Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 13:38) justitia o sa hotarasca. Mai ales daca e real ca copylotul o fost si agent dublu, asa cum pare sa sugereze harnagea. Si asa cum vorbea marinarul acum cateva saptamani de comanda dubla a agenutlui acoperit misterios (de la data respectiva, care stim acum ca a fost ponta) |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si daca era din '91 ... de ce o mai dat lege in 2004 ? Nu or fi fost niste portite prin legi ...?
Pai aseara chioru zicea ca nu-i asa suparat pe poanta cat ii pe mele ... pai daca asta o lucrat pt rusi ... de ce nu-i suparat pe el ca si-o tradat tara? Ceva nu se prea pupa ... This post has been edited by Serje: 14 Oct 2014, 13:44 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 14:41) Pai justitia hotaraste pe baza legilor. Dupa cate am citit singura sanctiune ar fi excluderea din magistratura, care nu pare sa il afecteze. Oricum daca intradevar a fost agent acoperit Ponta a crescut in ochii mei, eu il credeam pur si simplu prost. 14 Oct 2014, 14:46: QUOTE(Serje @ 14 Oct 2014, 14:42) Si daca era din '91 ... de ce o mai dat lege in 2004 ? Nu or fi fost niste portite prin legi ...? Pai aseara chioru zicea ca nu-i asa suparat pe poanta cat ii pe mele ... pai daca asta o lucrat pt rusi ... de ce nu-i suparat pe el ca si-o tradat tara? Ceva nu se prea pupa ... E noul ordin de zi pe unitate, bagati la greu cu spionu' rus. Ca spionu' roman nu-i dauneaza. This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 13:46 |
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 14 Oct 2014, 13:42) Si daca era din '91 ... de ce o mai dat lege in 2004 ? Nu or fi fost niste portite prin legi ...? Pai aseara chioru zicea ca nu-i asa suparat pe poanta cat ii pe mele ... pai daca asta o lucrat pt rusi ... de ce nu-i suparat pe el ca si-o tradat tara? Ceva nu se prea pupa ... nu ma intreba pe minde de ce o mai dat pesedeii inca o lege, asta nu anuleaza faptul ca prin lege (prin constitutie) la momentul respectiv pontacul nu putea fi si procuror si shpion ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 14:41) ![]() ![]() Sebi te contrazice: QUOTE Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, care spune acum ca vota cu Monica Macovei, afirma ca "vestea proasta" este ca "Ponta poate iesi sa spuna: n-am fost" iar in acest caz "nu pot fi prezentate probe directe". Tu tot n-ai priceput ca, daca nu recunoaste Vivi din proprie initiativa (si n-o va face), nimeni nu poate divulga niciun fel de proba? Ce justitie/judecatori/procese visezi tu? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 13:45) Pai justitia hotaraste pe baza legilor. Dupa cate am citit singura sanctiune ar fi excluderea din magistratura, care nu pare sa il afecteze. Oricum daca intradevar a fost agent acoperit Ponta a crescut in ochii mei, eu il credeam pur si simplu prost. <span class='edit'>14 Oct 2014, 14:46:</span> E noul ordin de zi pe unitate, bagati la greu cu spionu' rus. Ca spionu' roman nu-i dauneaza. slab sistem de valori ai daca in ochii tai cresc infractorii dupa ce incalca legea. Si apreciezi unul care o spionat-o pe carla del ponte la ordinul (cel mai probabil) al rusilor, care erau la momentul respectiv sustinatorii sarbilor.. 14 Oct 2014, 13:49: QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 13:46) ![]() ![]() Sebi te contrazice: Tu tot n-ai priceput ca, daca nu recunoaste Vivi din proprie initiativa (si n-o va face), nimeni nu poate divulga niciun fel de proba? Ce justitie/judecatori/procese visezi tu? chiar crezi ca nu o sa iasa cineva zilele urmatoare cu probe? chiar daca se va sacrifica pentru echipa ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2014, 13:49 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
Adevarul e ca Ponta e singurul ofiter acoperit retras.
Uite ce zice nenea Tolontan: "De pildă, la emisiunea lui Rareș Bogdan, Traian Băsescu a atacat o lege care prevede ca numele ofițerilor acoperiți să fie secretizate și după retragere. A apăsat pe ideea că asta i se pare anormal! Nu doar în cazul Ponta, ci în general! Momentul din emisiune este clar. Dar ce-ar vrea președintele? Ca oamenii care lucrează sub acoperire peste graniță sau în țară, în domenii ca terorism, crima organizată, mafie, spionaj, să devină transparenți, după încheierea activității? Cu nume și prenume? De dragul de a scoate în evidență anormalitatea infiltrării în politică, el pretinde că e ilegitimă protecția tuturor ofițerilor acoperiți! Cine ar accepta să lucreze sub acoperire dacă, după ce e trecut în rezervă, identitatea sa poate ajunge pe mîna celor pe care acțiunile sale i-au băgat în pușcărie, cei mai duri interlopi sau mafioți? De fapt, noaptea trecută a demonstrat de ce președintele nu trebuie să aibă acces la aceste nume. Nici prin excludere, nici prin deducție, în nici un fel." This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 13:53 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 13:46) Tu tot n-ai priceput ca, daca nu recunoaste Vivi din proprie initiativa (si n-o va face), nimeni nu poate divulga niciun fel de proba? Ce justitie/judecatori/procese visezi tu? Singura postare inteligenta de 3 pagini de topic incoace. Dar unii tot nu pricep, o tin ca surda pe mormant...spion...carla del ponte(sigur nu e vorba de carla bruni ? ![]() Mare ti-e gradina, Doamne... This post has been edited by vercingetorix: 14 Oct 2014, 13:55 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 13:52) Adevarul e ca Ponta e singurul ofiter acoperit retras. Uite ce zice nenea Tolontan: "De pildă, la emisiunea lui Rareș Bogdan, Traian Băsescu a atacat o lege care prevede ca numele ofițerilor acoperiți să fie secretizate și după retragere. A apăsat pe ideea că asta i se pare anormal! Nu doar în cazul Ponta, ci în general! Momentul din emisiune este clar. Dar ce-ar vrea președintele? Ca oamenii care lucrează sub acoperire peste graniță sau în țară, în domenii ca terorism, crima organizată, mafie, spionaj, să devină transparenți, după încheierea activității? Cu nume și prenume? De dragul de a scoate în evidență anormalitatea infiltrării în politică, el pretinde că e ilegitimă protecția tuturor ofițerilor acoperiți! Cine ar accepta să lucreze sub acoperire dacă, după ce e trecut în rezervă, identitatea sa poate ajunge pe mîna celor pe care acțiunile sale i-au băgat în pușcărie, cei mai duri interlopi sau mafioți? De fapt, noaptea trecută a demonstrat de ce președintele nu trebuie să aibă acces la aceste nume. Nici prin excludere, nici prin deducție, în nici un fel." exista o problema la toata pologhia asta. UNa mica de tot .. Legea. Care zicea la momentul in care ponta era si shpion si procuror, ca un procuror nu are voie sa fie si procuror si shpion |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
tre' sa fii absolut inept sau prost intentionat sa crezi fara ezitare in deductia lui basescu de aseara.
de ce ma gandesc, de aia imi dau seama ca tipul se straduie sa fie ticalos total pana la sfarsit. polologhia lui tolontan are o singura problema: ca nu propune ca basescu sa fie batut cu franghia uda legat de catarg, pentru ca parjoleste absolut totul ca sa-i faca culoar lui nutsi. despre macovei: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18301...consternare.htm alta care crede ca soarele rasare in curu' ei. la faza cu votul, manaca scaun cu polonicul. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 14 Oct 2014, 14:02) tre' sa fii absolut inept sau prost intentionat sa crezi fara ezitare in deductia lui basescu de aseara. de ce ma gandesc, de aia imi dau seama ca tipul se straduie sa fie ticalos total pana la sfarsit. polologhia lui tolontan are o singura problema: ca nu propune ca basescu sa fie batut cu franghia uda legat de catarg, pentru ca parjoleste absolut totul ca sa-i faca culoar lui nutsi. despre macovei: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18301...consternare.htm alta care crede ca soarele rasare in curu' ei. la faza cu votul, manaca scaun cu polonicul. si daca or sa apara dovezile? Ca deja melescanu se incurca in minciuni. cum ca vezi doamnne ponta e nevinovat pt ca doar din 2004 e incriminata dualitatea asta by ponta.. Tii minte ca si acum cateva saptamani se facea misto despre marinar ca nu o sa serveasca faza asta cu ponta acoperit? Om trai si om vedea, eu unul am rabdare ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sa apara intai. ca nu de alta, da' acu' ca a servit-o, se face mai abitir misto de marinar.
astept cu interes sa aduca si alte dovezi zdrobitoare, cum ar fi cartea de telefon si mersul trenurilor. |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
@Aphophis: Si cu toate astea, daca Ponta iese presedinte, ce faci?
This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 14:09 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 14 Oct 2014, 14:06) sa apara intai. ca nu de alta, da' acu' ca a servit-o, se face mai abitir misto de marinar. astept cu interes sa aduca si alte dovezi zdrobitoare, cum ar fi cartea de telefon si mersul trenurilor. marinarul o aratat de atatea ori pana acum ca cine rade la urma , rade mai bine. Antonescu, Geoana, Nastase iti pot confirma ![]() 14 Oct 2014, 14:10: QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 14:08) ca sa iasa presedinte, trebuie sa fie pe buletinul de vot. Nu? ![]() This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2014, 14:10 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Meleșcanu: Băsescu, primul președinte care a solicitat liste cu ofițerii acoperiți. Șeful statului a încălcat legea
Traian Băsescu este primul președinte de după Revoluție care a solicitat serviciilor de informații liste cu ofițerii acoperiți, a declarat Teodor Meleșcanu. Fostul șef al SIE a mai precizat că, prin declarațiile de luni seară, președintele Băsescu a încălcat legea. "Traian Băsescu este primul președinte din 1989 și până astăzi care a solicitat serviciilor de informații liste cu ofițerii acoperiți. La ce i-au folosit, ați văzut aseară", a spus Meleșcanu. Meleșcanu a susținut că răspunsul pe care i l-a trimis președintelui la o astfel de solicitare a fost în numele Serviciului, respectiv ce prevede Legea 1/1998. Candidatul la președinție Teodor Meleșcanu a refuzat să confirme sau să infirme afirmațiile președintelui, care a susținut că Victor Ponta a fost ofițer acoperit în perioada 1997-2001. "Eu nu acopăr și nu descopăr pe nimeni", a mai afirmat fostul director al SIE. p.s. exact ce spuneam, serviciile nu se ocupa de PR... In rest mucles. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
@Aphophis: Tu esti prea optimist, ca sa nu zic altfel.
This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 14:12 |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
marinarul pana acum nu era preocupat sa o puna pe nutsi la cotroceni. i-a luat dumnezeu mintile.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 14:14) nu beau bere ![]() Multumim ucrainei pt asta |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
La cum au sarit sa-l apere amicii lui Ponta de pe form, se prea poate ca treaba sa fie chiar serioasa.
Se incearca toate metodele: minimizarea importantei, pasarea atentie de la vina lui Ponta la vina lui Basescu ca l-ar fi desconspirat, apelarea la legi inexistente, samd. Ma rog, tot arsenalul. Si toata acesta desfasurarea de forte s-a facut desi inca nu se stie daca acuzatiile sunt sau nu reale. This post has been edited by paul_p: 14 Oct 2014, 14:19 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Han Solo |
![]()
|
cum pusca mea l-a deconspirat???!?
ca sa imi arate un act legislativ si sa-mi spuna ca singurul motiv pentru care l-a dat e ca sa-si apere curu', mie chestia mi se pare ca imi jigneste inteligenta! |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 15:18) Eu dau echivalentul in vin. 14 Oct 2014, 15:22: QUOTE(Han Solo @ 14 Oct 2014, 15:21) cum pusca mea l-a deconspirat???!? ca sa imi arate un act legislativ si sa-mi spuna ca singurul motiv pentru care l-a dat e ca sa-si apere curu', mie chestia mi se pare ca imi jigneste inteligenta! Mai ales ca mie articolul respectiv mi se pare normal. This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 14:22 |
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 14 Oct 2014, 14:21) cum pusca mea l-a deconspirat???!? ca sa imi arate un act legislativ si sa-mi spuna ca singurul motiv pentru care l-a dat e ca sa-si apere curu', mie chestia mi se pare ca imi jigneste inteligenta! matalutza cu cine te certi? ![]() 14 Oct 2014, 14:22: QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 14:21) Eu dau echivalentul in vin. <span class='edit'>14 Oct 2014, 15:22:</span> Mai ales ca mie articolul respectiv mi se pare normal. nu beau nici vin ![]() This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2014, 14:22 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Han Solo, eu habar nu am daca Basescu l-a desconspirat pe Ponta sau nu. Ca sa aibe ce desconspira, Ponta ar trebui sa fi fost agent. Ori treaba asta nu e prea clara in acest moment.
Prin desconspirare m-am referit la argumentele aduse aici, pe forum. Se invoca faptul ca Basescu avea sau nu dreptul sa-l desconspire pe Ponta daca acesta ar fi fost agent acoperit. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 02:14 |