Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IsNa @ 3 Jun 2014, 11:06) Pai nu zbierati voi la Anten3 ca DNA-ul e politia politica a lui Base? Nu decalara Dragnea exasperat ca nu mai ramane nimeni in PSD daca nu-i oprit DNA-ul? Nu sustinea Nicusor Constantinescu cu subient si predicat ca DNA-ul ar trebui desfiintat? Pai vezi, asta era si ideea. Daca a fost nevoie de Ponta sa vina la guvernare pentru ca lipitorile alea politice din DNA sa se apuce de treaba, atunci in mod clar e mai bine cu Ponta la guvernare decat cu bok. De asemenea, daca nu e meritul lui Ponta ci a altora ca acum s-a apucat de treaba, atunci DNA-ul trebuie desfiintat daca lucreaza politic, numai pe unii. Daca e meritul lui ponta si si a unei sustineri (ipotetice) din partea lui a independentei justitiei care a condus la asa ceva, iarasi e de preferat Ponta. In orice situatie, fie ca vrea sa se razbune pe el, fie ca el e motorul "independentei" DNA, mai bine cu el decat cu bok si clica lui care au furat 25% din salarii si 5% din pensii ca sa-si burduseasca buzunarele, fara sa fie cautati la furaciuni de vreun DNA independent sau nu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Jun 2014, 13:59) In orice situatie, fie ca vrea sa se razbune pe el, fie ca el e motorul "independentei" DNA, mai bine cu el decat cu bok si clica lui care au furat 25% din salarii si 5% din pensii ca sa-si burduseasca buzunarele, fara sa fie cautati la furaciuni de vreun DNA independent sau nu. Cam sofistica argumentarea asta a ta! N-am timp acuma sa-ti fac o demonstratie ca la carte, ca in doua-trei minute ridic ancora. Un singur lucru vroiam sa-ti spun, usor colateral: din informatii confirmate din surse multiple si diverse, tanti Kodruta are unul dintre cele mai stabile joburi de top din Romania! ![]() This post has been edited by dacis: 3 Jun 2014, 13:11 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aceleasi surse care ziceau ca biden nu il lasa pe Ponta sa fie presedinte? sau alea care ziceau ca nu vrea sa se vada cu Bideu?
ps ce se aude cu dezvalurile? pps. anglia si franta saluta alegerea unui presedinte neamt in romania. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Klause, las-o ca macane.
USL-ul a luptat pe fata impotriva DNA-ului, a ANI si al DIICOT-ului. Pentru ca stiau ca sunt in lucru dosare ale lor din perioada Nastase (ale PSD-istilor) si Tariceanu (ale PNL-ilor). Motiv pentru care Antonescu, proaspat redevenit "de dreapta" nu se mai poate reabilita nici pe plan intern, dar mai ales pe plan extern. Sustinerea DNA-ului, a ANI si a DIICOT-ului e singurul lucru indiscutabil pozitiv din presedentia lui Basescu - chiar daca intentiile lui n-au fost tocmai curate (motiv pentru care dosarele pedeleilor abia acum incep sa iasa). Amu' daca tu vrei sa sustii ca Ponta a intarit DNA-ul tocmai ca sa bage la parnaie sumedenie de membri din propriul partid si de la aliatii lui, da-i 'nainte, ca e nevoie si de divertisment pe forum! ![]() 3 Jun 2014, 15:17: QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 15:05) Pai inainte de 25 mai PSD se lauda ca ia peste 40%. A iesit 37%. Ceea ce e mult (trist de mult), dar mai putin decat credeau, si nu le garanteaza nimic in Noiembrie. QUOTE(maho @ 3 Jun 2014, 15:11) Colega, Vivi ESTE deja prim-ministru, nu are nevoie de nicio nominalizare. Schimbarea presedintelui nu-l dizloca pe el din scaun. This post has been edited by IsNa: 3 Jun 2014, 13:17 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poate ne unim cu Germania
![]() This post has been edited by Markos: 3 Jun 2014, 13:27 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
vrei sa emigreze tonies?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 12:52) Nu-mi place sa ma repet, dar o fac... Lapusneanu : Multi, dar prosti ! Motoc : Prosti, Maria Ta, dar multi ! Daca e vorba ca e si o repetare chiar ca ar fi cate ceva de precizat: - "ei sunt niste prosti": a zis Matoc, nu Lapusneanu - "prosti dar multi": a zis Lapusneanu, nu Motoc Ca sa reamintim: prostimea (sau norodul) a cerut "capul lui Motoc" si Lapusneanu l-a dat pe Motoc prostimii (norodului) si nu invers. Adica afirmatiile sunt in principiu corecte, cu observatia ca personajele si replicile sunt "vice-versa", ca in "doua loturi". Adica e bine, dar invers. |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Anglia si Franta ar saluta si alegerea unui kkt presedinte, cit timp nu s-ar numi Ponta. Deci da!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(IsNa @ 3 Jun 2014, 13:14) Pai inainte de 25 mai PSD se lauda ca ia peste 40%. A iesit 37%. Ceea ce e mult (trist de mult), dar mai putin decat credeau, si nu le garanteaza nimic in Noiembrie. Din cate am aflat, Romania are 32 de europarlamentari din care 16 sunt de la PSD. Aritmetic vorbind asta inseamna cam 50%... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
tot din sursele lu dacis, badie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(GBC @ 3 Jun 2014, 13:40) Daca e vorba ca e si o repetare chiar ca ar fi cate ceva de precizat: - "ei sunt niste prosti": a zis Matoc, nu Lapusneanu - "prosti dar multi": a zis Lapusneanu, nu Motoc Ca sa reamintim: prostimea (sau norodul) a cerut "capul lui Motoc" si Lapusneanu l-a dat pe Motoc prostimii (norodului) si nu invers. Adica afirmatiile sunt in principiu corecte, cu observatia ca personajele si replicile sunt "vice-versa", ca in "doua loturi". Adica e bine, dar invers. Daca ne referim la nuvela lui Negruzzi, asa este, e corecta afirmatia de mai sus. Multumesc de atentionare, le-am uitat de cand am dat bacu'... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 14:47) Din cate am aflat, Romania are 32 de europarlamentari din care 16 sunt de la PSD. Aritmetic vorbind asta inseamna cam 50%... corect. la noi 37% poate insemna si 50%. in alta ordine de idei ar fi bine sa recitesti la pro ori contra base de prin 2009. tot la fel de multa siguranta ca o sa fie geaona presedinte, tot la fel de multe calcule si sondaje, etc..... si tine minte, era un singur partid contra celorlalti (de media nici nu mai vorbesc, ca nu putem compara antena 3 si realitatea cu b1). realitatea de pe teren e alta decat cea din teorie si de la tv. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 15:47) Din cate am aflat, Romania are 32 de europarlamentari din care 16 sunt de la PSD. Aritmetic vorbind asta inseamna cam 50%... Asta e rezultatul algoritmului de alocare a mandatelor. Situatia voturilor e cea comunicata de BEC: PSD - 37,6% PNL - 15% PDL - 12,2% etc... http://www.bec2014.ro/wp-content/uploads/2...l-exprimate.pdf This post has been edited by IsNa: 3 Jun 2014, 14:33 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(IsNa @ 3 Jun 2014, 14:14) Vivi ESTE deja prim-ministru, nu are nevoie de nicio nominalizare. Schimbarea presedintelui nu-l dizloca pe el din scaun. Nu direct, dar fara sustinerea majoritara in parlament, orice prim-ministru (mai ales unul neagreat de presedinte ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(maho @ 3 Jun 2014, 14:11) Sper ca intre timp te-ai lamurit ce prostie ai spus! ![]() QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 14:47) Sofism de doi lei si cinshpe bani. Analogia nu functioneaza, pentru ca la prezidentiale nu se redistribuie nimic! This post has been edited by dacis: 3 Jun 2014, 14:34 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Gurile rele spun ca adevaratul castigator in 2009 a fost Geoana, ma rog, ambasada de la paris stie mai multe...
![]() Alegerile europene nu sunt preferatele romanilor si psd-ul a luat 50%. La prezidentiale, unde lupta e pro/contra Basescu, ma gandesc ca cei 7.403.836 alegatori au o polita de platit. Polita n-o va plati basescu ci candidatul Dreptei... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
iar incerci sa induci idei........ de exmplu il vad pe colegul ady votand pentru demiterea lui base. de asemenea il vad pe colegul ady votand lejer neamtu in detrimentul lui ponta. *opiniiile sale sunt aici pe forum* dupa cum spuneam, realitatea de pe teren e alta decat ce-ti doresti tu.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Dom'le, e parerea mea, asta cred eu.
Nu ma intereseaza sa schimb ideile nimanui, fiecare voteaza cum crede. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 16:38) Am speranta c-ai inteles diferenta dintre voturile date la europarlamentare si alocarea mandatelor. Deci voturile (care vor conta la prezidentiale) au fost 37,6%. Rusinos de mult si asa, dar sa ramanem la fapte. Mai departe s-ar putea sa ai dreptate, sau nu, vom vedea... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(GBC @ 3 Jun 2014, 14:47) La personajele istorice reale Lapusneanu si Motoc. Stie cineva ce au discutat in mod real ? ![]() Sau...tu credeai ca sunt doar imaginare ? <span class='edit'>3 Jun 2014, 14:58:</span> QUOTE(IsNa @ 3 Jun 2014, 14:48) Am speranta c-ai inteles diferenta dintre voturile date la europarlamentare si alocarea mandatelor. Deci voturile (care vor conta la prezidentiale) au fost 37,6%. Rusinos de mult si asa, dar sa ramanem la fapte. Mai departe s-ar putea sa ai dreptate, sau nu, vom vedea... Daca algoritmul de redistribuire va fi acelasi iar intentia de vot se pastreaza ca pondere, care sa fie rezultatul ? Vivi presidente ! ![]() This post has been edited by vercingetorix: 3 Jun 2014, 14:59 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Care algoritm? Cine ia (sau fura) 50% + 1 vot, castiga. Si ala sper ca nu va fi VVP.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 16:56) Daca algoritmul de redistribuire va fi acelasi iar intentia de vot se pastreaza ca pondere, care sa fie rezultatul ? Vivi presidente ! ![]() Bre, ce plm, tu faci misto? Ce algoritm de redistribuire la prezidentiale? In turul 2 e vot direct intre 2 candidati, unul ia X>50% altul 100%-X din voturile valabil exprimate. Ce sa redistribui? Nu poti fi atat de habarnist in privinta mecanismelor electorale din Romania... ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Normal ca fac misto, doar e topic de caterinca.
Se fac redistribuiri, dar se numesc altfel, Baconschi stie... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 3 Jun 2014, 15:38) 1. Gurile rele spun ca adevaratul castigator in 2009 a fost Geoana, ma rog, ambasada de la paris stie mai multe... 2. Alegerile europene nu sunt preferatele romanilor si psd-ul a luat 50%. 3. La prezidentiale, unde lupta e pro/contra Basescu, ma gandesc ca cei 7.403.836 alegatori au o polita de platit. Polita n-o va plati basescu ci candidatul Dreptei... 1. Gurile rele vorbesc prostii. Chiar eram curios (ca atunci aveam alte preocupari!) cum au stat lucrurile la Paris. La Paris au fost 3785 de voturi, adica o medie de 4,5 voturi pe minut. La 8 ori 9 cabine de votare, inseamna ca un votant a consumat cam doua minute, timp absolut rezonabil. Practic, la Paris Base a luat cu ceva peste 2400 de voturi peste geoana. Iar diferenta finala a fost de cam 75.000. In plus, grosul devoturi pentru Base vad ca venit de la basarabeni. 2. Asa-i. Dar tu sunt sigur ca stii la fel de bine ca mine ca cu cat rata de participare la vot e mai mare, cu atat numarul / procentul voturilor "controlate" de activistii partidelor scade. Iar cu cat rata de participare de la vot este mai mare, cu atat scorul PSD scade. Practic la o prezenta de 40% candidatul PSD castiga, la 45-50% rezultatul ee ... asa si asa, iar dupa 55% candidatul PSD are sanse sa piarda. La 60% prezenta la vot pesedistul sigur pierde. Ma insel cu ceva???? ![]() 3. Fix asta-i spaima lui BT si a trupei lui de soc: ca dreapta va putea propune un candidat care nu va putea fi lipit deloc de Base si, asta e si mai grav pentru PSD!, mai ales, va propune si un candidat pro-Base si unul anti-Base. Atunci mesajul anti-Base chiar ii este subtilizat PSD-ului si, atunci... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(kato @ 3 Jun 2014, 15:41) iar incerci sa induci idei........ de exmplu il vad pe colegul ady votand pentru demiterea lui base. de asemenea il vad pe colegul ady votand lejer neamtu in detrimentul lui ponta. *opiniiile sale sunt aici pe forum* dupa cum spuneam, realitatea de pe teren e alta decat ce-ti doresti tu. Sigur o sa voteze candidatul lui Basescu. Se mai indoieste cineva ca unificarea pdl-pnl e opera marelui carmaci? In timp ce arunca petarde cu PMP-ul, si il prostea pe cacarau ![]() 3 Jun 2014, 16:28: QUOTE 1. Gurile rele vorbesc prostii. Chiar eram curios (ca atunci aveam alte preocupari!) cum au stat lucrurile la Paris. La Paris au fost 3785 de voturi, adica o medie de 4,5 voturi pe minut. La 8 ori 9 cabine de votare, inseamna ca un votant a consumat cam doua minute, timp absolut rezonabil. Asa va zice la partid? In 2 minute nu ai timp sa votezi, mai ales ca fiind vorba de ambasada, oameni trebuiesc trecuti pe liste, cu CNP, etc. This post has been edited by neumann: 3 Jun 2014, 15:28 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:44 |