Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Dacis, lumea basista vrea sa afla implicarea Pisicului in afacerea Microsoft.
Sa-l vada cu catusele pe mana ca pe Sisu, doar-doar s-o lega ceva sa iasa din campania electorala. ![]() Ca ne reciti tu din impresiile tonomatului, e dragut, dar nu platim pentru asa ceva. Capisci ? |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 6 Oct 2014, 21:45) Eu nu vreau sa uimesc pe nima dar nici pe orice topic sa gasesc gainaturi de postaci.Pai nici acu nu te intreaba nimeni nimic da matalutza si inca niste stimabili poluati tot forumul cu propaganda de partid de o calitate sa zic frumos indoielnica. Uite zic o cimilitura teligenta: Nu cred ca mai sunt elevi fara tablete sau smarfoane. Si sigur nu plagiez. @Garret asa cum ti-am mai spus altatdata Gariet e pe moldoveneste . E este obligadu ie si tt aka t scurt nu se exista dincolo de Milcov. Este inlocuit cu th pe expir lung. In catunul meu sub influente nefaste slavougrojermanice t s-a transformat in ci. PS Mathusalem mi-e nepot dupa un var de-al doilea. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica sintem rude? In cazul asta n-ar trebui sa dai ceva de baut?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai Mitica, vrei sa scoti profit din orice.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ma uit in jur si vad ca strategia ecipei lui Ponta da, deocamdata, roade: asistam la cea mai non-campanie electorala din 1990 pana azi.
Daca pana cel tarziu la sfarsitul saptamanii viitoare nu scoate nimeni pe teava informatii delicate (si cu impact la anumite publicuri) despre Vivisor, ritmul sau de erodare si scadere va fi prea mic ca sa mai poata fi ajuns in turul II. Mai ales ca e clar ca omuletul pesedist este in stare sa se ascunda si-ntrun kur de hipopotam, numai sa nu participe la vreo dezbatere electorala in turul I. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu n-am văzut nicio dezbatere, tu ai văzut?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 8 Oct 2014, 09:07) Dezbaterile, importante pentru soarta alegerilor, se tin in ultimele doua saptamani de campanie, nu la inceputul ei. De regula, dezbaterile televizate se negociaza intre staff-urile de campanie inainte de inceperea campaniei. Echipa lui Ponta l-a sfatuit pe Vivisor sa nu accepte nici o confruntare televizata, excluzand situatia in care ar aparea dezvaluiri catastrofale pentru el si ar fi pus in situatia de a le contracara. Daca ele nu vor aparea inainte de turul I, Ponta nu va participa la nici o dezbatere TV cu Udrea, Iohannis etc.etc.. Asa ca, daca nu apare vreun iepuras cu vreo surpriza-n varf de dosar ori film facut in imprejurari delicate, nici n-ai sa-l vezi pe Vivi la vreo discutie ... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
e la fel de viteaz puie monta la fel ca si sclavul lui tariceanu, care si el s-o ferit ca lashul de o confruntare cu macovei , la tvr. Asta dupa ce promisese ca vine, si-o trimis o tuta in locul lui, ca reprezentant , ce incepuse insa sa isi exprime parerile ei personale despre anumite teme discutate, de parca era numele dansei pe buletinul de vot , nu al lui tariceanu
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Oct 2014, 18:26) Poate te afli in Elvetia sau Monte-Carlo si ne comunici impresii de la fata locului... Incearca intr-o scoala din mediul rural al judetului Vaslui, de exemplu, sa vezi cum stau lucrurile.... QUOTE(dacis @ 8 Oct 2014, 07:37) Ma uit in jur si vad ca strategia ecipei lui Ponta da, deocamdata, roade: asistam la cea mai non-campanie electorala din 1990 pana azi. Somaj, Dacis ? ![]() Sfaturile consultantilor sunt useless ? Pai cred si eu ca nu are nevoie de vreo confruntare televizata...ii ridica nen-tu Impostorul mingea la fileu cat are nevoie... ![]() Bunaoara, un sechestru pe conductele de la Petrotel-Lukoil si hop 3500 de salariati in strada cerand plata salariilor, o oprire de agent termic in Bucuresti cu 4 sectoare afectate, o marire a listei de medicamente compensate apud Banicioiu, etc. Vivi isi pune costumul de Batman si bang! ...murdaria dispare ! Mai electoral de atat nu se poate. Fraier ar fi sa stea sa piarda timpul prin televiziuni. In alta ordine de idei, daca exista ceva nashparliu rau de tot despre Vivi, era mancat pina acum. This post has been edited by vercingetorix: 8 Oct 2014, 09:56 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
Pai Dacis astepta o dezvaluire groaznica de natura sa-l scoata pe Vivi din competitie.
Cu plagiatul...cred ca 80% din votanti nu-i cunosc exact semnificatia, deci... Poate autorul plagiat sa zica ceva, dar eu nu am auzit pina acum. Chiar, oare de ce nu o face ? Pentru un politician pot fi doar 2 scenarii hotaratoare: 1. sa fie gasit cu un baiat viu 2. sa fie gasit cu o fata moarta Restul e cancan. ![]() This post has been edited by vercingetorix: 8 Oct 2014, 10:17 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă păgubitul nu reclamă un furt, înseamnă că hoțul n-a furat?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(dacis @ 8 Oct 2014, 08:37) Ma uit in jur si vad ca strategia ecipei lui Ponta da, deocamdata, roade: asistam la cea mai non-campanie electorala din 1990 pana azi. Daca pana cel tarziu la sfarsitul saptamanii viitoare nu scoate nimeni pe teava informatii delicate (si cu impact la anumite publicuri) despre Vivisor, ritmul sau de erodare si scadere va fi prea mic ca sa mai poata fi ajuns in turul II. Mai ales ca e clar ca omuletul pesedist este in stare sa se ascunda si-ntrun kur de hipopotam, numai sa nu participe la vreo dezbatere electorala in turul I. Pai ponta ii toata ziua pe la tembelizor, iohanis mai apare sa se razgandeasca ce-o zis amu doua zile..., udrea isi aranjeaza țâțele ... Cu astia ce drac de dezbatere sa fie? Udrea isi aranjeaza țâțele... iohanis ramane cu gura cascata si isi uita si alea trei cuvinte pe care vroia sa le zica, lu' ponta ii pica ochelarii si a doua zi ne zice senin ca el nu o fost la nici o dezbatere. Aaa ... dupa cateva zile apare branza si ne zice ca el s-o simtit foarte bine la dezbatere si ca i-o facut praf pe ceilalti. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.348 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Primit azi pe mail
Victor catre Daciana: - Draga mea, peste putin timp vei fi f***** de un Presedinte! - Bine Victoras! Sa-mi spui cand trebuie sa merg la Sibiu! |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 8 Oct 2014, 10:55) 1. Sfaturile consultantilor sunt useless ? 2. In alta ordine de idei, daca exista ceva nashparliu rau de tot despre Vivi, era mancat pina acum. 1. Habar n-am. Io l-as fi sfatuit sa faca fix ceea ce face. 2. Te inseli. Romanu-i nervos pe moment, dar dupa o bucata de vreme (scurta bucata asta!) se mai calmeaza si devine degraba iertatoriu. Tinand seama de acest profil psihologic colectiv, momentul ideal de dezvaluire a unor chestii nasoale este in ultimele 10 zile de campanie. Daca ai la indemana mijloace media consistente de diseminare si multiplicare, intervalul perfect este marti-joi din saptamana alegerilor. Daca n-ai, poti sa incepi joi-vineri inaintea week-endului anterior. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Crezi tu ca Impostorul le tinea la dospit in timp de Pisicul castiga alegeri locale, parlamentare, europarlamentare ?
Daca avea ceva, de mult erau scoase la interval. Si e cam greu, la Revolutie avea 17 ani, ce dreq sa inventezi din trecut... Mai intervine si procesul de decredibilizare, in campania electorala se spun multe "dude" si oamenii nu sunt dispusi sa creada orice... p.s. am auzit de o manevra...cica impostorul va demisiona avant la lettre in schimbul imunitatii ulterioare, doar ca ar vrea extindere pentru tot grupul din jurul sau... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Oct 2014, 19:26) QUOTE(vercingetorix @ 8 Oct 2014, 10:55) Poate te afli in Elvetia sau Monte-Carlo si ne comunici impresii de la fata locului... Incearca intr-o scoala din mediul rural al judetului Vaslui, de exemplu, sa vezi cum stau lucrurile.... Adică tu-ți contrazici șeful? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Copy paste dupa Poc
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
Pana si pe Boculet l-a plagiat asta?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E Ponta. Un fel de Vercingetorix ajuns sus politic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Aici e un caz clar de "paharul pe jumatate plin/gol".
E adevarat ca pe 2014 anualizat exista crestere fata de 2013. E deasemenea adevarat ca la mijlocul anului trendul s-a inversat. Problema e ca majoritatea audientei nu pricepe la nivelul asta de "finete". Populatia va alege sa "creada" sau sa "nu creada". Iar cei mai creduli constituie exact segmentul lui Ponta. Impactul se va vedea la anul, cand, fara o noua inversare a trendului, vom avea recesiune si an-la-an. Dar alegerle vor fi trecut de mult... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
corbex |
![]()
|
Vin alea parlamentare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 04:51 |