DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 101 102 103 104 105 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

DragosP
post 25 Oct 2014, 15:36
Post #3061

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

M-am lămurit, mersi.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kum
post 25 Oct 2014, 15:36
Post #3062

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(ady77 @ 25 Oct 2014, 09:32)
Ce ar fi să mă lasi tu? Că oricum rămâne cum am stabilit, esti prea prost pentru secolul asta. Si da, ti-as spune si in fată asta.
*

Io-te ma, s-a umflat fasolea-n moldovean radmasa.gif
Fugi ma cu cercu' de-aici! De-alde tine nu-mi ajung nici pe-o masea.
Auzi la el ce viteaz e. Razes de-al lu' Fane Babanu.

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
ady77
post 25 Oct 2014, 16:48
Post #3063

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

QUOTE(dacis @ 25 Oct 2014, 15:26)
Io? Pe 16? Da'de ce? Ca io inca n-am dat peste un candidat votabil nici pe 2!... tongue.gif
*

Sa nu iasă cel mai nevotabil dintre toti. wink.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
dacis
post 25 Oct 2014, 16:55
Post #3064

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(ady77 @ 25 Oct 2014, 17:48)
Sa nu iasă cel mai nevotabil dintre toti.  wink.gif
*

Sorry, dar chiar nu ma simt un Atlas al neamului, sa tin pe umerii mei povara responsabilitatii alegerii presedintelui. Excluzandu-l pe Ponta, pe care axiomatic n-am cum sa-l votez (pentru ca PSD si pentru ca Ponta), din lista celorlalti treishpe am o selectie consistenta de indivizi si individe cu care n-as vota si sa aud ca vrea Vivi sa ne faca gubernie ruseasca...

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
vercingetorix
post 25 Oct 2014, 17:10
Post #3065

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

QUOTE(dacis @ 24 Oct 2014, 20:51)
Care drept le-a fost incalcat? Altul decat acela de a depune marturie, ca acesta nu este un drept, ci o obligatie.

QUOTE(dacis @ 25 Oct 2014, 05:58)
As fi curios pe ce motiv ar putea da in judecatat autoritatile judiciare un martor citat la un proces, in USA? Explica-mi si mie ce drepturi le-au fost incalcate sarmanilor oameni, cata vreme marturia este o obligatie legala, iar nu un drept, si in USA si in Romania?
*

Dacis, abtine-te sa mai te dai mare la apa mica in materie de cunostinte juridice.
Atat in SUA cat si in Romania procurorii trebuie sa dovedeasca acuzatiile aduse si nu cei acuzati.
De aceea exista prezumtia dreptului de a nu face declaratii, de nici un fel.
Inceteaza sa mai dai lectii de drept, esti necalificat neavand studii in acest domeniu.

Pentru exemplificare :

1. În cursul cercetării judecătorești, inculpatul are dreptul de a nu face nici o declarație, chiar dacă acest drept, înscris în art. 70 alin. (2) C. proc. pen. în cazul ascultării învinuitului sau inculpatului în cursul urmăririi penale, nu este prevăzut expres și în art. 323 din același cod referitor la ascultarea inculpatului în cursul cercetării judecătorești, întrucât dreptul inculpatului de a nu face nici o declarație în cursul cercetării judecătorești constituie, potrivit jurisprudenței Curții Europene a Drepturilor Omului, una dintre garanțiile dreptului la un proces echitabil prevăzut în art. 6 paragraf 1 din Convenția pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale.

2. Nerespectarea dispozițiilor privind dreptul învinuitului sau al inculpatului de a nu face nici o declarație este prevăzută sub sancțiunea nulității relative, potrivit art. 197 alin. (1) C. proc. pen. Această sancțiune nu este incidentă atunci când, în cursul urmăririi penale, învinuitului sau inculpatului i s-a adus la cunoștință dreptul de a nu face nici o declarație, acesta consimțind cu privire la ascultare sa în prezența apărătorului desemnat din oficiu, iar în cursul cercetării judecătorești, instanța a procedat la ascultare, în prezența apărătorului ales, inculpatul menținându-și atitudinea procesuală inițială.

sursa: I.C.C.J., secția penală, decizia nr. 828 din 8 februarie 2006

Deci mucles in materie de drept, da ?
Zi mai bine ce spun spionii tai de pe langa domnul Nichita, au facut vreo licitatie pentru focurile de artificii de pe 16 noiembrie ?
Cand lanseaza tiribombele sa apara pe cer cu litere rosii ''PONTA" ? radmasa.gif

p.s. da , stimati cititori, batranii aceia au fost adusi cu autocarele ABSOLUT DEGEABA.
Daca se prevalau de dreptul lor de a nu da declaratii, tocmai am cotizat cu totii la o excursie organizata pe bani publici la Bucuresti.
Probabil are legatura cu moastele Sfantului Dimitrie Basarabov ca tot e 25 octombrie... icon_mrgreen.gif

This post has been edited by vercingetorix: 25 Oct 2014, 17:12

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
ady77
post 25 Oct 2014, 17:13
Post #3066

راحتزیل یو

Doar că aia nu-s inculpați, ci martori

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
vercingetorix
post 25 Oct 2014, 17:16
Post #3067

QUOTE(ady77 @ 25 Oct 2014, 17:13)
Doar că aia nu-s inculpați, ci martori
*

Crede-ma, daca un inculpat are dreptul de a nu da declaratii, cu atat mai usor este pentru un simplu martor.
Dictionar: nu stiu, nu-mi amintesc, nu am vazut/auzit, eram plecat din localitate, etc... tongue.gif

Din cat am citit au calitatea de acuzat, apare ca au votat in nume propriu pe liste suplimentare sau alte iordane d-astea electorale...

This post has been edited by vercingetorix: 25 Oct 2014, 17:18

--------------------
+
dacis
post 25 Oct 2014, 17:20
Post #3068

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 25 Oct 2014, 18:16)
Dictionar: nu stiu, nu-mi amintesc, nu am vazut/auzit, eram plecat din localitate, etc... tongue.gif
*

A spune ca nu stii, nu-ti amintesti etc. inseamna a depune marturie. Martorii, spre deosebire de inculpati, nu se pot prevala de dreptul de a tacea. In plus, asa cum ai remarcat si tu, "in cursul cercetării judecătorești, inculpatul are dreptul de a nu face nici o declarație". Ori aici este vorba de procesul propriu-zis, cand deja este in dezavantajul sau sa taca.

PS Toti cei chemati la termenul de ieri-alataieri erau martori, care au declarat pe parcursul urmaririi penale ca ei nu au votat, desi in numele lor s-a votat.

25 Oct 2014, 18:30:
QUOTE(vercingetorix @ 25 Oct 2014, 18:10)
esti necalificat neavand studii in acest domeniu
*

Cat de calificat sunt ori nu, poate unora le e clar din afirmatiile pe care le fac si argumentele cu care le sustin.

Drama ta e insa si mai profunda: tu esti necalificat avand studii in acest domeniu

This post has been edited by dacis: 25 Oct 2014, 17:30

--------------------
dacis
+
vercingetorix
post 25 Oct 2014, 18:11
Post #3069

QUOTE(dacis @ 25 Oct 2014, 17:20)
Drama ta e insa si mai profunda: tu esti necalificat avand studii in acest domeniu
*

Ha-ha-ha-ha-ha, nu pot pentru ca sa rad.
Drama mea e sa dau citate din legi si sa mi se dea dreptate, dupa care sa mi se spuna ca sunt necalificat. radmasa.gif
Las-o balta, nici macar nu stii sa iesi onorabil dintr-o incurcatura.

Hint: nu mai luati de buna ce scrie/zice Dacis, e "urechist'' in materie de drept.

--------------------
+
Garett
post 25 Oct 2014, 18:22
Post #3070

Membru autentic

QUOTE(radian @ 25 Oct 2014, 14:32)
Ultimul avertisment?

Stiu eu vreo 2, 3 cuvinte care te irita instantaneu ...  biggrin.gif
*

Instigatoru-le! tongue.gif

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
maho
post 25 Oct 2014, 21:00
Post #3071

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(dacis @ 25 Oct 2014, 12:39)
Daca te referi la calificarile ...

QUOTE(dacis @ 25 Oct 2014, 17:55)
Sorry, dar chiar nu ma simt un Atlas al neamului...

Da' macar un Diogene, asa ? Hai, nu ne fierbe, baga o poza cu diploma.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
dacis
post 25 Oct 2014, 21:21
Post #3072

Membru autentic

QUOTE(maho @ 25 Oct 2014, 22:00)
Da' macar un Diogene, asa ?
*

Nici macar. Poate la vara. Acuma butoaiele-s pline! wink.gif

--------------------
dacis
+
kato
post 25 Oct 2014, 21:32
Post #3073

Membru autentic

From: barlad

cineva, persoana importanta, nu dam nume, spunea ca nu bea decat daca licoarea e cel putin la gradi! icon_mrgreen.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
dacis
post 25 Oct 2014, 21:43
Post #3074

Membru autentic

QUOTE(kato @ 25 Oct 2014, 22:32)
cineva, persoana importanta, nu dam nume, spunea ca nu bea decat daca licoarea e cel putin la gradi!  icon_mrgreen.gif
*

Baiat destept, ala al tau! wink.gif

Cu butoaiele... glumeam. N-am vin si nici n-am de gand sa fac curand. Am un prieten care are o crama, plus tehnologia aferenta si mi-a spulberat iluzia ca as putea face io vreodata un vin adevarat. Ca posirci face oricine.

PS Crama = intre 3 si 10 metri de pamant deasupra; lungimea depaseste cu putin 300 de metri. Cum ziceam,crama. rolleyes.gif

--------------------
dacis
+
vi_escu
post 25 Oct 2014, 22:20
Post #3075

Membru somnambul

From: republica procurorilor

cum, nu stii sa faci vin? oaauuu, asta-i chiar o noutate! da' cum ti-a scapat....

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
AR-18-MOS
post 25 Oct 2014, 22:33
Post #3076

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

QUOTE(AR-18-MOS @ 25 Oct 2014, 14:35)
Arad...
1.jpg
*

Abdeit, din pacate n-am apucat la poza. blush.gif
Peste bannerul cu VP, au pus poza lui Ghita Falca radmasa.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
ady77
post 25 Oct 2014, 22:40
Post #3077

راحتزیل یو

radmasa.gif radmasa.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Dan73
post 25 Oct 2014, 23:01
Post #3078

Membru autentic

QUOTE(kato @ 25 Oct 2014, 22:32)
cineva, persoana importanta, nu dam nume, spunea ca nu bea decat daca licoarea e cel putin la gradi!  icon_mrgreen.gif
*

dintr-un anume punct de vedere care ar trebui sa conteze mult mai mult, e o prostie. smile.gif

QUOTE(dacis @ 25 Oct 2014, 22:43)
Am un prieten care are o crama, plus tehnologia aferenta si mi-a spulberat iluzia ca as putea face io vreodata un vin adevarat. Ca posirci face oricine.

PS Crama = intre 3 si 10 metri de pamant deasupra; lungimea depaseste cu putin 300 de metri. Cum ziceam,crama.  rolleyes.gif
*

Depinde ce consideri vin adevarat. wink.gif Vinul nu trebuie sa ia aer in primul rand si sa stea la o temperatura constanta pe cat se poate. 300 m nu inseamna nimic...si nici 3 sau 10 m. laugh.gif

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
dacis
post 26 Oct 2014, 07:23
Post #3079

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2014, 00:01)
300 m nu inseamna nimic...si nici 3 sau 10 m. laugh.gif
*

Corect, insa temperaturade 11,8C iarna si 12,1 vara inseamna. Ca si fermentarea in butoaie de inox alimentar de 1,5 tone, cu capac superior mobil si cu temperatura de fermentare controlata... Ca sa poti vinifica orice must cum il vrei: vrei dulce, iese dulce, vrei sec, iese sec...

--------------------
dacis
+
Garett
post 26 Oct 2014, 07:41
Post #3080

Membru autentic

Sacrilegiu! Paganu-le!
Numesti zeama fermentata in"butoaie de inox" vin??? radmasa.gif

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
dacis
post 26 Oct 2014, 08:24
Post #3081

Membru autentic

QUOTE(Garett @ 26 Oct 2014, 08:41)
Numesti zeama fermentata in"butoaie de inox" vin??? radmasa.gif
*

Vezi sa nu stii despre ce-i vorba! Am zis ca prostu "butoaie de inox", cand de fapt sunt rezervoare de fermentare. Imediat dupa fermentare vinul se trage de pe drojdie intr-un alt rezervor, tot de inox, sa se limpezeasca. Dupa care se filtreaza si se muta in baricuri de stejar. De regula de Craciun vinul are deja o luna de cand sta in stejar. De baut, macar doi-trei-cinci ani mai tarziu.

PS Rezervor de inox, adica ce se vede in poza.

Attached thumbnail(s)
fermentarea.jpg ( Size: 498.12k ) Number of downloads: 188

--------------------
dacis
+
maho
post 26 Oct 2014, 09:34
Post #3082

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Pe voi v-au facut mamicile cu inoxu' la coor ?
Dacis, cred ca ai nevoie d'un consultant...

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
dacis
post 26 Oct 2014, 09:52
Post #3083

Membru autentic

Treaba la PSD se-mpute rau de tot. Inclusiv loco: Nichita a divortat de cateva luni de nevasta si grabeste procedurile de partaj. In urma carora, evident, ca un barbat galant ce se afla, va recunoaste spasit ca principalul merit al acumularii averii sale ii apartine nevestei (profesoare de ceva discipline tehnice, parca, la un liceu agricol - asta ca sa nu mai zica lumea ca profesorii nu pot face bani; inclusiv cei care nu fac meditatii; daca au noroc, evident!). asa ca ii va ceda ei totul, el cerand doar drept de resedinta in casa lor. Ori poate bani de-o garsoniera confort trei, la periferie.

In alta ordine de idei, dupa excursia de saptamana asta a babelor la ICCJ, activistii PSD sunt cu morcovu-nfipt pana-n ficati si nu prea mai au tupeu sa iasa pe fata, fara jena la inaintare cu galeti, ulei, faina si alte cele. In Iasi, Neamt si Suceava, cel putin, pustanii de la ACL si celelalte partide care-o fac pe activistii au consemn sa bantuie ulitele satelor, unde aud ca se da cate ceva si sa-i filmeze pe baietii de la PSD, grupa mare...

"Carausii" (profesie de care nu stiu decat cei care au avut de-a face cu fenomenul, la firul ierbii) deja sunt speriati de ideea de a fi intrebati de ce si pentru ce cara alegatorii la sectiile de vot in ziua alegerilor si deja unii cica au dat banii inapoi. (Banii, in varianta standard, inseamna cam doua plinuri de benzina plus 200 de lei) Ca au fost amenintati de consatenii lor de la ACl ca daca ise Iohannis, puscaria ii mananca, basca confiscarea masinilor.

In zona, cu o singura exceptie ori doua, primarii din jurul Iasiului nu erau de la PSD. Acuma, cu o singura exceptie ori doua, au trecut toti la PSD. Numai cadeja si-au trimis "sagetile" sa le zica la oameni s-o lase mai moale cu Ponta. Din cate stiu unii vor sa impace si capra si varza: sa-l "beleasca" pe Ponta in mod subtil. Asta inseamna un singur lucru: Ponta sa ia un scor procentual mare, la o prezenta la vot mica...

QUOTE(maho @ 26 Oct 2014, 10:34)
Dacis, cred ca ai nevoie d'un consultant...
*

L-am gasit, ca pan-atunci traiam cu iluzia ca, daca tot mi-am facut ditamai beciul, ar fi cazul sa ma apuc si de facut vin. Bun, nu posirca. Iar consultantul m-a lecuit, explicandu-mi ca as putea face doar o posirca, cel mult ne-toxica!... De atunci ii sunt client. Fidel.

--------------------
dacis
+
Dan73
post 26 Oct 2014, 09:58
Post #3084

Membru autentic

@ dacis
Hai sa-ti zic ...si topicul e cum nu se poate mai nimerit, ca si asa ne imbatam cu apa rece tongue.gif

La 1.5 tone capacitate nici nu poti altfel fermenta decat cu temperatura controlata, deoarece se produce si cu ceva degajare de energie calorica fermetarea asta. Daca nu este eliberat surplusul, fermentarea se face la o temperatura prea mare si iese vinu naspa. S-a apreciat ca, din acest punct de vedere, vasul ideal pt fermentatie trebuie sa aiba cam 500 de litri...adica dimensiunea uzuala de pe vremuri. smile.gif la care mosii nostri ajunsesera pe cale empirica fara atatea tehnologii.
Apoi, filtrarea se face mai ales pt ratiuni comerciale. Inainte se facea pritrocire de cateva ori si era suficient. Cunoscatorii (nu spun ca eu sunt, dar ma straduiesc sa devin tongue.gif) apreciaza reziduurile si depunerile din sticla. Sunt semnul ca acel vin este unul de calitate, netrucat. In plus, compara buchetul unui vin nefiltrat sau filtrat cu filtru mare, cu unul filtrat si limpede lacrima sa vezi diferenta.
Parerea mea e ca, daca ai la indemana ceva din cunostintele batranilor, un beci bun si ceva harnicie, poti scoate un vin adevarat...ajutat si de un an bun care sa iti dea struguri de calitate, fireste. Vin se face de 7-8000 de ani si eu cred ca iesea ceva bun si in vechime, fara atatea tehnologii, altfel nu avea asa succes licoarea asta minunata. wub.gif

Sa lamuresc si ce am vrut sa spun mai sus: vinul vechi are intr-adevar un plus la gust, cu cat mai vechi cu atat mai bun, dar la asta contribuie si faptul ca multi compusi polifenolici din vinul tanar se degradeaza in timp. Un vin bogat in compusii astia e cabernetul..de aia e mai aspru, mai astringent si pt asta multi bautori de ocazie nu il agreeaza. Cica polifenolii astia fac bine corazon, la circulatie, ajuta la prevenirea diabetului etc. Nu trebuie sa bei ca Haplea insa. Deci, pt sanatate, e recomandabil mai degraba un vin tanar.

LE: consultantul ala banuiesc ca isi doreste sa cumperi de la el, de la fabrica de vin. 04.gif

This post has been edited by Dan73: 26 Oct 2014, 10:03

--------------------
+
dacis
post 26 Oct 2014, 10:12
Post #3085

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2014, 10:58)
Cunoscatorii (nu spun ca eu sunt, dar ma straduiesc sa devin tongue.gif) apreciaza reziduurile si depunerile din sticla...
*

up.gif Ejti prea modest! Chiar te pricepi. up.gif

Recunosc in spusele tale cam ce mi-a spus si omu' meu (printre altele doctor in oenologie; din pacate, fara plagiat!), adica povestea cu reziduurile din sticla (semn ca vinu-i natural) si povestea aia ca vinul de consum curent trebuie sa fie un vin tanar. Neaparat de peste un an si e bine sa fie de cel mult de cinci. Iar Cabernetu-i vinul meu preferat. Sec. Sh-am baut si mi-a placut si ceva Shiraz (unii-i zic Syrah; cred ca-s aceiasi struguri), dar de prin Chile, Australia ori Africa de Sud.

Dintre vinurile albe nu as spune ca-mi place tare vreunul. Poate Sauvignonul Blanc si cat de cat Rieslingul. O experienta al naibii de interesanta este, insa, sa bei vinuri facute de obicei demidulci ori dulci, facute seci-seci. Am baut asa o tamaioasa si e ceva aparte, neateptat. Bine, putem discuta si de fineturi, dar astea-s deja din alt film si, cel putin pentru mine, nu-s de consum curent, ca nu-i permit. Adica gen Merlot, fix din aceeasi recolta, de pe aceeasi tarla facut partial sec, partial demi-dulce, partial roze si o parte alb (parca se cheama "blanc de rouge" metoda si-i o nebunie a specialistilor: sa faci vin alb din soiuri rosii!)...

QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2014, 10:58)
LE: consultantul ala banuiesc ca isi doreste sa cumperi de la el, de la fabrica de vin. 04.gif
*

Neee, e baiat OK. Cu extrem de rare exceptii, merg cu el in crama, ii spun ce vreau ori ii cer o sugestie, mergem la butoaie ori damigene, gust si, daca-mi place, iau. Daca nu, incerc altul...

Nu prea face el avere de pe urma mea...

This post has been edited by dacis: 26 Oct 2014, 11:03

--------------------
dacis
+
Dan73
post 26 Oct 2014, 11:00
Post #3086

Membru autentic

Eh...doar interesat pe subiect si consumator a o cana de vin rosu in fiecare seara (cca 300 ml) (daca nu am musafiri ca aseara drunksinging.gif Priceput o sa fiu cand o sa fac eu un vin adevarat.
Apropo, termenul asta de vin adevarat, s-ar putea sa nu coincida cu gustul comun din prezent. In general, vinurile industrializate, ca sa zic asa, din ziua de azi sunt mai placute la gust, mai catifelate, mai fructate. Uneori asta le indeparteaza de ceea ce ar trebui sa fie un vin adevarat. Dar eu nu blamez marii producatori de vin (fabricile de vin 04.gif ) in bloc. Unii fac vinuri bune cu adevarat. Dar sunt si multi care fac si porcarii. Altii fac si-si..adica pe un fond de porcarii care le asigura profitul, fac si vinuri bune.
Nici eu nu prea beau vin alb. Oricum e altceva, tot vin ca e din struguri, dar alta bautura smile.gif ...nu stiu daca ma fac inteles. Astea imi intra si mai dulci. Un soi care imi place e chardonnay.
Am luat anul trecut busuioaca de la un nene care are vie la Ceptura. I-a iesit aprox demisec, din punctul asta de vedere cam departe de cum e ea cunoscuta. Dar se simtea mai bine parfumul ala misto de trandafir.

doh.gif pffff...ia ui' ce bine ma inteleg cu dacis la vinuri.

This post has been edited by Dan73: 26 Oct 2014, 11:03

--------------------
+
dacis
post 26 Oct 2014, 11:04
Post #3087

Membru autentic

Calin Popescu Tariceanu, aseara, la TVR:

"Victor Ponta are un electorat solid, undeva intre 35 si 40 la suta si punct. Eu ma adresez electoratului de centru-drepta si, din pacate pentru el, in turul 2, premierul nu pare sa aiba o formula de a coagula, de a aduna, electorat suplimentar. El risca sa se limiteze, sa fie barat la acest scor"

QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2014, 12:00)
doh.gif pffff...ia ui' ce bine ma inteleg cu dacis la vinuri.
*

Sa-nteleg ca ejtimare fan Vivi Poanta?!... ;naughty:

--------------------
dacis
+
Dan73
post 26 Oct 2014, 11:11
Post #3088

Membru autentic

noooaaa!! decat ca nu-l iubesc pe base asa de tare ca tine 10561582.gif

sa mai discutam de vin, sa acoperim stirea cu tariceanu? sau editezi iar icon_mrgreen.gif

serios acum...daca exista un topic despre vin, rog un obersturmfuhrer sa mute conversatia placuta cu dacis. rolleyes.gif

This post has been edited by Dan73: 26 Oct 2014, 11:20

--------------------
+
dacis
post 26 Oct 2014, 11:19
Post #3089

Membru autentic

Victor Ponta: "În primul tur al alegerilor prezidențiale ținta noastră este potențialul Alianței (PSD-UNPR-PC- n.red.) și anume 37,5, cât am luat la europarlamentare în urmă cu câteva luni. Că va fi mai mult, e bine. Că va fi mai puțin, nu e bine".

Asta ori e naiv, ori e prost, ori nu vrea sa-si descurajeze activul de partid. Daca la scoruri in turul I de peste 42% castiga aproape sigur, la scoruri de sub 40% la fel de sigur pierde. Cum zicea si Tariceanu, mai mult de 7-8% Vivi nu mai ia in plus in turul II, ca nu are de unde.

Intre timp partidele au cam terminat ultimele sondaje, de calibrare a mesajului ultimei saptamani de campanie. Vom auzi luni-marti-miercuri rezultatele. Badia Corbex face sigur cinste: in doua sondaje din trei cica Monicuta-i pe locul trei... icon_mrgreen.gif

QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2014, 12:11)
noooaaa!! decat ca nu-l iubesc pe base asa de tare ca tine 10561582.gif
*

Base? Care Base? Nu uita: e noiembrie. Si-i 2014, nu 2012 si nici macar 2013. Base nu mai exista!

--------------------
dacis
+
Markos
post 26 Oct 2014, 11:31
Post #3090

fost programator

From: Scursurești Vale

L-ai dat uitării?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
247 Pages « < 101 102 103 104 105 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd May 2025 - 16:29
Forum Renault