sep 2014, 14:03) Ete bre ca Licuriciul s-a intalnit cu palida copie a lui Basescu. Cu continuatorul regimului nastasico-iliesc. Cu plagiatorul xeroxului romanesc. A bifat-o si pe viki nuland (fuck EU !) si a conferentiat la ONU pe teme de terorism SIIL, ebola, ucraina si mediu. Va fi si asta un lider regional, cum se visa Milica. Rusinica, Burak ! Pai le aveai pe cele 2 capre candidate la prezidentiale la indemana si l-ai preferat pe pontac... S-a schimbat parteneriatul strategic, ponta e cu obama, impostorul cu turcescu. da bre, o pus pontalaul lumea la cale cu obama, dupa ce o stat la rand ca un alt mobutu sese seko, la un dineu unde pontica probabil pazea buda QUOTE Ambasada SUA la București ar trebui să reacționeze la știrea falsă că Ponta a avut o așa-zisă ,,mică discuție'' cu președintele Obama. Această discuție este o minciună. Ea nu a avut loc. Poate că a avut loc o discuție. Atunci când Obama și soția au făcut poza cu Ponta și Daciana. Despre cum să se așeze în cadru. Dacă s-ar da o fotografie largă, cu întreaga cameră, s-ar observa că toți liderii statelor africane stăteau la rând să-și facă poze cu Obama. În cadrul protocolului. Fotografiille de mai jos spun totul despre minciuna ordinară de care sunt capabili atât cei doi membri ai familiei Ponta cât și nenororociții care, pe bani grei, mint oamenii din țară. 120 de astfel de poze a făcut familia Obama în cadrul protocolului de la dineul oferit la Casa Albă sri.jpg ponta_45.jpg renzi.jpg uhuru_si_margaret_kenyatta.jpg antigua_and_barbuda_premier_gaston_a._browne.jpg |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ai naruit tot esafodajul domnului postac
![]() Parteneriat strategic, lider regional - i-ai lasat cuvintele cheie fara fundament. Si cat de frumos dezvoltase el ordinul de zi pe unitate... This post has been edited by paul_p: 28 Sep 2014, 20:15 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(paul_p @ 28 Sep 2014, 17:11) Postarea respectiva era in spiritul unei postari ludice. Sau mai pe intelesul tuturor, deci si al basistilor treziti tarziu, o postare la misto. Postac...ordin de zi pe unitate...ce aiureli ! Bhai, cine dreq face pe postacul platit pe un topic in care posteaza maxim 20 de persoane ? Cand vad pe altii cum sunt...creste inima in mine ! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vercinge, o poza cu tine nu-si face ponta? In ce pozitie vrei tu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oricum misto mesaje electorale:
Ponta: Va scap de Basescu Udrea: Va scap de Ponta Iohannis: Eu tac si fac, faptele vorbesc. |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu mai sint la curent, a renuntat Ponta sa reduca durata mandatului la 2,5 ani?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Emil Boc: PDL o va susține pe Elena Udrea. Mulți colegi nu cred în Klaus Iohannis
Fostul președinte al PDL, Emil Boc, a dezvăluit că partidul din care face parte o va susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale, pentru că mulți dintre democrat-liberali nu cred în candidatura lui Klaus Iohannis. Întrebat de ce o susține pe Elena Udrea în cursa pentru Cotroceni, în detrimentul lui Klaus Iohannis, Emil Boc a răspuns: "În primul rând, vreau să vă spun că eu cunosc foarte bine partidul și credeți-mă că sunt mulți colegi de-ai mei care, de asemenea, o vor susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale. Îmi este greu să înțeleg cum se poate gândi cineva că după ce ani de zile PNL și PDL s-au aflat la cuțite, acum PDL trebuie nu doar să dea mâna cu liberalii, dar și să renunțe la un candidat propriu pentru Klaus Iohannis. În teritoriu, rănile războiului politic dintre cele două partide nu s-au cicatrizat. Pot să vă spun că sunt foarte mulți colegi de partid care nu văd cu ochi buni această unire în cuget și simțiri cu PNL". Întrebat, într-un interviu acordat evz.ro, dacă după înființarea PMP Elena Udrea mai este privită ca apropiată de PDL, primarul din Cluj-Napoca a declarat: "Este și va fi întotdeauna bine văzută în partid, pentru că reprezintă 'spiritul PDL' și a fost alături de colegii de partid și la bine, dar mai ales la greu. PDL-iștii nu-i uită pe acei lideri care au fost cu ei și alături de ei. De asemenea, Elena Udrea a stat alături de președinte și alături de partid în cele mai grele momente. Mă refer la suspendarea lui Traian Băsescu din 2007, la alegerile locale și parlamentare din 2008, europarlamentare și prezidențiale din 2009, la momentul teribil de dificil al asumării măsurilor de austeritate, la consecințele politice ale acestei decizii care au fost foarte aproape de a fi devastatoare pentru PDL. Cred că mulți colegi își vor anunța susținerea pentru Elena Udrea în următoarea perioadă, pentru că se asociază cu ea și cu trecutul nostru comun. Dacă există un candidat al PDL la aceste alegeri, cu siguranță acela este Elena Udrea", a conchis Emil Boc. p.s. era o manea odata, refrenul era "pe la spate, pe la spate''... ![]() Klaus, fraiere, vezi ca te fac astia la portofel si tu habar n-ai, vorba ta...Romania lucrului bine facut ! ![]() This post has been edited by vercingetorix: 29 Sep 2014, 10:51 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
M-as fi mirat sa nu cunosti repertoriul. Socrul pe unde i-o trage ginerelui? Pe la fatza?
This post has been edited by corbex: 29 Sep 2014, 10:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Elena Udrea: Nu știu dacă voi fi regina României, dar sigur voi fi un președinte bun
Un jurnalist a întrebat-o dacă acceptă ”testul Iohannis“ și dacă poate spune câte articole are Constituția României, câte se referă la funcția prezidențială și care este primul dintre acestea. ”Parcă articolul 81 este primul care se referă la președinte (n.r.- articolul 80 este primul din Constituție care se referă la președinte, articolul 81 se referă la alegerea președintelui). Cert este că articolele care se referă la președinte le-am studiat și le-am pus în practică în diferite moduri, în nenumărate ocazii în ultimii zece ani. Am studiat atribuțiile președintelui de 1.000 de ori la suspendări, la demiteri. Iar primul articol spune că (președintele - n.r.) este garantul funcționării corecte a instituțiilor, parcă ceva de genul acesta“, a spus ea. Udrea a mai fost întrebată cum vede solicitarea făcută vineri de DNA în cazul celor nouă foști miniștri, ea spunând că este o ”acțiune care arată că justiția funcționează în România“ și este lucru pozitiv. Ea a mai spus că implicarea președintelui Traian Băsescu în susținerea ei este constituțională. ”Este și responsabilitatea președintelui să lase țara pe mâna celui care vor duce mai departe această luptă pentru democrația reală. Faptul că mă susține pe mine se datorează și listei candidaților înscriși. La momentul actual corespund cel mai bine modelului de care țara are nevoie din noiembrie încolo“, a afirmat Elena Udrea. p.s. dacis, unde te-ai ascuns, scoate bre RNP-urile sa ne lamurim... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Nu ne-am prins care-i poanta. Sau care-i Ponta. A, stiu, Ponta e etuiul sculei lu' tata socru.
Esti foarte perseverent in a promova pe forum kktul neamului. Ai si tu o slabiciune. This post has been edited by corbex: 29 Sep 2014, 13:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 29 Sep 2014, 14:06) Ea a mai spus că implicarea președintelui Traian Băsescu în susținerea ei este constituțională. p.s. dacis, unde te-ai ascuns, scoate bre RNP-urile sa ne lamurim... ![]() Corect si adevarat era sa spuna ca "implicarea președintelui Traian Băsescu în susținerea ei nu este neconstituțională". In schimb este imorala. Foarte imorala. Ca si implicarealui Iliescu, in 2004, in campania lui Nastase. Ca si... La noi democratia este o spoiala superficiala, bazata pe legi (inclusiv Constitutia!) extrem de ambigue si de laxe, dublate de o cenzura al naibii de solida a posibilitatii oamenilor obisnuiti de a incerca sa faca ceva ca sa schimbe lucrurile. Pentru ca dincolo de aparentele lor lupte si competitii, politicienilor nostri le convine al dracu de mult sa nu apara si altii in jocul lor, care sa le incurce socotelile. Altii adica lideri, partide, organizatii Si apropos de RNP-uri, io-te dom'le cum stam la capitolul democratie. Asta ca sa nu ne amagim ca avem prea multa democratie la noi! https://www.youtube.com/watch?v=dEMniLwaK44#t=46 Attached thumbnail(s) Democracy_Index_2013.jpg ( Size: 68.5k ) Number of downloads: 168 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Bag seama ca Botswana ne-a luat-o inainte.
Ca si moneda lor nationala... ![]() Democratia de la noi, o spoiala ? Hm, inseamna ca Barroso si cu Merkel ne tin doar de interes prin UE...la fel si americanii cu NATO al lor. Vorbind serios si glumind, tara noastra e un carnaval permanent, pacat ca nu avem si clima din Rio de Janeiro, ieseam mai ieftin la factura de gaze. „Nous sommes aux portes de l'Orient, où tout est pris à la légère.” (Raymond Poincare) |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Se putea sa nu-si bage madam stanciu coada?
basisme... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 30 Sep 2014, 13:06) Stoi, bre, ca n-ai inteles nimica. Acuma dreptu-i ca si dobitocul ala care a scris articolul nu pricepe nici el nimica-nimicuta si dezinformeaza omenirea. ICCJ a decis doar ca este competenta sa judece. Ca prima data asta se face: verificarea competentei. Si a aflat ca da, este competenta. Ceea ce face ca recursul sa fie admisibil. Asta inseamna ca speta va fi judecata, nu ca Iohannis ori ANI au dreptate. Io unul zic ca macar cateva luni trec pana la o decizie, care oricum va fi tardiva, din anumite puncte de vedere... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Competenta pe dracu', doar ii arată pisica, sa aiba popeye pozitie de negociere postfactum: "ma pui premier sau descoperi subit ca esti incompatibil?".
Justitie independenta my ass! |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 30 Sep 2014, 13:27) Bai, tataie, in justitie e un jargon aparte si termenii au alte intelesurile ca la bodega! Competent nu inseamna ca in viata de zi cu zi "priceput", "capabil" etc.. Competent aici inseamna complet altceva: care are dreptul sa judece. Ca sa pricepi matale (nu te critic, nu te ironizez ca nu stii, ca nu esti de vina; de-aia s-au inventat avocatii, ca altfel n-am mai avea ce face cu banii!), io-te un exemplu. Daca mie imi fura unul roata de rezerva la Baia Mare si fac pana la Bistrita si abia acolo constat ca imi lipseste roata si ma duc sa fac plangere la Pachetul Jud. Bistrita, astia vor spune ca nu sunt competenti, adica, altfel spus, ca nu-i treaba lor si ca nu au dreptul de face ei cercetarea penala. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 30 Sep 2014, 12:41) Bai, tataie, in justitie e un jargon aparte si termenii au alte intelesurile ca la bodega! Competent nu inseamna ca in viata de zi cu zi "priceput", "capabil" etc.. Competent aici inseamna complet altceva: care are dreptul sa judece. Nu-mi spune...let me guess...esti student la drept in anul I la Spiru Haret !!!!!!!! Bravo !!! Dar nu se va intampla nimic, sezi bland. Uite de ce: 1. Persoana respectivă are dreptul de a candida, deoarece nu și-a pierdut drepturile electorale. - Legea nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative nu prevede pierderea drepturilor electorale. 2. Persoanele alese în urma unui scrutin nu pot fi invalidate ca urmare a interdicției menționate, deoarece nu există o astfel de condiție de invalidare. 3. Unei persoane care ocupă o funcție aleasă nu îi poate înceta mandatul ca urmare a unei interdicții de a ocupa orice funcție, deoarece în Constituție și în legile speciale nu există un asemenea caz de încetare a mandatului. În concluzie, o persoană care a fost declarată incompatibilă poate candida pentru orice funcție, inclusiv ca parlamentar sau președinte, deoarece nu și-a pierdut drepturile electorale (vezi pct. 1)(ca exemplu, a se vedea cazul Mircea Diaconu, în care i s-a permis candidatura). 4. Dacă persoana respectivă a candidat și a fost aleasă în funcția de parlamentar sau președinte, nu poate fi invalidată pe motiv de interdicție, pentru că nu există o astfel de condiție de invalidare nici în Constituția României și nici în Legea nr. 176/2010 (vezi pct. 2) (ca exemplu, a se vedea validarea candidaturii în cazul Mircea Diaconu). 5. Persoanei care a candidat și a fost validată nu poate să-i înceteze mandatul de parlamentar sau președinte ca urmare a unei interdicții, deoarece nici în Constituția României, nici în lege nu există prevăzută încetarea de drept a mandatului de parlamentar sau de președinte (vezi art. 69, 70 și 83 din Constituția României). |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Garett |
![]()
|
Băi tataie, ma refeream la faptul ca ccj-ul, care merita pe deplin cacofonia, s-a băgat ca musca-n derriere-ul cabalinei în povestea asta, si n-a făcut-o dezinteresat! tristul ala de la ani trebuia sa depună recursul, daca tot îl mânca, la curtea care a dat decizia initiala, Alba. ccj-ul a sărit peste, pe noul si penibilul cod penal, guess why!
|
--------------------
No
Reno
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.348 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Lasa-ne, lasa-ne
Postacii ca tine sunt plictisitori PS. Era pentru cocoselul galic This post has been edited by cristic1982: 30 Sep 2014, 12:53 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 13:47) Nu-mi spune...let me guess...esti student la drept in anul I la Spiru Haret !!!!!!!! Bravo !!! Dar nu se va intampla nimic, sezi bland. Uite de ce: Din pacate n-avem bucuria de a avea o asemenea lanterna rosie a intelighetsiei prin urbea noastra... ![]() Iar cine-a scris articolul ala-i dobitoc de tot! Complet! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 30 Sep 2014, 12:53) Nu-ti place, nu citi. Sau ai sarcina de serviciu ? QUOTE(dacis @ 30 Sep 2014, 12:53) Din pacate deciziile luate in cazul Diaconu confirma treaba. Daca esti in faza de negare, te apropii de faza de mlastina, vezi "carticica sefului de cuib". ![]() p.s. Codreanu era tot din Husi, nu ? This post has been edited by vercingetorix: 30 Sep 2014, 12:59 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 30 Sep 2014, 13:51) tristul ala de la ani trebuia sa depună recursul, daca tot îl mânca, la curtea care a dat decizia initiala, Alba. Nu stiu codul de procedura actual, dar m-as indoi rau, dar rau de tot ca este posibil ca un apel sa fie judecat la o instanta de acelasi nivel cu cea a carei solutie este contestata! ![]() 30 Sep 2014, 14:21: QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 13:58) Nu confirma nimic. Diaconu are sansa ca decizia CCR de interpretare a legii ANI a venit ulterior, adica dupa confirmarea / validarea mandatului sau de europarlamentar. Insa de acum inainte tuturor celor vizati li se va aplica precizarea / clarificarea facuta de CCR. Deci da, ala care a scris articolul chiar e un dobitoc care habar n-are! ![]() This post has been edited by dacis: 30 Sep 2014, 13:21 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 30 Sep 2014, 13:15) S-ar putea sa nu stii ! Uite ce spune Valeriu Stoica : http://www.dcnews.ro/valeriu-stoica-klaus-...eme_455077.html Sau nici asta nu stie meserie ? ![]() <span class='edit'>30 Sep 2014, 14:32:</span> Iohannis, tot cu prompterul Criticat pentru discursul de sâmbătă, președintele PNL, Klaus Iohannis, a făcut repetiții la Parlament înainte de prezentarea programului său, împreună cu vicepreședintele PNL Eduard Hellvig și... cu prompterul. Potrivit surselor EvZ, cel care a realizat programul lui Iohannis a fost Andrei Muraru. El nu a negat informația, dar a subliniat că este programul lui Klaus Iohannis și că este asumat de prezidențiabilul PNL. Maestrul de ceremonii a fost jurnalistul Digi 24, Emil Hurezeanu. Iohannis și-a început discursul prin a explica ce înseamnă România lucrului bine-făcut, sloganul și numele programului său de campanie, afirmând că vrea să dărâme 2 mituri: că în „România nu se poate, că la noi e altfel” și că „merge și așa”, „ne-om descurca noi cumva.” „Eu cred că ceea ce ni se potrivește este tocmai filosofia lucrului bine făcut”, a completat el. Spre diferență de sâmbătă, Iohannis a fost mai critic la adresa lui Ponta, atacându-l direct: „Am văzut că Ponta vrea să fie un președinte util. Util cui? Util baronilor? Util pușcăriabililor?”, a spus Iohannis. Dincolo de precizări generale asupra reformelor pe care le propune, pe domenii, prezidențiabilul ACL a punctat că dorește modificarea Constituției, regionalizarea și descentralizarea. Discursul său s-a încheiat cu imnul Europei, „Oda bucuriei”. p.s. malai-mare citeste greu, pronunta greu si intelege si mai greu. ![]() poate va avea basescu nevoie de o gratiere, mai stii... This post has been edited by vercingetorix: 30 Sep 2014, 14:33 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 14:56) Asta stie. Numai ca, spre deosebire de dobitocul anterior citat, asta spune niste lucruri de bun simt: ca dat fiind stadiul procesului la ICCJ, orice eventuala decizie de condamnare a lui Iohannis ar fi tardiva, intrucat ar veni multisor dupa terminarea serialului cu prezidentialele, episodul de anul acesta. Ce-i ce-i deja altceva. Cu totul altceva! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Dap, intotdeauna basistii ARE intotdeauna dreptate.
Ca e mai multi, e sub 50. Spune acelasi lucru Dacis, dar tu neavand simt juridic nu sesisezi. Uite aici cum se vor cheltui banii : http://www.dcnews.ro/rectificarea-bugetara...ale_455100.html |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 15:37) Siiigur ca da. Nea Vali Stoica zice ca Iohannis este cu procesul de la ICCJ intr-un stadiu incipient. Asta inseamna ca la sfarsitul lui noiembrie ori va fi fost deja ales presedinte si, deci, devine imun, iar procesul se suspenda, ori a pierdut deja alegerile, iar soarta procesului nu mai conteaza. Dobitocutsul tau, in schimb, io-te ce gogomanii insira: QUOTE(vercingetorix @ 30 Sep 2014, 13:47) Afirmatie perfect falsa, pentru ca una din urmarile unei decizii de incompatibilitate / conflict de interese ramase defintive este fix pierderea dreptului de a candida, pe o perioada data (parca trei ani). |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 30 Sep 2014, 15:32) Asta stie. Numai ca, spre deosebire de dobitocul anterior citat, asta spune niste lucruri de bun simt: ca dat fiind stadiul procesului la ICCJ, orice eventuala decizie de condamnare a lui Iohannis ar fi tardiva, intrucat ar veni multisor dupa terminarea serialului cu prezidentialele, episodul de anul acesta. Ce-i ce-i deja altceva. Cu totul altceva! ![]() Pai cum domnu' Dacis? La Mircea Diaconu e intrun fel si la Klaus Iohannis e in altu'? |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 30 Sep 2014, 16:30) Ihi. Pentru ca in cazul lui MD interpretarea (abuziva a) legii a dat-o instanta care l-a judecat si omul a primit (incorect, dar legal, ca asa a decis instanta respectiva) dreptul de a candida. Dupa aceea, insa, CCR a venit cu clarificari, precizand ca legea trebuie inteleasa ca interdictie de candida la orice functie, daca se constata incompatibilitatea / conflictul de interese. Cum legea si (zic unii, dar io nu-i cred!) interpretarea ei nu se aplicaretroactiv, MD a scapat. Cam asta este! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 16:28 |