Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 15 Oct 2014, 16:00) 1. Voturile lui Tariceanu unde vor merge in turul II ? 2. Si...cat la suta din cei 7,4 meleoane vor vota cu Iohannis in turul II ? 1. Teoria sociologica spune asa: din dezamagire, cam 10% din cei care l-au votat pe Tariceanu vor sta in turul II acasa; dintre ceilalti, intre 2/3 si 3/4 vor vota cu Vivi, restul cu oponentul sau. Dat fiind faptul ca electoratul lui Tariceanu are un profil intelectual aparte, ma astept ca electoratul sau sa stea intr-un procent mai mare acasa. In concluzie, in cel mai fericit caz Vivi ia de la Tariceanu 4%, dar mai probabil vreo 3%. 2. Cati dintre cei 7,4 milioane au votat USL in 2012? Iar pe atunci USL era PSD + PNL. Iar fanaticii USL erau in primul rand fanatici anti-Base. Care se simt tradati de protocolul lui Vivi cu Base, de numirea Codrutei la DNA... Maruntisuri. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Parerea mea e ca intentia la vot se pastreaza indiferent de procentajul de participare, ca trend general.
Si nu uita ca in turul II unii nu vor mai vota pe principiul "nu am pe cine", tot intelectuali. Talpa tarii n-are scrupule d-astea, cu 2 mici si o bere se rezolva ideologiile... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 15 Oct 2014, 15:13 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Bre, m-am uitat, asa, incrucisat (dac-as fi o demoazela de pension as zice ca am coroborat informatiile), la legislatia cu serviciile, secretul de stat si CSAT-ul si am tras cateva concluzii:
- chiar daca cere informatii intr-o maniera oarecum abuziva, presedintele nu prea poate fi refuzat - nimeni nu poate reglementa activitatea serviciilor fara avizul prealabil al CSAT - secretul de stat nu poate invocat pentru protejarea unei ilegalitati In Concluzie, privitor la intrebarea daca Agamita Dandanache (cetatean "obisnuit", care nu face parte din categoriile excluse prin lege de a fi recrutate de servicii) a facut ori nu parte din servicii, raspunsul nu poate fi decat unul: nu va putem furniza aceasta informatie daca nu ne oferiti un motiv temeinic. Insa, privitor la intrebarea daca Vivisor al nostru a fost ofiter SIE in perioada respectiva, cand era procuror, ea de fapt este sinonima cu a intreba SIE "Ba, boilor, voi ati recrutat pe unul pe care Constitutia va interzicea sa il recrutati?" Iar SIE pur si simplu nu se poate eschiva de la raspuns pentru ca daca raspunsul este NU, el este sinonim cu "Noi am respectat legea!". Insa daca raspnsul este DA, el este sinonim cu "Ne-am bagat senini picioarele-n ea de Constitutie". Ei bine, spilul pe care vad ca lumea inca nu l-a prins este ca situatia lui Vivisor pune iar in discutie problema existentei si a functionarii statului de drept in Romanika noastra. Ceea ce in curand va determina unii aliati din NATO sa ia pozitie si sa ceara lamuriri. Ca de fapt asta-i miza: compromiterea externa a lui Ponta prin dovedirea nerespectarii flagrante a normelor statului de drept! QUOTE(vercingetorix @ 15 Oct 2014, 16:12) Parerea mea e ca intentia la vot se pastreaza indiferent de procentajul de participare, ca trend general. Parerea ta si-a mea nu fac nici cat doua cepe degerate. teoria insa poate ca face cat trei... Iar asta spune cate ceva si despre trenduri: 1. Cine creste azi, maine s-ar putea sa se opreasca, iar poimaine sa inceapa sa scada (Iohannis) 2. Cine s-a plafonat azi, de maine scade (Tariceanu) 3. Cine scade azi, maine se prabuseste (Ponta) |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.220 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 15 Oct 2014, 16:26) Bre, m-am uitat, asa, incrucisat ... si am tras cateva concluzii: - chiar daca cere informatii intr-o maniera oarecum abuziva, presedintele nu prea poate fi refuzat Ei bine, spilul pe care vad ca lumea inca nu l-a prins este ca ... Eu cred ca te-ai uitat tu prea incrucisat; "spilul" e ca serviciile sunt "stat in stat" (ca si biserica ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 15 Oct 2014, 16:26) Ei bine, spilul pe care vad ca lumea inca nu l-a prins este ca situatia lui Vivisor pune iar in discutie problema existentei si a functionarii statului de drept in Romanika noastra. Ceea ce in curand va determina unii aliati din NATO sa ia pozitie si sa ceara lamuriri. Ca de fapt asta-i miza: compromiterea externa a lui Ponta prin dovedirea nerespectarii flagrante a normelor statului de drept! Am asa niste emotii. |
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
De notat ca trendul din sondaje confirma pana acum teoria: pe masura ce intentia de participare a crescut, ecartul dintre VVP si KI a scazut.
Daca VVP scade sub 40% in sondaje pt. primul tur, sansele lui de a pierde alegerile devin foart reale. ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
ady77 |
![]()
|
Totul e ca Base sa il atace in continuare pe Iohannis. Sa nu poata fi acuzat ca e omul lui.
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da te linistesti odata?
Si-asa e lung topicul asta, numai offtopic pe baza de bapamătii nu ne trebuie. Ai un buton de PM in dreapta sus. Foloseste-l. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Traian Basescu: Ponta a fost doar un fripturist care s-a bagat si el in SIE ca sa mearga la niste seminarii pe afara, nu a avut nicio misiune Pfff ... pai nu era vorba c-o spionat pt rusi si ne-o vandut deja? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu ai pune un ciung sa-ti faca o felatie?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
O ciunga mai degraba.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
ce fetișuri mai aveți și voi...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IsNa @ 15 Oct 2014, 15:38) De notat ca trendul din sondaje confirma pana acum teoria: pe masura ce intentia de participare a crescut, ecartul dintre VVP si KI a scazut. Daca VVP scade sub 40% in sondaje pt. primul tur, sansele lui de a pierde alegerile devin foart reale. ![]() Pai da, ca avand de ales numai intre lichele, asa zisii "nehotarati" din sondaje sunt de fapt in mare parte aia dezgustati . Si astia se impart in doua categorii - aia care-si baga picioarele, "m-am descurcat io si pana acu cu idiotii astia la putere asa ca mi se falfaie cine iese de maine" - si aia care se duc sa voteze raul cel mai mic pe principiul "auleo, daca iese ala am belit caricioplanu" Si ca atunci cand am avut de ales intre Iliescu si Vadim, astia din ultima categorie se vad mai pregnant in turul doi. Numai ca foarte posibil ca de data asta rolul lui Vadim o sa-l joace Ponta Ž ![]() This post has been edited by Ake: 15 Oct 2014, 20:36 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 15 Oct 2014, 10:05) Citesc de prin presa, nimic mai mult. Melescanu i-a spus clar ca nu-i poate spune mijloacele de aflare a informatiilor (sedii, ofiteri, agenti, etc), conform legii 1/1998. Ata timp cat nu se poate dovedi clar apartenenta la vreun serviciu de informatii, totul e degeaba. Poate fi si o diversiune, doar suntem in plina campanie electorala. Cine nu il place pe Ponta are acum un motiv in plus sa nu-l voteze. Cea mai inspirata declaratie mi se pare cea a lui Mazare: "Basescu iubeste si face orice pentru asta". ![]() acolo zice de mijloace de lucru. Puii mei o ajuns pontacul vibrator, aka mijloc de lucru la usl, de e protejat de lege? ![]() 15 Oct 2014, 22:26: QUOTE(Markos @ 15 Oct 2014, 13:52) madama firea le indeplineste pe amandoua. Plus ca e si o javra pe deasupra This post has been edited by aphophis: 15 Oct 2014, 22:26 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Firea nu e aia care s-a maritat cu un prieten al sotului, la cateva zile dupa ce i-a murit sotul?
This post has been edited by paul_p: 15 Oct 2014, 22:34 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(paul_p @ 15 Oct 2014, 23:33) Vrei cancan? ![]() QUOTE Reporter: Gabi, de ce atâta secret în jurul căsătoriei tale cu Florentin Pandele? Gabriela Vrânceanu Firea: Pentru că nu am vrut să ne facem publicitate, prin acest eveniment, nu am vrut să fim agresați de paparazzi, deoarece Tudor, fiul meu, se sperie de ei - ceea ce nu am reușit, până la urmă -, și, cel mai important, pentru că, fiind amândoi după perioada de doliu, ni s-a părut normal să fim decenți, discreți, nu neapărat secretoși... Reporter: Ai decis să-ți refaci viața la mai puțin de un an de când s-a prăpădit Răsvan. Nu ți-a fost teamă de gura lumii? Gabriela Vrânceanu Firea: Gura lumii nu o acoperă nimeni. Și după un an, și după doi ani tot s-ar fi găsit invidioși sau oameni care nu își văd imoralitatea din viața lor, dar îi bârfesc pe alții. Eu am trecut prin 4 ani de coșmar: numai spitale, medici, doctorii, nesomn - dintre cei care mă critică, nimeni nu a trăit cu mine în casă, să știe cât de greu am dus-o, din cauza bolii lui Răsvan. Și cât de mult m-am zbătut să își revină, să se însănătoșească, să fie bine, să ne reluăm viața, să fim ca la început. Răsvan, de acolo, de sus, știe, și doar asta contează. Plus că el mi-a spus că, dacă se întâmplă ceva rău, mai bine să mă recăsătoresc. This post has been edited by Markos: 15 Oct 2014, 22:46 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Si uite ce frumos se intrepatrund subiectele pe forum
![]() Moderatoarea emisiunii "Știrea zilei", de la Antena 3, și-a justificat gestul spunând că nu a vrut să trăiască în păcat alături de primarul orașului Voluntari. Mai mult, aceasta este de părere că Florin Pandele i-a fost scos în cale de forțe divine. "Florin m-a invitat să vizitez Catedrala din Voluntari și de acolo a început totul. Poate așa a vrut Cuvioasa Paraschiva, la care eu mă rog foarte mult și pe care o consider protectoarea mea, iar Catedrala din Voluntari și orașul Voluntari sunt sub protecția Sfintei Cuvioase Paraschiva", a declarat Gabriela Vrânceanu Firea pentru Libertatea. This post has been edited by paul_p: 15 Oct 2014, 23:12 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
haoleu nimic nu e mai inaltator decat o parashuta curvistina care invoca divinitatea
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Aseara n-am apucat sa vad decat primele 9-10 minute din spiciul lui Base de la 18,30. Cat am vazut eu nu au fost decat argumente legale, coerente, care i-au fost puse pe hartie de un bun jurist si un bun comunicator. Si-a schimbat consilierii ori oamenii cu spiciurile???
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 08:41 |