Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
la ce sa jubilezi nenea? ca exista calendar?
eu as vrea sa-l vaz pe baselu' la brutarie. atunci sa zicem ca m-ar incerca niste simtaminte. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu as vrea sa-l vad pe Gallus trecut in rezerva.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ah, nu, focurile de artificii le pastrez pentru 21 decembrie seara.
Probabil va pleca de la Cotroceni cu elicopterul, altfel nu vad cum. Sper sa-i umplu frigiderul cu proteine. Ramane valabila cimilitura aia cu "Victoras, sa ai grija de copii..." ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Klaus, sa ai grija de Elena
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(IsNa @ 16 Oct 2014, 15:07) Foarte, foarte tare ca Ponta (si fanaticii lui) inca se razboiesc tot cu Base! Trece campania electorala pe langa ei si vor jubila cand constata ca Basescu nu iese castigator la alegeri! ![]() Daca natia asta ar avea macar o farama de minte... ![]() Am citit undeva ca toata lumea-i de acord ca avem o campanie electorala atipica, în sensul ca se axeaza doar pe atacuri la persoana, deconspirari diverse, dna-la-înaintare cu actiuni spectaculoase zilnice (nu-mi jigniti intelectul cu argumente de genul "dna îsi face doar datoria", eu vorbesc despre avantul deosebit din ultima vreme) samd. Parca în trecut mai auzeai si cate ceva despre programe, despre idei, despre proiecte; acum au disparut aproape cu desavarsire. Victor Viorel si-a lansat o brosurica la misto, neamtul o tot lalaie cu "lucrul bine facut" si cam asta e. In rest: înjuraturi, porcaieli si lovituri pe la spate. De-aia se razboieste în continuare Ponta cu Base, pentru ca Base îi trage la gioale constant pentru a-l scufunda. Nu-l poate ignora. This post has been edited by Markos: 16 Oct 2014, 15:05 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica Base il distrage de la campanie si prostjl de Ponta nu se prinde.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Base ii face campanie lui Ponta, atat timp cat se implica in campanie. antibasismul ii aduce voturi lui Ponta. Daca PSD-ul reuseste sa il lege pe Iohannis de Basescu, Ponta e presedinte.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.081 Joined: 11 February 04 ![]() |
Iete ca pe Ponta nu l-as fi banuit de orgii sexuale, si in nici un caz repetate si mai ales cu femei minore.
Interesant, eu il credeam un fatalau nu vreo fiara sexuala. Dupa un presedinte andropauzist, unul scopit, unul curvar, o sa avem unul bimetalic? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
corbex |
![]()
|
Simtea nevoia de pixda, dupa repetate sugeri a sculii lui Nastase.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andrei C. |
![]()
|
![]() Utilizator de diacritice Group: Members Posts: 87 Joined: 19 January 10 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(Markos @ 16 Oct 2014, 16:04) Parca în trecut mai auzeai si cate ceva despre programe, despre idei, despre proiecte; acum au disparut aproape cu desavarsire (...) La posturile TV de scandal politic tradiționale, și pe multe site-uri de știri e scandal non-stop - și înainte de campanie și acum. Doar că acum (din păcate) este și mai mult ![]() Johannis CV: http://www.evz.ro/alegeri-prezidentiale-20...bine-facut.html Johannis Program: http://www.evz.ro/uploads/2014-10/programu...-bine-facut.pdf Udrea CV: http://www.evz.ro/alegeri-prezidentiale-20...lena-udrea.html Udrea Program: http://www.evz.ro/uploads/2014-10/program-...ia-frumoasa.pdf Macovei CV: http://www.evz.ro/alegeri-prezidentiale-20...-decalogul.html Macovei Program: http://www.evz.ro/uploads/2014-10/program-monica-macovei.pdf Și pentru ceilalți găsiți voi... sunt tot acolo dar nu mă pun să adaug toate linkurile în mesaj. Mai sunt și emisiuni făcute astfel încât candidații să își explice programele/ideile. De exemplu la TVR am înțeles ca zilnic la ora 21 e ceva (din păcate nu am avut timp să mă uit) și am mai vazut ceva emisiuni video online infomative - tot candidat + prezentatori - pe adevărul.ro (intitulate ceva gen "bla bla bla cu bloggerii adevărul"). Asta pentru cine e curios. Edit: scandalul ăsta calculat e urât. Și boicotarea anumitor candidați de televiziunile (ne!)independente la fel. Dar ce să faci, scopul scuză mijloacele pentru mulți. This post has been edited by Andrei C.: 16 Oct 2014, 16:27 |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 16 Oct 2014, 09:17) Cătălin Harnagea: "Da, este posibil că nu numai Ponta, dar și alții să fi fost racolați de servicii de informații, nu este nimic imposibil. Atât timp cât nu se încalcă legea, este posibil. Este posibil să fi fost recrutat", a spus Cătălin Harnagea, la Europa FM. Harnagea a mai declarat la Europa FM că serviciile secrete puteau recruta magistrați în acei ani. Harnagea asta nu e numai dobitoc, dar ii crede si pe altii decat votantii traditionali ai PSD dobitoci. Ca el sustine ca, desi Constitutia valabila intre 1991 si 2003 interzicea explicit ca procurorii sa desfasoare alte activitati (mai concrete orice alte activitati decat aceea de cadru didactic universitar), eventuala recrutare a lui Ponta este legala???? ![]() QUOTE(Garett @ 16 Oct 2014, 11:45) presa scria acum ceva vreme despre unul care se declarase urmasul lui Fane Babanu' si ceruse, si mai grav, primise, nu's cate zeci de mii de hectare! Aha, publicase un editorial pe tema asta Toni Grecu, in TNR! QUOTE(vercingetorix @ 16 Oct 2014, 15:40) Vez' ca trei sferturi din aia de care te iei e drept ca nu-l prea agreeaza pe Vivi al tau, dar sunt anti-basisti infocati! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 16 Oct 2014, 18:35) Harnagea asta nu e numai dobitoc, dar ii crede si pe altii decat votantii traditionali ai PSD dobitoci. Ca el sustine ca, desi Constitutia valabila intre 1991 si 2003 interzicea explicit ca procurorii sa desfasoare alte activitati (mai concrete orice alte activitati decat aceea de cadru didactic universitar), eventuala recrutare a lui Ponta este legala???? ![]() Si? Probleme? |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nooooo!... Deloc.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"Deci m-am ras" copios in seara asta: pana acum in urbe erau doar afiseaza cu geims tont si der nachste fuhrer, acum au aparut si cu leana v2.0!
Dar nu oricum: madama imbracata in alb, "naughty nurse" style, si textul: "Buna pentru sanatate, buna pentru Romania"! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Asta la ce PLM candidează?
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
e de râs sau de plâns??
Serios, încă n-am niciun cadindat preferat. Și, trist, nici nu cred că voi avea... This post has been edited by gabize: 16 Oct 2014, 20:01 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Dar asta?
![]() macovei_afis_3_54974800.jpg ps: poza-i retușată-n fotoșop, pentru a nu fi confundată cu moaștele Sf Parascheva This post has been edited by Markos: 16 Oct 2014, 20:15 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.220 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Markos @ 16 Oct 2014, 20:54) Aia o sa ia cel mult buletine de vot gaurite. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
E cam singurul candidat la care cand ii zic mwe, ma gandesc chiar la actul in sine.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Tataie, dai 3 beri. 16 Oct 2014, 21:28: Pardon, 6 beri! mircea_badea_postere_udrea.jpg 16 Oct 2014, 21:45: Mda, 12 BERI! This post has been edited by Markos: 16 Oct 2014, 20:45 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
Despre băsiști adevărați, pseudobăsiști, băsiști trădători:
"Înseamnă că n-au fost băsiști adevărați" Nuțule, dai o bere. This post has been edited by Markos: 16 Oct 2014, 21:42 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.081 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vercingetorix |
![]()
|
Klaus Iohannis face o declarație șocantă pentru un candidat la prezidențiale.
Întrebat, într-un interviu la gândul.info, despre meditațiile din care susține că a făcut avere, Iohannis nu-și amintește nici cât costau orele suplimentare, nici cum primea banii. "Cât costa o meditație cu profesorul Iohannis?", l-a întrebat reporterul. "Nu-mi amintesc", a venit răspunsul lui Iohannis. "Banii îi primeați în plic, în mână?", a mai fost întrebat prezidențiabilul PNL. "Nu-mi amintesc", a fost replica lui Iohannis. De asemenea, întrebat ce le transmite profesorilor care au muncit cinstit, dar nu au reușit să-și cumpere șase case, la fel ca liderul liberal, Iohannis a dat un răspuns sec: "ghinion!". p.s. Lecitina...am inteles ca e buna pentru memorie. ![]() uf, inca unul ce ne considera retarzi... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 15:07 |