DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 82 83 84 85 86 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

kum
post 14 Oct 2014, 13:38
Post #2491

Banat

Group: Banned
From: Galati

Nu stiu daca a mai fost, da' comparatia intre idolii lu' verge si ceilalti e destul de elocventa:

10300661_778869015479880_3585868025576681068_n.jpg

Continua sa lingi moncher la kuru' lor, poate poate iti pica si tie cate o picatura din ce beau ei.

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady77
post 14 Oct 2014, 13:38
Post #2492

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 14:35)
deci daca se dovedeste ca pontacul a fost in perioada in care a fost procuror si ofiter acoperit , inseamna ca o belit-o , pt ca o incalcat legea
*

Si care e sanctiunea?

This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 13:41

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 13:41
Post #2493

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 13:38)
Si care e sanctiunea?
*

justitia o sa hotarasca. Mai ales daca e real ca copylotul o fost si agent dublu, asa cum pare sa sugereze harnagea. Si asa cum vorbea marinarul acum cateva saptamani de comanda dubla a agenutlui acoperit misterios (de la data respectiva, care stim acum ca a fost ponta)

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Serje
post 14 Oct 2014, 13:42
Post #2494

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Si daca era din '91 ... de ce o mai dat lege in 2004 ? Nu or fi fost niste portite prin legi ...?

Pai aseara chioru zicea ca nu-i asa suparat pe poanta cat ii pe mele ... pai daca asta o lucrat pt rusi ... de ce nu-i suparat pe el ca si-o tradat tara? Ceva nu se prea pupa ...

This post has been edited by Serje: 14 Oct 2014, 13:44

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
ady77
post 14 Oct 2014, 13:45
Post #2495

راحتزیل یو

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 14:41)
justitia o sa hotarasca.
*

Pai justitia hotaraste pe baza legilor. Dupa cate am citit singura sanctiune ar fi excluderea din magistratura, care nu pare sa il afecteze.

Oricum daca intradevar a fost agent acoperit Ponta a crescut in ochii mei, eu il credeam pur si simplu prost.

14 Oct 2014, 14:46:
QUOTE(Serje @ 14 Oct 2014, 14:42)
Si daca era din '91 ... de ce o mai dat lege in 2004 ? Nu or fi fost niste portite prin legi ...?

Pai aseara chioru zicea ca nu-i asa suparat pe poanta cat ii pe mele ... pai daca asta o lucrat pt rusi ... de ce nu-i suparat pe el ca si-o tradat tara? Ceva nu se prea pupa ...
*

E noul ordin de zi pe unitate, bagati la greu cu spionu' rus. Ca spionu' roman nu-i dauneaza.

This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 13:46

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 13:46
Post #2496

Membru autentic

QUOTE(Serje @ 14 Oct 2014, 13:42)

*

nu ma intreba pe minde de ce o mai dat pesedeii inca o lege, asta nu anuleaza faptul ca prin lege (prin constitutie) la momentul respectiv pontacul nu putea fi si procuror si shpion wink.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Markos
post 14 Oct 2014, 13:46
Post #2497

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 14:41)
justitia o sa hotarasca.
*

radmasa.gif radmasa.gif

Sebi te contrazice:
Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, care spune acum ca vota cu Monica Macovei, afirma ca "vestea proasta" este ca "Ponta poate iesi sa spuna: n-am fost" iar in acest caz "nu pot fi prezentate probe directe".

Tu tot n-ai priceput ca, daca nu recunoaste Vivi din proprie initiativa (si n-o va face), nimeni nu poate divulga niciun fel de proba? Ce justitie/judecatori/procese visezi tu?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 13:47
Post #2498

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 13:45)
Pai justitia hotaraste pe baza legilor. Dupa cate am citit singura sanctiune ar fi excluderea din magistratura, care nu pare sa il afecteze.

Oricum daca intradevar a fost agent acoperit Ponta a crescut in ochii mei, eu il credeam pur si simplu prost.

<span class='edit'>14 Oct 2014, 14:46:</span>

E noul ordin de zi pe unitate, bagati la greu cu spionu' rus. Ca spionu' roman nu-i dauneaza.
*

slab sistem de valori ai daca in ochii tai cresc infractorii dupa ce incalca legea. Si apreciezi unul care o spionat-o pe carla del ponte la ordinul (cel mai probabil) al rusilor, care erau la momentul respectiv sustinatorii sarbilor..

14 Oct 2014, 13:49:
QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 13:46)
radmasa.gif  radmasa.gif

Sebi te contrazice:
Tu tot n-ai priceput ca, daca nu recunoaste Vivi din proprie initiativa (si n-o va face), nimeni nu poate divulga niciun fel de proba? Ce justitie/judecatori/procese visezi tu?
*

chiar crezi ca nu o sa iasa cineva zilele urmatoare cu probe? chiar daca se va sacrifica pentru echipa wub.gif romania ii va fi recunoscator acelui ce va aduce dovezile tongue.gif Si atunci justitia va trebui sa se autosesizeze, tinand seama ca se pare ca hg-ul dat de ponta si melescanu, prin care incercau sa-l includa pe ponta in categoria intangibililor sie, a fost nitel cam ilegala ph34r.gif

This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2014, 13:49

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
ady77
post 14 Oct 2014, 13:52
Post #2499

راحتزیل یو

Adevarul e ca Ponta e singurul ofiter acoperit retras.

Uite ce zice nenea Tolontan: "De pildă, la emisiunea lui Rareș Bogdan, Traian Băsescu a atacat o lege care prevede ca numele ofițerilor acoperiți să fie secretizate și după retragere. A apăsat pe ideea că asta i se pare anormal! Nu doar în cazul Ponta, ci în general! Momentul din emisiune este clar.
Dar ce-ar vrea președintele? Ca oamenii care lucrează sub acoperire peste graniță sau în țară, în domenii ca terorism, crima organizată, mafie, spionaj, să devină transparenți, după încheierea activității? Cu nume și prenume? De dragul de a scoate în evidență anormalitatea infiltrării în politică, el pretinde că e ilegitimă protecția tuturor ofițerilor acoperiți!
Cine ar accepta să lucreze sub acoperire dacă, după ce e trecut în rezervă, identitatea sa poate ajunge pe mîna celor pe care acțiunile sale i-au băgat în pușcărie, cei mai duri interlopi sau mafioți? De fapt, noaptea trecută a demonstrat de ce președintele nu trebuie să aibă acces la aceste nume. Nici prin excludere, nici prin deducție, în nici un fel."

This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 13:53

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Markos
post 14 Oct 2014, 13:53
Post #2500

fost programator

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 14:47)
chiar daca se va sacrifica pentru echipa  wub.gif romania ii va fi recunoscator acelui ce va aduce dovezile tongue.gif
*

Astept cu interes dry.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
vercingetorix
post 14 Oct 2014, 13:53
Post #2501

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 13:46)
*

Singura postare inteligenta de 3 pagini de topic incoace.
Dar unii tot nu pricep, o tin ca surda pe mormant...spion...carla del ponte(sigur nu e vorba de carla bruni ? radmasa.gif )...spion pentru rusi...vivi in puscarie ca n-a spus ca nu e voie sa fii concomitent procuror si spion...
Mare ti-e gradina, Doamne...

This post has been edited by vercingetorix: 14 Oct 2014, 13:55

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 13:56
Post #2502

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 13:52)
Adevarul e ca Ponta e singurul ofiter acoperit retras.

Uite ce zice nenea Tolontan: "De pildă, la emisiunea lui Rareș Bogdan, Traian Băsescu a atacat o lege care prevede ca numele ofițerilor acoperiți să fie secretizate și după retragere. A apăsat pe ideea că asta i se pare anormal! Nu doar în cazul Ponta, ci în general! Momentul din emisiune este clar.
Dar ce-ar vrea președintele? Ca oamenii care lucrează sub acoperire peste graniță sau în țară, în domenii ca terorism, crima organizată, mafie, spionaj, să devină transparenți, după încheierea activității? Cu nume și prenume? De dragul de a scoate în evidență anormalitatea infiltrării în politică, el pretinde că e ilegitimă protecția tuturor ofițerilor acoperiți!
Cine ar accepta să lucreze sub acoperire dacă, după ce e trecut în rezervă, identitatea sa poate ajunge pe mîna celor pe care acțiunile sale i-au băgat în pușcărie, cei mai duri interlopi sau mafioți? De fapt, noaptea trecută a demonstrat de ce președintele nu trebuie să aibă acces la aceste nume. Nici prin excludere, nici prin deducție, în nici un fel."
*

exista o problema la toata pologhia asta. UNa mica de tot .. Legea. Care zicea la momentul in care ponta era si shpion si procuror, ca un procuror nu are voie sa fie si procuror si shpion

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Han Solo
post 14 Oct 2014, 14:02
Post #2503

Potiphar Breen

From: Arstotzka

tre' sa fii absolut inept sau prost intentionat sa crezi fara ezitare in deductia lui basescu de aseara.

de ce ma gandesc, de aia imi dau seama ca tipul se straduie sa fie ticalos total pana la sfarsit.

polologhia lui tolontan are o singura problema: ca nu propune ca basescu sa fie batut cu franghia uda legat de catarg, pentru ca parjoleste absolut totul ca sa-i faca culoar lui nutsi.

despre macovei: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18301...consternare.htm alta care crede ca soarele rasare in curu' ei. la faza cu votul, manaca scaun cu polonicul.

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 14:04
Post #2504

Membru autentic

QUOTE(Han Solo @ 14 Oct 2014, 14:02)
tre' sa fii absolut inept sau prost intentionat sa crezi fara ezitare in deductia lui basescu de aseara.

de ce ma gandesc, de aia imi dau seama ca tipul se straduie sa fie ticalos total pana la sfarsit.

polologhia lui tolontan are o singura problema: ca nu propune ca basescu sa fie batut cu franghia uda legat de catarg, pentru ca parjoleste absolut totul ca sa-i faca culoar lui nutsi.

despre macovei: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18301...consternare.htm alta care crede ca soarele rasare in curu' ei. la faza cu votul, manaca scaun cu polonicul.
*

si daca or sa apara dovezile? Ca deja melescanu se incurca in minciuni. cum ca vezi doamnne ponta e nevinovat pt ca doar din 2004 e incriminata dualitatea asta by ponta..
Tii minte ca si acum cateva saptamani se facea misto despre marinar ca nu o sa serveasca faza asta cu ponta acoperit?

Om trai si om vedea, eu unul am rabdare tongue.gif Pesedeii insa parca au artificii sub cur icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Han Solo
post 14 Oct 2014, 14:06
Post #2505

Potiphar Breen

sa apara intai. ca nu de alta, da' acu' ca a servit-o, se face mai abitir misto de marinar.

astept cu interes sa aduca si alte dovezi zdrobitoare, cum ar fi cartea de telefon si mersul trenurilor.

--------------------

+
ady77
post 14 Oct 2014, 14:07
Post #2506

راحتزیل یو

@Aphophis: Si cu toate astea, daca Ponta iese presedinte, ce faci?

This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 14:09

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Markos
post 14 Oct 2014, 14:08
Post #2507

fost programator

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 15:04)
Om trai si om vedea, eu unul am rabdare tongue.gif
*

Daca iese Vivi presedinte, vei avea nevoie de muuuulta rabdare.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 14:10
Post #2508

Membru autentic

QUOTE(Han Solo @ 14 Oct 2014, 14:06)
sa apara intai. ca nu de alta, da' acu' ca a servit-o, se face mai abitir misto de marinar.

astept cu interes sa aduca si alte dovezi zdrobitoare, cum ar fi cartea de telefon si mersul trenurilor.
*

marinarul o aratat de atatea ori pana acum ca cine rade la urma , rade mai bine. Antonescu, Geoana, Nastase iti pot confirma wink.gif

14 Oct 2014, 14:10:
QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 14:08)
Daca iese Vivi presedinte, vei avea nevoie de muuuulta rabdare.
*

ca sa iasa presedinte, trebuie sa fie pe buletinul de vot. Nu? icon_mrgreen.gif

This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2014, 14:10

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
vercingetorix
post 14 Oct 2014, 14:11
Post #2509

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

Meleșcanu: Băsescu, primul președinte care a solicitat liste cu ofițerii acoperiți. Șeful statului a încălcat legea

Traian Băsescu este primul președinte de după Revoluție care a solicitat serviciilor de informații liste cu ofițerii acoperiți, a declarat Teodor Meleșcanu. Fostul șef al SIE a mai precizat că, prin declarațiile de luni seară, președintele Băsescu a încălcat legea.
"Traian Băsescu este primul președinte din 1989 și până astăzi care a solicitat serviciilor de informații liste cu ofițerii acoperiți. La ce i-au folosit, ați văzut aseară", a spus Meleșcanu.
Meleșcanu a susținut că răspunsul pe care i l-a trimis președintelui la o astfel de solicitare a fost în numele Serviciului, respectiv ce prevede Legea 1/1998.
Candidatul la președinție Teodor Meleșcanu a refuzat să confirme sau să infirme afirmațiile președintelui, care a susținut că Victor Ponta a fost ofițer acoperit în perioada 1997-2001.
"Eu nu acopăr și nu descopăr pe nimeni", a mai afirmat fostul director al SIE.

p.s. exact ce spuneam, serviciile nu se ocupa de PR...
In rest mucles.

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
ady77
post 14 Oct 2014, 14:11
Post #2510

راحتزیل یو

@Aphophis: Tu esti prea optimist, ca sa nu zic altfel.

This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 14:12

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Han Solo
post 14 Oct 2014, 14:12
Post #2511

Potiphar Breen

marinarul pana acum nu era preocupat sa o puna pe nutsi la cotroceni. i-a luat dumnezeu mintile.

--------------------

+
aphophis
post 14 Oct 2014, 14:13
Post #2512

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 14:11)
@Aphophis: Tu esti prea optimist, ca sa nu zic altfel.
*

tot ce e posibil, da situatia pute rau de tot in tabara pesedisto-taricenista wink.gif Pariez pe ponta si ai lui ca isi vor frange gatul in acest scandal tongue.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
ady77
post 14 Oct 2014, 14:14
Post #2513

راحتزیل یو

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 15:13)
Pariez pe ponta si ai lui ca isi vor frange gatul in acest scandal  tongue.gif
*

Pe o naveta de bere?

(Ar fi a 3-a pe care o castig pe forum rolleyes.gif )

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 14:18
Post #2514

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 14:14)
Pe o naveta de bere?

(Ar fi a 3-a pe care o castig pe forum rolleyes.gif )
*

nu beau bere icon_mrgreen.gif Oricum nu imi place sa fac pariuri, dar tinand seama ca americanii vor sa-si securizeze romania pt ei ,acum ca au o baza importanta aici, nu cred ca vor permite chiar asa de usor un prezident asupra caruia sa planeze suspiciuni ca ar putea trada spre est.

Multumim ucrainei pt asta

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
paul_p
post 14 Oct 2014, 14:19
Post #2515

Membru autentic

From: psd=evil

La cum au sarit sa-l apere amicii lui Ponta de pe form, se prea poate ca treaba sa fie chiar serioasa.

Se incearca toate metodele: minimizarea importantei, pasarea atentie de la vina lui Ponta la vina lui Basescu ca l-ar fi desconspirat, apelarea la legi inexistente, samd. Ma rog, tot arsenalul.

Si toata acesta desfasurarea de forte s-a facut desi inca nu se stie daca acuzatiile sunt sau nu reale.

This post has been edited by paul_p: 14 Oct 2014, 14:19

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Han Solo
post 14 Oct 2014, 14:21
Post #2516

Potiphar Breen

cum pusca mea l-a deconspirat???!?

ca sa imi arate un act legislativ si sa-mi spuna ca singurul motiv pentru care l-a dat e ca sa-si apere curu', mie chestia mi se pare ca imi jigneste inteligenta!

--------------------

+
ady77
post 14 Oct 2014, 14:21
Post #2517

راحتزیل یو

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 15:18)
nu beau bere  icon_mrgreen.gif
*

Eu dau echivalentul in vin.

14 Oct 2014, 15:22:
QUOTE(Han Solo @ 14 Oct 2014, 15:21)

ca sa imi arate un act legislativ si sa-mi spuna ca singurul motiv pentru care l-a dat e ca sa-si apere curu', mie chestia mi se pare ca imi jigneste inteligenta!
*

Mai ales ca mie articolul respectiv mi se pare normal.

This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 14:22

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 14:22
Post #2518

Membru autentic

QUOTE(Han Solo @ 14 Oct 2014, 14:21)

*

matalutza cu cine te certi? blink.gif

14 Oct 2014, 14:22:
QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 14:21)
Eu dau echivalentul in vin.

<span class='edit'>14 Oct 2014, 15:22:</span>

Mai ales ca mie articolul respectiv mi se pare normal.
*

nu beau nici vin ph34r.gif

This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2014, 14:22

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
ady77
post 14 Oct 2014, 14:24
Post #2519

راحتزیل یو

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 15:22)
nu beau nici vin  ph34r.gif
*

Tu decat mananci rolleyes.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
paul_p
post 14 Oct 2014, 14:25
Post #2520

Membru autentic

From: psd=evil

Han Solo, eu habar nu am daca Basescu l-a desconspirat pe Ponta sau nu. Ca sa aibe ce desconspira, Ponta ar trebui sa fi fost agent. Ori treaba asta nu e prea clara in acest moment.

Prin desconspirare m-am referit la argumentele aduse aici, pe forum. Se invoca faptul ca Basescu avea sau nu dreptul sa-l desconspire pe Ponta daca acesta ar fi fost agent acoperit.

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
247 Pages « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 02:14
Forum Renault