DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 124 125 126 127 128 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

neumann
post 3 Nov 2014, 16:46
Post #3751

Membru autentic

Group: Members
From: Spermezeu

QUOTE(Han Solo @ 3 Nov 2014, 17:00)
nu fi 'darnic', ca nu asta e ideea. e incontestabil ca au fost cateva mii de oameni - eu am spus ca nu e exclus sa fie spre 10K.

nu, acum nu s-ar fi schimbat nimic. insa in 2009 s-au schimbat, prin urmare PSD n-a mai vrut sa riste nimic - prin urmare, la vreo 3 tururi de scrutin dupa ultimele prezidentiale, s-au gandit sa 'combata' votul-viteza. la parlamentare si europarlamentare nu i-a deranjat...

in fapt, chiar ma numar printre cei care ar da o flegma in freza si diasporei cu apa calda si dinti in gura, care, la o adica, s-a gandit sa-si rezolve problemele ca la patria muma: cu poale in cap si un simt ultradezvoltat al propriului ego. la urma urmei, faptul ca unii au stat la coada e absolut accesoriu, ma doare in spate de duminica frumoasa pe care au irosit-o. e insa rezultatul cinismului cu care dragnea se ocupa de orice 'variabila' - si asta face cu adevarat frica.
*

Stimabile, hai sa iti zic una: fu referendum in 2012 daca nu ma insel. Daca la o sectie se prezinta 3 insi, nu e justificat sa o desfintezi? Ah, ca pe langa mai impusti si iepurele ala de care te doare pe tine, nu-i bai wink.gif Important e cine a creat precedentu', adica idiotu' de baxe cand a zis stati acasa, nu mereti la vot. Pariem pe kpi-uri ca decizia cu desfintarea sectiilor face sens dpv statistic? tongue.gif

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 3 Nov 2014, 16:57
Post #3752

Membru autentic

QUOTE(neumann @ 3 Nov 2014, 16:46)
Stimabile, hai sa iti zic una: fu referendum in 2012 daca nu ma insel. Daca la o sectie se prezinta 3 insi, nu e justificat sa o desfintezi? Ah, ca pe langa mai impusti si iepurele ala de care te doare pe tine, nu-i bai wink.gif Important e cine a creat precedentu', adica idiotu' de baxe cand a zis stati acasa, nu mereti la vot. Pariem pe kpi-uri ca decizia cu desfintarea sectiilor face sens dpv statistic? tongue.gif
*

bati campii. pentru ca are sens la referendumuri sa boicotezi rezultatele, daca sunt suficienti care boicoteaza, nu se aproba referendumul. INsa la alegerile astea pt prezident, poate sa se prezinte si un singur alcoolic pesedist la vot ca tot devine ponta prezident. Nu e ca si cum daca nu te prezinti nu e mai ales nimeni din cei de pe lista.

Asa ca despre ce vb?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Han Solo
post 3 Nov 2014, 17:02
Post #3753

Potiphar Breen

From: Arstotzka

QUOTE(aphophis @ 3 Nov 2014, 16:57)
un singur alcoolic pesedist la vot
*

http://www.tolo.ro/2014/11/03/falimentului...-pentru-prosti/

o incursiune excelenta in elitismul de carton al romaniei cu dinti in gura.

71% dintre votanții cu studii superioare au venit la vot, spre deosebire de doar 33% dintre cei cu studii primare!
- asta à propos de galeti si ulei.

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
kum
post 3 Nov 2014, 17:07
Post #3754

Banat

Group: Banned
From: Galati

Desi nu-l agreez in mod deosebit pe autor, nu pot sa nu-i dau dreptate:
Un alt adevar neplacut este acesta: modelul parvenitismului politic a primit mai multe voturi decat un model de onestitate politica. Elena Udrea a luat sub scorul partidului, dar mai mult decat Monica Macovei. Acestea sunt faptele.

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
neumann
post 3 Nov 2014, 17:22
Post #3755

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(aphophis @ 3 Nov 2014, 17:57)
bati campii. pentru ca are sens la referendumuri sa boicotezi rezultatele, daca sunt suficienti care boicoteaza, nu se aproba referendumul. INsa la alegerile astea pt prezident, poate sa se prezinte si un singur alcoolic pesedist la vot ca tot devine ponta prezident. Nu e ca si cum daca nu te prezinti nu e mai ales nimeni din cei de pe lista.

Asa ca despre ce vb?
*

Pe intelesu' tau, daca nimeni din cartier nu se duce la vot tura asta, ti se pare o coincidenta ca ti-au inchis sectia si te-au pus sa meri pana la Berlin, sa zicem?

le

Oricum, tolo:

Totuși, dacă luăm sifoanele acelea și ne spălăm cu ele pe față vedem cum cifrele spun că în 2014 au votat mai mulți români, 153.000, decît cei 147.000 care au izbutit să-și exprime votul în 2009, cînd nu ”proștii” de la PSD, ci ”deștepții” de la PD-L au organizat votul.

This post has been edited by neumann: 3 Nov 2014, 17:23

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
iulia_boris
post 3 Nov 2014, 17:24
Post #3756

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 3 Nov 2014, 16:44)
Iulia, daca citeai cu atentie topicul, ai fi gasit link catre stirea cu Ponta care:
- propune BEC posibilitatea descarcarii online a maretului formular, completarea lui în afara sectiei de votare (cum a fost pana ieri)
- propune BEC suplimentarea cabinelor de vot în unele tari din strainatate
- îl ameninta pe Corlatean cu functia, daca "un singur roman nu va reusi sa voteze pe 16 noiembrie"

Asta azi. Aseara se rupea-n figuri:
*

Aha..Are impresia,probabil,ca cei ce-au stat cu orele doresc sa-l voteze..Si ca atare face propuneri ce nu-si au rostul atata timp cat fusesera valabile si era suficient sa ramana asa.Inca odata spun ca-mi doresc din tot sufletul ca boul asta sa traiasca sentimentul lui Geoana.Pt asta am sa-i aprind lumanari intoarse.

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
vercingetorix
post 3 Nov 2014, 17:26
Post #3757

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

Citind articolul lui Tolo mi-a retinut atentia fraza asta :
”Lucrul care pe mine mă deranjează cel mai mult la această ultra-minoritate agresivă este ipocrizia dată de indulgența cu care privesc hoțiile propriilor favoriți”.

Valabila afirmatia, se refera la cei de "dreapta"...

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
Han Solo
post 3 Nov 2014, 17:27
Post #3758

Potiphar Breen

From: Arstotzka

@neumann

ce uita tolo sa precizeze (si de altfel si tu) e ca sistemul a fost redimensionat sa genereze cu chiu cu vai acelasi output lucrand la 110%, pe cand incarcarea din 2009 a fost, la ochi, semnificativ mai mica.

nu accept explicatiile statistice acilea, scopul nu era optimisation nirvana si asta e, lost business nu justifica investitia suplimentara. la urma urmei, la phenian au facut sectie de vot.

This post has been edited by Han Solo: 3 Nov 2014, 17:28

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
IsNa
post 3 Nov 2014, 17:45
Post #3759

Membru autentic

From: Timisoara

Tolo a inteles gresit: teza nu era ca pesedistii (adica aceia ce constituie aparatul de partid si masina electorala a lui) sunt prosi. E clar ca nu sunt, n-au fost niciodata, sunt maestri.

Prosti sunt acei alegatori care, dupa ce 25 de ani au votat aceeasi conducatori si constata ca dupa 25 de ani nu doar ca sunt in continuare cei mai saraci din tara, dar ecartul fata de zonele mai instarite a tot crescut, continua sa-i voteze pe cei ce-i tin in saracie lucie si le arunca doar ocazional, la alegeri cate o pomana, cam cum aruncau odinioara boerii resturile de la masa lor.

Fermi spunea ca definitia prostiei este sa repeti acelasi experiment in aceleasi conditii si sa te astepti la rezultat diferit.

Aici e dealtfel ironia sortii: daca Ponta castiga alegerile si PSD-ul isi consolideaza stapanirea in Romania, cei ce au cel mai mult de pierdut sunt tocmai cei ce i-au votat! Ei sunt cel mai usor de tinut captivi in mizeria saraciei, dependenti de firimiturile de la masa boierilor.

This post has been edited by IsNa: 3 Nov 2014, 17:45

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
Honorius
post 3 Nov 2014, 17:49
Post #3760

zbanghiu

From: Patria chiorului

E interesant că după aceste alegeri cel mai mult se discută despre alegătorii care nu au reușit să voteze in diaspora. Dacă ținem cont că aceștia sunt cel mai important subiect deși nu reprezintă nici măcar 0,3% dintre votanți atunci rezultă că am avut niște alegeri foarte reușite, ba chiar cele mai corecte de până acum. Fix asta rezultă din discuția de până acum. biggrin.gif

--------------------
- - - - - - - - - - - - -
Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!

PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM...
+
ady77
post 3 Nov 2014, 17:51
Post #3761

راحتزیل یو

From: near Bacau

up.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
iulia_boris
post 3 Nov 2014, 17:52
Post #3762

Membru autentic

Asta pt ca exista un precedent.

--------------------
+
Honorius
post 3 Nov 2014, 17:52
Post #3763

zbanghiu

QUOTE(IsNa @ 3 Nov 2014, 18:45)
Fermi spunea ca definitia prostiei este sa repeti acelasi experiment in aceleasi conditii si sa te astepti la rezultat diferit.
*

Te referi la momentul 2009?

--------------------

+
l@u
post 3 Nov 2014, 17:56
Post #3764

Membru autentic

QUOTE(iulia_boris @ 3 Nov 2014, 17:52)
Asta pt ca exista un precedent.
*

In alegeri corecte? ohmy.gif

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
iulia_boris
post 3 Nov 2014, 17:58
Post #3765

Membru autentic

Nu,imi amintesc ca voturile diasporei in 2009 i-au ruinat cariera lu' Geoana.La fel de corecte cat vrea ponta sa para ca ar fi acum.

--------------------
+
paul_p
post 3 Nov 2014, 18:00
Post #3766

Membru autentic

From: psd=evil

QUOTE(IsNa @ 3 Nov 2014, 17:45)
Prosti sunt acei alegatori care, dupa ce 25 de ani au votat aceeasi conducatori si constata ca dupa 25 de ani nu doar ca sunt in continuare cei mai saraci din tara, dar ecartul fata de zonele mai instarite a tot crescut, continua sa-i voteze pe cei ce-i tin in saracie lucie si le arunca doar ocazional, la alegeri cate o pomana, cam cum aruncau odinioara boerii resturile de la masa lor.

Aici e dealtfel ironia sortii: daca Ponta castiga alegerile si PSD-ul isi consolideaza stapanirea in Romania, cei ce au cel mai mult de pierdut sunt tocmai cei ce i-au votat! Ei sunt cel mai usor de tinut captivi in mizeria saraciei, dependenti de firimiturile de la masa boierilor.
*

Corect.
Ironia si mai mare e ca pomana pentru saraci se da chiar din banii cotizati la buget de cei ce nu-i doresc la conducere.

E frumoasa egalitatea asta, dar parca prea au ajuns asistatii social se decida cine e la conducere.

This post has been edited by paul_p: 3 Nov 2014, 18:01

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Honorius
post 3 Nov 2014, 18:03
Post #3767

zbanghiu

Pfiu! Și când mă gândesc cum am fost intoxicați zilele trecute (inclusiv ieri, in ziua alegerilor) că Dragnea va fura alegerile în stil nesimțit dezgropând milioane de morți... Și pe aici au fost destui propagandiști din aștia. Iar azi aflăm că au exista doar cateva zeci de alegatori, hai să zicem câteva sute, care nu au reușit să voteze. Propagandă de kkt cu mâncători de kkt!

--------------------

+
vercingetorix
post 3 Nov 2014, 18:05
Post #3768

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

QUOTE(IsNa @ 3 Nov 2014, 17:45)
*

Parca vro 7-8 ani am tot avut guvernari de dreapta.
Inteleg ca tot degeaba au fost si alea.
Deci, ce e de facut ?

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
l@u
post 3 Nov 2014, 18:12
Post #3769

Membru autentic

QUOTE(Honorius @ 3 Nov 2014, 18:03)
Pfiu! Și când mă gândesc cum am fost intoxicați[SIZE=7] zilele trecute (inclusiv ieri, in ziua alegerilor) că Dragnea va fura alegerile în stil nesimțit dezgropând milioane de morți.[SIZE=7].. Și pe aici au fost destui propagandiști din aștia. Iar azi aflăm că au exista doar cateva zeci de alegatori, hai să zicem câteva sute, care nu au reușit să voteze. Propagandă de kkt cu mâncători de kkt!
*

usurel! vine turul 2 !

--------------------
+
Honorius
post 3 Nov 2014, 18:14
Post #3770

zbanghiu

Știu! Iar după turul 2 îmi vei spune ca vin alegerile din 2016.

--------------------

+
paul_p
post 3 Nov 2014, 18:15
Post #3771

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 3 Nov 2014, 07:38)
Au fost 14 cabine de vot în loc de 6, o mica diferența.
*

Intr-adevar, am auzit ca asa a spus Dragnea.
Dar ia vezi ce s-a intamplat in realitate. De exemplu:

Un coleg, medic la Paris, a stat 3 ore și jumătate. Sunt 7 cabine de vot și 2 oameni care preiau documentele. Deci în 2 cabine tot timpul se vota, în 5 nu se făcea nimic. Și toată chestiunea făcută ca oamenii să nu poată să voteze.

Culmea ipocriziei este ca, dupa ce a organizat atat de prost alegerile, guvernul a dat vina pe votanti si pe opozitie.
Au zis ca votantii au blocat intentionat sectiile de votare. Ba chiar ca au trimis autocare care sa blocheze sectiile de votare.

Si au mai spus ca opozitia e de vina, deoarece nu si-ar fi trimis reprezentantii in sectiile de vot, si ca urmare nu a fost personal suficient. Pai de unde mama masii s-a mai auzit ca asigurarea personalului necesar in sectiile de votare sa se bazeze pe oamenii trimisi in calitate de observatori de catre opozitie?
Pai asa a organizat guvernul alegerile?

--------------------
+
l@u
post 3 Nov 2014, 18:19
Post #3772

Membru autentic

QUOTE(Honorius @ 3 Nov 2014, 18:14)
Știu! Iar după turul 2 îmi vei spune ca vin alegerile din 2016.
*

prostacul avea turul 2 asigurat asa ca nu avea rost sa riste cu furaciunile, daca se ingroasa gluma dragnea iese in linia intai!

--------------------
+
Honorius
post 3 Nov 2014, 18:23
Post #3773

zbanghiu

QUOTE(paul_p @ 3 Nov 2014, 19:15)
Un coleg, medic la Paris, a stat 3 ore și  jumătate. Sunt 7 cabine de vot  și 2 oameni care preiau documentele. Deci în 2 cabine tot timpul se vota, în 5 nu se făcea nimic. Și toată chestiunea făcută ca oamenii să nu poată să voteze.[/i]
*

Hai că ești tare! radmasa.gif Dacă ai avea și coerență... radmasa.gif
Tu susții că la Paris s-a votat prost pentru că s-au folosit doar două cabine de vot. În timpul ăsta BEC ne arată că au fost mai multe voturi decât în 2009 când s-a votat în 6 cabine. Cam dezorganizată propaganda pe ultima sută de metri. Nu v-a mai plătit? unsure.gif

3 Nov 2014, 19:25:
QUOTE(l@u @ 3 Nov 2014, 19:19)
prostacul avea turul 2 asigurat asa ca nu avea rost sa riste cu furaciunile, daca se ingroasa gluma dragnea iese in linia intai!
*

Și cu toate astea propaganda ne spunea cum în turul întâi Dragnea plimba milioane de morți cu autocarele? Oare de ce?

This post has been edited by Honorius: 3 Nov 2014, 18:25

--------------------

+
paul_p
post 3 Nov 2014, 18:33
Post #3774

Membru autentic

QUOTE(Honorius @ 3 Nov 2014, 18:23)
Hai că ești tare! radmasa.gif Dacă ai avea și coerență...  radmasa.gif
Tu susții că la Paris s-a votat prost pentru că s-au folosit doar două cabine de vot. În timpul ăsta BEC ne arată că au fost mai multe voturi decât în 2009 când s-a votat în 6 cabine. Cam dezorganizată propaganda pe ultima sută de metri.
*

Nu eu sutin asta. Ci asta e realitatea. Chiar PSD in prima faza a spus ca uite, la Paris s-a votat acum mai mult ca in 2009. Dupa care, in stilul Ponta, au dat-o la intors si au spus ca de aceea s-a votat mai mult acum, ca ar fi fost mai multe cabine de vot. Au fost, dar doar pe hartie.

Nu v-a mai plătit?  unsure.gif
*

Asta cu platitul venita de la tine este haioasa rau. Esti hotul care striga hotul, deja e gretos modul in care te comporti.

Și cu toate astea propaganda ne spunea cum în turul întâi Dragnea plimba milioane de morți cu autocarele? Oare de ce?
*

Pentru ca exact asta a facut. De aceea este si cercetat.

--------------------
+
corbex
post 3 Nov 2014, 18:40
Post #3775

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

A intrat Horrorius in piine. S-a intors de la Paris, unde a stampilat declaratii.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Honorius
post 3 Nov 2014, 18:40
Post #3776

zbanghiu

QUOTE(paul_p @ 3 Nov 2014, 19:33)
Asta cu platitul venita de la tine este haioasa rau. Esti hotul care striga hotul, deja e gretos modul in care te comporti.
*

Doar atât poți? Insinuezi că aș fi un propagandist plătit în timp ce eu nu am nici măcar 300 de postări în peste 3 ani. Ți-am mai zis: dacă ai avea și coerență... radmasa.gif Eu nefiind postac îmi permit să nu pup pe nimeni și să critic pe cine vreau. În timpul ăsta pe tine te obligă fișa postului să pupi energic anumite fese exclamând zgomotos că ceva mai delicios nu există. Să ai poftă! up.gif

3 Nov 2014, 19:42:
Mai răsfirați, băieți, mai răsfirați!

This post has been edited by Honorius: 3 Nov 2014, 18:42

--------------------

+
corbex
post 3 Nov 2014, 18:42
Post #3777

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Esti un propagandist gratuit? Ai nu ma innebuni! Nea' Nicu?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Honorius
post 3 Nov 2014, 18:45
Post #3778

zbanghiu

Nea hodorogea, rămâne cum am stabilit: Last Christmas! wink.gif

--------------------

+
paul_p
post 3 Nov 2014, 18:47
Post #3779

Membru autentic

Mai Honorius, ti-ai pierdut de tot simtul realitatii. Esti exact dupa tiparul idolului tau Ponta, esti in stare sa spui ca afara e zi desi este noapte, esti hotul care striga hotul.
Esti ridicol omule, nu te mai da atat dupa cires, ca se vede de la o posta ce hram porti.

--------------------
+
Honorius
post 3 Nov 2014, 18:49
Post #3780

zbanghiu

Haoleu, doar texte d-astea expirate ai? Ce face foamea din... om! huh.gif

This post has been edited by Honorius: 3 Nov 2014, 18:49

--------------------

+
247 Pages « < 124 125 126 127 128 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st June 2025 - 14:43
Forum Renault