DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 15 16 17 18 19 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

dacis
post 3 Jun 2014, 09:35
Post #481

Membru autentic

Group: Members
From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(IsNa @ 3 Jun 2014, 10:00)
Mie mi se pare complet ilar ca la mai bine de 2 ani de cand au preluat puterea, si dupa 2 runde de alegeri (castigate!), PSD-ul inca nu gaseste alt subiect cu care sa-si faca campanie decat "sa-l doboram pe Basescu"!
*

Pai tu n-ai auzit ieri ca Ponta tocmai ce ne-a comunicat plin de tristete ca PSD-ul a intrat in opozitie!... sad.gif sad.gif sad.gif

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 3 Jun 2014, 09:36
Post #482

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Și-a dat demisia ctrl-VPonta?

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
george_scala_2004
post 3 Jun 2014, 09:39
Post #483

Membru autentic

Nu numai ca nu si-a dat demisia dar Ponta spune că vrea independență energetică în perspectiva “războiului rece” și insistă pentru acordul de liber schimb UE – SUA, Guvernul român este un suporter al Transatlantic Trade and Investment Partenership

Pentru cine inca nu stie TTIP, pe scurt, este un acord de liber schimb prin care, sub pretextul pietei libere transatlantice, tot ce este american are imunitate de jurisdictie in tarile europene...

Din nefericire nici alternativa mru nu are alte idei fata de pontanacu'...ceea ce ne face sa credem ca nu sint decit niste marionete in miinile papusarilor...

This post has been edited by george_scala_2004: 3 Jun 2014, 09:45

--------------------
... ... ...
+
dacis
post 3 Jun 2014, 09:40
Post #484

Membru autentic

Nu, bre. el face opozitie incognito: s-a ascuns in MAPN, se preface ca-i prim ministru, dar de fapt el este in opozitie si sapa ca puscariasul la tunele la temelia cumplitului regim Basescu.

PS Nu glumesc! Fix asta a declarat ieri Ponta cand i s-au cerut explicatii privitoare la intalnirea cu DD: ca-i in opozitie si ca pentru a rezista are nevoie de aliati!

--------------------
dacis
+
IsNa
post 3 Jun 2014, 09:55
Post #485

Membru autentic

From: Timisoara

HSBP, i-a revenit schizofrenia!
Pai nu-i o luna de cand trambita triumfator ca a castigat alegerile "zdrobitor"!

Sau a vazut el ca se face campanie electorala mai bine din opozitie...

Totusi, se isca intrebarea: daca VVPonta cu al lui uber-partid PSD sunt in opozitie, cine-i la volan atunci? unsure.gif
Nu-mi spuneti ca-i neguvernata tara, iarasi! rolleyes.gif

P.S.: doh.gif daaa, stiu: sofer6.gif

This post has been edited by IsNa: 3 Jun 2014, 09:59

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
dacis
post 3 Jun 2014, 10:03
Post #486

Membru autentic

Si uite-asa electoratul ala cu neuronul partajat care voteaza PSD-ul va mai duce o batalie de gherila, prin tuneluri si ascunzisuri subterane u bampirul care suge sangele boborului!... radmasa.gif

--------------------
dacis
+
klaus
post 3 Jun 2014, 10:20
Post #487

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Nu stiu ce "proiect politic" ar trebui sa faca nea Ponta, dar ma uit prin jur si observ ca nu sub ponta au scazut salariile bugetarilor cu 25%, ci el le-a intregit (chiar daca nu total), nu sub ponta s-a luat ilegal contributie de sanatate din pensii, ci el le-a dat inapoi, nu sub ponta am avut crestere economica negativa, ba dimpotriva.
Ba ca sa fiu smecher, as observa ca sub bok nu prea erau cautati baronii locali de DNA, dar acum da. Deci ceva s-a schimbat "sub ponta".
E bine insa ca lumea e nostalgica, doreste la putere niste cetateni care nu erau cautati de justitie pentru faptele penale grosolane, ca se doreste o guvernare care sa taie din salarii dupa ce a sustinut sus si tare ca nu se va intampla asa, ca se doreste o guvernare care sa taie din pensii sau chiar o guvernare care de pe o zi pe alta sa mareasca TVA-ul cu 5%.
Ar fi o guvernare pe care tara o merita cu prisosinta.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
kum
post 3 Jun 2014, 10:25
Post #488

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(klaus @ 3 Jun 2014, 10:20)

Ba ca sa fiu smecher, as observa ca sub bok nu prea erau cautati baronii locali de DNA, dar acum da. Deci ceva s-a schimbat "sub ponta".

*

coffee_spitsk.gif
Esti bine dispus astazi, observ.

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
Markos
post 3 Jun 2014, 10:27
Post #489

fost programator

From: Scursurești Vale

Pare în forma.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
vercingetorix
post 3 Jun 2014, 10:40
Post #490

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

QUOTE(kato @ 2 Jun 2014, 16:53)
iote că io nu vreau să mă obișnuiesc cu ideea asta și nici nu cred ca vivi va fi președinte.......termină cu prostiile astea de 2 lei .......ori trebuie să raportezi plin de mândrie că ai încercat tehnici de sugestionare și manipulare, așa cum ai fost instruit? că lider de opinie nu poți să fii!
*

QUOTE(dacis @ 2 Jun 2014, 17:27)
Ca tot vorbesti de obisnuinta: hai, zi-ne si ca Ponta n-a plagiat!  radmasa.gif
PS Toti astia de-afara care vin pe la noi si mai stiu si cae ceva politichie mereu se minuneaza cum un plagiator grosier (ca exista si plagiate finute, facute la smecherie si tare greu de dovedit!) inca mai este in prim-planul vietii noastre noastre publice. La ei: PM out; doctorat out; universitate out!
*

Bai baieti, eu vreau sa va scap de o terapie cu aspenter si voi ce-mi faceti ?
Bateti campii cu nu stiu ce sugestionare, plagiate si alte iordane d-astea...
Romanul nu voteaza idei sau concepte, voteaza oameni reali nu experimente politice.
Va recomand "Din psihologia poporului roman" de Constantin Draghicescu, veti intelege de ce la noi nu merge cu mofturi venite din occident.
In alta ordine de idei, nu poti castiga alegeri daca nu ai in spate o masinarie politica care sa te sustina(primari, prefecti, consilii judetene, afise, bannere, autobuze, galeti, gumari, bere, mici, pui, bani, urne mobile, sectii de votare, soft de la seteseu), altfel esti doar un visator perpetuu gen unguent sau predoiu.
Daca ponta candideaza va castiga fara doar si poate, nu-i vad pe aia de la PDL sau PMP alergand cu limba scoasa prin tara pentru sasul de la Sibiu.
Iar alti candidati credibili nu se intrevad.
Dar unii se oftica si ajung la aspenter. icon_mrgreen.gif
Sanatate maxima va urez.

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
IsNa
post 3 Jun 2014, 11:06
Post #491

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 3 Jun 2014, 12:20)
Ba ca sa fiu smecher, as observa ca sub bok nu prea erau cautati baronii locali de DNA, dar acum da.
*

radmasa.gif
Da-o dracu' de amnezie!
Pai nu zbierati voi la Anten3 ca DNA-ul e politia politica a lui Base?
Nu decalara Dragnea exasperat ca nu mai ramane nimeni in PSD daca nu-i oprit DNA-ul?
Nu sustinea Nicusor Constantinescu cu subient si predicat ca DNA-ul ar trebui desfiintat?

This post has been edited by IsNa: 3 Jun 2014, 11:08

--------------------
Forta sa fie cu voi !!
+
maho
post 3 Jun 2014, 11:17
Post #492

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(kato @ 2 Jun 2014, 23:06)
cum merge economia. pun pariu,că așa deștept cum ești poți găsi lejer promisiuni neonorate și gafe ale lui ponta, să nu vorbim de taxe și alte prostii care categoric influențează mersul economiei și implicit, modul cum trăiești tu.

Economia pare sa mearga bine; nu stiu cat (sau daca) e meritul lui ponta, da' al lu' base sigur nu e.

QUOTE(paul_p @ 2 Jun 2014, 23:33)
Individ mai nociv decat Ponta nu fost pana acum in Romania. Nici macar Nastase nu a fost mai rau.
*

Pusesem mai demult o intrebare despre niste sisteme de referinta, inca n-am primit un raspuns.

QUOTE(IsNa @ 3 Jun 2014, 12:06)
Pai nu zbierati voi la Anten3 ca ...

In ultimul timp voi urmariti atent A3, nu "noi", iar zbieretele se aud din tabara lu' base.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
dacis
post 3 Jun 2014, 11:17
Post #493

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 11:40)
1. Romanul nu voteaza idei sau concepte, voteaza oameni reali nu experimente politice.

2. ... nu-i vad pe aia de la PDL sau PMP alergand cu limba scoasa prin tara pentru sasul de la Sibiu.
*

1. Perfect de acord cu tine. Tocmai de-aia io zic ca el nu va candida nu de frica romanilor, ci pentru ca in Vest are o imagine mult mai proasta decat ar fi avut-o Base daca reporteritei de la A3, inainte de a-i lua telefonul, i-ar fi ars doua palme, un sut in kur, dupa care-un pumn in nas si-apoi ar fi arunca-o intr-un carut de cumparaturi. In vest culpele intelectuale gen plagiat, cercetari stiintifice contrafacute etc. sunt considerate mult mai grave decat alea fizice (batai) ori materiale (fraude), pentru ca subrezesc baza societatii.
2. Nici io nu-i vad alergand pentru Iohannis. Dar pentru ei da! Ca daca castiga Ponta e sigur ca nu vor mai avea acces la resursele statului, PSD-ul punand laba pe tot. Fix din acest motiv s-ar putea sa vezi pe unii facand campanie pentru sibian mai dihai decat pentru ei insisi! blush.gif

--------------------
dacis
+
kato
post 3 Jun 2014, 11:24
Post #494

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 11:40)
Bai baieti, eu vreau sa va scap de o terapie cu aspenter si voi ce-mi faceti ?
Bateti campii cu nu stiu ce sugestionare, plagiate si alte iordane d-astea...
Romanul nu voteaza idei sau concepte, voteaza oameni reali nu experimente politice.
Va recomand "Din psihologia poporului roman" de Constantin Draghicescu, veti intelege de ce la noi nu merge cu mofturi venite din occident.
In alta ordine de idei, nu poti castiga alegeri daca nu ai in spate o masinarie politica care sa te sustina(primari, prefecti, consilii judetene, afise, bannere, autobuze, galeti, gumari, bere, mici, pui, bani, urne mobile, sectii de votare, soft de la seteseu), altfel esti doar un visator perpetuu gen unguent sau predoiu.
Daca ponta candideaza va castiga fara doar si poate, nu-i vad pe aia de la PDL sau PMP alergand cu limba scoasa prin tara pentru sasul de la Sibiu.
Iar alti candidati credibili nu se intrevad.
Dar unii se oftica si ajung la aspenter. icon_mrgreen.gif
Sanatate maxima va urez.
*

stai tu lin că nu leșină nimeni dacă prin absurd câștigă ponta.... asta ar fi una. a doua ar fi, ca neamțu chiar are șanse reale sa-l bată lejer pe ponta... nu de alta dar maghiarii ar vota bucurosi un minoritar presedinte, cei cu viziuni de dreapta la fel, iar de cei sătui de psd și ponta nici nu are rost să mai amintesc *diaspora*. din fericire, de la an la an electoratul psd se curăță pe cale naturală.

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
maho
post 3 Jun 2014, 11:28
Post #495

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Vad ca nu "vede" nimeni scenariul: Klaus presedinte, Ponta p.m. (nominalizat de majoritate, care va fi a psd-ului).

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
dacis
post 3 Jun 2014, 11:37
Post #496

Membru autentic

Si, ma rog frumos, de ce-ar avea nevoie Ponta sa fie nominalizat?!... huh.gif

--------------------
dacis
+
Markos
post 3 Jun 2014, 11:43
Post #497

fost programator

Intre timp, Klaus si Vasile discuta din nou.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
vercingetorix
post 3 Jun 2014, 11:51
Post #498

QUOTE(kato @ 3 Jun 2014, 11:24)
.... asta ar fi una. a doua ar fi, ca neamțu chiar are șanse reale sa-l bată lejer pe ponta... nu de alta dar maghiarii ar vota bucurosi un minoritar presedinte, cei cu viziuni de dreapta la fel, iar de cei sătui de psd și ponta nici nu are rost să mai amintesc *diaspora*. din fericire, de la an la an electoratul psd se curăță pe cale naturală.
*

Hm, eu n-as fi asa sigur...
In ziua alegerilor, daca e placut afara romanul prefera un gratar sau o excursie.
Orasenii voteaza mai greu, predomina pensionarii iar ponderea in randul lor e alegatorul PSD.
Iar in mediul rural...cum spuneam, galeti si malai sa fie, alegatori se mai gasesc.
Plus ca aici intervin primarii cu oamenii lor, sunt retele vechi puse la punct de mult.
Cine n-are masinarie politica sa-si ia una de la PSD... icon_mrgreen.gif

p.s. vivi presidente !

This post has been edited by vercingetorix: 3 Jun 2014, 11:52

--------------------
+
Markos
post 3 Jun 2014, 11:55
Post #499

fost programator

QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 12:51)
In ziua alegerilor, daca e placut afara romanul prefera un gratar sau o excursie.
*

Gratar sa faci tu în noiembrie.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
IsNa
post 3 Jun 2014, 12:04
Post #500

Membru autentic

QUOTE(dacis @ 3 Jun 2014, 13:37)
Si, ma rog frumos, de ce-ar avea nevoie Ponta sa fie nominalizat?!...  huh.gif
*

Poate stie omul ceva... a doua referire pa aceasi pagina la demisia lui Ponta! wink.gif

--------------------
Forta sa fie cu voi !!
+
dacis
post 3 Jun 2014, 12:09
Post #501

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 12:51)
Cine n-are masinarie politica sa-si ia una de la PSD... icon_mrgreen.gif
*

Stiu foarte bine cum stau lucrurile la firul ierbii si stiu si ca ai dreptate ca PSD-ul are cel mai perfectionat mecanism electoral. Insa are cateva mari probleme

Chiar daca teoretic PSD-ul are mediul rural la degetul mic, in realitate nu-i asa. Dincolo de tradarile evidente de pe 25 mai ale primarilor PNL si PDL, daca lupta le va parea echilibrata, as cam paria ca in noiembrie nu vor mai trage asa tare pentru PSD! Ba chiar daca Iohannis va da semne ca are mari sanse sa castige multi primari PSD vor trage pentru el; s-a intamplat in 2009 si nu stiu de ce nu s-ar repeta!

Ruralul are cam 45% din populatie, dar asta in scripte, ca in fapte are 38-40%, cei mai multi romani plecati fiind din mediul rural!

Coagularea unei alternative la PSD, asa, ma spalatica si, mai ales, neasociata cu Base va face ca dorinta de vot a cetatenilor din orasele mari si foarte mari (in jur de 30% din populatia cu drept de vot!) sa creasca si s-ar putea chiar sa avem supriza ca prezenta din urbanul mare sa depaseasca prezenta din rural.

Daca dreapta se imparte in doua - o tabara a lui Base, mici si galagiosi, cu rol de paratrasnet - si o tabara anti-Ponta si anti-Base - mare si cu identitate clara - atunci avem de fapt o mare coalitie anti-Ponta, care, daca chiar este unita, poate supravegehea mai usor si populariza mai eficient mai ales fraudele pre-electorale (ulei, tuica, carne etc.); daca mai da si DNA-ul o mana de ajutor, ducand la tribunal dosarele fraudelor din 2012, deja inclusiv oamenii PSD se vor gandi bine-bine inainte de a face ceva necurat.

PS Solutii anti-Ponta exista, badie. Candidat viabil sa fie!

--------------------
dacis
+
b76bgaarh
post 3 Jun 2014, 12:13
Post #502

Membru autentic

From: Bucuresti

cat de dulce e scuipatul lu Base pt basisti? Johanis presedinte, pacat ca nu a fost bun de premier.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
vercingetorix
post 3 Jun 2014, 12:16
Post #503

Ai ramas intr-o retorica valabila prin 2004.
De atunci multa apa a mai curs de Dunare si pe Bahlui...
Intre timp romanul de rand ce isi misca fizicul in ziua alegerilor a cam vazut ce poate Dreapta si la ce i-a dus capul:taieri salariale, austeritate, scoli si spitale desfiintate, hahaiala si prosteala cat cuprinde, afaceri infloritoare pentru clientela politica in ciuda tzepelor din piata victoriei si a luptei cu sistemul ticalosit.
Si daca au uitat are grija PSD-ul sa le reaminteasca... laugh.gif

@Markos, eu fac gratar si in ziua de Ignat... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
dacis
post 3 Jun 2014, 12:20
Post #504

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 13:16)
*

Asa-i. Dar un lucru ori nu vrea, ori nu poate sa priceapa PSD-ul: apele astea nu curg in favoarea lui. Niciodata!...

Cat priveste "uitarea" romanului: romanul nu uita ca i s-a luat, cred ca stie cine i-a luat, dar daca stii sa-i arati bine cu degetul un baronel local, un hotisor marunt, ceva, se poate reorienta!

--------------------
dacis
+
Markos
post 3 Jun 2014, 12:24
Post #505

fost programator

QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 13:16)
*

Mai ales în ultimele zile, cu cotele astea de inundatie.

O avea Vivi barca pregatita?

--------------------
Reno Megan Privilej
+
vercingetorix
post 3 Jun 2014, 12:25
Post #506

Baronul local indicat de tine ii semneaza lunar statul pentru venitul minim garantat.
Tot ala il pune pe lista cand vin pungile cu malai, faina si de-ale gurii ajutor de la UE.
Si acelasi in ziua alegerilor ii da 2 mici si o bere...

Cu cine va vota cetateanul in cauza, huh ? radmasa.gif

--------------------
+
dacis
post 3 Jun 2014, 12:38
Post #507

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 13:25)
Cu cine va vota cetateanul in cauza, huh ?  radmasa.gif
*

Aparent ai dreptate. Numai ca de vreo doi-trei ani incoace regulile de acordare a VMG s-au facut mai ale dracu' si aia care-l primesc sunt probabil la vreo 20-30% fata de cati erau in 2009!

In al doilea rand, primarul nu-i baronel, el e muult mai mic si mai vulnerabil. Primarul ii va zice lui Ghita asistatul sa voteze cu? Cu? Cu? Ei bine, aici e secretul! Nu neaparat cu PSD! biggrin.gif

--------------------
dacis
+
IsNa
post 3 Jun 2014, 12:41
Post #508

Membru autentic

QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 14:25)
... venitul minim garantat.... pungile cu malai ... ajutor ... 2 mici si o bere...

Cu cine va vota cetateanul in cauza, huh ?  radmasa.gif
*

Vad ca macar sunteti de acceasi parere in privinta profilului alegatorului PSD... avem progres!

This post has been edited by IsNa: 3 Jun 2014, 12:44

--------------------
Forta sa fie cu voi !!
+
vercingetorix
post 3 Jun 2014, 12:52
Post #509

Nu-mi place sa ma repet, dar o fac...

Lapusneanu : Multi, dar prosti !
Motoc : Prosti, Maria Ta, dar multi !

--------------------
+
dacis
post 3 Jun 2014, 12:55
Post #510

Membru autentic

Si totusi nu chiar asa multi! wink.gif

--------------------
dacis
+
247 Pages « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 12:00
Forum Renault