Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Intre Antonescu si Ponta, alegeam Ponta.
Intre Ponta si neamt, aleg clar Iohannis. |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
1901586_10203522429678354_4975805133717313133_n.jpg ( Size: 36.46k )
Number of downloads: 331
Ce-am gasit.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Intre neamt si iohannis aleg vivi.
vivi presedinte, obisnuiti-va cu ideea... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Noroc ca nu (mai) candideaza nicicare. Se exista speranta!
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
ady77 |
![]()
|
Dar ca sa nu imi iasa vorbe, nici Neamtu, Predoiu sau Udrea nu votez.
2 Jun 2014, 16:19: QUOTE(IsNa @ 2 Jun 2014, 14:51) Interesant... pe mine doar un contracandidat gen CVTudor m-ar convinge sa votez Ponta, dar sper sa fie multi ca tine! ![]() L-am votat in 2000, apoi am votat Ilici ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 2 Jun 2014, 15:19 |
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma indoiesc ca nea base il va accepta pe Iohannis candidat la presedintie, sunt convins ca din partea penele-pedele va fi vreun sinistru gen unguent, baconschi,predoiu....candidat la prezidentiale.
This post has been edited by tony-s: 2 Jun 2014, 15:25 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si cu ce-i mai rau Johannis decat Ponta, Udrea sau Predoiu?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 2 Jun 2014, 15:06) iote că io nu vreau să mă obișnuiesc cu ideea asta și nici nu cred ca vivi va fi președinte.......termină cu prostiile astea de 2 lei .......ori trebuie să raportezi plin de mândrie că ai încercat tehnici de sugestionare și manipulare, așa cum ai fost instruit? că lider de opinie nu poți să fii! |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 2 Jun 2014, 15:06) Ca tot vorbesti de obisnuinta: hai, zi-ne si ca Ponta n-a plagiat! ![]() PS Toti astia de-afara care vin pe la noi si mai stiu si cae ceva politichie mereu se minuneaza cum un plagiator grosier (ca exista si plagiate finute, facute la smecherie si tare greu de dovedit!) inca mai este in prim-planul vietii noastre noastre publice. La ei: PM out; doctorat out; universitate out! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bine, la altii cand spui ca-ti dai demisia in 5 minute, ti-o dai, cand dai cu pumnul intr-un copil pe la mitinguri dispari din viata politica, cand iti dai casa singur de la stat, fara sa ai dreptul, dispari din politica cand se afla, cand speli bani cu cunostinte, te cauta totusi procurorii, nu spun ca nu pot sa te cerceteze fara sa aiba text de lege, cand faci declaratii obraznice ca sa-ti creasca rusul pretul la gaz ca tu sa ai prin fi-ta relatii contractuale banoase cu respectivii rusi, pleci din politica cand se afla, cand voteaza 94% pentru demiterea ta pleci singur, d-astea...
Un plagiat, existent sau nu, nu influenteaza modul cum traiesc eu sau merge economia, dar minciuni cu "nu taiem salariile, avem bani pentru pensii" etc dupa care grobianele comparatii intre slabul privat care e carat in spate de bugetaru ingrasat (din gros pe mandatul tau de fapt...) si apoi taierea cu 25% a salariilor bugetarilor DA! Toate astea au avut impact asupra nivelului de trai. Un plagiat, nu. Cam asta-i diferenta pe care eu o vad... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
basistii, din lipsa de altceva, se leaga si ei de tampenii de 3 lei - cacarau si nu stiu ce plagiat....oricum mai rau decat nea base presedinte nu se poate asa ca oricine va fi presedinte va fi un mare plus.
practic in momentul asta avem ca presedinte probabil cel mai mare infractor al tarii...e greu de gasit altcineva care sa fi furat miliarde sau poate chiar zeci de miliarde de la stat cu flota, case de la stat,sa aiba relatii dubioase cu toti interlopii de la haysan pana la bercea mondial,sa comita trafic de influenta pt. odrasle...practic nu prea exista infractiune in codul penal pe care nea base sa n-o fi comis-o. This post has been edited by tony-s: 2 Jun 2014, 17:52 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Cand minte Basescu, se cutremura lumea. Cand minte Ponta sau PSD, fata vaca.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(klaus @ 2 Jun 2014, 18:40) In cateva (cele mai multe!) chestiuni din cele pe care le-ai enumerat si eu vad lucrurile cam la fel. Cu singura exceptie a imunitatii, care, cu parere de rau, e clar si nelimitativ precizata in Constitutie. (Exceptie face inalta tradare. Numai cine chiar n-are habar ce-i aia logica juridica ori si, mai elementar, ce-i aia o conjunctie logica mai comenteaza pe la colturi). Ba chiar exista macar un caz (nu din lista ta, si nu-i flota!) in care e vorba probabil de o culpa penala indiscutabila, cel putin din informatiile pe care le stiu eu. Dar toate astea sunt acum zvonuri, argumente, probe, nu decizii de vinovatie. O sa-i vina si lui randul, neindoielnic! Hai sa nu mai discutam asa de mult despre cum vedem noi lucrurile, hai sa incercam sa intelegem si perspectiva celor de afara, din Occident, fata de situatia de la noi. Mai ales ca un presedinte al Romaniei, la noi, in interior, nici el nu prea are a face mare branza, nici noi nu suntem prea pretentiosi la adresa conduitei lui. In afara, in schimb, in politica externa, imaginea, pozitia si perceptia asupra peresdintelui conteaza. Maxim! Povestea asta cu "la altii" nu-i chiar asa simpla cum pare la prima vedere. Am asa o banuiala ca ai fost destul de des pe afara si nu doar in vacante ori ca sa sprijini vreo coada de lopata. Am avut ocazia sa merg de cateva ori in deplasari profesionale si sa discut, intamplator ori nu, cu cateva personaje care au macar tangenta cu jocurile politice europene si nu numai. Apoi, altii, mai multi, au venit ei pe la noi etc.etc.. Base e vazut ca un exotic, usor kinky chiar. Dar este apreciat in Vest pentru hotararea si devotamentul fata de valorile si principiile occidentale. Ponta in schimb... Cum sa-ti spun io, in mediile occidentale care conteaza, plagiatul e-un fel de viol! This post has been edited by dacis: 2 Jun 2014, 18:24 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 2 Jun 2014, 19:07) In cateva (cele mai multe!) chestiuni din cele pe care le-ai enumerat si eu vad lucrurile cam la fel. Cu singura exceptie a imunitatii, care, cu parere de rau, e clar si nelimitativ precizata in Constitutie. (Exceptie face inalta tradare. Numai cine chiar n-are habar ce-i aia logica juridica ori si, mai elementar, ce-i aia o conjunctie logica mai comenteaza pe la colturi). Ba chiar exista macar un caz (nu din lista ta, si nu-i flota!) in care e vorba probabil de o culpa penala indiscutabila, cel putin din informatiile pe care le stiu eu. Dar toate astea sunt acum zvonuri, argumente, probe, nu decizii de vinovatie. O sa-i vina si lui randul, neindoielnic! "probabil culpa penala induscutabila" ![]() ![]() Dar lasand asta, iar o scalzi in potop de cuvinte. Cu logica ta iata unde ajungi: lumina ochilor tai mierleste pe unu' in direct (fapta penala). imunitatea pretinsa de tine + cativa pixeli albastri pt ochii votantilor inteligenti (altii decat aia pesedisti, evident) ii vor permite sa isi duca linistit mandatul la sfarsit. ![]() Cum bine iti spunea cineva, tu intai pleci de la o idee care vine pe fax si apoi argumentezi ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Jun 2014, 19:40 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 2 Jun 2014, 20:33) 1. N-am fax acasa! 2. Daca as avea, io doar as trimite, n-as primi! ![]() 3. Zuceam asa: "exista macar un caz in care e vorba probabil de o culpa penala indiscutabila". Probabil ala priveste caracterul realist ori nu al chestiunilor care se sustin, nu al vinovatiei individului. Lectura logic si juridic corecta este urmatoarea: daca spusele sunt adevarate, vinovatia este certa / neindoielnica / indiscutabila; daca nu, nu! Si asta pentru ca se poate si sunt cazuri cand unele fapte se dovedesc reale, fara ca acestea sa duca la concluzia unei vinovatii legale, cum de pilda, foarte probabil va fi cazul cu celebrul scandal al casei din Mihaileanu. 4. Apropos de logica juridica, in Constitutie scrie asa: "ART. 84 Incompatibilităti si imunităti (2) Presedintele Romaniei se bucură de imunitate. [acesta este un punct] Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică in mod corespunzător." Punctul ala dintre cuvantul "imunitate" si cuvantul "Prevederile" este o conjunctie ori o juxtapunere. Asta stie si cel mai lesinat elev din clasa a IX-a (ca sa numai vorbim de programatorii amarati! ![]() PS Mai doreste caprioara?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
Asta a depasit "logica" de la chestiunea "santajul"
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacis @ 2 Jun 2014, 20:23) [...]inseamna ca sunt valabile ambele propozitii, simultan, si nu ca una o conditioneaza ori o limiteaza pe cealalta. Daca ar fi fost valabile simultan si nu depindeau una de alta, cele doua propozitii ar fi fost articole separate in constitutie. Nu erau teze ale aceluias articol, referindu-se la aceeasi notiune (de "imunitate") si la intinderea notiunii respective. Intrebarea mea este: "in mediile occidentale care conteaza" cum este privita agatarea de putere cand 94% din aproape 50% din votanti au spus sa pleci si tu folosesti niste prevederi de validitate care nu exista nicaieri in UE pentru a ramane "la putere"? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 2 Jun 2014, 22:20) 1. Daca ar fi fost valabile simultan si nu depindeau una de alta, cele doua propozitii ar fi fost articole separate in constitutie. Nu erau teze ale aceluias articol, referindu-se la aceeasi notiune (de "imunitate") si la intinderea notiunii respective. 2. Intrebarea mea este: "in mediile occidentale care conteaza" cum este privita agatarea de putere cand 94% din aproape 50% din votanti au spus sa pleci si tu folosesti niste prevederi de validitate care nu exista nicaieri in UE pentru a ramane "la putere"? 1. Punctul are fix acelasi rol ca si conjunctia (adica "si"-ul logic!). Hai sa convenim ca logica-i una si ca nu lasa loc la interpretari. OK? ![]() 2. Chestiunea cu procentele (vezi ca ai amestecat rezultatul referendumului cu ala al votului! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:51 |