DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 88 89 90 91 92 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

kum
post 15 Oct 2014, 15:06
Post #2671

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(ady77 @ 15 Oct 2014, 15:56)
Vezi ca a uitat Ake sa stearga si din postarea lu' Serje:

"Esti cam obraznic. Asta denota ca esti cam prost (nu prea am vazut oameni destepti care sa fie obraznici). In spatele tastaturii toti sunteti tari in dantura. As vrea sa-mi spui in fata ce ai de spus. Eu am afirmat mereu: ce scriu pe-aici am curaj sa spun si face-to-face.

Cam asta-i diferenta intre mine si tine. Da-i inainte, mananca rahat cât poți. E momentul tau de glorie. Partea misto e ca maine tu tot prost te vei trezi."
*

Vezi ca aia-i alta postare, raspuns la obraznicia mujicului. N-a sters nimeni nimic. Esti matale prea limitat ca sa faci diferenta intre o postare fara jigniri si un raspuns la jignirile altuia.

QUOTE(kum @ 14 Oct 2014, 19:27)
Esti cam obraznic. Asta denota ca esti cam prost (nu prea am vazut oameni destepti care sa fie obraznici). In spatele tastaturii toti sunteti tari in dantura. As vrea sa-mi spui in fata ce ai de spus. Eu am afirmat mereu: ce scriu pe-aici am curaj sa spun si face-to-face.

Cam asta-i diferenta intre mine si tine. Da-i inainte, mananca rahat cât poți. E momentul tau de glorie. Partea misto e ca maine tu tot prost te vei trezi.
*

Da' oricum pentru tine-i tot aia. Asta ati invatat cu totii: nu contreaza ce rahat imi serviti, daca v-o trag la gioale tipati ca niste plozi: M-A JIGNIIIT! DATI-I BAAAAN!

Votantu' tipic pesede...
Maxa borasc nitel.

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dacis
post 15 Oct 2014, 15:07
Post #2672

Membru autentic

Group: Members
From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(vercingetorix @ 15 Oct 2014, 16:00)
1. Voturile lui Tariceanu unde vor merge in turul II ?
2. Si...cat la suta din cei 7,4 meleoane vor vota cu Iohannis in turul II ?
*

1. Teoria sociologica spune asa: din dezamagire, cam 10% din cei care l-au votat pe Tariceanu vor sta in turul II acasa; dintre ceilalti, intre 2/3 si 3/4 vor vota cu Vivi, restul cu oponentul sau. Dat fiind faptul ca electoratul lui Tariceanu are un profil intelectual aparte, ma astept ca electoratul sau sa stea intr-un procent mai mare acasa. In concluzie, in cel mai fericit caz Vivi ia de la Tariceanu 4%, dar mai probabil vreo 3%.
2. Cati dintre cei 7,4 milioane au votat USL in 2012? Iar pe atunci USL era PSD + PNL. Iar fanaticii USL erau in primul rand fanatici anti-Base. Care se simt tradati de protocolul lui Vivi cu Base, de numirea Codrutei la DNA... Maruntisuri.

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
vercingetorix
post 15 Oct 2014, 15:12
Post #2673

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

Parerea mea e ca intentia la vot se pastreaza indiferent de procentajul de participare, ca trend general.
Si nu uita ca in turul II unii nu vor mai vota pe principiul "nu am pe cine", tot intelectuali.
Talpa tarii n-are scrupule d-astea, cu 2 mici si o bere se rezolva ideologiile... icon_mrgreen.gif

This post has been edited by vercingetorix: 15 Oct 2014, 15:13

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
ady77
post 15 Oct 2014, 15:19
Post #2674

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(kum @ 15 Oct 2014, 16:06)
Asta ati invatat cu totii: nu contreaza ce rahat imi serviti, daca v-o trag la gioale tipati ca niste plozi: M-A JIGNIIIT! DATI-I BAAAAN!
*

Singurul lucru pe care l-am spus e ca iti place sa fii banat, tu in schimb ai raspuns ca ....

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is online!Galerie FotoPM
+
dacis
post 15 Oct 2014, 15:26
Post #2675

Membru autentic

Bre, m-am uitat, asa, incrucisat (dac-as fi o demoazela de pension as zice ca am coroborat informatiile), la legislatia cu serviciile, secretul de stat si CSAT-ul si am tras cateva concluzii:
- chiar daca cere informatii intr-o maniera oarecum abuziva, presedintele nu prea poate fi refuzat
- nimeni nu poate reglementa activitatea serviciilor fara avizul prealabil al CSAT
- secretul de stat nu poate invocat pentru protejarea unei ilegalitati

In Concluzie, privitor la intrebarea daca Agamita Dandanache (cetatean "obisnuit", care nu face parte din categoriile excluse prin lege de a fi recrutate de servicii) a facut ori nu parte din servicii, raspunsul nu poate fi decat unul: nu va putem furniza aceasta informatie daca nu ne oferiti un motiv temeinic. Insa, privitor la intrebarea daca Vivisor al nostru a fost ofiter SIE in perioada respectiva, cand era procuror, ea de fapt este sinonima cu a intreba SIE "Ba, boilor, voi ati recrutat pe unul pe care Constitutia va interzicea sa il recrutati?" Iar SIE pur si simplu nu se poate eschiva de la raspuns pentru ca daca raspunsul este NU, el este sinonim cu "Noi am respectat legea!". Insa daca raspnsul este DA, el este sinonim cu "Ne-am bagat senini picioarele-n ea de Constitutie".

Ei bine, spilul pe care vad ca lumea inca nu l-a prins este ca situatia lui Vivisor pune iar in discutie problema existentei si a functionarii statului de drept in Romanika noastra. Ceea ce in curand va determina unii aliati din NATO sa ia pozitie si sa ceara lamuriri. Ca de fapt asta-i miza: compromiterea externa a lui Ponta prin dovedirea nerespectarii flagrante a normelor statului de drept!

QUOTE(vercingetorix @ 15 Oct 2014, 16:12)
Parerea mea e ca intentia la vot se pastreaza indiferent de procentajul de participare, ca trend general.
*

Parerea ta si-a mea nu fac nici cat doua cepe degerate. teoria insa poate ca face cat trei... Iar asta spune cate ceva si despre trenduri:
1. Cine creste azi, maine s-ar putea sa se opreasca, iar poimaine sa inceapa sa scada (Iohannis)
2. Cine s-a plafonat azi, de maine scade (Tariceanu)
3. Cine scade azi, maine se prabuseste (Ponta)

--------------------
dacis
+
maho
post 15 Oct 2014, 15:32
Post #2676

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(dacis @ 15 Oct 2014, 16:26)
Bre, m-am uitat, asa, incrucisat ... si am tras cateva concluzii:
- chiar daca cere informatii intr-o maniera oarecum abuziva, presedintele nu prea poate fi refuzat

Ei bine, spilul pe care vad ca lumea inca nu l-a prins este ca ...

Eu cred ca te-ai uitat tu prea incrucisat; "spilul" e ca serviciile sunt "stat in stat" (ca si biserica tongue.gif ), si n-au cum sa fie la fluctuatia alcoolemiei unuia. Ca ii servesc uneori ce vrea sa auda, asta-i alta poveste.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
ady77
post 15 Oct 2014, 15:33
Post #2677

راحتزیل یو

QUOTE(dacis @ 15 Oct 2014, 16:26)
Ei bine, spilul pe care vad ca lumea inca nu l-a prins este ca situatia lui Vivisor pune iar in discutie problema existentei si a functionarii statului de drept in Romanika noastra. Ceea ce in curand va determina unii aliati din NATO sa ia pozitie si sa ceara lamuriri. Ca de fapt asta-i miza: compromiterea externa a lui Ponta prin dovedirea nerespectarii flagrante a normelor statului de drept!
*

Am asa niste emotii.

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
IsNa
post 15 Oct 2014, 15:38
Post #2678

Membru autentic

From: Timisoara

De notat ca trendul din sondaje confirma pana acum teoria: pe masura ce intentia de participare a crescut, ecartul dintre VVP si KI a scazut.

Daca VVP scade sub 40% in sondaje pt. primul tur, sansele lui de a pierde alegerile devin foart reale. up.gif

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
ady77
post 15 Oct 2014, 15:39
Post #2679

راحتزیل یو

Totul e ca Base sa il atace in continuare pe Iohannis. Sa nu poata fi acuzat ca e omul lui.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
kum
post 15 Oct 2014, 15:55
Post #2680

Banat

QUOTE(ady77 @ 15 Oct 2014, 16:19)
Singurul lucru pe care l-am spus e ca iti place sa fii banat, tu in schimb ai raspuns ca ....
*

Lasa asta, zi cum e cu serje si cu ce l-am jignit eu (prin postarea aia pe care tu nici nu te-ai obosit s-o citesti). Ca asta sustineai umpic mai devreme...

--------------------
+
Ake
post 15 Oct 2014, 16:13
Post #2681

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Da te linistesti odata?
Si-asa e lung topicul asta, numai offtopic pe baza de bapamătii nu ne trebuie. Ai un buton de PM in dreapta sus. Foloseste-l.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
ady77
post 15 Oct 2014, 16:50
Post #2682

راحتزیل یو

QUOTE(kum @ 15 Oct 2014, 16:55)
Lasa asta, zi cum e cu serje si cu ce l-am jignit eu (prin postarea aia pe care tu nici nu te-ai obosit s-o citesti). Ca asta sustineai umpic mai devreme...
*

Unde?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
dacis
post 15 Oct 2014, 16:53
Post #2683

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 15 Oct 2014, 16:33)
Am asa niste emotii.
*

Vivisor, tu ejti, taicutsa? huh.gif

--------------------
dacis
+
kum
post 15 Oct 2014, 17:00
Post #2684

Banat

QUOTE(Ake @ 15 Oct 2014, 17:13)
Da te linistesti odata?
Si-asa e lung topicul asta, numai offtopic pe baza de bapamătii nu ne trebuie. Ai un buton de PM in dreapta sus. Foloseste-l.
*

Gata, tac. taci.gif
Numa' nu mai da' drumu' la lincuri rugaciune.gif

This post has been edited by kum: 15 Oct 2014, 17:01

--------------------
+
ady77
post 15 Oct 2014, 17:00
Post #2685

راحتزیل یو

QUOTE(dacis @ 15 Oct 2014, 17:53)
Vivisor, tu ejti, taicutsa?  huh.gif
*

Recunosc icon_mrgreen.gif

This post has been edited by ady77: 15 Oct 2014, 17:03

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Serje
post 15 Oct 2014, 20:01
Post #2686

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Traian Basescu: Ponta a fost doar un fripturist care s-a bagat si el in SIE ca sa mearga la niste seminarii pe afara, nu a avut nicio misiune

Pfff ... pai nu era vorba c-o spionat pt rusi si ne-o vandut deja?

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
corbex
post 15 Oct 2014, 20:22
Post #2687

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Tu ai pune un ciung sa-ti faca o felatie?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
UXE
post 15 Oct 2014, 20:26
Post #2688

Modelator

O ciunga mai degraba.

--------------------
Renault Symbol 2006 1.4 8v - UXE
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
gabize
post 15 Oct 2014, 20:32
Post #2689

DECONECTAT

From: ©City of Mini Roundabouts

ce fetișuri mai aveți și voi... nu crede.gif

--------------------
⚓ Am avut cândva o... barcă... acum doar un gândac H247
"Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
+
Ake
post 15 Oct 2014, 20:36
Post #2690

Morderator

QUOTE(IsNa @ 15 Oct 2014, 15:38)
De notat ca trendul din sondaje confirma pana acum teoria: pe masura ce intentia de participare a crescut, ecartul dintre VVP si KI a scazut.

Daca VVP scade sub 40% in sondaje pt. primul tur, sansele lui de a pierde alegerile devin foart reale. up.gif
*

Pai da, ca avand de ales numai intre lichele, asa zisii "nehotarati" din sondaje sunt de fapt in mare parte aia dezgustati . Si astia se impart in doua categorii
- aia care-si baga picioarele, "m-am descurcat io si pana acu cu idiotii astia la putere asa ca mi se falfaie cine iese de maine"
- si aia care se duc sa voteze raul cel mai mic pe principiul "auleo, daca iese ala am belit caricioplanu"

Si ca atunci cand am avut de ales intre Iliescu si Vadim, astia din ultima categorie se vad mai pregnant in turul doi.
Numai ca foarte posibil ca de data asta rolul lui Vadim o sa-l joace Ponta Žsmile.gif .

This post has been edited by Ake: 15 Oct 2014, 20:36

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
dacis
post 15 Oct 2014, 20:40
Post #2691

Membru autentic

QUOTE(maho @ 15 Oct 2014, 16:32)
Eu cred ca te-ai uitat tu prea incrucisat; "spilul" e ca serviciile sunt "stat in stat" (ca si biserica tongue.gif ), si n-au cum sa fie la fluctuatia alcoolemiei unuia
*

Adica tu sustii ca serviciile, in marea lor intelepciune, pot decide sa nu respecte legea? huh.gif

--------------------
dacis
+
aphophis
post 15 Oct 2014, 20:51
Post #2692

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 15 Oct 2014, 10:05)
Citesc de prin presa, nimic mai mult.
Melescanu i-a spus clar ca nu-i poate spune mijloacele de aflare a informatiilor (sedii, ofiteri, agenti, etc), conform legii 1/1998.
Ata timp cat nu se poate dovedi clar apartenenta la vreun serviciu de informatii, totul e degeaba.
Poate fi si o diversiune, doar suntem in plina campanie electorala.
Cine nu il place pe Ponta are acum un motiv in plus sa nu-l voteze.
Cea mai inspirata declaratie mi se pare cea a lui Mazare: "Basescu iubeste si face orice pentru asta".  radmasa.gif
*

acolo zice de mijloace de lucru. Puii mei o ajuns pontacul vibrator, aka mijloc de lucru la usl, de e protejat de lege? wink.gif

15 Oct 2014, 22:26:
QUOTE(Markos @ 15 Oct 2014, 13:52)
Pardon, da' curva e una, imbecila e alta  sleep.gif

acasa-la-gabi.jpg
*

madama firea le indeplineste pe amandoua. Plus ca e si o javra pe deasupra

This post has been edited by aphophis: 15 Oct 2014, 22:26

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
paul_p
post 15 Oct 2014, 22:33
Post #2693

Membru autentic

From: psd=evil

Firea nu e aia care s-a maritat cu un prieten al sotului, la cateva zile dupa ce i-a murit sotul?

This post has been edited by paul_p: 15 Oct 2014, 22:34

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Serje
post 15 Oct 2014, 22:39
Post #2694

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(corbex @ 15 Oct 2014, 21:22)
Tu ai pune un ciung sa-ti faca o felatie?
*

Api nu tot asa strigau unii pe aci c-o spionat pt rusi , ne-o vandut rusilor ... ?
Deja eram pregatit sa invat rusa.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Markos
post 15 Oct 2014, 22:45
Post #2695

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(paul_p @ 15 Oct 2014, 23:33)
Firea nu e aia care s-a maritat cu un prieten al sotului, la cateva zile dupa ce i-a murit sotul?
*

Vrei cancan? icon_mrgreen.gif
Reporter: Gabi, de ce atâta secret în jurul căsătoriei tale cu Florentin Pandele?

Gabriela Vrânceanu Firea: Pentru că nu am vrut să ne facem publicitate, prin acest eveniment, nu am vrut să fim agresați de paparazzi, deoarece Tudor, fiul meu, se sperie de ei - ceea ce nu am reușit, până la urmă -, și, cel mai important, pentru că, fiind amândoi după perioada de doliu, ni s-a părut normal să fim decenți, discreți, nu neapărat secretoși...

Reporter: Ai decis să-ți refaci viața la mai puțin de un an de când s-a prăpădit Răsvan. Nu ți-a fost teamă de gura lumii?

Gabriela Vrânceanu Firea: Gura lumii nu o acoperă nimeni. Și după un an, și după doi ani tot s-ar fi găsit invidioși sau oameni care nu își văd imoralitatea din viața lor, dar îi bârfesc pe alții. Eu am trecut prin 4 ani de coșmar: numai spitale, medici, doctorii, nesomn - dintre cei care mă critică, nimeni nu a trăit cu mine în casă, să știe cât de greu am dus-o, din cauza bolii lui Răsvan. Și cât de mult m-am zbătut să își revină, să se însănătoșească, să fie bine, să ne reluăm viața, să fim ca la început. Răsvan, de acolo, de sus, știe, și doar asta contează.
Plus că el mi-a spus că, dacă se întâmplă ceva rău, mai bine să mă recăsătoresc.

This post has been edited by Markos: 15 Oct 2014, 22:46

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
paul_p
post 15 Oct 2014, 23:11
Post #2696

Membru autentic

From: psd=evil

Si uite ce frumos se intrepatrund subiectele pe forum smile.gif :

Moderatoarea emisiunii "Știrea zilei", de la Antena 3, și-a justificat gestul spunând că nu a vrut să trăiască în păcat alături de primarul orașului Voluntari. Mai mult, aceasta este de părere că Florin Pandele i-a fost scos în cale de forțe divine. "Florin m-a invitat să vizitez Catedrala din Voluntari și de acolo a început totul. Poate așa a vrut Cuvioasa Paraschiva, la care eu mă rog foarte mult și pe care o consider protectoarea mea, iar Catedrala din Voluntari și orașul Voluntari sunt sub protecția Sfintei Cuvioase Paraschiva", a declarat Gabriela Vrânceanu Firea pentru Libertatea.

This post has been edited by paul_p: 15 Oct 2014, 23:12

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
aphophis
post 15 Oct 2014, 23:17
Post #2697

Membru autentic

haoleu nimic nu e mai inaltator decat o parashuta curvistina care invoca divinitatea

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Markos
post 15 Oct 2014, 23:25
Post #2698

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(vercingetorix @ 15 Oct 2014, 15:32)
Unele ziare spun ca e urmarit penal.
Altele spun ca e doar martor.Pe cine sa crezi ?
*

Pe șeful ierarhic?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
dacis
post 16 Oct 2014, 05:26
Post #2699

Membru autentic

Aseara n-am apucat sa vad decat primele 9-10 minute din spiciul lui Base de la 18,30. Cat am vazut eu nu au fost decat argumente legale, coerente, care i-au fost puse pe hartie de un bun jurist si un bun comunicator. Si-a schimbat consilierii ori oamenii cu spiciurile??? unsure.gif

--------------------
dacis
+
DragosP
post 16 Oct 2014, 06:09
Post #2700

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(paul_p @ 15 Oct 2014, 23:33)
*

Câteva sute. Dar da, se poate zice și așa dacă vrei s-arunci cu rahat. Atenție însă să nu fie vreun ventilator prin preajmă.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
247 Pages « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 08:41
Forum Renault