DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 79 80 81 82 83 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

aphophis
post 14 Oct 2014, 00:47
Post #2401

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(vercingetorix @ 14 Oct 2014, 00:37)
Poate pentru faptul ca SIE isi desfasoara activitatea exclusiv in afara tarii.
Pentru intern avem SRI.
Dar e greu cu coordonarea gura-gandire-creier la unul disperat ca i se termina mandatul si nu mai are imunitate.
Si apropo, pe cand era la Anvers era ofiter acoperit sub titulatura de atasat comercial...
Deci nimic nou, ar fi o continuitate cu Vivi ca shpion SIE.  icon_mrgreen.gif
*

radmasa.gif gaina fa-ti curaj inainte sa te tai. cam asa e acum psd-ul.
Nene exista o mica problema. De fapt 2.

1) Ca pontacul legal nu avea cum sa fie si procuror si ofiter sie
2) legea ilegala data cu melescanu prin care incerca sa isi acopere urmele de la 1.

So.. gal gal.. no more ponta tongue.gif

<span class='edit'>14 Oct 2014, 00:48:</span>
QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 00:38)
Nuțule, lasă gargara și zi-mi cine iese președinte luna viitoare  mellow.gif
*

nu stiu cine va fi, dar banuiesc cine nu va fi:

ponta, tariceanu si melescanu.
Eu oricum votez cu macovei in turul 1.

Si cine stie.. poate in turul 2 tot cu ea tongue.gif

This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2014, 00:48

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Markos
post 14 Oct 2014, 00:53
Post #2402

fost programator

From: Scursurești Vale

Deci Ponta și Meleșcanu aveau șmen să-i acopere urmele lui Vivi, Ponta și Tăriceanu aveau șmen să-l sape pe neamț, până aici e clar.

Dar au fost desconspirați.

Iese Nuți?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 00:54
Post #2403

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 00:53)
Deci Ponta și Meleșcanu aveau șmen să-i acopere urmele lui Vivi, Ponta și Tăriceanu aveau șmen să-l sape pe neamț, până aici e clar.

Dar au fost desconspirați.

Iese Nuți?
*

nu stiu. Eu oricum cu macovei votez tongue.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Markos
post 14 Oct 2014, 01:01
Post #2404

fost programator

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 14 Oct 2014, 05:47
Post #2405

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Daca era dupa voi, nici drept de vot n-ar fi avut femeile.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
dacis
post 14 Oct 2014, 06:06
Post #2406

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

Bre, cum ratez io toate chestiile astea!... mad.gif

QUOTE(paul_p @ 14 Oct 2014, 00:36)
Pai se pare ca un presedinte ar avea acces la ORICE informatii, indiferent cat de clasificate ar fi ele. Cica un presedinte ar avea acces la toate informatiile. Si Melescanu a refuzat sa i le dea.
*

QUOTE(vi_escu @ 14 Oct 2014, 00:40)
Nu zau, mai ales un diliu ca basescu? Ei uite ca nu are acces la informatii gen lista agentilor, contactele acestora, informatori si alte d'astea.
*

1. Legislatia are si capitole tenebroase, nepublice, care nu apar nici intr-un MonOf. Ele sunt HG-urile prin care se se stabilesc normele de aplicare a legilor care privesc trebusoare de-astea gen organizarea si functionarea serviciilor, dar nu numai...
2. Presedintele este, prin definitie, in calitatea sa de presedinte al CSAT, persoana cu acces total la orice informatie clasificata, cu conditia ca accesul solicitat sa fie justificat de atributiile sale de presedinte CSAT
3. Pentru indeplinirea atributiilor sale, cunoasterea de catre presedinte a unor informatii precum cele precizate de vi_escu nu este necesara
4. Solicitarea de catre presedinte a confirmarii / infirmarii de catre servicii a apartenentei la un serviciu a unei persoane a carei apartenenta la acel serviciu la momentul recrutarii ar fi fost ilegala este legitima si serviciile trebuie sa ii dea curs. Pentru ca principala indatorire a serviciilor este inainte detoate respectarea Constitutiei si a legilor tarii.

Personal nu cred ca efectul potential atins de catre aceasta deconspirare (care, by the way, nu este ilegala, deoarece Base "desconspira" nu un agent acoperit, ci o incalcare a legii) este chiar asa devastator cum cred unii. Electoratul lui Ponta sigur nu ar fi foarte afectat negativ, credibilitatea externa a lui Ponta nu prea mai are de unde scadea... Singurul mod in care ar putea fi afectat Ponta ar fi ca de aici sa sa induca suspiciuni in randul aliatilor NATO cu privire la o eventuala trecere a lui de partea rusilor. Chestie care daca poate fi macar partial sustinuta cu probe sigur va face ca ambasadele straine sa il preseze sa iasa pe tusa. Om vedea

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
ady77
post 14 Oct 2014, 06:25
Post #2407

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(paul_p @ 14 Oct 2014, 01:44)
Deci faptul ca Basescu a fost atasat comercial pe vremea lui Ceausescu ar trebui sa-i permita lui Ponta sa fie agent SIE cand era procuror, in 1997-2001?  ohmy.gif
*

Eu tot n-am vazut probele. Aseara m-am uitat la betiv, singura demonstratie a fost ca in timpul lui Ponta s-a modificat un HG de pe timpul lui Nastase, in care in categoria secretului de stat intra si fostii ofiteri acoperiti.

QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 07:06)
Singurul mod in care ar putea fi afectat Ponta ar fi ca de aici sa sa induca suspiciuni in randul aliatilor NATO cu privire la o eventuala trecere a lui de partea rusilor.
*

Asta cu rusii e noua tema? Ca chioru' nu a zis nimic de asta.

QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 07:06)
(care, by the way, nu este ilegala, deoarece Base "desconspira" nu un agent acoperit, ci o incalcare a legii)
*

M-as fi mirat sa fie ilegala, cum sa faca Base ceva ilegal? Deci a desconspirat o incalcare a legii printro alta incalcare a legii, dar ce ar fi facut Ponta e ilegal, dar ce a facut Base e legal. Am priceput.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
dacis
post 14 Oct 2014, 06:36
Post #2408

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 07:25)
Eu tot n-am vazut probele. Aseara m-am uitat la betiv, singura demonstratie a fost...
*

Ady, ti-am mai zis ca politica-i oleaca mai complicata. Teoria efectelor din comunicarea politica spune ca o comunicare politica pentru a fi maxim de eficienta trebuie sa aiba traiectoria bulgarelui de zapada rostogolit la vale. Unii bulgari se ciocnesc de pietre si se farama, altii continua sa mearga si. pe masura ce se rotesc, se tot maresc.
Asta cu rusii e noua tema? Ca chioru' nu a zis nimic de asta.
*

Teme? Care teme? Si decand spusele lui Base sunt reperul?
M-as fi mirat sa fie ilegala, cum sa faca Base ceva ilegal?
*

N-ai priceput nici aici nimic. Base actioneaza in interiorul legii pentra ca pur si simplu i-i frica si pentru ca stie ca nici un aliat de afara nu-i va fi alaturi daca se va putea dovedi fara dubiu ca a incalcat vreo lege. Lasa labarelile astora de la TV si uita-te la situatia concreta: Base il acuza pe Ponta ca intre 1997 si 2001, pe cand era procuror era si ofiter SIE, trebusoara ilegala. Daca-i adevarat, a deconspirat o incalcare a legii, atat de catre Ponta, cat si de catre SIE, deci este intangibil legal. Daca nu-i adevarat, inseamna ca nu l-a desconspirat pe Ponta si doar a spus o prostie. Atat. Singura ilegalitate pe care ar putea s-o faca este sa desconspire un ofiter acoperit care putea sa fie legal acoperit. Ceea ce nu-i cazul.

--------------------
dacis
+
ady77
post 14 Oct 2014, 06:42
Post #2409

راحتزیل یو

Dumneata nu intelegi ca legea ii protejeaza si pe fostii ofiteri acoperiti? Nu ai voie sa-i torni nici pe aia de au fost in trecut ofiteri acoperiti.

14 Oct 2014, 07:46:
QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 00:42)
asta pe o lege ilegala data de puie monta si melescanu. Care trebuia sa treaca de csat mai intai.
*

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 00:55)
de aia o dat melescanu si pontacul o lege ilegala.. Nene. ce surprize neplacute va asteapta in perioada urmatoare  radmasa.gif
*

Cine a stabilit ca HG-ul respectiv e ilegal? Tu si nen-tu Base?

QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 07:36)
Teme? Care teme? Si decand spusele lui Base sunt reperul?
*

Pai tu si aphophis ati bagat-o pe asta cu Rusia. Ma gandesc ca asa ati primit sarcinile.

This post has been edited by ady77: 14 Oct 2014, 06:46

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Garett
post 14 Oct 2014, 06:58
Post #2410

Membru autentic

From: Galati

Apai daca si tu il citesti pe rabbit! rolleyes.gif

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
radian
post 14 Oct 2014, 06:58
Post #2411

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 07:36)
...Unii bulgari se ciocnesc de pietre si se farama ...
*

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 07:42)
... Pai tu si aphophis ati bagat-o pe asta cu Rusia ...
*

Gresit. Unul a bagat-o p-aia cu bulgarii, celalalt p-aia cu rusii!

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Garett
post 14 Oct 2014, 07:01
Post #2412

Membru autentic

From: Galati

coffee_spitsk.gif
Da' totusi popeye parca era "tata serviciilor", ca doar sub domnia lui au crescut si s-au facut dodoloate, basca, tot el la numit pe mele!
Ce pana mea a pazit, ca infiltrara astia societatea mai ceva ca igrasia!

This post has been edited by Garett: 14 Oct 2014, 07:03

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Han Solo
post 14 Oct 2014, 08:29
Post #2413

Potiphar Breen

From: Arstotzka

mah, cu toate sentimentele anti-ponta de care sunt in stare, nu inteleg ce a demonstrat de fapt basescu, sa ma pici cu ceara.

deci, arata un fragment de lege pe care ponta ar fi republicat-o, si gata, asta devine ajantu' termic? era numele lui ponta pe fituica aia, in clar? inteleg ca nu?

atunci, prin ce rahat de rationament circumvolut a tras el concluzia asta? nu publica asta daca nu era curu' lui la mijloc? slab de tot, poate daca nu publica asta pateau rusini niste unii care au fost spioni pe bune, chestie absolut inacceptabila.

basescu o pierde, ca sa zic asa...

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
maho
post 14 Oct 2014, 08:29
Post #2414

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(paul_p @ 14 Oct 2014, 00:41)
Asa o fi, ca prea zici cu foc. Poti sa argumentezi cu vreun articol de lege, ceva?
*

"Separatia puterilor in stat" ar trebui sa fie suficienta.

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 00:55)
de aia o dat melescanu si pontacul o lege ilegala..

QUOTE(aphophis @ 14 Oct 2014, 01:11)
au dat o lege ilegala.

Tu te-auzi ce scrii ?

QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 01:38)
Nuțule, lasă gargara și zi-mi cine iese președinte luna viitoare  mellow.gif
*

QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 01:53)
Iese Nuți?
*

wacko.gif D-aia or scadea bursele in toanta lumea...

QUOTE(corbex @ 14 Oct 2014, 06:47)
Daca era dupa voi,  nici drept de vot n-ar fi avut femeile.
*

Permisul de conducere e un drept excesiv deja.
tongue.gif

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
radian
post 14 Oct 2014, 08:54
Post #2415

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(Garett @ 14 Oct 2014, 08:01)
... Ce pana mea a pazit, ca infiltrara astia societatea mai ceva ca igrasia!
*

Aseara zicea Bascu ca a avut mana buna la numiere sefilor de servicii. Doar cu Melescanu a dat-o in bara, in rest este multumit de restul.

Probabil era iar luat in freza si a uitat de momentul 2009 cand suparat ca a luat flit de la Saftoiu ea a delcarat public ca-i dezamagit de nerecunostinta femeii cand i-a facut toate poftele inclusiv sa-l numeasca sef de serviciu secret pe Saftoiu el.

Sau poate intre timp l-o fi reevaluat si pe asta.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
dacis
post 14 Oct 2014, 08:59
Post #2416

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 14 Oct 2014, 07:42)
1. Dumneata nu intelegi ca legea ii protejeaza si pe fostii ofiteri acoperiti? Nu ai voie sa-i torni nici pe aia de au fost in trecut ofiteri acoperiti.

2. Pai tu si aphophis ati bagat-o pe asta cu Rusia. Ma gandesc ca asa ati primit sarcinile.
*

Ady, iar nu ai prins spilul. Toti ofiterii acoperiti recrutati legal sunt protejati inclusiv fata de posibila interventie nejustificata a presedintelui, care, teoretic, este personajul din tara cu celmai inalt si legitim drept de acces la informatii clasificate, in calitatea lui de presedinte al CSAT. Daca spusele lui Base privitoare la Ponta sunt adevarate (iar SIE este obligat prin legea lui de organizare si functionare sa verifice si sa confirme ori sa infirme afirmatiile lui Base), atunci a incalcat legea si Ponta, si cei care l-au recrutat si cei care l-au "integrat" in SIE. Sa nu-ti imaginezi ca, fiind vorba de un agent / ofiter acoperit este vorba de o cohorta de indivizi. Cel mult 5-6 persoane, cu totul.

Ca ai o stiinta si o pricepere rudimentare a biznisurilor astea din servicii, e firesc, ca ai alta treaba in lumea asta. Ca dupa ce ti se spune clar ce si cum tu continui s-o tii pe a ta, asta deja-i alta problema! Io n-am sustinut ca Ponta ar fi agent al rusilor si ma indoiesc ca este cineva care poate dovedi rapid asa ceva. De asta am si spus ca tinta legitima si realista (in termen de scopuri prezumate) pentru Base este fix cum am zis mai sus: "Singurul mod in care ar putea fi afectat Ponta ar fi ca de aici sa se induca suspiciuni in randul aliatilor NATO cu privire la o eventuala trecere a lui de partea rusilor".

In domeniul asta al conexiunii dintre servicii si politica de varf suspiciunile sunt al naibii de importante.
QUOTE(Han Solo @ 14 Oct 2014, 09:29)
mah, cu toate sentimentele anti-ponta de care sunt in stare, nu inteleg ce a demonstrat de fapt basescu, sa ma pici cu ceara.
*

Nu i-am vazut interventiile lui Base de ieri si nici n-am deocamdata timp de asta, asa ca voi vorbi usor pe deasupra.

Io cred ca tinta lui Base este sa induca neincredere si suspiciuni la adresa lui Ponta, si in afara, dar mai ales in PSD. Pesedistii aia influenti, care se ocupa cu afaceri din greu si care fac bani pentru ei, prieteni si partid sunt al naibii de enervati de fiecare data cand serviciile isi baga coada in biznisurile lor. Purs si simplu eu cred ca Base vrea sa-l decredibilizeze pe Ponta extern in randurile aliatilor din NATI si intern in randurile finantatorilor PSD. Daca va fi lasat din brate de astia din urma va pierde in 2-3 luni tot, nu doar presedintia.

14 Oct 2014, 10:01:
QUOTE(maho @ 14 Oct 2014, 09:29)
"Separatia puterilor in stat" ar trebui sa fie suficienta.
*

Io cred ca ori faci vreo confuzie, ori chiar nu stii ce spui... Ce separatie? Care puteri, bre?

This post has been edited by dacis: 14 Oct 2014, 09:01

--------------------
dacis
+
ady77
post 14 Oct 2014, 09:08
Post #2417

راحتزیل یو

QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 09:59)
Ady, iar nu ai prins spilul. Toti ofiterii acoperiti recrutati legal sunt protejati
*

Cand a citit Rares Bogdan aseara nu spunea nimic de recrutati legal. Le bagi iar de la tine ca sa fie bine.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
vercingetorix
post 14 Oct 2014, 09:13
Post #2418

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 08:59)
(iar SIE este obligat prin legea lui de organizare si functionare sa verifice si sa confirme ori sa infirme afirmatiile lui Base)
*

Dacis, asta e din ce mi-a mai ramas de cand am facut armata.
Nici un serviciu de informatii din lumea asta nu va confirma/infirma calitatea de ofiter/spion/agent sau cum vrei sa-i spui pentru vreo persoana nominalizata in vreo discutie sau in vreun context.
Niciodata, niciodata, niciodata....niciodata.
Inclusiv in Burundi sau Lesotho sau in ce stat vrei tu.
Pentru ca serviciile de informatii au alta menire, nu sa dea cu PR-ul prin presa.
Ca unii speculeaza si pun cap la cap niste informatii, asta e alta poveste.
Dar o "adeverinta" de la SIE/SRI de campul muncii nu vei vedea vreodata. icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
corbex
post 14 Oct 2014, 09:23
Post #2419

Cind il citesc pe Vercinge, imi pare rau ca am invatat sa citesc. Sa citesc oamenii, am vrut sa zic.

--------------------
+
Han Solo
post 14 Oct 2014, 09:35
Post #2420

Potiphar Breen

From: Arstotzka

QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 08:59)
Nu i-am vazut interventiile lui Base de ieri si nici n-am deocamdata timp de asta, asa ca voi vorbi usor pe deasupra.

Io cred ca tinta lui Base este sa induca neincredere si suspiciuni la adresa lui Ponta, si in afara, dar mai ales in PSD. Pesedistii aia influenti, care se ocupa cu afaceri din greu si care fac bani pentru ei, prieteni si partid sunt al naibii de enervati de fiecare data cand serviciile isi baga coada in biznisurile lor. Purs si simplu eu cred ca Base vrea sa-l decredibilizeze pe Ponta extern in randurile aliatilor din NATI si intern in randurile finantatorilor PSD. Daca va fi lasat din brate de astia din urma va pierde in 2-3 luni tot, nu doar presedintia.
*

o lae... faza cu trecutul lui ponta la rusi e fratii grimm.

sunt convins ca americanii ii maseaza periodic scrotul cu o mana rece si tabacita, sa-si mai aduca aminte.... n-au nevoie de dramoletele stupide ale lui basescu ca sa-i evalueze profilul lui ponta.

iar jigodiile gen dragnea nu cred ca ar fi deloc deranjate de colaborarea cu rusii. e mult mai greu sa manaresti lucrurile in partea ailalta. de idioti utili va fi mereu nevoie.

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
Markos
post 14 Oct 2014, 09:42
Post #2421

fost programator

Nuțule, ai pupat moaștele?

--------------------
Reno Megan Privilej
+
aphophis
post 14 Oct 2014, 09:44
Post #2422

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 09:42)
*

le-o pupat pontacul in locul meu, da al dracului daca asta i-o incetinit caderea pe scari. icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
tribunul
post 14 Oct 2014, 09:49
Post #2423

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(Markos @ 14 Oct 2014, 10:42)
*

Cred ca o sa mai dureze un pic ca s-a bagat in fata Victor Viorel
"Marți, 14 octombrie, de la ora 9.30, este programată slujba liturgică dedicată Sfintei Cuvioase Parascheva. Soborul de preoți care va oficia ceremonia religioasă este condus de Înalpreasfințitul Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei, pe o scenă amplasată în curtea Catedralei Mitropolitane, înspre pietonalul Ștefan cel Mare.

Sunt așteptați să ia parte câțiva mii de credincioși, iar la tribună vor urca, alături de șefi ai administrației locale, primul ministru Victor Ponta și alți lideri PSD de la centru: vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu și alți membri ai Guvernului."

http://adevarul.ro/locale/iasi/victor-pont...148f/index.html

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Serje
post 14 Oct 2014, 09:49
Post #2424

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(dacis @ 14 Oct 2014, 09:59)
"Singurul mod in care ar putea fi afectat Ponta ar fi ca de aici sa se induca suspiciuni in randul aliatilor NATO cu privire la o eventuala trecere a lui de partea rusilor".

*

Da ce treaba are c-o fo ajent SIE cu trecerea la rusi ?

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
tribunul
post 14 Oct 2014, 10:21
Post #2425

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Antena 3 ie in sevraj, Medelin Voicu face spume la gura, se pare ca chiorul le-a dat-o la ficati.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
corbex
post 14 Oct 2014, 10:28
Post #2426

Lumea-l stie de kaghebist, ce sa-l mai dea in git cineva?
Vezi si reactia la Lu koil.

--------------------
+
ady77
post 14 Oct 2014, 10:29
Post #2427

راحتزیل یو

Da, cu siguranta, aia de-l votau pe Ponta se regrupeaza si voteaza Udrea.
Oricum si daca e adevarat, Base asta e santajist mare. Sa stii de atata timp ca ala a fost acoperit si sa apari doar in campania electorala. Oricum votantii lui sunt cei mai inteligenti (by dacis) si nu o sa bage de seama chestia asta.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
vercingetorix
post 14 Oct 2014, 10:32
Post #2428

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

Hurezeanu: scopul lui Băsescu și ce efecte vor avea dezvăluirile

Analistul Emil Hurezeanu spune că președintele Traian Băsescu a declanșat un "război inoportun" și că unul dintre cei doi candidați "înfierați" de șeful statului, Victor Ponta sau Klaus Iohannis, va câștiga alegerile prezidențiale.
"A avut niște calificative foarte tari, foarte neprobate. Asta cu agentul mai crea un fel de potecă, un luminiș. E foarte complicat să mai creezi un suspans, când îi numești mincinoși sau oportuniști" a spus Hurezeanu, luni seară, la Digi24.
Jurnalistul sugerează că atacurile șefului statului au doar scopuri electorale, dar că efectul va fi unul pe care nu și-l dorește: Ponta sau Iohannis va fi președinte.
"Nu sunt noutăți, dar domnul Băsescu și-a grupat, și-a compactat țintele. Iohannis și Ponta. Corupți, mincinoși și oportuniști. Sunt două probleme: sunt primii doi candidaț cu șanse în alegeri, potrivit sondajelor. Unul din ei va fi președinte. Suntem cu 20 de zile înaintea primul tur. Este un război neoportun, întârziat. Domnii Iohannis și Ponta or fi oportuniști, dar domnul Băsescu e clar neoportun.
Dacă ar fi fost vorba numai despre ei încă o puteam pune la capitolul 'președinte îngrijorat caut ieșire la mare fără viitor președinte și contracandidat', dar pledoaria pentru doamna Udrea creează o lipsă mare de echilibru. E o lipsă de adecvare, se pregătește să plece. Unul dintre cei înfierați de Traian Băsescu va fi președinte.

Nu cred în teoria că Băsescu îl avantaja pe un al treilea candidat, care nu era Elena Udrea. Alegerile îndreaptă vapoarele mari. Domnul Băsescu știe treburile acestea pentru că a fost și căpitan de vapor mare și președinte de țară mică”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Dgi24.

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
corbex
post 14 Oct 2014, 10:35
Post #2429

Si toate astea le-a spus deontologul Emil Hurezeanu? Ala pe care secu l-a plantat la Europa Libera?
Astept sa ne dai citate si din Agamita Dandanache.

--------------------
+
vi_escu
post 14 Oct 2014, 10:42
Post #2430

Membru somnambul

From: republica procurorilor

tocmai a fost aseara la teveu, ala cu chelie si ochii strambi; nu-l vazusi?

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
247 Pages « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st May 2025 - 20:04
Forum Renault