Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Apare și el după turul doi. Păi cine să îi controleze pe Blaga și pe ceilalți hoți?
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Ake @ 3 Nov 2014, 15:00) Nu e redundanta. dar daca omul o completeaza afara si i-o da functionarului, iar asta verifica exactitatea CNP-ului si a numelui si prenumelui, e de ajuns pentru o verificare completa si corecta. Restu-s doar pretexte de intarziat votul. Si apropo de boicotul votului, cica PSD-ul mai are o arma secreta: minimalizarea numarului de stampile dintr-o sectie de vot. Daca n-ai stampila, n-ai cum vota! ![]() QUOTE(vercingetorix @ 3 Nov 2014, 15:21) Io l-am vazut! Candida sub pseudonim! QUOTE(Honorius @ 3 Nov 2014, 15:52) Pretextul asta e rizibil deocamdata pentru trei-patru gealati. De pe DC stiu doi: Garett si galul. Galu-i in misiune, iar Garett pare ca nu pricepe. Cand ii spui ca asa crede si Comisia de la venetia, isi baga picioarele-n ea de Comisie si-o da iar in autisme: Parlamentu-i organul suprem... QUOTE(iulia_boris @ 3 Nov 2014, 16:08) Tanti Iulia, daca ala a juns nu c-o juma de ora, ci chiar si cu un minut la sectie si-a intrat in sectie si-a gasit acolo jdemii de indivizi, pana nu voteaza si ultimul sectia nu se inchide. Repet, daca a apucat sa intre in incinta sectiei! QUOTE(Markos @ 3 Nov 2014, 16:44) - propune BEC posibilitatea descarcarii online a maretului formular, completarea lui în afara sectiei de votare (cum a fost pana ieri) Abia astept sa-l aud pe garett cum isi cere scuze si-si toarna cenusa-n cap, ca el sustinea ca in mod evident la Paris votarea a fost fraudata, in 2009! PS Ei, as! Roman (pardon romani or mai fi ei, dar olteni nu-s!) sa-si recunoasca greseala? Dupa invierea mortilor, poate! QUOTE(paul_p @ 3 Nov 2014, 18:58) Profilul alegătorului care a votat cu Victor Ponta (PSD) pe 2 noiembrie, în primul tur, este un român cu cel mult 10 clase, care locuiește în sudul țării, inclusiv București, și are între 50 și 64 de ani sau mai mult Du-te, bre, de-aici. Votantu' PSD-i flacau strasnic, cu scoale multe, n-auzi ce zice lumea!... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Acum, după ce paul_p m-a demascat că am 10 clase (de fapt am doar 8 pentru că imi erau suficiente să imi iau permis de conducere), mi-am mai amintit și eu câte ceva de pe la istorie. În anii '50 comuniștii ne explicau că intelectualii sunt dușmanii poporului și i-au închis, ba chiar i-au mai pus și la muncă silnică la canal. Azi istoria se repetă. Autointitulații apărători ai democrației ne arată că dușmanii poporului sunt de data asta inculții cu mai puțin de 10 clase și bătrânii. Urmează să îi omorâm pe bătrâni că prea cheltuim mulți bani cu ei. Ai dracu' vor și medicamente. Iar cu ceilalți care au sub 10 clase, dar nu sunt bătrâni, eu zic să umplem pușcăriile și să îi punem să construiască un canal București-Cluj să aibă băsescu pe unde să meargă in vizită la boc cand are chef să facă mișto de el.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() VS. ![]() Exista si solutia la dilema dar trebuie trecut cu compactorul peste generatiile de larve rosii. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
http://www.romaniatv.net/rezultate-alegeri...psd_181092.html
da-i de la pesede... dar per general le-o iesit bine |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
PS Mai sunt si romani megiesi care n-au cum sa recunoasca o greseala ei insisi fiind o greseala. Ar trebui sa se nege ...
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Aud ca Ponta o sa-si schimbe numele pe viitoarele buletine de vot in PONTESCU
![]() din superstitie: ceaus..., ili..., constan..., bashe.... ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Era sa uit sa intreb: kumule, tu cu cine-ai votat?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Honorius |
![]()
|
Kum cu cine? Cu neprihănita Udrea.
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Esti clona lui?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Honorius |
![]()
|
M-ai cam prins.
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Victor Ponta se duce la tuns.
Frizerita: - Cum mai merge economia, domnu’ prim-ministru? - Bine, raspunde Ponta, deranjat de intrebare. Din 2 in 2 minute frizerita il intreaba: - Cum mai merge economia? - Bine, bine, dar de ce ma enervezi mereu cu intrebarea asta? - Pentru ca vi se ridica parul in cap si mi-e mai usor sa va tund! [attachmentid=1627968773] This post has been edited by paul_p: 3 Nov 2014, 22:03 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Honorius |
![]()
|
Nu prea am înțeles de ce individul din poza ta are freza finului șpăguitor al familiei băsescu.
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai daca nu vrei sa fii intelegator cine este de cina?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Un articol interesant.
QUOTE In schimb sa observam cum s-a rupt Romania in doua. Avem Romania de vest si Romania de sud si est. Romania de vest este Cluj, acest Silicon Valley al Romaniei. Romania de vest este Timisoara si Arad si Oradea, aceste fiefuri ale investitorilor straini. Romania de vest este Brasov si Sibiu, aceste destinatii turistice obligatorii. Romania de vest este Alba, acolo unde somajul tinde sa devina subunitar. Romania de vest este Mures, oamenii pe care nu i-am vazut niciodata sa aiba vreo problema si unde am intalnit cele mai luxoase hoteluri de pe aici. Si cealalta Romanie. Cealalta Romanie e Romania saraca. Romania care nu munceste. Romania care sta cu mana intinsa si asteapta sa pice. E Romania unde agricultorii nu isi iriga culturile si dau vina pe Dumnezeu si pe Guvern daca nu ploua. E Romania unde ai cozi la moaste. E Romania celor plecati la furat in strainatate. E Romania unde chiar daca exista uzinele Dacia si Ford, culoarea judetelelor le impiedica dezvoltarea infrastructurii. Dupa cum ziceam, moldova te inimă! Sursa. This post has been edited by AR-18-MOS: 3 Nov 2014, 22:20 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
E freza lu' Un.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 3 Nov 2014, 22:18) cum vota fruncea si cluuuuuuju' in 2000... hmmm, si oraaaaadia la fel... ![]() http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...first_round.svg This post has been edited by Han Solo: 3 Nov 2014, 22:33 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Exact! Sondajul din link-ul ce l-ai pus reprezinta realitatea de la acea data. Doar ca pe vremea aceea nu era senil, isi lua medicamentele si era mai ok ca Iliescu.
![]() La vremea aceea era precum este Iohannis acum. Daca stam sa comparam zonele roz cu cele albastre coincid in proprortie de > 75%. Ceea ce inseamna ca ramane cum am stabilit. QUOTE(AR-18-MOS) molodva te inimă! This post has been edited by AR-18-MOS: 3 Nov 2014, 22:42 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
esti de-a binelea??? cati anisori ai?
![]() mitraliere pe stadioane, alea-alea? iti suna un clopotel? te da iohannis in judecata. ![]() btw, nu e un sondaj, sunt rezultate oficiale. |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Important e să-l ascultați pe Joseph
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Han Solo |
![]()
|
alt übermensch...
uite-l pe iohannis - the prequel |
--------------------
White Star
Titanic
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ca idee, in judetul vaslui ponta a scos 53%! asta inseamna ca un pic mai mult de jumatate a votat cu ponta. sa arunci cu rahat gratuit e o mare arta, trebuie sa recunosc.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
zmuara cici de inteleg ce vrei sa zici
![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
AR-18-MOS |
![]()
|
@Han Solo, eu nu sustin ca omul nu e nebun la momentul actual, dar acu' 14 ani, medicamentele inca mai aveau efect. E drept, dac-ar fi fost presedinte, era cel putin la fel de rau ca Ilici. Dar, repet, la momentul respectiv era ori PSD ori el. Iar cum p-aci, nu predomina moldoveni si olteni, e clar ca s-a votat contra PSD.
Din acelasi repertoriu: This post has been edited by AR-18-MOS: 3 Nov 2014, 23:06 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
kato |
![]()
|
hanule, postarea mea era pentru mos.....
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 3 Nov 2014, 23:01) @Han Solo, eu nu sustin ca omul nu e nebun la momentul actual, dar acu' 14 ani, medicamentele inca mai aveau efect. E drept, dac-ar fi fost presedinte, era cel putin la fel de rau ca Ilici. Dar, repet, la momentul respectiv era ori PSD ori el. Iar cum p-aci, nu predomina moldoveni si olteni, e clar ca s-a votat contra PSD. daca nu esti din bistrita, la momentul respectiv era PSD ori PSD. care se numea PDSR, btw. http://en.wikipedia.org/wiki/Romanian_gene...econd_round.svg deci, cati ani ziceai ca ai? imi pare rau ca te iau asa, insa sa-l 'conciliezi' pe vadim cu 'ardelenitudinea' pe motiv de superioritate inerenta, tre' sa fii ori mititel, ori prost cu craci. This post has been edited by Han Solo: 3 Nov 2014, 23:11 |
--------------------
White Star
Titanic
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 02:56 |