Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aici la prezidențiale?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Too late, deja editasem ![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
Mie mi se pare o familie reusita!
|
--------------------
|
alehandro69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 May 14 ![]() |
Zarurile sunt aruncate...indiferent de presedinte,parlamentul si baietii destepti se vor umfla de le crapa burtile si tineretul saracit tot va pleca masiv afara,iar cei ramasi o sa faca boala cu foamea in gat!!!
![]() |
--------------------
dacia
1300
1974
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(alehandro69 @ 27 Oct 2014, 00:13) Zarurile sunt aruncate...indiferent de presedinte,parlamentul si baietii destepti se vor umfla de le crapa burtile De zaruri nu stiu ce sa zic, nu ma pricep. Intreaba-l pe Piturca! De burtile alea care-or sa se umfle... tocmai asta-i spaima baietilor, ca s-a terminat cu umflatul burtilor ori ca macar or s-o lase mai moale. Foarte moale... Romania, Ungaria, Bulgaria, Ucraina si, foarte posibil, alte tari din zona sunt sub lupa USA si a unei parti a tarilor UE. Cata vreme astia actioneaza concertat si chiar sunt decisi (mai mult decat la nivel declarativ) sa fie nu doar intoleranti, ci si extrem de activi in lupta cu baietii care au acces la decizii si impartirea resurselor, burtile astea vor mai scadea, ca in puscarii nu se manaca asa de bine. Un semnal important este ce se inatmpla azi cu Hrebe senior. Daca se valideaza demisia sa (procedura ilogica, pana la urma, cata vreme omul a transmis demisia scrisa presedintelui Camerei, dar na...), maine hrebe-i la puscarie si asta va speria pe multi. Daca nu se valideaza demisia, PSD-ul mai pierde ceva imagine pentru ca va fi atacat din taote partile. Singura sansa de "damage control" cat de cat eficace in materie de imagine pentru PSD este ca azi la Camera sa nu se prezinte nici oamenii PSD-ului, nici ai celorlalte partide. Din cate stiu eu, de ieri-alaltaieri, pe de o parte, partidele (mai ales PNL-ul) isi cheama insistent oamenii la sedinta, iar, pe de alta parte, Hrebe si cei din cercul lui ii roaga pe PNL-isti, dar si pe UDMR-isti si PDL-isti sa stea azi acasa... Om vedea ... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Calin Popescu Tariceanu, candidat la prezidentiale, a explicat intr-un video postat pe contul de youtube.com de ce s-a casatorit de cinci ori pana acum. "Spre deosebire de alti barbati care au avut o nevasta si mai multe legaturi extraconjugale, eu am preferat cu femeile pe care le-am iubit sa ma si casatoresc", a explicat acesta. Victoria Viorela e a sasea. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Înalta Curte de Casație și Justiție a refuzat cererea ANI de urgentare a procesului în care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate. Așadar, termenul în dosarul candidatului ACL la Președinție rămâne 18 noiembrie.
Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au stabilit ca dosarul de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis să fie judecat la 18 noiembrie, la două zile după turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Agenția Națională de Integritate a cerut ICCJ să urgenteze judecarea, solicitare analizată de magistrați luni, 27 octombrie. Duminică, cu o zi înainte ca ICCJ să analizeze cererea ANI, președintele Traian Băsescu a spus că în cazul lui Iohannis este vorba despre o incompatibilitate și că dosarul candidatului ACL ar fi trebuit "să se judece înainte de depunerea candidaturilor" sau "înainte să se bage voturile în urnă". Curtea de Apel Alba Iulia i-a dat câștig de cauză lui Klaus Iohannis, la 25 septembrie 2013, în dosarul în care este acuzat de incompatibilitate. ANI a făcut recurs la această decizie, admis de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție în septembrie anul curent. În 24 aprilie 2013, Agenția Națională de Integritate anunța că a constatat că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se află în stare de incompatibilitate întrucât are și calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acționarilor S.C. Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 și SC Piețe SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale. p.s. cam nashpa, astia netezesc candidatura lui Vivi... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 27 Oct 2014, 12:21 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca nu ne minte, si un candidat la presedintie nu minte, inseamna ca e instabil emotional. Curind o sa observe ca nu-si mai iubeste poporul si baga divort.
This post has been edited by corbex: 27 Oct 2014, 12:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cum ziceam si ieri, USA (cel putin) da semne ca nu mai este dispusa sa suporte si sa accepte derapajele din centrul si estul Europei. Iar daca dupa 1 ianuarie cand lucrurile se mai aseaza si in UE motoarele UE iau aceleasi pozitii clare si ferme, s-a cam nasolit treaba in zona. O sa vedem puscariile din ce in ce mai aglomerate si mare minune sa nu ne dea astia de la UE bani sa le extindem ori, eventual, sa contruim altele noi.
Din presa zilei: "Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a recunoscut săptămâna trecută, pentru USA Today, că sancționarea a șase oficiali guvernamentali maghiari de către SUA a produs un mic seism politic la Budapesta. Dar avertizarea care a zguduit establishmentul maghiar a fost cea privind degradarea Ungariei din calitatea de "aliat" al americanilor. "America a bătut cu pumnul în masă și se pare că acum s-a auzit și la Budapesta", a spus, pentru ATV, Kurt Volker, fostul amabasador al SUA la NATO, care a lucrat câțiva ani și la ambasada din Budapesta." O analiza echilibrata si onesta vine tocmai de la Budapesta. QUOTE(vercingetorix @ 27 Oct 2014, 12:20) Cum asta, neicusorule, ca astia si-au depus candidaturile de muuuult! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu candideaza nimeni care promite sa desfiinteze justitia? In sudul Moldovei, adica in Braila-Galati DNA-ul oricum face figuratie.
This post has been edited by corbex: 27 Oct 2014, 12:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Daca il intrebi pe bunea-stancu nu prea face figuratie...
A nu se intelege ca ma deranjeaza ca ii iau la suturi pe aia de la pesede, dar cata vreme suturile-s doar intr-o singura directie, ca sa revin la expresia mea favorita din ultima vreme: PUTE! This post has been edited by Garett: 27 Oct 2014, 12:59 |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Pota zice ca obiectivul lui e sa ia 37.5% in primul tur.
1) cam modest, nu? care-i spilu'? ![]() 2) ajunge acest scor in turul 1 pentru victoria in finala? ![]() This post has been edited by IsNa: 27 Oct 2014, 13:26 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Isi face Vercinge harakiri.
This post has been edited by corbex: 27 Oct 2014, 13:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 27 Oct 2014, 12:36) Cam vulnerabila candidatura cu ghiuleaua asta de gat, respectiv incompatibilitatea. Iar mesajul pentru "in afara" nu rimeaza deloc, aia vor bebelusi in materie de trecut politic. Plus ca e greu de argumentat cand ti se spune ca vrei sa te strecori catre imunitatea data de functia prezidentiala, odata ales. Se cam taie ca maioneza "lucrul bine facut". Nu vad cum ar sari in turul II peste ecartul de procente, de la 29-32% la 51% cu beleaua asta. ![]() 27 Oct 2014, 13:45: Dacis, ungurii astia sunt dati dracului, li se rupe de oricine si stiu sa arate pisica. Nu degeaba sunt urmasii lui Attila, bravo lor ! ![]() "Laszlo Kover, președintele Parlamentului de la Budapesta și parlamentar Fidesz al premierului Viktor Orban, a făcut o declarație șoc la adresa Bruxelles-ului. Acesta susține că, în cazul în care Uniunea Europeana vrea să dicteze Ungariei, atunci țara sa ar trebui să se retragă treptat din organizație, relatează Budapest Business Journal, citând cotidianul origo.hu. Laszlo Kover a declarata că, în cazul în care Bruxelles-ul vrea să spună țării sale cum ar trebui să fie guvernată, atunci seamană cu Moscova înainte de schimbarea regimului. Kover ar mai fi afirmat că, dacă aceasta este direcția în care vrea să o apuce UE, atunci Ungaria ar trebui să aiba în vedere posibilitatea de a părăsi Uniunea, reia Hotnews.ro. Potrivit origo.hu, Kover a mai afirmat că acesta este scenariul "de coșmar", și se îndoiește că se va ajunge până acolo. Potrivit președintelui parlamentului de la Budapesta, de la căderea comunismului, guvernele și liderii financiari din unele țări occidentale cred că pot face tot ce vor. Discursul lui Kover a atras imediat critici din partea partidelor și politicienilor din opoziție, solicitandu-i premierului Viktor Orban să îl "disciplineze" pe colegul său de partid. Totodată, premierului i s-a cerut să anunțe expres dacă viitorul Ungariei este într-o alianță cu Moscova sau alături de Bruxelles." This post has been edited by vercingetorix: 27 Oct 2014, 13:45 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 27 Oct 2014, 13:40) Azi-maine se dau publicitatii sondajele de reglare a tirului si ai sa-ti dai seama de unde pot iesi procentele. Daca Vadim si Funar nu vor fi foarte vehementi anti-Iohannis, iar DD mai tuna si fulgera contra ciocoilor... singurul candidat de la care mai poate lua peste 60% din voturile lui ramane neica Tariceanu... Pe care se pare ca l-au cam sleit de foorta muierile din viata lui, ca aud ca sunt si sondaje unde-i pe locul 5. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Daca tu cu Vadim si DD iti faci socotelile...
Alea sunt de nisa, iar voturile lor se "pierd" in turul II, votantii lor merg pe emotional mai mult. Si nu stiu de ce dar am impresia ca e mai aproape Vivi de optiunile vadim-dd. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 27 Oct 2014, 13:40) Si de astia li se rupe? Acum trebuie sa zugraveasca iar sediul partidului. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 27 Oct 2014, 14:09) De acord! dar pentru ca astea-s toate realitatile pe care le stiu eu, inainte mirosea mai frumos?!... Inainte, cand adica? Pe vremea lui nastase nu se pune, ca au trecut de atunci zece ani de "reformare a justitiei", parca asta e terminologia oficiala, nu? Daca "reformarea justitiei" este echivalent cu "ii luam in bete doar pe aia de la pesede" e fix-pix, inseamna ca justitia post-base este acelasi lucru ca si justitia pre-base, doar ca pe invers! Si atunci unde este "reforma"?? |
--------------------
No
Reno
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma vecine, trezeste-te ma, ca-i pacat (te faci de ras pe-aici). Cum pana mea afirmi ma ca numai de la pesede ii salta?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și asta pentru că, nu-i așa?, justiția supt Ponta e independentă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Basescu nu mai are bani nici de uischi si Garett ne abureste pe noi ca justitia asculta de el.
27 Oct 2014, 14:37: QUOTE(Markos @ 27 Oct 2014, 13:49) Uite ca la taxa asta nu s-a gindit. Ponta, adica. This post has been edited by corbex: 27 Oct 2014, 14:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(kum @ 27 Oct 2014, 15:13) Ma vecine, trezeste-te ma, ca-i pacat (te faci de ras pe-aici). Cum pana mea afirmi ma ca numai de la pesede ii salta? ![]() De cocos si pinalti am auzit abia dupa ce postasem! ![]() Dar adevarata masura a independentei justitiei va fi data atunci cand il va salta pe popeye! Daca dupa ce i se termina mandatul se redeschid toate flotele si mihailenii in care este implicat si nu se soldeaza cu NUP sunt dispus să-mi fac mea culpa si sa consider justitia ca fiind independenta! Pana atunci insa... |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Domnu' Garett! Mihaileanu a fost imoral, nu ilegal. Deci e NUP. Despre flota intreaba-ti pesedeii tai. Stiu mai multe decit Base. Pesedeii sint in stare sa-i mai dea un Mihaileanu, numai sa-si tina gura. Asteapta tu proces cu flota, se va deschide de ziua sfintului cu acelasi nume.
This post has been edited by corbex: 27 Oct 2014, 15:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 22:24 |