Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Jun 2014, 10:01) Atuul cel mai important al unui candidat gen Iohannis este ca baiatul asta poate reusi sa iasa in mod credibil de sub umbrela bataliei asteia Jos Base - Sus Base, putand atrage in mod credibil atentia ca sunt si alte probleme in viata romanilor, unele cu mult mai semnificative. Pentru asta omul trebuie sa rosteasca macar un speech de vreo 5 minute. Din pacate are o dexteritate verbala tipica unui elefant intr-un magazin de portelanuri. N-are priza la public decat cel mult prin Banat si o parte din Ardeal, miticii si sarmele au alte preferinte. Ponta nu e vreun mare orator, dar intr-un talkshow televizat merg linistit pe mana lui. p.s.Neamtu, oh da, pe ala vreau sa-l vad la bataie desi nu cred ca poate depasi gemuletul de la baie... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 4 Jun 2014, 10:14 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cand o incepe o campanie de "informare" a publicului ca pe vremea cand era inspector scolar ar fi intermediat tranzactii ilegale cu copii (daca nu o sa fie spus mai frumos adoptii ilegale) sau ca a dat ilegal niste imobile pentru care a avut procese cu niste cetateni prin sibiu si l-a cautat si DNA-ul si s-or face niste comparatii mihaileanu-retrocedari sibiu, s-ar putea sa nu fie chiar atat de roza situatia.
Si inca nu a inceput campania si deja au rasuflat niste amintiri, sa vedem cand o incepe cu adevarat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Si mai are de coada si o tinichea cu ANI, are pe rol un proces ca era concomitent membru in consiliu de administratie la regia de apa Sibiu si primar...
Nashpa foarte nasol, nu da bine. Usor-usor se gasesc scheletele din dulap si se aduna bilele negre... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
schelete in dulap se găsesc și pentru ponta..... mai pe greșelile lui, mai pe ale lu tata socru...
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Degeaba, dreapta e total nepregătită, nu au cum să recupereze teren până la alegeri. N-au candidați cu adevărat eligibili, n-au înțelegeri (cu atât mai puțin alianțe), au doar disensiuni interne și bâjbâie haotic.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Dacis, nu gasim noi o hiba prin constitutia aia sa poata baselu sa mai candideze ?
Ca astia zisi de dreapta nu au nici un candidat serios, pe bune. Si daca vine un presedinte ca iohanis sa vezi plictiseala naibii, nu tu suspendare, nu tu numiri de prim-ministri, nu-l vad pe neamt la vreun botez sau taiat de motz cu bercea mondialu'... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 4 Jun 2014, 11:53 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La urma urmelor, chestiunea la prezidentiale e simpla, în turul doi: votezi pe X, votezi pe Y sau stai acasa.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Poți vota și pe X+Y, să nu se supere nimeni.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Carpule ai o rata de concluzii consecvente /minut mai ceva ca voturile lui Baconschi
![]() Veselia e ca in orice dulap din dreapata e scheletul lui base desi acu ala tace ca suis scrofa in papusoi si da pe repede inainte optiunile de campanie.Probabil dupa ce termina de lins NATO si EU o sa incerce sa transfere gustul de eurocrap candidatului dreptei acuzand pe VV decneocomunism, putinism, etc. Stema_Regala.jpg ( Size: 103.48k ) Number of downloads: 205 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu cred ca interesanta va fi si "noua directie" a partidului prezidential (PiMP, pe scurt)
![]() Prin martie, Base îl lauda fara perdea pe neamt, ca ce potrivit ar fi el la Cotroceni. Dup-aia a venit campania europarlamentarelor, a bagat poze-n slapi si bermude pe plaja, cu Nutica. Nutica a luat-o-n mana (6%), dupa care - chiar, n-a remarcat nimeni aspectul - s-a dat la fund (sa fie decizia presedintelui?) Au balmajit pimpistii ceva ca "facem congres" si gata, pauza. Nuti nu mai e portavocea neobosita, asa ca io înclin sa cred ca Baselu a dat deja ordinul: "mergem cu neamtul!" ![]() This post has been edited by Markos: 4 Jun 2014, 12:16 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 4 Jun 2014, 12:51) ... daca vine un presedinte ca iohanis sa vezi plictiseala naibii, nu tu suspendare, nu tu numiri de prim-ministri, nu-l vad pe neamt la ![]() ![]() Tocmai acest tipar de personalitate complet diferit si de Base, si de Poanta este atuul lui Iohannis. Plus ca-i ofera sansa de a nu fi prea usor asociat cu Base. Ca rumanu' ala nu extrem de inteligent ca sa accepte ca existe o asociere, trebuie ca mai intai sa vada o asemanare! QUOTE(bion @ 4 Jun 2014, 13:01) Carpule ai o rata de concluzii consecvente /minut mai ceva ca voturile lui Baconschi ![]() Veselia e ca in orice dulap din dreapata e scheletul lui base Ia zi-mi 'mneatale care-i inconsecventa, ca-s mai mult decat curios! ![]() Marea smecherie a alegerilor strict si exclusiv pentru functia de presedinteeste ca scheletii aia sunt individuali si personali si nu pot fi nici transferati, nici uitati in dulapul altuia. raspunderea si meritele pot fi si adesea si sunt al naibii de individualizate si particularizate! This post has been edited by dacis: 4 Jun 2014, 12:20 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
vercingetoricse, poate candideaza iar asta, c-ar fi pisu' lumii, cred ca ai trece tu pe pastile, nu noi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 4 Jun 2014, 12:20) Tocmai acest tipar de personalitate complet diferit si de Base, si de Poanta este atuul lui Iohannis. Daca tu crezi ca romanul de rand apreciaza mai mult scortosenia si rigiditatea tipic nemteasca, o sa ai surprize. Mai degraba se simte atras de unul care da cu banii in lautari, pupa copii, danseaza cu lumea, merge prin targuri si iarmaroace, etc. Nu-l vad pe iohanis la "ravasitul oilor" sau pe la "festivalul sarmalelor si tuicii"... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-o sa-l vada nicaieri. Mai ales la Cotroceni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 4 Jun 2014, 12:28) vercingetoricse, poate candideaza iar asta, c-ar fi pisu' lumii, cred ca ai trece tu pe pastile, nu noi ![]() Dupa ce l-am vazut pe baselu in functia asta, as vota si pe contele zambra iosipescu, pe bune. Pe fond de matoleala poate chiar pe corbex... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 4 Jun 2014, 13:29) Daca tu crezi ca romanul de rand apreciaza mai mult scortosenia si rigiditatea tipic nemteasca, o sa ai surprize. Sa zicem ca nu exista un singur model de presedinte apreciat de romani. Si sa zicem ca atata s-au saturat cei mai multi dintre romani de Base incat scortosenia si mutimea unuia ca Iohannis, desi par defecte, sunt de fapt atuuri. Se exista in cartile alea care vorbesc despre carsima si politica si niscaiva capitole care vorbesc de tipologiile actorilor politici. Si daca ai sa le cetesti, ai sa afli cat de multe sunt abordarile posibile! ![]() In PSD este turbare maxima. Fix din motivul amintit de mine cateva zile in urma: daca n-are scheleti urati mirositori in sifoniere, Iohannis este candidat viabil. Pentru ca in sondajul ala publicat ieri si care da scorul 44-56 (de fapt se pare ca diferenta-i oleaca mai mica, exagerarea venind din manevre cu marja de eroare!) constatarea cea mai grava pentru PSD este ca Iohannis nu este vazut de mai nimeni (<20%) ca fiind continuator / partizan / cirac al lui Base. Ori fix asta era ideea centrala a proiectului de campanie schitat de BT! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
E suficient sa faca vreo apreciere favorabila baselu despre iohanis (deja exista ceva in sensul asta!) si gata cu teoria aparitiei neamtului din spuma marii...
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
gabize |
![]()
|
Românii aleg cam ca în bancul:
Cica era un barbat bogat care vroia sa se insoare si nu stia cum sa-si aleaga perechea din vreo 3 variante. S-a gandit sa dea la fiecare din ele cate 100EUR si sa vada ce vor face cu ei; - prima a cheltuit banii pe manichiura, coafura si haine pentru a arata cat mai bine si spre a fi aleasa; - a doua a cheltuit banii cumparandu-i lui haine frumoase ca sa-i arate cat il pretuieste; - a treia a donat banii unui orfelinat. Iar el a ales-o pe cea cu sanii cei mai mari... Decât că, în cazul prezidențialelor, nu e vorba de sâni ci de carismă. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pentru mine cel mai bine se incadreaza Iohannis in modelul de presedinte pe care l-as vota
QUOTE(ady77 @ 28 May 2014, 12:21) Eu sincer as prefera ca presedintele sa nu fie din acelasi partid/alianta ca primul ministru, dar sa nu fie stilul lui Base sa manance rahat in fiecare zi la 18.30 indiferent de subiect. Vreau un presedinte care sa-i traga de maneca pe ceilalti cand o comit. Dar sa nu fie joc politic, sa fie o problema reala. Atunci populatia ar avea incredere ca daca presedintele critica ceva, chiar s-a intamplat sau urmeaza sa se intample ceva grav. In schimb la noi, tare mi-e teama ca daca o sa castige dreapta alegerile prezidentiale, o sa se faca tot felul de manevre ca sa acapareze toata puterea, iar criza politica, iar scandaluri. Oricum, chiar cu riscul de mai sus, dpmdv daca astia de se coalizeaza acum, vin cu un candidat serios, total diferit de Base, care sa nu fie sub influenta lui, eu il votez. Deci pentru mine e clar, indiferent de schelete, Iohannis are votul meu. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Io-l votez pe Ghișe.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:58 |