DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 109 110 111 112 113 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

Markos
post 29 Oct 2014, 15:06
Post #3301

fost programator

Group: Members
From: Scursurești Vale

Nu prea a comentat nimeni pe-aici despre avantajul urias pe care-l detine candidatul Ponta, fata de ceilalti candidati. Acela de a fi seful în exercitiu al guvernului. A surprins aspectul asta Liiceanu:
Pentru Dumnezeu, este o asemenea nedreptate în această cursă electorală! Unul dintre ei pleacă cu niște atuuri inadmisibile, eu nu știu cum instanțele de arbitraj ale alegerilor nu se sesizează. Un singur om dintre ei poate dicta mișcarea banilor către anumite categorii electorale: primari, biserică, romi. Ceilalți nu au mijloace de a-i corupe pe ceilalți. Grav este că se pune problema coruperii celorlalți. Cu bani din banii noștri. Dacă Victor Ponta va câștiga alegerile, va câștiga cu banii mei. Asta este esența dramei!

Acum, stim cu totii cum s-a materializat acest avantaj. Primarilor li s-a permis sa migreze catre PSD. Pentru bani, evident. Clasica sacosa cu zahar si ulei a fost înlocuita - mai civilizat si mai legal, nu? - cu cuponul. Aseara, Ponta anunta pe sticla marirea pensiilor cu 5%, de la 1 ianuarie. Subventie de 150 de euro pentru profesori si personalul didactic auxiliar. Mai multe transe importante de banuti catre BOR. Si lista poate continua.

Practic, aceasta parghie uriasa - Guvernul - îi permite sa sensibilizeze exact electoratul-tinta al PSD: persoanele cu venituri scazute, pensionarii, asistatii social. Plus Gallus. Totul se potriveste la marele fix.

This post has been edited by Markos: 29 Oct 2014, 15:18

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 29 Oct 2014, 15:08
Post #3302

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Îmi vine să plâng.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Markos
post 29 Oct 2014, 15:09
Post #3303

fost programator

Pai plangi, ce te retine?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
DragosP
post 29 Oct 2014, 15:11
Post #3304

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Nimic, plâng.
@Liiceanu: up.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
dacis
post 29 Oct 2014, 15:29
Post #3305

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

Primele suspiciuni ca se pregateste o frauda electorala la alegerile pentru presedintie care vor avea loc pe 2 noiembrie au aparut in Teleorman, judet condus de multi ani de PSD si aflat la discretia vicepremierului Liviu Dragnea. Desi legea electorala prevede ca presedintii sectiilor de votare si loctiitorii acestora sunt desemnati prin tragere la sorti de catre Biroul Electoral Judetean (BEJ), in 32 dintre cele 34 de sectii de votare, cate exista in Alexandria, au fost alese exact aceleasi persoane pe exact aceleasi functii ca la alegerile pentru europarlamentare si chiar ca la referendumul pentru demiterea presedintelui din 2012.

Vorba ceea: cine are noroc, are!...
cool.gif

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
vi_escu
post 29 Oct 2014, 16:05
Post #3306

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Asa or fi iesit la tragerea la sorti, ce vrei? Ca repartizarea aleatorie a dosarului telepatia. Se mai intampla!

QUOTE(dacis @ 29 Oct 2014, 10:53)
Dealtfel in Iasi - orasul - Monicuta are in jur de 10%

poate au confundat-o cu moastele cuvioasei parascheva tongue.gif

This post has been edited by vi_escu: 29 Oct 2014, 16:09

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
dacis
post 29 Oct 2014, 16:39
Post #3307

Membru autentic

QUOTE(vi_escu @ 29 Oct 2014, 16:05)
Ca repartizarea aleatorie a dosarului telepatia.
*

N-a fost aleatorie? ohmy.gif

--------------------
dacis
+
ady77
post 29 Oct 2014, 16:51
Post #3308

راحتزیل یو

From: near Bacau

NU!

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Ake
post 29 Oct 2014, 16:55
Post #3309

Morderator

From: Bucuresti

QUOTE(DragosP @ 29 Oct 2014, 15:11)
Liiceanu: up.gif
*

degeaba up.gif că o sa sară galus sa zică că nu se pune că-i băsist deci down.gif .
Pe de altă parte, la ceea ce recunoaște Liiceanu ca principală problemă . educația dezastruoasă, Basescu e in top vinovati cu sistemul lui de conducere bazat cu sfintenie pe decalogul lui Chomsky

This post has been edited by Ake: 29 Oct 2014, 16:55

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
dacis
post 29 Oct 2014, 16:55
Post #3310

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 29 Oct 2014, 16:51)
NU!
*

Are you sure? Poti proba asta? naughty.gif

29 Oct 2014, 16:58:
QUOTE(Ake @ 29 Oct 2014, 16:55)
... decalogul lui Chomsky
*

Lasa-ma, ake, in pace cu Chomsky asta al tau!... Lumea nu stie chestii elementare, precum ce inseamna constitutional si neconstitutional, si tu vii cu exotici de-astia?!... wacko.gif

This post has been edited by dacis: 29 Oct 2014, 16:58

--------------------
dacis
+
Ake
post 29 Oct 2014, 17:02
Post #3311

Morderator

Chomsky asta n-a inventat apa calda, el n-a facut nimic, doar a numerotat chestii arhicunoscute inca de pe vremea lui "panem et circenses"

This post has been edited by Ake: 29 Oct 2014, 17:03

--------------------
+
dacis
post 29 Oct 2014, 17:08
Post #3312

Membru autentic

Io tineam minte c-a inventat multa apa calda, dar... daca zici tu.

Si, ca sa vezi ca e mai dificil cu democratia si invatarea regulilor la noi, io-te fix mai sus: doi oameni care nu stiu nimic despre cum se face repartizarea "aleatorie" a dosarelor la complete, dar au o opinie ferma si 100% certa ca Voiculescu a ajuns pe mana falitilor alora doi, cu dedicatie. Ca asa a zis Gadea si, probabil, Dana Grecu!

Pai, cand Gadea si Dana Grecu sunt autoritati ale adevarului si cand a-i contrazice pe astia doi e blasfemie, tu vorbesti de Chomsky?!... blink.gif

PS Noroc ca nu te-ai luat si de Piaget, ca asta doar mai lipsea! wacko.gif

This post has been edited by dacis: 29 Oct 2014, 17:12

--------------------
dacis
+
Markos
post 29 Oct 2014, 17:31
Post #3313

fost programator

sau de Peugeot.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
IsNa
post 29 Oct 2014, 17:36
Post #3314

Membru autentic

From: Timisoara

E OK, suntem pe forum dacia, pejoul poate fi injurat!

In Teleorman: banuiesc ca in urma tragerilor la sorti de la BEJ, rezulta niscai procese verbale, cu niscai semnaturi, au ba?
Da o fuga cineva de la DNA pana la BEJ TR?

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
corbex
post 29 Oct 2014, 18:45
Post #3315

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Daca votez Uiliam Brindza presedinte, sint indreptatit la frimituri?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Serje
post 29 Oct 2014, 18:46
Post #3316

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Markos @ 29 Oct 2014, 15:06)
Nu prea a comentat nimeni pe-aici despre avantajul urias pe care-l detine candidatul Ponta, fata de ceilalti candidati. Acela de a fi seful în exercitiu al guvernului. A surprins aspectul asta Liiceanu:
Acum, stim cu totii cum s-a materializat acest avantaj. Primarilor li s-a permis sa migreze catre PSD. Pentru bani, evident. Clasica sacosa cu zahar si ulei a fost înlocuita - mai civilizat si mai legal, nu? - cu cuponul. Aseara, Ponta anunta pe sticla marirea pensiilor cu 5%, de la 1 ianuarie. Subventie de 150 de euro pentru profesori si personalul didactic auxiliar. Mai multe transe importante de banuti catre BOR. Si lista poate continua.

Practic, aceasta parghie uriasa - Guvernul - îi permite sa sensibilizeze exact electoratul-tinta al PSD: persoanele cu venituri scazute, pensionarii, asistatii social. Plus Gallus. Totul se potriveste la marele fix.
*

Liiceanu asta nu era cumva cu Base? În 2009 el nu avea cumva fix aceleași pârghii? Atunci de ce nu era nemulțumit?
Cupoanele alea, adică pt ce îs nu se dau de câțiva ani de către mue?
Ca are un avantaj... Da, dar la fiecare alegeri o parte au avantaj. Dar în același timp poate fi și un dezavantaj, ca vine după o perioada de guvernare și oricât de bun ar fi(nu-i cazul aici) tot o parte sunt nemulțumiți și asta se poate exploata. Dar cat timp avem candidați unu mai idiot ca altu...

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
corbex
post 29 Oct 2014, 18:49
Post #3317

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Cum am mai spus, adevarul nu exista, exista doar insi pe care-i credem sau nu, dupa cum micii au cazut pe stinga sau pe dreapta. Stomacul alegatorului roman e doldora de politica.
Spre deosebire de pesedaci, basistii recunosc adevarul oricit de detestabila-i persoana care-l spune. Sa presupunem ca diseara apare Ponta la televizor si spune ca-i cel mai mare dobitoc botezat vreodata de BOR. Fiindca am capacitatea de a desparti adevarul de minciuna, l-as crede imediat, fara rezerve, oricita scirba-mi provoaca.

This post has been edited by corbex: 29 Oct 2014, 19:07

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Markos
post 29 Oct 2014, 19:13
Post #3318

fost programator

QUOTE(Serje @ 29 Oct 2014, 18:46)
Liiceanu asta nu era cumva cu Base? În 2009 el nu avea cumva fix aceleași pârghii? Atunci de ce nu era nemulțumit?
*

În 2009 era criză sleep.gif
*

De câți ani? Că-i prima oară când aud de ele.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
ady77
post 29 Oct 2014, 19:18
Post #3319

راحتزیل یو

From: near Bacau

Ajutoarele se dădeau de ani de zile, dar fără cupoane.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
dacis
post 29 Oct 2014, 19:20
Post #3320

Membru autentic

*

UE da de cativa ani "ajutoare" (ulei, orez, malai, faina de grau, zahar etc.), nu cupoane. Dar asta se intampla in decembrie si, parca, primavara (aprilie-mai). Cu ori fara cupoane, tot aia e si tot "0" este contributia guvernului. Acuma insa, pentru ca nu i-a mers cu UE sa o convinga sa dea ajutoarele inainte de turul II, Vivisor a inventat cupoanele (astea se dau acum prima data!), in care le povesteste alora necajiti cat de mult ii iubeste si pretuieste guvernul si ce ajutoare grozave o sa le dea Vivi Ponta, in curand!...

--------------------
dacis
+
Serje
post 29 Oct 2014, 19:41
Post #3321

Membru autentic

Ca trage si el foloase de pe urma lor .. da, dar sa fim seriosi, care n-ar trage (dintre politicienii de la noi)?
Cand am auzit primata de alimentele astea, am auzit ca's de la poc, ca ce bun ii poc ca le da alimente la saraci si ca nu-i uita. Se dadeau si pe sub mana ... am vazt deastea in case de oameni cu salarii mult peste salaru mediu si nu cate o punga, erau direct cu baxu ...
Ma uitam pe pungi ... "marca ue" ... nimic de consiliu local, primarie, guvern ...

QUOTE(Markos @ 29 Oct 2014, 19:13)
În 2009 era criză  sleep.gif

*

Liiceanu?

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Markos
post 29 Oct 2014, 19:48
Post #3322

fost programator

QUOTE(Serje @ 29 Oct 2014, 19:41)
Ma uitam pe pungi ... "marca ue" ... nimic de consiliu local, primarie, guvern ...
*

Acum scrie și despre guvern pe cupon cool.gif

cupon-plumb-415x260.jpg

Guvernul României și Uniunea Europeană

This post has been edited by Markos: 29 Oct 2014, 19:49

--------------------
Reno Megan Privilej
+
dacis
post 29 Oct 2014, 19:48
Post #3323

Membru autentic

Ca trage si el foloase de pe urma lor .. da, dar sa fim seriosi, care n-ar trage (dintre politicienii de la noi)?
*

Pai, cum ziceai si tu
*

Pana anul trecut pe pungi / pachete / sticle nu scria decat ca-s de la UE, chestie 100% adevarata. Anul trecut cica era scris pe punga mare / cutie (de la caz la caz) "Guvernul Romaniei. Prim ministru Victor Ponta". Chestie 100% mincinoasa.

--------------------
dacis
+
Serje
post 29 Oct 2014, 19:54
Post #3324

Membru autentic

Anu asta poate, anu trecut nu era scris pe pungi nimic inafara de ue. Anu trecut erau impartite, cel putin in cluj, dintr-un depozit al primariei si se spunea ca's din partea primariei.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Ake
post 29 Oct 2014, 19:56
Post #3325

Morderator

Liiceanu asta nu era cumva cu Base?

Buhahaha! Am zis io ca apare unul care zice ca liiceanu e Basist deci nu e credibil. radmasa.gif

Incredibil, coane Serj, ori esti inregimentat la partid si urmezi strategia trasata de sefi (deh, ordinea si disciplina dorita de Ponta) ori te-ai uitat atat de mult la Antena 3 incat ti-ai insusit si reflexele lor.
Aia cum apare cate-un coș pe fruntea lui Ponta, sar cu gura " Da si Basescu a avut un furuncul !". O vorba buna n-am auzit despre Ponta la televiziunea aia . Nici macar "Azi, Domnul prim-ministru Vicor Ponta, a ajutat o batranica sa treaca strada". In loc de asta, toti inclusiv inregimentatii de pe net, o țin langa cu " Basescu i-a pus piedica unei pensionare care trecea strada". De curiozitate am vrut sa vad daca Antena 3 zice ceva despre arestarile din ultimele zile. N-am rezistat prea mult si n-am inteles decat ca bateau campii, dar am remarcat ca singura imagine pe care se derulau comentariile era una probabil de la nunta lui Udrea cu Cocoș. Cu Udrea in prim-plan, ca sa fie clar cine e vinovatul din dosarul Microsoft, Hrebenciuc, si altele.

In plus, io cred ca tu si Antena 3 va irositi energia inutil, cu himera asta basescu. Primo ca de-acu e cam out, si secundo, ca deja foarte multa lume e convinsa cat de mult rau a facut din postura de presedinte . Da omu a facut si un lucru bun, poate nu numai unul, dar macar unul mare: A scapat tara de Adrian Nastase, si ca efect secundar a limitat generalizarea sistemul de lichele pedeseriste inflorit la umbra Iliescului. Din pacate, in cea mai mare parte a inlocuit niste lichele cu altele, Da nu chiar cu un intreg organism parazit

PS. Apropo de lichele si paraziti.
Uite unul extrem de nociv de care nu stiu daca e vreo sansa sa scapam: http://youtu.be/zLzO0FvPax8

This post has been edited by Ake: 29 Oct 2014, 19:59

--------------------
+
Markos
post 29 Oct 2014, 20:05
Post #3326

fost programator

QUOTE(Ake @ 29 Oct 2014, 19:56)
Incredibil, coane Serj, ori esti inregimentat la partid si urmezi strategia trasata de sefi
*

Exclus asta. Serje, chiar dacă are clare simpatii de stânga, n-a sărit niciodată calul și se poate discuta cu el. Nu e vreun Nuțu sau vreun Gallus. Atâta timp cât o persoană rămâne în limitele decenței, eu n-o pot acuza că e pesedist/băsist/pimpist șamd. E opțiunea fiecăruia.

This post has been edited by Markos: 29 Oct 2014, 20:05

--------------------
Reno Megan Privilej
+
Serje
post 29 Oct 2014, 20:16
Post #3327

Membru autentic

Pfuai .. m-ai prins, ce ma fac acuma? sad.gif

Pentru ca mi se pare penibil sa-l sustii pe unu cand face tot felu de gainarii si dupaia urla cand face altu aceleasi gainarii ... is pontist, antenist ...
Daca era tanar ... avea o scuza, s-o desteptat intre timp, dar la varsta lui ... sa fim seriosi.
Ca are dreptate in ceea ce zice, da are dreptate, dar nu-i cazu ca el sa deschida gura pe subiectu asta.
Ca antenele au razboiul lor cu base, de fapt voiculescu ... nu cred ca mai tre sa se convinga nimeni, la fel cum base se lua de antene chiar direct de la cotroceni cu fiecare ocazie, la fel ii raspund si astia, problema lor ..., razboiul lor, nu a meu sau a tau sau a lu x-ulescu.

Cat despre cat bine o facut ca ne-o scapat de nastase ... om vedea in viitor, pe vremea aia se luau mite de cateva sute de mii, milioane, amu is cu zecile de milioane ... deci care-i realizarea? Mai degraba s-o schimbat un nume cu altul ... iar cei care manevreaza is aceeasi, si care's peste tot, pesede, penele, pedele ...

QUOTE(Markos @ 29 Oct 2014, 20:05)
Serje, chiar dacă are clare simpatii de stânga, n-a sărit niciodată calul și se poate discuta cu el.
*

Nu mai am nici un fel de simpatii, simpatia mea era penele, pana sa faca alianta cu pedele.
Dupa alegeri cand sa faca un guvern inteleg aliantele astea, pt ciolan in mod real, dupa ei .. pt guvernarea tarii, bla bla bla, dar nu pot intelege si accepta cum pana amu te injuri cu unu ... si a doua zi hai sa ne aliem, sa facem un singur partid ...

This post has been edited by Serje: 29 Oct 2014, 20:22

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Ake
post 29 Oct 2014, 20:22
Post #3328

Morderator

Băi nene, m-am saturat de propaganda asta ba p'a mati'i dusa de ciracii lui Ponta. Si m-am saturat sa tot aud de Basescu, cand in campania asta electorala, singurul rol a lui Basescu e ala de apendice la fofoloanca lui Udrea. Io unu sper ca dupa alegeri sa nu mai aud de el. Da' nici de cretinu de Ponta, care n-are decat sa se duca dupa alegeri la ferma de la Cornu sa numere oua pentru restul vietii.

--------------------
+
Serje
post 29 Oct 2014, 20:28
Post #3329

Membru autentic

Daca nu castiga alegerile ... nu cred ca-l mai lasa nastase nici macar sa-i numere oolele la cornu ...

Api te-ai saturat deageaba, ca tot o sa auzi de basescu si de basescu si ai lui ... la fel cum se zice de ponta ca-i de-a lu iliescu, ca iliescu in sus si in jos(chiar si tu mai faci referiri deastea) , la fel o sa fie si cu base ...

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Markos
post 29 Oct 2014, 20:32
Post #3330

fost programator

QUOTE(Serje @ 29 Oct 2014, 20:28)
Daca nu castiga alegerile ...
*

demisionează cică.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
247 Pages « < 109 110 111 112 113 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 22:52
Forum Renault