Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Domne pazeste-ne sa ratezi efectul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Inca mai ai benzina de pe vremea raposatului?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 20 Oct 2014, 10:45) Pentru cine acumuleaza avere, pentru cine si ce traieste, mi-e foarte greu sa inteleg, in absenta copiilor. Da' ce-l cenzureaza grija pe (dez)onorabilul reprezentant al speciei bovine ce face Johannis cu banii lui?? Vrea s-o intreaca pe madam firea la imbecilitate sau ce? This post has been edited by Garett: 20 Oct 2014, 16:18 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da pe restu de ce nu le pui?
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Premierul Victor Ponta, aflat luni in vizita la santierul naval din Galati.. ![]() 20 Oct 2014, 20:28: QUOTE(Serje @ 20 Oct 2014, 20:02) Cer scuze, promit să nu se mai repete ![]() This post has been edited by Markos: 20 Oct 2014, 19:28 Attached thumbnail(s) Ponta_porc.jpg ( Size: 113.99k ) Number of downloads: 277 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cu fâsâita lu' băsescu (aia cu șpionii acoperiți) ce se mai aude?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Se aude, stai linistit. Se aud atat de multe, ca risca Ponta sa ramana fara partid.
DNA vegheaza. DNA. Connecting people! This post has been edited by paul_p: 20 Oct 2014, 21:45 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Deci de asta se agita dna-ul?
![]() Risca ponta sa ramana fara partid? Nu s-ar zice, mai ales ca noii veniti sunt curati ca lacrima si drepti ca lumanarea.... This post has been edited by vi_escu: 20 Oct 2014, 22:13 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vi_escu |
![]()
|
ne spune mai tarziu, acum lipeste afise....
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Markos |
![]()
|
Ăsta dacă mai scoate un panseu de genul ăsta și-a dat foc la valiză și-l avem pe Vivi președinte de-acum.
Cică a avut o zi proastă. Băi, mă leși? This post has been edited by Markos: 20 Oct 2014, 22:28 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
Asta daca tacea ... iesea din primu tur, da cu cat deschide mai mult gura ... il face pe poanta sa iasa ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
adevarul e ca ultimile plimbari ale prietenilor si rudelor lui ponta la dna, in care se vand legi de amnistie cu ajutorul prostului satului, da in folosul celor destepti din psd, te invita sa votezi cu ponta. Ca fix asta e nasol , ca iohanis o comis o mica aroganta..
Ps. eu nu votez cu neamtul ci cu macovei, si am rezerve mari daca nu cumva iohanis e pe blat cu ponta, insa ce persoana cu mai mult de un neuron, poate sa-l mai voteze la ora actuala pe 007Laptic, vazand de ce oameni s-a inconjurat? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
Mai degraba poanta ii pe blat cu base si dna ... prea l-o scos base de la faza cu 007, cand tot apareau vorbe ca tragea pt rusi ... un doi l-o scos, pe hrebe vor sa-l aresteze ... pe socru ... pauza, el nu poate influenta martorii numa hrebe?
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
stai linistit tavarasci, branciul final pentru 007Laptic o sa vina si el imediat. From America with love
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 20 Oct 2014, 23:21) Ăsta dacă mai scoate un panseu de genul ăsta și-a dat foc la valiză și-l avem pe Vivi președinte de-acum. Cică a avut o zi proastă. Băi, mă leși? Bai, da' ce natie de mimoze deveniram subit! Pana mea, ne crizam ca asta are sase case dupa o viata de munca da' ni se pare credibil ca o fâță de nici patruj' de ani sa aiba sute de mii de euro "din vanzari anterioare"! Si n-am auzit vreunul otarandu-se cu naduf ca alde casuneanu sau umbrarescu au adevarate palate in timp ce drumuri "construite" de ei sunt o colectie de gropi! Dar vai, "a zis neamtu' ghinion, ne sfideaza"! James Tont nu ne sfideaza cu cele SAPTE case, el e de-al nostru, "baiat din popor"! ![]() Pe bune, atacuri mai de cenzurat ca in campania asta... Că de ce n-are copii? Da' ce va cenzureaza grija fratilor, daca asta-i criteriul suprem punem in puii mei un lingurar cu douaj' de puradei direct presh si gata! Că de ce baga banii in case? Da' ce pana mea sa faca, sa-i doneze pesedeului sa-si mai ia tonta una? Da' unul nu pune in discutie programe politice, nema, zero! Doar can-can-uri de Dororbanti, Ferentari sau alte cartiere! |
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Garett @ 21 Oct 2014, 07:06) Că de ce n-are copii? Da' ce va cenzureaza grija fratilor, daca asta-i criteriul suprem punem in puii mei un lingurar cu douaj' de puradei direct presh si gata! Cine s-a luat de el pe tema asta? (in afara de galu' care asa a primit ordin) QUOTE(Garett @ 21 Oct 2014, 07:06) Presupun ca te referi la candidati. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Care "viață de muncă" mă?
De 14 ani e primar. Cât e salariul de primar? Pe de altă parte, tu, Garett, la 40 de ani o să ai 6 (șase!) case? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Garett @ 21 Oct 2014, 06:06) Bai, da' ce natie de mimoze deveniram subit! Pana mea, ne crizam ca asta are sase case dupa o viata de munca da' ni se pare credibil ca o fâță de nici patruj' de ani sa aiba sute de mii de euro "din vanzari anterioare"! Si n-am auzit vreunul otarandu-se cu naduf ca alde casuneanu sau umbrarescu au adevarate palate in timp ce drumuri "construite" de ei sunt o colectie de gropi! Dar vai, "a zis neamtu' ghinion, ne sfideaza"! James Tont nu ne sfideaza cu cele SAPTE case, el e de-al nostru, "baiat din popor"! ![]() Pe bune, atacuri mai de cenzurat ca in campania asta... Că de ce n-are copii? Da' ce va cenzureaza grija fratilor, daca asta-i criteriul suprem punem in puii mei un lingurar cu douaj' de puradei direct presh si gata! Că de ce baga banii in case? Da' ce pana mea sa faca, sa-i doneze pesedeului sa-si mai ia tonta una? Da' unul nu pune in discutie programe politice, nema, zero! Doar can-can-uri de Dororbanti, Ferentari sau alte cartiere! Ai dreptate.Dar eu mi-as lua un consilier de imagine,in alta ordine de idei,ca prea da cu mucii-n fasole..Si sa-i faca ala speech-ul ca vad ca nu se pricepe la gavarit in public..Si sa-i interzica la a emite opinii fara a fi controlate.Nu de alta dar nu vreau sa merg la vot degeaba.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Lasa ca a avut iliescu copii ! ( nu vorbim de aia infiati,bombo,prostanacu',copylotu' )
This post has been edited by M.C.: 21 Oct 2014, 08:11 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Johannis asta pare la fel de retard ca si ponta, doar ca are o fata de bonom si pare mai putin periculos. Pare!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Vad ca Vanghelie trage tare pentru Ponta, in campanie:
"De ce ne urmăriti, mă? Băă, îl arestam pe Ghiță?!! Ba, f...ți m..ții m..tii!? Fu..vă m..ții-n gură cu Ghiță și cu Ponta al vostru! Băă, știi ce să.. 'm...îți rupem picioarele, mă! Fii atent ce-ți spun: că am șapte mașini pe voi acum, am trimis! Dacă va mai prind o data, vă bag în spital!" This post has been edited by dacis: 21 Oct 2014, 08:29 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 21:26 |