Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Andrei C. |
![]()
|
![]() Utilizator de diacritice Group: Members Posts: 87 Joined: 19 January 10 From: Timișoara ![]() |
Cam slabă recolta de voturi la sondaj. Dacă va fi așa și la urne....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Mda, „mințim la fel”…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu v-am spus ca sunteti prea incrancenati. Ceva usor si distractiv, pentru destindere:
http://www.mediafax.ro/politic/udrea-ca-pr...guvern-13407196 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 16 Oct 2014, 15:40) ![]() QUOTE(vercingetorix @ 17 Oct 2014, 10:13) Klaus Iohannis face o declarație șocantă pentru un candidat la prezidențiale. .... De asemenea, întrebat ce le transmite profesorilor care au muncit cinstit, dar nu au reușit să-și cumpere șase case, la fel ca liderul liberal, Iohannis a dat un răspuns sec: "ghinion!". Nu...nu esti PSD-ist, dar te folosesti de stiri fabricate de industria de profil. Intrebarea la care Iohanis a raspuns cu "ghinion" a fost cu totul alta, nu cea citata de tine. Asta una la mana. Si doi la mana, daca as fi fost eu in locul neamtului i-as fi raspuns aluia in loc de "ghinion" cu "pentru ca esti cretin" Cauta si mata inregistrarea originala, am auzit-o la radio, trebuie sa fie si pe net. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta ii aia fabricata?
http://vreaupresedinte.gandul.info/stiri/k...i-bine-13388571 Si aici ii interviul din hotnews(despre care vorbeste) unde explica "foarte clar" cum o luat fiecare casa. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-183032...ratia-avere.htm Io inteleg ca unii cautati un rau mai mic decat poanta ... da si asta ii la fel de prost si idiot ca si poanta. This post has been edited by Serje: 17 Oct 2014, 18:05 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai da! Uita-te la video.
Intrebare reporterului era: Eu de ce nu am sase case? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
O dai de gard ca si politicienii amu ...
- Gândul: Uneori salariul de profesor le permite unora abia să trăiască de la o lună la alta. Iohannis: Da este o mare problemă. Gândul: Profesorii, învățători educatorii se întreabă eu cu ce am greșit de ce nu am reușit ca prin muncă cinstită ca domnul Iohannis să am șase case? Iohannis: Ghinion… Gândul: Au ghinion? Iohannis: Eu am ghinion. Gândul: Și ei ce au? Iohannis: Vreți să discutăm pe educație sau pe casele mele? După părerea mea salariile mici au fost prea mici. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Ake |
![]()
|
Mea culpa. Cand citesti, sensul e altul decat cum intelesesem io de la radio.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu asa auzii, direct de pe filmare:
Pandaru: ...-si atunci intelegeti-i, chiar si pe oamenii aia care sunt profesori, invatatori, educatori, cand se intreaba, uitandu-se la dumneavoastra "dom'le, eu cu ce am gresit, de ce nu am reusit, ca prin munca cinstita, ca dl. Iohannis, sa am 6 case?" Iohannis: - Ghinion. E adevarat, Pandaru l-a fezandat nitel inainte, l-a enervat cu rasul ala zeflemea ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
eh, cum e inchis topicu' cu ponta, ma reorientez
![]() interesant p.s. in cazul acesta, putem vorbi de favorizarea infractorului? ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ponta cica are 7 case. Si nici n-a dat meditatii
![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
Muare bombo a doua uara.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(ady77 @ 17 Oct 2014, 20:27) Ake este ofiter acoperit si a primit misiunea de a proteja imaginea domnului Ponta ![]() Acelasi domn Ponta care si-a trecut in CV calificarea de professional eyeroller: [attachmentid=1627966658] This post has been edited by paul_p: 18 Oct 2014, 00:42 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Daca a mai fost, sorry!
This post has been edited by Garett: 18 Oct 2014, 09:49 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kato @ 17 Oct 2014, 20:49) eh, cum e inchis topicu' cu ponta, ma reorientez ![]() interesant p.s. in cazul acesta, putem vorbi de favorizarea infractorului? ![]() Normal http://realitatea.mobi/article/1549879 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
dar-voturi-putem-cersetori-ponta-460x613.jpg
This post has been edited by Markos: 19 Oct 2014, 17:20 Attached thumbnail(s) Mickey.png ( Size: 540.56k ) Number of downloads: 234 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa vrei tu sa-l demoralizezi pe Vercinge?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_p |
![]()
|
[attachmentid=1627966957]
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
Kkturi.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
C-asa-i romanul, patriot echidistant!
Attached thumbnail(s) ECHIDISTANTA___Vitrina_electorala.jpg ( Size: 86.23k ) Number of downloads: 144 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() Cel mai fain "panou" electoral pe care l-am vazut pana acum. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Aici activeaza aproape numai baieti destepti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Aici e mulți șoferi de loganuri. Iulia poate da amănunte...
![]() This post has been edited by gabize: 20 Oct 2014, 09:18 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Fraudaaa!!!!!!
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 17:05 |