Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io n-am nimic cu neamtu, il cred doar oleaca retard, dar ii pe aceeasi linie cu restu candidatilor, dar nu suport sleahta de la pedele.
Da de aici pana la a-l vota pe poanta ... ii cale prea lunga, ca si el are o sleahta de genu pedele, de la pesede doar pe unu as putea pune o stampila (dintre cei cat decat din prim plan) si sa ignor sleahta din spate, da ala oricum nu o sa candideze unde sa pot pune stampila doar pe el. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
și tu te-ai sucit taman invers, așa pentru echilibru!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 3 Nov 2014, 00:39) Io n-am nimic cu neamtu, il cred doar oleaca retard, dar ii pe aceeasi linie cu restu candidatilor, dar nu suport sleahta de la pedele. Da de aici pana la a-l vota pe poanta ... ii cale prea lunga, ca si el are o sleahta de genu pedele, de la pesede doar pe unu as putea pune o stampila (dintre cei cat decat din prim plan) si sa ignor sleahta din spate, da ala oricum nu o sa candideze unde sa pot pune stampila doar pe el. intr-adevar, pacat ca nastase nu a putut candida. A fost.. retinut ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ponta a luat-o in gura si suge suculent. Dupa numaratoerea a scazut la 38%, iar salamul a crescut la 33. 5% sint perfect remontabili. Domnul Danut va vota cu Johannis (dau o bere). Uite asa se termina o cariera care a inceput fulminant pe stadionul 23 August prin ijurarea coanei Merkel si care nu prevestea nimic bun. Sa-i fie DNA-l usor!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Merced @ 3 Nov 2014, 00:15) [...] DNA-ul. Macar ne-am lamurit ca 95% dintre romani au o fobie in ceea ce priveste institutia asta... Poti detalia putin? Nu cred ca cei de teapa lui Dragnea, Sova, Voiculescu reprezinta 95% din romani. Doar astia par a avea o fobie in ceea ce priveste DNA-ul ![]() This post has been edited by paul_p: 3 Nov 2014, 00:53 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu iubesc DNA. Le-as dona 25% din salariu. Din salariul bugetarilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Glumeam, n-am nimic cu gagica, dna rulz dar.. dar... CUM PLM SĂ ÎNCARCI AȘA IMAGINI PĂ NET??!!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
never forget
![]() https://www.youtube.com/watch?v=zvWugokF8XM This post has been edited by C@talin: 3 Nov 2014, 01:58 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Felicitări psdului care a încercat sa traga presul de sub picioarele diasporei. Nu au facut altceva decat sa se îngroape pentru turul 2.
nici nu se putea mai bine ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si-acu' turu' 2.Fuse previzibil inclusiv cei 2 combatanti.Peste 2 saptamani e bataia pestelui.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Iohannis sta destul de slab, pana la urma... Toata teoria pe care o stiu eu imi spune ca aceasta diferenta este imposibil de rasturnat, mai ales daca Ponta are scorul cu prima cifra 4. Chestie de impact psihologic, ducand la demobilizarea taberei adverse.
Insa solutia pentru mobilizarea electoratului lui Iohannis s-ar putea sa nu fie deloc Iohannis, ci mobilizarea unui anumit public, dupa scandalul cu votul din strainatate. Asa cum a fost gestionata situatia de guvern, adica in totala bataie de joc, s-ar putea sa se intoarca urat impotriva lui Ponta. Vad ca astia de la PSD deja se agita si cauta sa arunce mata in curtea BEC, cand eclar si din lege si de peste tot ca responsabil cu organizarea (inclusiv infiintarea) sectiilor de vot este MAE. Smecheria PSD prin care a incetinit votarea a fost dubla. Mai intai, completarea declaratiilor de vot s-a facut (obligatoriu integrala, cu toate datele) numai in sectiile de vot (vor sa vada daca alegatorii stiu sa scrie), spre deosebire de situatia din 2009 cand completarea se facea afara, in sectie alegatorii doar semnand declaratiile. Apoi, distribuirea catre sectii a unui numar de stampile ridicol, 1-2-maxim 3, cand puteau fi amplasate 8-10 cabine, care sa permita votarea simultana a 8-10 persoane. Efectul cel mai consistent al acestei smecherii va fi mai ales intern: vazand cum procedeaza trupa lui Vivi, cei care au votat cu alti candidati se vor activa si se vor coaliza, nu neaparat pro-Iohannis, ci anti-Ponta. In al doilea rand, oricat incearca ei sa arunce pisica in curtea BEC, e clar ca lumina zilei ca responsabilitatea pentru organizarea votarii din sectiile din afaraapartine MAE. Asta va duce la o oarecare schimbare a mecanismului de vot si, in plus, dar mai ales, va radicaliza romanii din afara, care cred ca vor veni in numar de macar 300.000, in turul II. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Nov 2014, 01:11) Personal, n-am așteptări politice de la vreun candidat. Singura chestie care îmi repugnă este limbajul de mahala, total inadecvat pentru un președinte de țară. Băsescu ne-a furnizat un show de 10 ani - campion absolut la capitolul ăsta (da, știu, are o scuză, e marinar). Vine tare din urmă Viorel, care a comis-o din nou chiar în seara asta. Măcar neamțul ăla, așa de tăntălău cum îl văd mulți, nu se pretează la așa ceva. E singurul motiv pentru care merită votat. ![]() QUOTE(Merced @ 3 Nov 2014, 01:15) Probabil ca daca ar fi functionat cu adevarat, nu doar unidirectional si nu doar in campanie ar fi convins ceva mai multa lume. Asa, imaginea dna "la firul ierbii" este: "Ei maica, se mananca intre ei ca chiorii, ei cu ale lor, noi cu saracia noastra..."! Iar dand cu mucii-n fasole cu luatul babelor pe sus pe motive absurde n-au sanse prea mari sa castige simpatii! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(ady77 @ 3 Nov 2014, 09:38) Lasa ca au fost mai multe cabine de vot,aici la ambasada din Abu Dhabi. DOAR UNA ! ![]() Multumim din inima partidului !Sper ca magaria asta cu votul din strainatate se va intoarce impotriva guvernului de cinstiti,in turul 2 .Si asa nu aveau ei prea mare succes la romanii de afara,dar poate asa,vor primi lovitura de gratie. ![]() This post has been edited by M.C.: 3 Nov 2014, 08:14 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica Ponta conduce detasat... plm
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(corbex @ 3 Nov 2014, 00:42) Dupa numaratoerea a scazut la 38%, iar salamul a crescut la 33. 5% sint perfect remontabili. Domnul Danut va vota cu Johannis (dau o bere). Astia de la pro ziceau un pic altfel de dimineata. Nu zic nu, sunt dispus sa ignor jumatatea aia proasta din spatele lui, doar ca pana acum ca individ nu m-a convins. Mi-e asa, indiferent, ca un ceai călâu, fara indulcitor si fara lamaie. Da' uite, promit sa-l urmaresc cu interes. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mergi la Sibiu? Grijă mare pe autostrada-centură!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
Da, se pare ca salamul sasesc a mai pierdut din viteza. Vedem dupa ce vin rezultatele de afara si de la Botosani.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Ca veni vorba, Clujul are drumuri de centura?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Grecule, nu lasa treaba pe jumatate, fa un pol si cu turul 2 !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
Doar unul amarat, pe care l-a inaugurat Boc&co de mai multe ori, ba chiar si Sova l-a inaugurat o data. O mizerie construita pe terenuri cu alunecari, la care contractele initiale au fost suplimentate de-a ajuns sa coste cat o autostrada buna. Da' ma rog, terenurile alea erau ale cui trebuie si pe acolo s-a facut, ignorand avertismentele universitarilor de profil.
Asa, ca idee, face legatura intre doua din cele patru directii principale care traverseaza orasul, gen intre A2 si iesirea catre Giurgiu, comparativ zic. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Hai ca totusi copylotul are succes si in strainatate,nu sta chiar asa rau!
![]() http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-a-...ord_937816.html |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Nu poate vota decit cu mezelul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Am inteles. Asa subit, mezelul a devenit frecventabil. Chiar recomandabil.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:13 |