Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cica in contextul coagularii suspect de alerte (cel putin pentru mine!) a dreptei romanesti s-au "scurs" dinspre ambasada USA cateva informatii despre intalnirea Biden-Ponta. Se pare / umbla zvonul / a transpirat informatia ca Biden i-a spus Lui Vivi Poanta, cu semnele citarii!, "Sper ca veti rezista tentatiei de a candida la presedintia Romaniei”
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Am mari indoieli despre asa zisa "scurgere". Pupincurist de dosuri americane mai mare ca micul Titulescu nu cred ca mai exista. A se vedea recunoasterea Kosovo. Base pe linga ponta deja e parfum cu axa lui.
Iar n-am pe cine sa votez ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
esti doar invidios că tu nu cnuoști pe nimeni
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 May 2014, 07:10) Cica in contextul coagularii suspect de alerte (cel putin pentru mine!) a dreptei romanesti s-au "scurs" dinspre ambasada USA cateva informatii despre intalnirea Biden-Ponta. Se pare / umbla zvonul / a transpirat informatia ca Biden i-a spus Lui Vivi Poanta, cu semnele citarii!, "Sper ca veti rezista tentatiei de a candida la presedintia Romaniei” ![]() ![]() ![]() ![]() Ce petarda ieftina. ![]() Ceva mai credibil n-ati gasit, incearca ceva gen "vocea rusiei", o intriga ceva... Asa, se vede de la o posta amatorismul. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Zise orbul in timp ce bocanea cu bastonul alb in borduri. De fapt, Bidon l-a sfatuit sa fie cu mare grija, sa nu treaca strada pe rosu ca el a obsevat un trafic foarte intens si nedisciplinat. Pe o multime de sefi de stat/guvern i-a calcat masina si cind erau la dus. Americanii e porci si n-are scupule, daca au interese suficient de mari.
This post has been edited by corbex: 28 May 2014, 09:48 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 May 2014, 23:40) Ii dau astia un reset, momentan nu poate scrie decat "division by zero" dupa ce i-au zis sefii sa linga unde a scuipat ![]() 28 May 2014, 11:04: QUOTE(dacis @ 28 May 2014, 08:10) Cica in contextul coagularii suspect de alerte (cel putin pentru mine!) a dreptei romanesti s-au "scurs" 1. Pentru mine nu e suspecta, daca te uiti atent, o sa vezi ca fiecare partiduletz de-ala a luat la alegerile de duminica cam o treime din cat are pesedeul. Si-au facut oamenii calculul ca singuri o dau in bara major. Iar PM basescu si ude mereu au luat fix pix, cu putin noroc scad sub 5% si scapam de ei. Vestea buna: in sfarsit sistemul se coaguleaza si o sa fie 2 partide semnificative. Deci, face logica "coagularea alerta". 2. Nu te mai lua si tu acum dupa toate scursurile. This post has been edited by neumann: 28 May 2014, 10:04 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Garett @ 28 May 2014, 08:47) Faci omul sa sughita fara rost! ![]() Crezi ca tu vorbeste cineva asa ceva la telefonul de servitz? S-apoi, de unde sa stie hambasadorul ce se peterece la copitala, zilele astea, cand el e-n varf de palmier, culegand banane? Cat priveste scurgerile, umbla vorba ca anumite "organe" de presa vor primi pe surse informatia asta si inca altele, de la aceeasi intalnire. Iar asta nu mai tarziu de sfarsitul vichendului. Si cica discutia lui Vivi cu Bidon n-a fost deloc o discutie, ci un monolog. Si parca nu-mi vine sa cred ca al lui Poanta! ![]() Apropos de diplomatie, Poanta se bazeaza prea tare pe respectarea de catre americani a cutumei domeniului - ca o discutie privata trebuie sa ramana privata! - fara sa-si puna deloc problema ca si el trebuie sa respecte regula. Si bate campii despre cate si mai cate i-a zis el lui Bidonel si ce buni prieteni s-au despartit la final, bazandu-se tocmai pe faptul ca americanii nu vor iesi sa dea dezmintire. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 May 2014, 11:36) Cat priveste scurgerile, umbla vorba ca anumite "organe" de presa vor primi pe surse informatia asta si inca altele, de la aceeasi intalnire. Iar asta nu mai tarziu de sfarsitul vichendului. Ce noroc pe mine ca citesc Cafeneaua DC! Nu trebuie sa astept uikendu, aflu toate scurgerile cu 3-4 zile înainte. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Cred ca Snowden isi frange mainile de ciuda, a defectat prea devreme, trebuia sa astepte discutia Bideu-Vivi...
![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu sincer as prefera ca presedintele sa nu fie din acelasi partid/alianta ca primul ministru, dar sa nu fie stilul lui Base sa manance rahat in fiecare zi la 18.30 indiferent de subiect.
Vreau un presedinte care sa-i traga de maneca pe ceilalti cand o comit. Dar sa nu fie joc politic, sa fie o problema reala. Atunci populatia ar avea incredere ca daca presedintele critica ceva, chiar s-a intamplat sau urmeaza sa se intample ceva grav. In schimb la noi, tare mi-e teama ca daca o sa castige dreapta alegerile prezidentiale, o sa se faca tot felul de manevre ca sa acapareze toata puterea, iar criza politica, iar scandaluri. Oricum, chiar cu riscul de mai sus, dpmdv daca astia de se coalizeaza acum, vin cu un candidat serios, total diferit de Base, care sa nu fie sub influenta lui, eu il votez. Daca nu, Ponta e optiunea mea. Nu am de gand sa imi anulez votul* *pentru dacis ![]() This post has been edited by ady77: 28 May 2014, 11:22 |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 28 May 2014, 12:11) vezi ca daca se adevereste zvonul, de luni incolo livrez stirile "sensibile" numai pe PM, pe baza de abonament! QUOTE(ady77 @ 28 May 2014, 12:21) In schimb la noi, tare mi-e teama ca daca o sa castige dreapta alegerile prezidentiale, o sa se faca tot felul de manevre ca sa acapareze toata puterea, iar criza politica, iar scandaluri. Cu actuala configuratie a Parlamentului, dreapta n-o sa ajunga niciodata indeajuns de puternica incat sa faca ce vrea ea... Dupa umila-mi parere, solutia cea mai probabila a problemelor noastre nu-i nici stanga, nici dreapta, ci o restructurare a statului. Un stat mai putin implicat in economie si care-si baga mai putin si mai rar bocancii in vietile noastre ar face ca indivizii sa se ocupe de vietile lor daca nu independent, macar cat de cat autonom. Un stat mult mai suplu, cu un numar de bugetari sensibil redus (tai de acolo de unde se poate, ca din sistemul de sanatate si din cel de invatamant nu prea mai ai ce taia!) cred ca ar fi un stat mai simplu si mai eficient. Apoi, un set de RNP-uri clare si putine (oricum, mult mai putine ca acum!), care sa gestioneze functionare institutiilor si organizatiilor publice cred ca iarasi ne-ar fi de folos. Ponta si PSD-ul vor vrea un stat si mai mare, si mai puternic, si mai invaziv in vietile noastre. Ca sa aiba ei cati mai multi dependenti... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Ehei, vezi tu Dacis ca "poporul" nu doreste un astfel de stat cum descrii tu.
Adica un stat care - nu da subventii agricole fie ca pamantul e lucrat sau nu, - nu acorda "venitul minim garantat" fie ca cetateanul a lucrat vreodata ceva fie ca nu, - nu tine pe perfuzii companii ineficiente care sa tina mii de angajati fara treaba, si nu imparte plati compensatorii pe ani de zile la cei disponibilizati din acele companii, - nu despagubeste cetateni pagubiti de calamitati naturale, care refuza sa se asigure de ani de zile, - nu imprastie paracetamoale "compensate" la tot poporul fie ca cetatenii le pot plati fie ca nu, - nu plateste bilete de "tratament" la bai la toti pensionarii fie ca au nevoie de tratament sau nu, fie ca au resurse sa-si plateasca singuri sau nu, - nu plateste "alocatia" la zece puradei pe familie fie ca merg la scoala sau nu. - etc... etc... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
dacis |
![]()
|
Iar io nu stiu de ce, dar as paria ca Ady, clar simpatizant PSD (dar asta doar pentru ca nu-l place pe Base) nu face parte din nici una din aceste categorii. El am asa un feeling ca face o munca cu oaresicare responsabilitati in sistemul privat. Ceea ce, daca-i adevarat, inseamna ca are un profil de ... liberal
PS Sper ca nu-i nimeni surprins sa afle ca sunt si stiu si eu multi liberali cu patalama care n-au castigat in viata lor un leu de la / in privat! c-asa-i in Romanika ! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 May 2014, 12:11) Ce noroc pe mine ca citesc Cafeneaua DC! Nu trebuie sa astept uikendu, aflu toate scurgerile cu 3-4 zile înainte. Oare cat de prosti ne crede dacis si cat de destept se crede el? edit: vezi, scutesti banii de abonament la liomonde si labe unu teve! Pariez ca in 3-4 zile o sa apare in 2 cotidiene de mare tiraj un anunt de vanzare la un reno megan! Nu pot sa va dau detalii publice deocamdata, daca vreti insa, scrieti-mi pe PM! ![]() This post has been edited by neumann: 28 May 2014, 12:48 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
isi vinde grecu masina?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(ady77 @ 28 May 2014, 12:21) In schimb la noi, tare mi-e teama ca daca o sa castige Acum e corect. Asa e de 24 de ani, n-ai motive sa crezi ca se schimba ceva peste noapte. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Pai si atunci cum de te gandesti la Ponta ca la o optiune?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Auz, da' tu cu cine-ai votat? Asa, de curiozitate.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Eu nu am fost la votare, daca pe mine m-ai intrebat.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
Rușine!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Basescu e si putin cam tatar. Astia nu prea se impacau cu Stefan cel Mare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
Probabil PNL.
Sau sa fi facut ca sutele de mii de votanti PSD care, dupa cum a spus insusi Ponta, au votat pe acelasi buletin de vot atat PSD cat si Diaconu ![]() This post has been edited by paul_p: 29 May 2014, 16:29 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 28 May 2014, 11:31) Ce petarda ieftina. ![]() Ceva mai credibil n-ati gasit, incearca ceva gen "vocea rusiei", o intriga ceva... Asa, se vede de la o posta amatorismul. felicitari!! Tocmai ai castigat un premiu. ![]() zmeuradeaur_or.jpg |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Dom'le, recunosc, cititorii mei sunt mai inteligenti decat ai lor.
![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
Antonescu s-a retras, pot vota linistit un neamt la prezidentiale.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:06 |