Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Diavolul se ascunde in detalii...
Teodor Meleșcanu a spus că, la respectiva întâlnire, Traian Băsescu și-a exprimat și argumentat decizia că trebuie să aibă acces la toate informațiile. El a precizat că răspunsul conducerii SIE a fost că președintele are acces la toate informațiile care îi servesc în activitatea de șef al statului, dar nu și la sursele aferente. Întrebat despre întâlnirea pe care Traian Băsescu a avut-o la SIE și care a fost înregistrată, Teodor Meleșcanu a zis: "Întâlnirea a fost înregistrată din motive de securitate ce țin de modul de funcționare al instituției. În respectiva întâlnire, Traian Băsescu și-a prezentat punctul de vedere potrivit căruia trebuie să aibă acces la orice tip de informație. Eu i-am zis că este vorba de toate informațiile politice, dar în ceea ce privește mijloacele în care se obțin... intră sub incidența secretului de stat și nu putem să dăm asemenea informații". "Posibilitatea legală ca președintele țării să lucreze cu SIE fără știrea conducătorului instituției este o dublă încălcare a legii. Vă garantez că SIE și conducerea sa nu s-ar compromite niciodată făcând asemenea practici", a mai zis Teodor Meleșcanu la emisiunea realizată de Victor Ciutacu la România TV. Markos, si eu astept cu viu interes dovezile ca Vivi era ofiter SIE. Al dreq sa fiu daca nu ma duc sa votez cu Nutzi daca e ceva adevarat. Din cate vad, ne trebuie rabdare si tutun... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 15 Oct 2014, 08:25 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
O scurta dare de seama despre ziua de ieri, privitoare la vizita de ieri a lui Vivisor, la Iasi. In timpul liturghiei s-a zvonit ca Vivi va pleca urgenta la Bucuresti. Primarul si consilierii l-au sfatuit apoi sa nu plece si sa urmeze tot programul, la pas si cum a fost stabilit. I s-a organizat o conferinta de presa, in jurul orei 15. Tot ieri aa avut o intalnire cu staff-ul PSD local. Era extrem de tensionat... Aprox la 17,30 s-a dus la festivitatea lui Nichita. Acolo parea vesel si sigur pe el. Si mai slab. Iar Daciana a zis lumea ca arata mai bine in realitate decat la TV. In timpul ceremoniei a dat premii si a sporovait cu mitropolitul in loja. Cam atat.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fîs
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Se pare ca de scenariul din zilele astea Vocea Rusiei stia inca din 10 decembrie 2012:
http://romanian.ruvr.ru/2012_12_10/USL-a-c...ile-Ce-urmeaza/ |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
din citatul pus de gal:
”. În respectiva întâlnire, Traian Băsescu și-a prezentat punctul de vedere potrivit căruia trebuie să aibă acces la orice tip de informație. Eu i-am zis că este vorba de toate informațiile politice, dar în ceea ce privește mijloacele în care se obțin... intră sub incidența secretului de stat și nu putem să dăm asemenea informații". acu oi fi io mai prost, dar informatia ca un individ, prim ministru si candidat la presedintie, a fost ofiter acoperit desi legea nu-i dadea voie, nu e politica........ nu stiu ce mai este. astept sa ma lumineze galu, ca pare in tema. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Citesc de prin presa, nimic mai mult.
Melescanu i-a spus clar ca nu-i poate spune mijloacele de aflare a informatiilor (sedii, ofiteri, agenti, etc), conform legii 1/1998. Ata timp cat nu se poate dovedi clar apartenenta la vreun serviciu de informatii, totul e degeaba. Poate fi si o diversiune, doar suntem in plina campanie electorala. Cine nu il place pe Ponta are acum un motiv in plus sa nu-l voteze. Cea mai inspirata declaratie mi se pare cea a lui Mazare: "Basescu iubeste si face orice pentru asta". ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci pana la urma cu cine votati?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cu candindații.
Sau nu? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
http://www.zf.ro/politica/cel-mai-nou-sond...hannis-13389573
QUOTE(ZF) A fost dat publicității barometrul INSCOP Research .... Comparativ cu iulie (48,6%) și septembrie (55,7%), la măsurătoarea de la începutul lunii octombrie, 59% declară că se vor prezenta în mod sigur la vot. .... 40,6% declară că ar vota cu Victor Ponta în turul 1, cu peste 10 procente peste următorul clasat, Klaus Iohannis care ar fi votat de 30,1% din alegători. .... Față de primul sondaj de opinie referitor la intențiile de vot ale românilor, unde Ponta era creditat cu 42% dintre sufragii, iar Iohannis cu 23%, candidatul ACL, Klaus Iohannis a recuperat 9 procente față de premier. This post has been edited by IsNa: 15 Oct 2014, 11:31 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 15 Oct 2014, 10:05) Cea mai inspirata declaratie mi se pare cea a lui Mazare: "Basescu iubeste si face orice pentru asta". Ca Basescu gandeste cu glandul nu cred ca e un secret pentru nimeni. S-a intamplat si la case mai mari. Sunt foarte curios ce parere are saraca Maria Basescu de chestia asta. De asta zic ca tot ce zice el nici nu pare credibil, e prea transparenta in toate actiunile lui din ultima vreme influenta tatelor lui Nutzi. Da mai sunt si niste calcule pragmatice prin tartacuta marinerului. Nutzica a facut tot felul de coțcării in guvernarea PDL, la care Base a cam pus botul , asa ca daca blondina nu face cumva sa fie pusa la umbra, DNA V2.0.exe by PSD o sa-i impinga usurel catre racoare. Si cel mai prost si mai prost pentru Udrea nu e ca se bate cu PSD-ul, ca sa evite sa treaca la moda posetelor Vouitton in dungi ci ca de multe din cotcariile ei stie si licheaua sefa din PDL, Vasile Blaga. Cu care s-a certat ca proasta pe cascaval, din pura lacomie. Eu vad trei situatii probabile dupa alegeri: 1 - (mai putin probabila) castiga Ponta, toti mafiotii indiferent de partid isi dau mana peste tara, fura cot la cot si DNA o sa se ocupe de medicii care iau spaga de la pacienti 2 - castiga Ponta si muta tunurile DNA pe gasca Basescu - Udrea - Blaga, unde au material de studiat cel putin o legislatura 3 - castiga Iohanis si Udrea va trebui sa pupe mana buldogului ca sa nu intre in rahat, caz in care se reface alianta DApe motiv de dreapta. - cazul in care castiga Iohanis si Udrea/Basescu stau de aceeasi parte cu PSD-ul mi se pare momentan destul de SF pe motiv de Voiculescu. Dar nu complet imposibil, e si asta o posibilitate ca Iohanis sa se ocupe la Cotroceni doar de trandafirii din curtea palatului ca un pisoi inchis in baie, in timp ce toti soarecii joaca tontoroiul in camara cu cascaval. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Ake @ 15 Oct 2014, 12:31) Este pentru Kum! |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Baselu e disperat ca, începand din decembrie, cariera lui politica se cam încheie (cu tot ce implica asta, inclusiv pericolul vizitelor pe la DNA). Eu nu cred ca pe motiv de gland se tot agita acum, ci pentru ca partiduletul asta, PiMP ("proiectul meu"), e ultima sansa sa mai ramana-n peisaj. A sperat la rezultate mai bune, a fost dezamagit, dar merge mai departe, n-are de ales. Viseaza o revenire la guvernare prin 2016, de-astea.
This post has been edited by Markos: 15 Oct 2014, 11:49 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Ake @ 15 Oct 2014, 12:31) Ca Basescu gandeste cu glandul nu cred ca e un secret pentru nimeni. S-a intamplat si la case mai mari. Io cred ca exagerezi. Cand ma uit in CV-ul lui Base la anul nasterii si-l mai si vad la TV cat de paradit arata cateodata, da-mi voie sa cred ca asa ceva nu se (mai) poate! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.220 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(UXE @ 15 Oct 2014, 11:28) decât o sugestie: http://www.npmblog.com/2014/05/wwwvoteazam...ufiulmeuro.html |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ady77 @ 15 Oct 2014, 12:42) De ce tii sa ii dai de fiecare data apa la moara lu' grecu ca moldovenii sunt prosti? QUOTE(kum @ 27 Sep 2014, 15:06) In postarea aia mai erau niste cuvinte mai putin ortodoxe la adresa marinelului fix pe acest motiv. Cuvinte care au fost rase de nenea Ake (iar eu tras de urechi). Deci? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca zici tu... Da' nu te doare degetu'?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 15 Oct 2014, 12:59) De ce tii sa ii dai de fiecare data apa la moara lu' grecu ca moldovenii sunt prosti? In postarea aia mai erau niste cuvinte mai putin ortodoxe la adresa marinelului fix pe acest motiv. Cuvinte care au fost rase de nenea Ake (iar eu tras de urechi). Deci? Păi nu ziceai ieri ca Udrea nu-i curvă? LE Chiar daca te consideri prost, totusi nu generaliza. This post has been edited by ady77: 15 Oct 2014, 12:31 |
--------------------
|
Ake |
![]()
|
E vreun politician care nu-i?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Macar Udrea e femeie, se mai explica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 15 Oct 2014, 13:33) QUOTE(kum @ 14 Oct 2014, 19:11) Da' de unde stii matale ca-i curva ma nenea? ![]() A nu se intelege ca o agreez in vreun fel pe madam udrea, asta fiind unul din motivele pentru care ii urez mwe zilnic lu' baxe. Da' sa ne pastram totusi in niste limite mai intelectuale zic, ca nu suntem handicapati mental. Cel putin nu toti. Tie ti-ar place sa fie unu' suparat pe vreun neam de-al tau de sex feminin si sa i se adreseze cu acel epitet? Pentru simpul motiv ca asculta muzica prea tare/bate covoare pe la ora pranzului/scutura paturi la balcon/... |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 15 Oct 2014, 11:05) Citesc de prin presa, nimic mai mult. Melescanu i-a spus clar ca nu-i poate spune mijloacele de aflare a informatiilor (sedii, ofiteri, agenti, etc), conform legii 1/1998. Ata timp cat nu se poate dovedi clar apartenenta la vreun serviciu de informatii, totul e degeaba. Poate fi si o diversiune, doar suntem in plina campanie electorala. Cine nu il place pe Ponta are acum un motiv in plus sa nu-l voteze. Cea mai inspirata declaratie mi se pare cea a lui Mazare: "Basescu iubeste si face orice pentru asta". ![]() melescanu a spus ca este obligat sa=i furnizeze toate informatiile politice si a refuzat sa faca asta deoarece nu poate sa-i spuna cum a obtinut informatia...... io asta am inteles din ce am citat in postarea anterioara. tu vii acum cu alta chestiune. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
Melescanu a spus ca l-a fentat cu unele solicitari de informare pe Base, care e seful statului si seful CSAT. Deci Melescanu lucreaza pentru pentru cine vrea muschiul lui. Aferim!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
da' un poll (si-un pall-mall) cu actualul bolentin de vot nu baga nime'?
sa vede si ochiu' nostru cum se pozitioneaza boboru' daciot. This post has been edited by Han Solo: 15 Oct 2014, 12:51 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
Eu vetez Udrea presedinte! Ba nu, votez Macovei presedinte. In turul I. Pe urma votez altceva decit limbricul de ponta, p'ala i-l las lui Vercinge.
This post has been edited by corbex: 15 Oct 2014, 12:52 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
la macovei ma gandeam si eu. da' m-am razgandit. prea intensa pentru mine. 'savonarola cu fusta' cum o caracteriza unul din commenturi pe un alt site.
cre'ca raman tot la neamtu'-sase case. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 06:22 |