Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 11:29) Da, cu siguranta, aia de-l votau pe Ponta se regrupeaza si voteaza Udrea. Poate pe Macovei.... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 10:08) Cand a citit Rares Bogdan aseara nu spunea nimic de recrutati legal. Le bagi iar de la tine ca sa fie bine. Ady, mai mult ori mai putin intamplator pana la un moment dat am fost interesat (inclusiv profesional) de chestii de genul servicii, relatiile lor cu societatea civila, conflicte asimetrice in lumea globala si alte bazaconii de-astea. Legile sigurantei nationale s-au tot schimbat din 1991 (cand a fost data prima lege) incoace, destul de des. Un lucru, insa, a ramas constant: interdictia pentru toate serviciile de a-si recruta ofiteri din randul magistratilor. Deci daca Ponta a fost recrutat in vremea cand avea calitatea de magistrat, acest lucru a fost facut ilegal, cu incalcarea legii si de catre Ponta si de catre cei care l-au recrutat. Daca nici asta nu pricepi!.... QUOTE(vercingetorix @ 14 Oct 2014, 10:13) Nici un serviciu de informatii din lumea asta nu va confirma/infirma calitatea de ofiter/spion/agent sau cum vrei sa-i spui pentru vreo persoana nominalizata in vreo discutie sau in vreun context. Corect. Atata doar ca Base are dreptul, in calitatea lui de presedinte CSAT, sa intrebe daca serviciile au recrutat persoane apartinand categoriilor din care, conform legii, nu puteau fi recrutati ofiteri de informatii acoperiti. Mereu au fost vizati de aceasta interdictie magistratii, iar de la un moment dat incoace parlamentarii, ministrii si, parca, inca alte cateva categorii. QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 11:29) Dimpotriva, eu am sustinut ca Base n-a fost votat pentru el niciodata de categoria cea mai educata de electorat. Ba chiar cred ca am precizat clar asta, subliniind ca dintre electoratele masive doar electoratul PSD este mai prost / needucat / neinformat decat al lui Base. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai lui Ponta vor trece la Johannis. Le e imposibil sa voteze altceva decit un papagal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 10:47) Corect. Atata doar ca Base are dreptul, in calitatea lui de presedinte CSAT, sa intrebe daca serviciile au recrutat persoane apartinand categoriilor din care, conform legii, nu puteau fi recrutati ofiteri de informatii acoperiti. Mereu au fost vizati de aceasta interdictie magistratii, iar de la un moment dat incoace parlamentarii, ministrii si, parca, inca alte cateva categorii. Basescu poate intreba pina in ultima zi a vietii sale, nu va primi niciodata vreun raspuns de nici un fel. Stie si el asta, doar face pe prostul cinstit pentru bruma de electorat pmpist. Il credeam mai inteligent, de fapt e doar disperat ca nu-i iese combinatia. Acuma m-am dumirit mai bine cum sta treaba... Deci Vivi a semnat o hotarare ce extindea protectia si pentru ofiterii SIE in retragere/rezerva. Pe cale de deductie a rezultat ca Vivi e si el in postura respectiva. Daca extindea legea si pentru hamsteri sau pentru cateii caniche albi intrau si astia la ofiteri acoperiti/descoperiti ? ![]() Mooama, lovitura grava frate, sotto. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 14 Oct 2014, 11:03) Basescu poate intreba pina in ultima zi a vietii sale, nu va primi niciodata vreun raspuns de nici un fel. Stie si el asta, doar face pe prostul cinstit pentru bruma de electorat pmpist. Il credeam mai inteligent, de fapt e doar disperat ca nu-i iese combinatia. Acuma m-am dumirit mai bine cum sta treaba... Deci Vivi a semnat o hotarare ce extindea protectia si pentru ofiterii SIE in retragere/rezerva. Pe cale de deductie a rezultat ca Vivi e si el in postura respectiva. Daca extindea legea si pentru hamsteri sau pentru cateii caniche albi intrau si astia la ofiteri acoperiti/descoperiti ? ![]() Mooama, lovitura grava frate, sotto. al naibii. Nici nu e conflict de interese sa dai o lege cu dedicatie, incercand sa-ti protejezi fundul de agent 1 si un sfer ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 14 Oct 2014, 12:03) 1. Basescu poate intreba pina in ultima zi a vietii sale, nu va primi niciodata vreun raspuns de nici un fel. 2. Acuma m-am dumirit mai bine cum sta treaba... Deci Vivi a semnat o hotarare ce extindea protectia si pentru ofiterii SIE in retragere/rezerva. 1. Problema nu-i ce poate Base, ci ce anume are dreptul sa faca si sa ceara institutiilor astora. Iar el are dreptul de a intreba si de a i se raspunde daca in timpul exercitarii profesiei de magistrat Vivisor al nostru a functionat ca ofiter acoperit al SIE. 2. Nu cred si in general nu-mi dau seama ce-a vrut Base cu acea HG, cel putin din ce citesc aici. Legea garanteaza protectia caracterului conspirativ al ofiterilor activi si dupa incetarea activitatii inca din 1991, din cate stiu eu. QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 12:05) Ce-i ala conflict de interese, pentru tine? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ok, daca a fost facut ilegal ofiter sub acoperire putea fi facut public de catre nen-tu Base.
![]() ____________________________ Acum ce parere ai despre urmatoarele comentarii legate de dosarul lui frate-su: "Nu am inteles din rechizitoriu ziua in care s-au dat banii, transa a doua, banii inapoi. Nu am inteles daca acesti bani erau bani pe care ii dadea inpoi sau ii lua", a spus seful statului, invitat la Realitatea TV. Traian Basescu a precizat ca nu a discutat cu fratele sau de la debutul scandalului Bercea Mondial - Mircea Basescu si ca va oferi mai multe explicatii dupa ce isi va termina mandatul. "Hai sa imi termin mandatul si voi spune si eu foarte multe despre acest caz dar pana atunci nu pot. Bercea, Abraham, e un caz ... nu vi s-a parut niciodata ca e asa ca o facatura din aia militieneasca?", s-a intrebat el. |
--------------------
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Presupunand reale spusele din delirul marinarului, ce dracu sa faca un agent sie la parchetul de pe langa judecatoria sectorului x ?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
La judecatoria sectorului 3? Ce, a prins-o pe dear carla cu tigari de cotrabanda, prostitutie, vindea patrunjel pe scara blocului?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 14 Oct 2014, 00:45) Am o solutie (si) pentru tine. Nu mai citi ce scriu, e foarte simplu. Ai buton de ignore in control panel si treaba e rezolvata. Vad ca ai preview pe perioada nedeterminata. Si de pe 29 septembrie ai avut 10 zile suspendare pentru flame si limbaj trivial. Daca dau report la ce ai scris mai sus nu e bine pentru tine. Asa ca te scutesc sa-ti faci un cont-clona pe aici si te las asa, in banii tai. Nu meriti mai mult. Am dat spaga la admini si mi-au ridicat preview-ul ![]() Bai nea'..., daca ai curiozitati in ce ma priveste, iti zic io: am cel putin 4-5 IP-uri diferite de pe care intru. Un nene moderator iti poate confirma asta (contra unei mici atentii, evident). Asa ca daca era sa-mi fac clona, aveam fo' 2-3 active. Cel putin. Da' mie mi se pare cel mai de căcat gest asta cu clona. Chiar si cand aveam vacanta cea mai mare si imi ardea buza sa le-o trag la răpănoșii care au obicei a scrie cand celalalt nu poate raspunde (si sunt cativa pe-aici), tot nu am putut sa apelez la solutia clona. Mi se pare mult sub demnitatea unui om normal. Nu intru mai in amanunt cu explicatiile, ca deja cred ca cine are urechi sa auda , ochi sa vada si creier sa gandeasca a inteles ideea. Cat despre report, te rog! Nu te sfii, apasa-l! QUOTE(vercingetorix @ 14 Oct 2014, 00:53) Venit din partea ta, asta e un compliment pentru mine! ![]() Homeless.jpg |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 14 Oct 2014, 11:20) La judecatoria sectorului 3? Ce, a prins-o pe dear carla cu tigari de cotrabanda, prostitutie, vindea patrunjel pe scara blocului? faci pe prostu, desi informatia e la un click distanta: QUOTE Cea de a șasea întrebare din interpelarea lui Valer Marian viza colaborarea lui Victor Ponta cu SIE: "Dacă este adevărat că în anul 1997, în timp ce erați procuror, ați fost racolat de Serviciul de Informații Externe (SIE) de către generalul Cornel Biriș și dacă ați activat în unitatea deplin conspirată denumită «Umbre» sau H? Dacă ați fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror șef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie". Da tu fa ca strutul. Fa-te ca Nemilosul nu exista si ca pontacul o sa scape ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vi_escu |
![]()
|
altul sau tot ala ?
Deci (dupa mintea lu' aflocis) sie l-a recrutat pe ponta la parchetul de pe langa jucatoria sectorului 3 sa o spioneze pe carla del ponte pentru rusi. This post has been edited by vi_escu: 14 Oct 2014, 11:32 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in timp ce era procuror, fapt ce reprezinta "o ilegalitate constitutionala" si "o incompatibilitate", potrivit Constitutiei vechi. Abureala.. neconstitutional, "constitutia veche". Si daca ar fi fost, se pare ca s-a prescris. Ca si in cazul lui Johanis, se pronunta instanta, insa va fi prea tarizu indiferent ce decide. Oricum si daca a fost si daca nu a fost agent SIE, personal nu vad cu ce l-ar discredita aspectul pe Ponta. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 14 Oct 2014, 11:28) Abureala.. neconstitutional, "constitutia veche". Si daca ar fi fost, se pare ca s-a prescris. Ca si in cazul lui Johanis, se pronunta instanta, insa va fi prea tarizu indiferent ce decide. Oricum si daca a fost si daca nu a fost agent SIE, personal nu vad cu ce l-ar discredita aspectul pe Ponta. oh.. da .. faptul ca se juca de-a shpionul la usa carlei del ponta, desi legal pontacul nu avea cum sa fie shpion (fiind procuror) e o nimica toata ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 14 Oct 2014, 12:28) si daca nu a fost agent SIE Asta-i singura varianta, ca omul a recunoscut, ca n-a fost. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci iese ponta, cica s-a hotarat deja ....
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vi_escu |
![]()
|
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
tribunul |
![]()
|
Doar daca te iei dupa antene si toti stalpii din Bucuresti, probabil si din tara.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Iepurila vezi ca Madalin Voicu e tigani, asa e el, mai negru
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(kum @ 14 Oct 2014, 11:26) poza nu e foarte clara, dar cred ca ai celulita... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 14 Oct 2014, 12:38) Nenea, daca vreunul dintre noi doi se screme pe-aici, ala nu-s io. Si sa-ti explic si de ce: rezultatu' actiunilor mele consta cel mult in niste glume mai fâsâite, nu au miros, daca ma-ntelegi. Pe cand matale, asa cum ti-am mai spus, cand scrii incep sa iasa muste din monitor. Caz mai clasic de postac nu am mai vazut de cand sunt. Pana si celor mai inversunati pesedisti le e rusine sa fie asociati cu tine. Esti varianta gadea a forumului daciaclub. Numa' ca ala e baiat destept si face bani din asta. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 20:02 |