DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 84 85 86 87 88 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

dacis
post 14 Oct 2014, 17:56
Post #2551

Membru autentic

Group: Members
From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 18:37)
Base e cam gata, SIE il contrazice, spune ca HG- ul nu trebuia trecut prin CSAT, si ca s-au respectat toate procedurile.
*

Bre, da la noi toti au luat-o razna? Toti interpreteaza legea, nimeni nu se executa, nimeni n-o aplica? CSAT-ul are o lege de organizare si functionare in care se precizeaza clar ce si cum. Nu-i nevoie nici de opinia lui Mele, nici de a SIE, nici de a lui Base. e da ajuns ca baietii sa citeasca si sa aplice legea.

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 18:37)
Petardist-sef.
*

Nu stiu daca ai prins o nuanta din declaratia lui Base (am vazut un scurt fragment acum cateva minute)... Base zice cam asa: ca dupa ce a inteles ca Mele a cam intrat in jocuri politice, l-a ocolit si a discutat / cerut sfaturi, informatii, lamuriri etc. / dat ordine direct adjunctilor lui Mele. Care, fiind militari (nu mai stiu daca chiar toti), sunt obligati de statutul lor sa-i dea raportul si ascultare, fara cracnire, lui Base...

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ake
post 14 Oct 2014, 18:02
Post #2552

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Poate imi expica si mie cineva de ce discutati de atatea pagini despre tarasenia asta cu agentul Ponta?
Ce importanta are? Electoral vorbind?
Credeti ca in Romania e vreun cetatean care o sa refuze sa primeasca galeata, faina si sticla de ulei se la PSD pe motiv ca nu voteaza cu Vivi pencă e posibil sa fi fost securist acu doăj dă ani?

Ponta are electoratul pe care-l are si care nu are nici educatia si nici bunul simt ca sa-si puna probleme atat de sofisticatte. Poate cel mai bun exemplu l-am intalnit azi: Eram la frizerie, unde pe Tv se dadeau unii de ceasu mortii cu treaba asta cu Ponta securist. O batrana care vine din cand in cand pe-acolo sa mature si sa stranga parul de pe jos (cica face pături din el) se opreste putin din maturat, se uita la tv unde era o poza cu Ponta ranjind si zice "Maică io-l votez pe Ponta, imi place de el ca-i foarte frumooos!"

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Serje
post 14 Oct 2014, 18:07
Post #2553

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

ooo da si electoratu lu neamtu, curva si ceilalti ... dau pe dinafara de intelepciune, si astia nu dau galeti, ulei, etc ... si nici nu se lauda unii cu ce candidat frumos, pe care nu are cum sa nu-l voteze lumea la ce frumos ii ...

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
kum
post 14 Oct 2014, 18:11
Post #2554

Banat

Group: Banned
From: Galati

Da' de unde stii matale ca-i curva ma nenea? nedumerire.gif Ai stat matale la pixda ei sa vezi ca s-a fwtut pe bani? Vezi sa nutz pocneasca vreo vena la frunte de atata indignare tovaraseasca.
A nu se intelege ca o agreez in vreun fel pe madam udrea, asta fiind unul din motivele pentru care ii urez mwe zilnic lu' baxe. Da' sa ne pastram totusi in niste limite mai intelectuale zic, ca nu suntem handicapati mental. Cel putin nu toti.
Tie ti-ar place sa fie unu' suparat pe vreun neam de-al tau de sex feminin si sa i se adreseze cu acel epitet? Pentru simpul motiv ca asculta muzica prea tare/bate covoare pe la ora pranzului/scutura paturi la balcon/...

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
Serje
post 14 Oct 2014, 18:15
Post #2555

Membru autentic

Scuze, am gresit, ii târfa nu curva, apropiatii ei zic asta ...

http://www.dcnews.ro/baconschi-fondator-pm...man_451576.html

Scuze inca odata, n-am stiut ca-i neam de-a tau.

This post has been edited by Serje: 14 Oct 2014, 18:17

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Markos
post 14 Oct 2014, 18:18
Post #2556

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(Serje @ 14 Oct 2014, 19:15)
am gresit, ii târfa nu curva
*

Asta-i altceva.

This post has been edited by Markos: 14 Oct 2014, 18:19

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 18:21
Post #2557

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 17:37)
Base e cam gata, SIE il contrazice, spune ca HG- ul nu trebuia trecut prin CSAT, si ca s-au respectat toate procedurile.

Petardist-sef.
*

ca fix sie se pronunta de legalitatea unui hg, nu ccr-ul. wink.gif Petarda puturoasa by sie happy.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
ady77
post 14 Oct 2014, 18:25
Post #2558

راحتزیل یو

From: near Bacau

Au spus ca niciun HG asemanator nu a fost trecut prin CSAT, acu' daca a zis Base...

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Markos
post 14 Oct 2014, 18:26
Post #2559

fost programator

Eu aștept ora 20.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Ake
post 14 Oct 2014, 18:28
Post #2560

Morderator

@serje
Eu doar zic ca uneori am senzatia ca ne irosim timpul degeaba scriind pe forum despre subiectul asta in loc sa facem ceva util. Si nu numai noi - toti astia care consuma dejaba curent electric pe la posturile tv cu toate basinile scoase de unu si altu. Comparativ cu grosul natiei, in vartejul asta al "dezbaterilor electorale" intra o mana de oameni care-si muta fundul periodic de la PC la TV si de la TV la PC. In rest, in Romania reala oamenii se duc la vot :
- ca sa voteze cu cine le zice primaru / popa / Doamna Lenuța (aia de are crasma si se uita la teveu toata ziua)
- ca sa voteze cu aia de le promit ca le maresc pensiile (invariabil)
- ca sa voteze cu aia de promit amnistia - doar doar le-o iesi copchii din puscarie, s.a.m.d.
simplu

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 18:31
Post #2561

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 18:25)
Au spus ca niciun HG asemanator nu a fost trecut prin CSAT, acu' daca a zis Base...
*

ca fix asa se verifica constitutionalitatea unei legi. Daca o mai fost in trecut asa ceva. radmasa.gif Aia de la sie, cu cine o facut dreptul ? Cu femeia de servici?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
dacis
post 14 Oct 2014, 18:38
Post #2562

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 19:25)
*

Asa o fi? Io, care-s fanul legalitatii, am cautat legea CSAT (Legea 415/2002) si am citit-o, asa, in diagonala, si acolo scrie asa:
"ART. 4 - Consiliul Suprem de Apărare a Țării are următoarele atribuții:
.................................................................................
d) avizează proiectele de acte normative inițiate sau emise de Guvern privind:
1. securitatea națională;
2. organizarea generală a forțelor armate și a celorlalte instituții cu atribuții în domeniul securității naționale....................."

Acuma, dupa ce citesti ce zice la lege, ce zici, o fi avand Base dreptate?!... unsure.gif

--------------------
dacis
+
ady77
post 14 Oct 2014, 18:39
Post #2563

راحتزیل یو

In orice caz nu cu Base. Oricum cade tot scenariul imaginat si prezentat de Base, ca au dat HG-ul pe ascuns ca sa il acopere pe Ponta. Dar tu poti sa-l crezi in continuare, ca doar nu a mintit niciodata.

QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 19:26)
Eu aștept ora 20.
*

Am asa niste emotii.

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
dacis
post 14 Oct 2014, 18:42
Post #2564

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 19:39)
Am asa niste emotii.
*

Da' ce-i bre la h=20? iar iese base cu declaratii? Bag picerele, iar il ratez! plange.gif

--------------------
dacis
+
Markos
post 14 Oct 2014, 18:44
Post #2565

fost programator

QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 19:38)
2. organizarea generală
*

Ling listele cu spioni, nume după nume.

14 Oct 2014, 19:45:
QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 19:42)
Da' ce-i bre la h=20? iar iese base cu declaratii?
*

Nuu, e mai mișto rolleyes.gif
QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 16:37)
Diseara pe la 20 o sa am informatii fresh despre situatie.
*

This post has been edited by Markos: 14 Oct 2014, 18:45

--------------------
Reno Megan Privilej
+
MihaiD
post 14 Oct 2014, 18:47
Post #2566

Membru autentic

From: Ro

Super tare, prin descompirarea asta (adevarata/ falsa n-o sa stim niciodata) basescu l-a transformat pe ponta din pisicut plouat/ copy&paste/ coi-less/etc... in James Bond, care si-a riscat viata pentru patria mama. Si se asteapta cu asta sa-i scada numarul de voturi? ph34r.gif

--------------------
Renault Megane R26 2008 - XX-xx-xxx
+
Serje
post 14 Oct 2014, 18:48
Post #2567

Membru autentic

Ake, io nu vad nici o diferenta intre psd, pdl, pnl, pmp,etc... daca mai punem ca marea majoritate s-o plimbat de la un partid la altu si o sa se plimbe in continuare ... oare ce iese?
Da catalogarile astea ca aia ce voteaza cu psd is prosti ... mi se par penibile, cat timp azi il voteaza la pxx si maine ii la pxy sau invers.
La fel cu indemnurile sa iasa cei de dreapta la vot sa nu ajunga poanta preș, sa iasa si sa voteze ce? neamtu, tarfa ? pai care-i diferenta?
Citesc azi prin ceva ziar ca neamtu in sfarsit o clarificat de unde o avut bani de case. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-183032...ratia-avere.htm
mare clarificare ... si cu ce-i mai bun asta?

Singura diferenta ar fi un boicot general, sa iasa lumea si sa-si anuleze voturile, sau sa faca un chenar pe buletin sa-l treaca acolo pe Bula sau pe Strula si sa-l voteze. Si poate daca ar fi un numar insemnat de voturi anulate intentionat ... POATE s-ar trezi si politicienii...
Io de votat impotriva lu x, de ales raul cel mai mic ... m-am cam saturat,

QUOTE(kum @ 14 Oct 2014, 19:27)
Esti cam obraznic. Asta denota ca esti cam prost (nu prea am vazut oameni destepti care sa fie obraznici). In spatele tastaturii toti sunteti tari in dantura. As vrea sa-mi spui in fata ce ai de spus. Eu am afirmat mereu: ce scriu pe-aici am curaj sa spun si face-to-face.

Cam asta-i diferenta intre mine si tine. Da-i inainte, mananca rahat cât poți. E momentul tau de glorie. Partea misto e ca maine tu tot prost te vei trezi.
*

Bre ... nu crede ca toti mananca ce mananci tu, unii mananca si mancare normala...

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 18:54
Post #2568

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 18:39)
In orice caz nu cu Base. Oricum cade tot scenariul imaginat si prezentat de Base, ca au dat HG-ul pe ascuns ca sa il acopere pe Ponta. Dar tu poti sa-l crezi in continuare, ca doar nu a mintit niciodata.
Am asa niste emotii.
*

de ce cade scenariul ala? A fost cumva prezentata hg-ul spre aprobare in csat?

This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2014, 18:54

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Markos
post 14 Oct 2014, 18:54
Post #2569

fost programator

QUOTE(MihaiD @ 14 Oct 2014, 19:47)
Si se asteapta cu asta sa-i scada numarul de voturi?  ph34r.gif
*

Poate că se așteaptă. El și Nuțu (îl știm cu toții pe Nuțu, e unic), care a avut orgasm și așteaptă judecarea lui Vivi.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 18:55
Post #2570

Membru autentic

QUOTE(MihaiD @ 14 Oct 2014, 18:47)
Super tare, prin descompirarea asta (adevarata/ falsa n-o sa stim niciodata) basescu l-a transformat pe ponta din pisicut plouat/ copy&paste/ coi-less/etc... in James Bond, care si-a riscat viata pentru patria mama. Si se asteapta cu asta sa-i scada numarul de voturi?   ph34r.gif
*

mi se scurge o lacrima pe cur. Cred ca si Superman o avut mai putin de indurat decat bravul nostru agent 3,14 3,14 icon_mrgreen.gif

uite un preview de la suferinta poporului cand o aflat despre suferinta mongolezului de ponta:

article-2085636-0F38F7DC00000578-628_634x445.jpg

This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2014, 18:56

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
ady77
post 14 Oct 2014, 18:56
Post #2571

راحتزیل یو

Eu incep sa cred ca lui Kum ii place sa fie banat.

This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 18:57

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Markos
post 14 Oct 2014, 18:57
Post #2572

fost programator

Ba-i place să fie moldova.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 18:57
Post #2573

Membru autentic

QUOTE(Serje @ 14 Oct 2014, 18:48)
Ake, io nu vad nici o diferenta intre psd, pdl, pnl, pmp,etc... daca mai punem ca marea majoritate s-o plimbat de la un partid la altu si o sa se plimbe in continuare ... oare ce iese?
Da catalogarile astea ca aia ce voteaza cu psd is prosti ... mi se par penibile, cat timp azi il voteaza la pxx si maine ii la pxy sau invers.
La fel cu indemnurile sa iasa cei de dreapta la vot sa nu ajunga poanta preș, sa iasa si sa voteze ce? neamtu, tarfa ? pai care-i diferenta?
Citesc azi prin ceva ziar ca neamtu in sfarsit o clarificat de unde o avut bani de case. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-183032...ratia-avere.htm
mare clarificare ... si cu ce-i mai bun asta?

Singura diferenta ar fi un boicot general, sa iasa lumea si sa-si anuleze voturile, sau sa faca un chenar pe buletin sa-l treaca acolo pe Bula sau pe Strula si sa-l voteze. Si poate daca ar fi un numar insemnat de voturi anulate intentionat ... POATE s-ar trezi si politicienii...
Io de votat impotriva lu x, de ales raul cel mai mic ... m-am cam saturat,
Bre ... nu crede ca toti mananca ce mananci tu, unii mananca si mancare normala...
*

la precedentele alegeri nu cumva erai printre aia care ziceau ca uslamul e altceva, ca cine zice ca toata clasa politica e acelasi rahat e basist? smile.gif)) Ps.. Ce parere aveai despre neamt cand uslamul il vindea tarii ca a doua coborare a lui isus? wink.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
kum
post 14 Oct 2014, 18:59
Post #2574

Banat

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 19:56)
*

Credinciosu-le... `telijentu-le...
Cum ma vezi tu numa' pe mine... 'cal-ar tata pe el de moldovean destept god_hand.gif

Ia vezi, n-ai moaste de pupat?

--------------------
+
DragosP
post 14 Oct 2014, 19:01
Post #2575

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 19:56)
*

Să-i spună cineva bancu' cu ursu.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
UXE
post 14 Oct 2014, 19:02
Post #2576

Modelator

QUOTE(Ake @ 14 Oct 2014, 19:28)
@serje
Eu doar zic ca uneori am senzatia ca ne irosim timpul degeaba scriind pe forum despre subiectul asta in loc sa facem ceva  util.
*

Io cand am zis ca sunt prea multe topicuri de politica p-acilea... . Ne intoxicam cu propriul fum. dry.gif

--------------------
Renault Symbol 2006 1.4 8v - UXE
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
kum
post 14 Oct 2014, 19:07
Post #2577

Banat

D-apoi sa stiti ma flacai ca tare nu simt nici o lipsa in viata mea cat sunt banat pe daceaclub. Zau asa! Ce rahat sa-mi lipseasca? Citate din blogurile lu' nastase, a lu dom'profesor samd? Luzari care infiereaza cu o mandrie proletara pe aia care nu gandesc la fel ca ei? Atoatestiutorul preaconsultant? Prea cuviosu' cu 120 de chile in viu care propavaduieste in desert (desi este constient ca e in desert)? Alte specii de conlocuitori?
Chiar nu aveti ochi sa vedeti ce a devenit cafeneaua asta? Ca io nu prea mai am tragere de inima sa intru, ca tre' sa dau scrol mai ceva ca pe vremea lu' gica_link. Am ajuns sa-mi lipseasca gica_link, tonies, rodi, vijelie... Pe bune! sad.gif

--------------------
+
Serje
post 14 Oct 2014, 19:07
Post #2578

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 19:57)
1.la precedentele alegeri nu cumva erai printre aia care ziceau ca uslamul e altceva, ca cine zice ca toata clasa politica e acelasi rahat e basist? smile.gif))
2. Ps.. Ce parere aveai despre neamt cand uslamul il vindea tarii ca a doua coborare a lui isus?  wink.gif
*

1. Nu si tu oricum tot basist trist esti

2. Speram sa fie altfel ... da am sperat deageaba si spre deosebire de tine, pot recunoate ca m-am inselat in privinta cuiv,, nu sa continui ca tine sa-l tot pupi pe nen'tu base

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 19:09
Post #2579

Membru autentic

QUOTE(Serje @ 14 Oct 2014, 19:07)
1. Nu si tu oricum tot basist trist esti

2. Speram sa fie altfel ... da am sperat deageaba si spre deosebire de tine, pot recunoate ca m-am inselat in privinta cuiv,, nu sa continui ca tine sa-l tot pupi pe nen'tu base
*

despre crin ce parere ai? Dar despre ponta ce parere o sa ai cand o sa ajunga la groape de gunoi a istoriei? Tot asa.. o sa constati ca aia is naspa, doar dupa ce cade in dizgratia preferatilor tai.. happy.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Markos
post 14 Oct 2014, 19:10
Post #2580

fost programator

Nuțule, tu de ce tot citezi postul precedent?

--------------------
Reno Megan Privilej
+
247 Pages « < 84 85 86 87 88 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 04:13
Forum Renault