Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Garett @ 1 Oct 2014, 12:46) Adica_cab-ul, in care indraznesc sa cred ca-s niscai judecatori cu oaresice cunostinte juridice a decis gresit Nu, nea garett, subiectul in propozitie e altul. Citeste tu legea si ai sa vezi ca singura interpretare nu numai juridic corecta, dar si de bun simt (din punctul de vedere al jocului de semnificatii) este cea a CCR. Si spun asta io, care sunt de multi ani un adept al desfiintarii CCR! Intre timp, CCR s-a mai primenit si chiar sunt mai ales oameni de calitate pe acolo. Iar Zagrean zice lumea ca, dincolo de aparitia lui usor talamba, e cu adevarat un bun jurist. basca ca a lucrat la constitutia de acum inca din 1990, fiind la un moment dat si presedintele comisiei de elaborare. PS Lumea fiind niste profi de la Drept, de la Bucuresti. De la stat! Si nu Sova si nici Aditu Nastase! This post has been edited by dacis: 1 Oct 2014, 12:06 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Fix-pix, zice lumea si despre isarache ca-i bun, si de 25 de ani bnr-ul face numai tampenii, aurul din tezaur a facut pasi s.a.m.d.!
Peer-review în anumite domenii e o glumă în tara asta, "eu te apreciez pe tine, tu ma apreciezi pe mine"... This post has been edited by Garett: 1 Oct 2014, 15:16 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 1 Oct 2014, 12:52) Tu poti pur si simplu sa te uiti in oglinda si sa vezi imediat cum e sa fii un ceva cum ai zis tu din tabara cealalta. Care tabara, doar tu stii. Esti cel mai straveziu postac cu putinta. Si cu toate astea nu-ti este jena sa arati cu degetul catre altii... |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Deci pina acum sunt 2 care s-au simtit vizati : paul_p si corbex.
Ma bucura reactia, am anticipat-o. ![]() Mai astept sa vedem cine isi pune mana in cap... p.s. cam suferiti la capitolul imaginatie, aveti ceva cu oglinda. ori sunteti genul ce se uita mult in oglinda ![]() sau poate sunteti clone sau...pur si simplu asta e sarcina de serviciu. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Saracute prestatii. Lipsa imaginatie, lipsa legatura intre subiecte, lipsa ilustratii subiect, numai lipsuri. D'aia n-o sa treci niciodata de gradul de plotoner. Unii ajung chiar generali, desi sint monument de prostie, dar aia sint impinsi de cineva. La tine cine impinge? Cu ce rezultate?
This post has been edited by corbex: 1 Oct 2014, 13:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
vercingetorix, esti absolut mediocru.
Si postac si mediocru. This post has been edited by paul_p: 1 Oct 2014, 14:32 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Legatura la Piatra-Olt...
Deh, cititorii mei sunt mai inteligenti decat ai lor. ![]() Oftica e mare... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 1 Oct 2014, 14:31) Daca baietii se uita mult in oglinda, atunci neaparat sunt de la PMP. Pentru ca primele intrebari care ti se pune cand vrei sa te inscrii in partid sunt "Cat de des si de mult te uiti in oglinda" QUOTE(vercingetorix @ 1 Oct 2014, 15:46) In timpul vietii noastre sh-a urmasilor urmasilor nostri cititorii de la PSD nu au cum fi mai inteligenti decat "ai lor". Ai lor fiind orice alt cetatean roman. Vezi ca tu in ultima vreme faci eforturi din ce in ce mai mari sa-ti meriti avatarul! This post has been edited by dacis: 1 Oct 2014, 15:21 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Are Gallus o fatza de alegator de-ti vine sa te ducu cu parul la urne.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 1 Oct 2014, 21:24) Supraliciteaza si el! Alegatorii aiai din elita PSD sunt cam atat de intelijenti cum sugereaza avatarul lui. Decat ca-s mult mai pirpirii. Lor le ajunge un litru de ulei si doua kile de faina pana la alegerile urmatoare. Si-un neuron! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 1 Oct 2014, 15:20) Pentru ca primele intrebari care ti se pune cand vrei sa te inscrii in partid sunt "Cat de des si de mult te uiti in oglinda"... Se pune sau se pun (intrebarile), ca nu mi-e clar... ![]() De limba romana nu te mai intreb, zi ceva de geografie/istorie sau la ce te pricepi mai bine. Apropo de inteligenta, neuroni, scoala... 2 Oct 2014, 07:31: QUOTE(dacis @ 1 Oct 2014, 15:20) Ce sa fac mai Dacis, ma adaptez si eu la mediu, imi merit avatarul iar cei cu oglinda isi merita motto-ul avatarului... ![]() No hard feelings ! This post has been edited by vercingetorix: 2 Oct 2014, 07:31 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Vad ca baietii de la PSD l-au reevaluat pe Turcescu si "dezvaluirea" lui...
Daca acum vreo saptamana tunau si fulgerau ca de ce Parchetul nu-l ancheteaza, si-au dat seama ca dintr-o ancheta Vivisor ar avea numai de pierdut, ca atunci roacherul shturlubatic ar fi putut indruga verzi si uscate, fara sa poata fi cenzurat. Acuma, in lipsa unei anchete oficiale, baiatul nu prea mai poate vorbi. Numai ca ei se asteapta (ca orice om normal) ca ceea ce ar fi spus dar nu poate Turcescu, sa apara brusc in media, "pe surse". Si, evident, toata lumea-i convinsa ca va aparea, candva... O a doua chestie e insa muuult mai nasoala: scandalul Microsoft. Ieri a recunoscut cu jumate de gura unul pe la Hantene, mancats-as, ca ancheta are sanse sa fie cu nasoale pentru PSD. Aseara, tot la A3, zicea unul ca ancheta vizeaza fro patruj de indivizi, cam de pe la toate partidele, si fro dooj de firme, mai ales din offshore-uri, cu rol de intermediar si ajutor de spalator de bani. Si mai zicea individul ca FBI-ul a trimis un opis cu nume, prenume, detalii despre firme, sume, banci, extrase de cont, cine a retras banii, cui i-a predat si alte delicateturi de-astea. Acu cateva minute unu' (era in studio impreuna cu Sturzulica, de la Hi-Q) care deja era enervat rau pe americanii astia, ca cine sunt astia, dom'le, cu FBI-ul lor cu tot de fac agenda parchetului, si impun grabirea anchetei?!... Si de cand au ei acces la datele privind incasarile si platile firmelor romanesti ori straine cu actionari romani?!... Cica intr-una din variantele de referat de ancheta apare si numele lui Ponta. Ca e implicat ori nu, habar n-am, dar daca se va dovedi (sigur, la nivel de opinie publica, deocamdata) ca sunt implicate si au luat in mod clar bani numele care se vehiculeaza, in jurul lui Vivisor se va face pustiu. Foarte pustiu. Iar toti vor intelege ca tre' sa-l lase sa-si rupa gatul, daca nu vor sa cada si ei in prapastie. PS Oare o fi vazut si Base datele din dosarele alea de la FBI, inainte de a fi trimise de ambasada USA la Parchet?! ![]() QUOTE(vercingetorix @ 2 Oct 2014, 08:27) H-am gresit. Fiind barbat am uitat in prima faza ca conteaza si ca te uiti si cat te uiti... Despre partea cu motto-ul, vaz ca utilizezi din greu termenul incriminat! ![]() This post has been edited by dacis: 2 Oct 2014, 14:57 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La mine oricum nu mai conteaza prestatia candidatilor, ca mi-am vandut deja votul pe o bere. Votez cum imi zice cumatra de mi-a botezat fetita
![]() |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
S-ar parea ca Victoras Pontosul va fi curand belit de-un rand de piele fix de pesedistii lui. Ca cica fix el a detonat bomba Microsoft, asa, cam ca prostul... Vrand sa i-o traga la coaste lui Funeriu Pixelatu, a cautat ce-a cautat pana a crezut el ca a gasit o urma de coruptie la Ministerul Educatiei. A trimis si corpul de control, astia i-au facut un raport si de acolo reiesea ca la un moment dat in timpul mandatului lui Funeriu s-ar fi facut niscaiva matrapazlacuri cu calculatoare si, mai ales, cu softuri de la Microsoft.
Vivisor, vrand sa-l infunde pe Funeriu, un aliat devotat al lui Base, si sa-l faca pe matroz sa-si zgaraie urechile de ciuda, a facut cerere oficiala catre autoritatile americane ca sa-i sprijine pe omologii lor romani in combaterea coruptiei. Iar americanii chiar au cercetat. Exhaustiv. Aproape toate contractele Microsoft cu institutii publice romanesti. Iar rezultatele le-au trimis in Romania!... Surpriza insa-i alta (surpriza cel putin pentru mine, daca se va confirma barfa): s-ar parea ca din datele trimise de la FBI rezulta ca tanti Kati Andronescu a saltat banu cel mai gros. Si-n mai multe reprize succesive! Toate dovedite cu probe! Acuma sa vedem daca zvonurile se si confirma. Ori nu!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
zvonuri de la Republica, poarta 3
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
paul_p |
![]()
|
Dacis are dreptate, ca de obicei. Este exact asa cum zice el, da' altfel.
This post has been edited by paul_p: 2 Oct 2014, 22:47 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
Bre dacis, pana mai ieri au avut grija unii sa il bage si pe Ponta in dosar.
Acu' il omoara psdeii ca i-a varat in kkt. Hotarati-va o data ca sa stim si noi... |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(dacis @ 2 Oct 2014, 17:41) Unii ar zice ca "bomba" a fost detonata de institutiile de lupta contra fraudelor economice din USA si Elvetia. Procurorilor romani li s-a cam pus pe masa dosarul si au cam fost manati de la spate ... Avantajul de a fi membru UE & NATO. Nu suntem in stare sa ne maturam singuri gunoaiele din batatura, vin ei cu aspiratoarele industriale. Ceea ce, in fond si la urma urmei, nu-i ceva chiar rau. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
AMIN!
e foarte bine chiar! sa ii la perpulis pe toti nene. prima miscare 'orizontala'. nu ca alea nisate nu ar fi bune si ele. da' parca ma simts mai bine cand ii vad in aceeasi oala, cum sunt de fapt. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Cel ce-a deranjat coaja de pe balega a fost intr-adevar Ponta, ca el a trimis corpul de control.
Intrebarea intrebatoare este: de ce? Din nestiinta? Chiar n-a stiut ca se va intoarce (si) impotriva lor povestea? Asta ar confirma ipoteza ca Vivisor e departe de a conduce partidul ala, sau guvernul. Mai degraba o fata zambitoare cu o ambitie infantila de a ajunge "sus", exploatat de greii mafiei pesediste care se multumesc sa stea in umbra si sa colecteze "recolta" din bugetul de stat. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De ce?
Crezi ca realiza ce avalansa o sa devina bulgareala lui cu pedeleii? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Ponta, dupa cum o mare parte a lumii stie, nu e in stare sa faca o deschidere la sah, dar sa vadaa cu 4-5 mutari inainte. In sanscrita veche ponta inseamna rima.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
si eu cred ca e mult mai mare decat ponta, si decat 'dragnii' si restul jegosilor care trag de fapt sforile.
http://www.gandul.info/stiri/cel-dur-mesaj...etatea-13363018 de toate pentru toti are madama nuland. pentru ponta, pentru orban, pentru pleveniev, sau cum il cheama pe bulgar... sper ca e doar inceputul ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vercingetorix |
![]()
|
Klaus Iohannis, campanie electorală cu slănină și cârnați
Campania electorală a început în această noapte, iar o filială județeană a ACL a ales un mod inedit de a intra în campanie. Formațiunile politice din componența ACL Timiș au ales o variantă originală pentru a semnala începerea campaniei electorale: în miez de noapte și pe o ploaie torențială, membrii PNL și cei ai PDL au amenajat în centrul Timișoarei o adevărată cămară, pe rafturile căreia au pus zacuscă, dulceață, compot, pâine pe vatră, cârnați sau slănină. Creștin-liberalii au desfășurat și un banner cu un nou slogan local de campanie: "O Românie ca la neamț în șpais" (șpais – cămară, regionalism de origine germană). "Am pregătit aici, cu ocazia startului campaniei electorale, ceva care să arate că ne dorim o Românie ca la neamț în șpais, cum se spune pe aici prin Banat. Putem vedea aici semne ale unei bunăstări obținute prin muncă, prin seriozitate, prin bună organizare și prin cumpătare. Și dorim ca toată țara noastră să fie rânduită după principii care să ducă în sfârșit la o bunăstare a cetățenilor. Avem convigerea că avem candidatul care poate fi cel mai bun președinte al României și că el va fi votat de cetățenii acestei țări", a declarat președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, citat de sursadevest.ro. p.s. oameni de dreapta cu preocupari de oameni de stanga ![]() veritabilii de dreapta merg la hipermarket... This post has been edited by vercingetorix: 3 Oct 2014, 09:28 Attached thumbnail(s) spais_1.jpg ( Size: 105.14k ) Number of downloads: 178 spais_2.jpg ( Size: 103.76k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Nu ca Ponta, care isi va inaugura campania la Biblioteca Academiei, dind cite o punga cu carti saracilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Sau ca Udrea, care isi va inaugura campania electorala dand o...
http://33.media.tumblr.com/5f045fdfd8d8bd2...6hrgo1_1280.jpg PS.: sa vezi ca ban imi iau acum ![]() This post has been edited by Ake: 3 Oct 2014, 16:13 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 3 Oct 2014, 10:15) Si eu! Problema noastra-i ca din America prea multe in Europa nu se pot face / impune. Iar UE strict in forma asta de acum nu cred ca rezista mai mult de 10-15 ani, ca miscarile si initiativele politice centrifuge sunt din ce in ce mai numeroase. Sa vedem cum vor evolua lucrurile dupa ce se aseaza lucrurile la Bruxelles... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 20:27 |