Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
vi_escu |
![]()
|
||
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ponta se doreste a fi un fel de de Putin, un imparat absolut care controleaza tot.
This post has been edited by paul_p: 9 Oct 2014, 00:02 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ce e aia recesiune tehnica?
discutam pana maine unde incepe recesiunea, insa una din definitiile cu ceva circulatie e ca esti in recesiunie cand ai doua trimestre consecutive de crestere negativa a gdp, q This post has been edited by Han Solo: 9 Oct 2014, 09:21 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 9 Oct 2014, 05:37) Asta e paradoxul Romaniei. Suntem falimentari in toate domeniile. Dar per ansamblu suntem profitabili. ![]() Daca economia romaneasca depinde cam 80% de UE nici nu ar trebui sa ne miram ca mergem rau, vezi cifrele Eurostat. Daca ne raportam la definitia cu 2 trimestre, e recesiune. Daca facem bilant contabil, suntem pe crestere economica firava. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E clar. De vina e madam Merkel, seful din umbra al Ue. Ce construieste Ponta noaptea, darima asta ziua. Si pica imaturul de conducator necompetent, cu pata neagra la siviul politic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nu, cred ca spune ca tu nu ai cum sa ai crestere cand blocul cu care faci marea majoritate a biznisului stagneaza.
ceva adevar exista, statistic vorbind, insa totusi, eurozona va avea cam 0.8% crestere pe 2014 si e proiectata pe la 1.5% pentru 2015. luand in calcul si raportul intre gdp/capita in RO si in media eurozonei, RO ar trebui sa merga cel putin pe la 1.x% anul asta si 2.x% la anul. in plus, piata de masini in UE are cifre bune anul asta - pentru prima data dupa multi ani, chestie care ar trebui sa sa simta 'peste medie', avand in vedere ca 10-12% din exporturi sunt legate de industria auto. pe de cealalta parte insa... poti sa phuti orice avantaj comparativ, si dincolo, anuland din condei sumele care urmau sa fie folosite la coplata pentru proiecte europene. RO are in multe domenii dreptul la finantare europeana pana la 85% din proiect... se putea cumpara ceva cu miliardul ala juma'... ponta se dovedeste si el un ticalos absolut. |
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aiurea! Vercinge vrea intotdeauna sa spuna ca Base e de vina, sau Merkel, sau timpul probabil. Ce spui tu e nemiscibil cu judecata lui economica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Hm, odata cu varsta si cu nivelul ridicat de foliculina apar bufeurile.
Din cauza de lipsa cocosh. Neavand radiator si electroventilator se recurge la metoda clasica...racirea prin convectie. Rog sa fie iertat ca sunt dat drequ la faze d-astea... ![]() Attached thumbnail(s) mediafax_foto.jpg ( Size: 112.64k ) Number of downloads: 190 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 9 Oct 2014, 10:28) Daca economia romaneasca depinde cam 80% de UE nici nu ar trebui sa ne miram ca mergem rau, vezi cifrele Eurostat. QUOTE(Han Solo @ 9 Oct 2014, 11:03) nu, cred ca spune ca tu nu ai cum sa ai crestere cand blocul cu care faci marea majoritate a biznisului stagneaza. Deci saracul Boculet a fost si el o victima nevinovata in 2009-2010? ![]() QUOTE(Han Solo @ 9 Oct 2014, 11:03) poti sa phuti orice avantaj comparativ, si dincolo, anuland din condei sumele care urmau sa fie folosite la coplata pentru proiecte europene. RO are in multe domenii dreptul la finantare europeana pana la 85% din proiect... se putea cumpara ceva cu miliardul ala juma'... Se puteau face destule cu banii aia, se puteau cumpara multe, dar sigur nu voturi. Ori asta e ceea ce cauta sa cumpere acuma Vivisor de pe piata... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
S-a renuntat la calea ferata rapida Bucuresti-Tecuci-Hirlau. Chinezii n-au venit iar curva de UE ne cere o parte din bani. Si noi tocmai i-am mutat de la investitii materiale la investitii electorale.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
I-a tras-o Olguta neamtului, l-a facut de kko...
Lia Olguța Vasilescu: Klaus Iohannis să renunțe la limuzină, să apeleze la "Prima mașină" "Săracul și cinstitul om". Așa se referă Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD, la prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis. "Klaus Werner Iohannis a investit bani în imobiliare, dar nu și-a cumpărat până acum o mașină. Săracul și cinstitul domn Klaus vrea să îi mintă pe români, spunându-le că nu are bani să treacă strada. În realitate, dl. Iohannis nu și-a cumpărat o mașină pentru că nu a avut niciodată nevoie. Se folosește, inclusiv în interes personal, de o limuzină germană luxoasă, pusă la dispoziție gratuit Primăriei Sibiu. Chiar dacă limuzina a fost oferită instituției pe care o conduce și nu lui personal, domnul Iohannis n-are nici o jenă în a o parca în fața uneia din cele 6 case deținute, sau chiar în curtea Vilei Lac 3, reședința lui Traian Băsescu.", a declarat Lia Olguța Vasilescu. Primarul Craiovei a adăugat că liberalul "Klaus Werner Iohannis trebuie să știe, însă, că prin programul Prima Mașină lansat de guvernul Ponta are și el ocazia să își cumpere un autoturism personal, o mașină de producție românească, fabricată la Craiova sau la Pitești. Cu siguranță, nu va avea probleme cu plata ratelor, deoarece acestea vor fi incomparabil mai mici decât cea mai ieftină chirie pe care o încasează din postura de agent imobiliar. Asta înseamnă, domnule Iohannis, România lucrului bine făcut – automobile produse aici, în România, la Craiova sau Pitești, care sunt vândute germanilor și tuturor europenilor! România lucrului bine făcut nu se face cu automobile produse în Germania, care sunt ulterior date în comodat politicienilor din România de persoane cu care, din câte se pare, aveți și alte relații decât cele de pură simpatie instituțională". |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
L-a spart, clar.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
uau...imbecila nu stie cate case are ponta cu tot cu daciana?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 9 Oct 2014, 14:29) Aceasta Marie Magdalena de Craiovita, care-si practica cu sarg, pasiune si al naibii de performant meseria stramoseasca, da, iata un autentic reper de moralitate... De demna ce-i, sta dreapta-n vremurile grele, ca o adevarata coloana a infinitului a moralitatii pesediste, facuta din rahat inghetat si batut de vanturile reci... Stati sa vie primavara si sa dea dezghetul, sh-atunci sa te tii moralitate la gura ei!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Dacis, ceva argumente la obiect nu ai ?
Ca de Romania lucrului bine facut in BMW sunt satul. p.s am recitit, esti chiar patetic... This post has been edited by vercingetorix: 9 Oct 2014, 14:18 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
aham......baga si ceva despre faptul ca nu are copii, cum zice madam firea.....
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
Olguta Vasilescu a fost ridicata politic de Johannis, care s-a folosit de scula, de care numita s-a tinut cu dintii. Ii e datoare si fata e corecta, plateste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(kato @ 9 Oct 2014, 14:20) ...ori despre moralitatea pontacului de a lasa sotia cu copil pentru alta Se cheama divort, din cate stiu. Si nu e ilegal, dar poate va schimba legislatia Macovei. ![]() Daca nu ai copii, cred ca te inteleg, dar cand ai vezi altfel lucrurile.... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
adica e mai simplu sa-ti lasi copiii atunci cand ii ai decat cand nu-i ai.
logic, e inatacabil. |
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Un fel de "pacat de el ca a murit, daca nu murea, traia si astazi" ...
Cand declarat Johanis ca-i sarac? Ala cu saracia incununata de cinste a fost altul. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Intelegem ca doamna Ponta a spart o casa ca sa-si faca upgrade la nume?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 9 Oct 2014, 15:29) Se cheama divort, din cate stiu. Si nu e ilegal, dar poate va schimba legislatia Macovei. ![]() Daca nu ai copii, cred ca te inteleg, dar cand ai vezi altfel lucrurile.... io vorbeam de moralitate... p.s. insinuezi cumva ca iliescu a fost un presedinte prost ca nu avea copii si base un presedinte bun ca are copii? ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(kato @ 9 Oct 2014, 15:18) io vorbeam de moralitate... p.s. insinuezi cumva ca iliescu a fost un presedinte prost ca nu avea copii si base un presedinte bun ca are copii? ![]() Nu-mi spune ca Iliescu a a fost un presedinte bun, doar nu esti pesedist. Nu e imoral sa divortezi, daca nu mai sunt motive de casnicie. This post has been edited by vercingetorix: 9 Oct 2014, 15:34 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
tu sa-mi spui ca doar voi aduceti in discutie treaba asta.......ca doar o tema de atac la neamt este faptul ca nu are copii, fapt ce loveste tot in voi. o alta tema de atac este ca are neamtul 6 case, dar ponta cate are?
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
astea sunt speculatii. nu avem de unde sa stim exact de ce a divortat ponta.
insa mie unu' mi se pare abolut irelevant. nu am gustat deloc stilul american in care politicianu' tre' sa fie un monument de fatarnicie, cu nevasta zambitoare, jpe copii ciufuliti, doi caini dalmatieni, o pisica siameza si gazon tuns periuta. |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
De ce nu candideaza si Tiriac?Era mai simplu...
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
kato |
![]()
|
este o prostie sa gandesti ca o persoana este mai buna, cu o gandire mai larga daca are copii....pai Raed Arafat ar trebui demis daca mergem pe logica asta de rahat.......
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Kato, voteaza-l pe sas si nu mai cauta atatea argumente pro, n-are rost.
Eu n-as vota pe unul ce nu-si poate justifica banii, casele, afacerile...asta inseamna spaga, coruptie, hotie ca altfel nu le putea aduna. Am luat tzeapa odata si mi-e de ajuns. Cine nu invata din greseli risca sa le repete... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
atunci cum de il poti vota pe ponta?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 04:53 |