Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
paul_p |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
||
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Dom'le, daca si paul_p a ajuns la concluzia spionului deconspirat in pesoana lui Vivi, nu mai e nimic de facut.
Vivi era james bond si noi dormeam, soro ! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Dragut
![]() Eu nu-l cred pe Ponta nici daca la 10AM spune ca e zi si e lumina afara. Se pare ca problema lui Vivi nu ar fi ca a fost James Bond, ci daca a fost pe vremea cand era si procuror. This post has been edited by paul_p: 13 Oct 2014, 23:30 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 13 Oct 2014, 22:40) Tz, in weekend ma ocup de diverse, pescuit, automobilism, heterosexualism... In alta ordine de idei, mi-a placut cum a punctat Vivi treaba cu Lukoil : Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe Traian Băsescu de iresponsabilitate în declarații atunci când a vorbit cu lejeritate despre plecarea Lukoil din România. "Când vorbim de mari contribuabili, orice rafinărie, nu doar Lukoil, plătește 100 de milioane de dolari la buget pe lună. Deci dacă nu funcționează trei luni orice rafinărie, eu am trei sute de milioane de dolari mai puțin în buget, și nu e vorba de impozit pe profit - domnul Băsescu ori nu înțelege, ori era obosit la ora aia, că a făcut o confuzie -, ci taxe, impozite, accize pe care le plătesc și când sunt pe pierdere. Eu cred că dl. Băsescu a făcut - probabil din inconștiență, nu intenționat - sau era pe cale să facă cel mai mare cadou pe care cei de la Lukoil și-l doreau: să le dea un motiv să plece din România - «uite, ne-a dat afară statul român» - și să le și plătim rafinăria. Păi ce să fac eu, Guvernul, cu rafinăria? Adică atâta ignoranță și stupiditate, să spui "băi băieți, ia plecați"... Dar dacă chiar plecau? Îl mutam pe domnul Bsescu șef la rafinărie, să-mi dea el 100 de milioane de dolari și să plătească 3.500 de oameni", a subliniat Victor Ponta. p.s. ce sa faca guvernul romaniei cu rafinaria petrotel, ei n-au fost in stare sa faca ceva cu oltchimul si cu arpechimul...impostorul a cam luat-o pe ulei ![]() Si cum ti-a placut? Ia, explica-ne si noua. Ai avut vreo refelatie ceva? Sau cum faceai? Ca vad ca gemi de placeri din astea. Culmea e ca iti plac imbecilii supremi ai tarii (gen aia de la antene care acu' e purtatoarea de chiloti a lu' mwieponta, ponta insusi, nastase...). Ba galuxe, uite-te-ncoace la nen'to: pana si mosii s-au scarbit de ponta ma! Pana si cel mai bou dintre boi l-a vazut cat e de mwist si se scarbeste de el. Asta cre' ca spune ceva despre "placerile" matale. Si culmea e ca nu cre' ca te platesc cu mai mult de-o șosetă... Cand scrii tu pe-aici imi inchid monitoru', ca mi se umple camera de muste ma galuxe ma. This post has been edited by kum: 13 Oct 2014, 23:39 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
hahaha.. cica gadea: marinarul a dat informatia asta ca sa ii faca rau lui ponta. No shit, atata intelijenta ai si tu sa vezi evidentul. Pai ii face rau pentru ca are cu ce:
1) pentur ca era ofiter acoperit sie desi era procuror , lucru interzis de lege 2) pentru ca impreuna cu melescanu, a incercat sa isi acopere urmele prin legea aia , care nu s-a dat prea legal. Deci.... Ahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaha.. Puie Monta nici nu stii Cat de mic incepi sa fii |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
paul_p |
![]()
|
Pai se pare ca un presedinte ar avea acces la ORICE informatii, indiferent cat de clasificate ar fi ele. Cica un presedinte ar avea acces la toate informatiile. Si Melescanu a refuzat sa i le dea.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nu zau, mai ales un diliu ca basescu? Ei uite ca nu are acces la informatii gen lista agentilor, contactele acestora, informatori si alte d'astea.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
paul_p |
![]()
|
Asa o fi, ca prea zici cu foc. Poti sa argumentezi cu vreun articol de lege, ceva?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 13 Oct 2014, 23:40) Nu zau, mai ales un diliu ca basescu? Ei uite ca nu are acces la informatii gen lista agentilor, contactele acestora, informatori si alte d'astea. asta pe o lege ilegala data de puie monta si melescanu. Care trebuia sa treaca de csat mai intai. Nene.. nu stiu ce se prabueste mai repede. 1000 de tone de fier sau candidatura lui Puie Monta dupa nucleara din asta seara ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(kum @ 13 Oct 2014, 23:30) Si cum ti-a placut? Ia, explica-ne si noua. Ai avut vreo refelatie ceva? Sau cum faceai? Ca vad ca gemi de placeri din astea. Culmea e ca iti plac imbecilii supremi ai tarii (gen aia de la antene care acu' e purtatoarea de chiloti a lu' mwieponta, ponta insusi, nastase...). Ba galuxe, uite-te-ncoace la nen'to: pana si mosii s-au scarbit de ponta ma! Pana si cel mai bou dintre boi l-a vazut cat e de mwist si se scarbeste de el. Asta cre' ca spune ceva despre "placerile" matale. Si culmea e ca nu cre' ca te platesc cu mai mult de-o șosetă... Cand scrii tu pe-aici imi inchid monitoru', ca mi se umple camera de muste ma galuxe ma. Am o solutie (si) pentru tine. Nu mai citi ce scriu, e foarte simplu. Ai buton de ignore in control panel si treaba e rezolvata. Vad ca ai preview pe perioada nedeterminata. Si de pe 29 septembrie ai avut 10 zile suspendare pentru flame si limbaj trivial. Daca dau report la ce ai scris mai sus nu e bine pentru tine. Asa ca te scutesc sa-ti faci un cont-clona pe aici si te las asa, in banii tai. Nu meriti mai mult. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
paul_p |
![]()
|
E si asta o chestie. Sa-l ameninti ca-l pârăști...
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vi_escu |
![]()
|
@paul_p
Sunt tipuri de informatii pe care nici seful serviciului nu le cunoaste si nici nu trebuie. Nu cauta vreun articol de lege despre asta ca nu ai sa gasesti. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
paul_p |
![]()
|
Parca ai citat din BOR: crede si nu cerceta
![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 13 Oct 2014, 23:51) @paul_p Sunt tipuri de informatii pe care nici seful serviciului nu le cunoaste si nici nu trebuie. Nu cauta vreun articol de lege despre asta ca nu ai sa gasesti. de aia o dat melescanu si pontacul o lege ilegala.. Nene. ce surprize neplacute va asteapta in perioada urmatoare ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vi_escu |
![]()
|
Habar nu ai despre ce vorbesti.
Tocmai "de aia o dat melescanu si pontacul o lege ilegala.. ca sunt unii care-si baga nasul unde nu le fierba oala. Cu sie au colaborat in timp multi oameni care acum au familii, copii, etc. Aici nu e vorba daca iese ponta sau nutzi presedinte. This post has been edited by vi_escu: 14 Oct 2014, 00:08 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vi_escu |
![]()
|
Tocmai "de aia o dat melescanu si pontacul o lege ilegala.. ca sunt unii care-si baga nasul unde nu le fierba oala. Cu sie au colaborat in timp multi oameni care acum au familii, copii, etc. Aici nu e vorba daca iese ponta sau nutzi presedinte.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 14 Oct 2014, 00:09) Tocmai "de aia o dat melescanu si pontacul o lege ilegala.. ca sunt unii care-si baga nasul unde nu le fierba oala. Cu sie au colaborat in timp multi oameni care acum au familii, copii, etc. Aici nu e vorba daca iese ponta sau nutzi presedinte. daaa.. de aia au dat o lege ilegala. Ca se gandeau la altii. Nu pentru ca incercau sa-i salveze curul pontacului. Nene.. o primit psd-ul si liberalii de tip taricist o nucleara de proportii epice. Tzar bomb nu alta ![]() Iar pesedeii de rand nu au decat sa dea subtire din buze, in timp ce idolul lor isi frange gatul pe scari |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
paul_p |
![]()
|
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vi_escu |
![]()
|
e un simplu fas de marinar beat, o sa te lamuresti curand!
@ paul nicio tara din lume, oricat de bananiera ar fi, nu isi publica lista agentilor in monitorul oficial. Iar comparatia dintre sie si nazism este cel putin naiva. This post has been edited by vi_escu: 14 Oct 2014, 00:19 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
paul_p |
![]()
|
@aphophis, multi ar aprecia pozitiv faptul ca Vivi ar fi facut pe James Bond chiar pe vremea cand era procuror. Si nu ar vedea nici o problema daca un ofiter acoperit ar face politica.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 14 Oct 2014, 00:13) e un simplu fas de marinar beat, o sa te lamuresti curand! @ paul nicio tara din lume, oricat de bananiera ar fi, nu isi puplica lista agentilor in monitorul oficial. Iar camparatia dintre sie si nazism este cel putin naiva. daca tu zici ![]() 14 Oct 2014, 00:21: QUOTE(paul_p @ 14 Oct 2014, 00:16) @aphophis, multi ar aprecia pozitiv faptul ca Vivi ar fi facut pe James Bond chiar pe vremea cand era procuror. Si nu ar vedea nici o problema daca un ofiter acoperit ar face politica. or fi apreciind da pentru asta trebuie sa ai posibilitatea sa il votezi. Da in perioada urmatoare votantii psd-ului o sa fei ca si bula de care se ruga d-zau sa joace la loto daca vrea sa castige marele pot ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2014, 00:21 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vi_escu |
![]()
|
Probabil, doar ca este ilegal. Asa ca chestie, de ce ar infiltra sie un om in parchet. Daca era sri sau doi si-un sfert mai intelegeam.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 14 Oct 2014, 01:13) Comparatia nu era intre SIE si nazism, ci era legata de faptul ca tu ai spus ca cei care au colaborat cu SIE ar avea acum familie si copii. Si ca de asta nu ar trebui sa-si bage nimeni nasul. This post has been edited by paul_p: 14 Oct 2014, 00:30 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 14 Oct 2014, 00:21) Probabil, doar ca este ilegal. Asa ca chestie, de ce ar infiltra sie un om in parchet. Daca era sri sau doi si-un sfert mai intelegeam. nu conteaza motivele ci conteaza ca la momentul respectiv era ilegal. Si in plus uite ce cred eu despre situatia asta si de ce cred ca pana la urma ponta o sa pice. La fel ca si psd-ul: stii de ce sunt asa de sigur ca o sa pice ponta? Pentru ca americanii nu isi pot permite sa lase ca prezident niste insi asupra carora planeaza suspiciunea ca pot intoarce tara inspre directia rusia. SI iti aduc aminte de momentul 2012. Cand atunci marinarul i-a aratat pe respectivii (ponta & co) in adevarata lor splendoare. Si mai am o banuiala. Ca miscarea asta a fost pregatita inca din 2012, DINAINTE de suspendare. Stii cum e cu ratele ce sunt vanate dupa ce unul fluiera din fluerul ala ce canta ca rata? Ei.. eu am banuiala ca referendumul ala de demitere (care o fost o capcana intinsa de marinar uslamistilor) o fost fix fluierul ala de rata prin care marinarul i-o atras pe pesedei in raza pustilor americane.. Si al dracului marinar, ca o avut noroc si cu conflictul din Ucraina. Pt ca scandalul ala ar fi fost doar un scandal de la periferia nato-ului (important dar nu foarte important) Da de cand suntem in linia intai anti rusnaca, nu cred ca isi permit americanii cartite rusnace la presedintie, in fruntea armatei si in servicii |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 14 Oct 2014, 00:21) Probabil, doar ca este ilegal. Asa ca chestie, de ce ar infiltra sie un om in parchet. Daca era sri sau doi si-un sfert mai intelegeam. Poate pentru faptul ca SIE isi desfasoara activitatea exclusiv in afara tarii. Pentru intern avem SRI. Dar e greu cu coordonarea gura-gandire-creier la unul disperat ca i se termina mandatul si nu mai are imunitate. Si apropo, pe cand era la Anvers era ofiter acoperit sub titulatura de atasat comercial... Deci nimic nou, ar fi o continuitate cu Vivi ca shpion SIE. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nuțule, lasă gargara și zi-mi cine iese președinte luna viitoare
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 14 Oct 2014, 01:37) Si apropo, pe cand era la Anvers era ofiter acoperit sub titulatura de atasat comercial... Deci nimic nou, ar fi o continuitate cu Vivi ca shpion SIE. ![]() Deci faptul ca Basescu a fost atasat comercial pe vremea lui Ceausescu ar trebui sa-i permita lui Ponta sa fie agent SIE cand era procuror, in 1997-2001? ![]() This post has been edited by paul_p: 14 Oct 2014, 00:46 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 14:26 |