Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu cunosc un singur supermoderator, aici pe DC, fan declarat al pesedeului.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Și io care ocoleam topicurili politice... crezând că sunt banale, fără sare și piper. Când colo... scenarii, clonări, influențe...
![]() This post has been edited by gabize: 5 Jun 2014, 07:41 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Bre, acuma ca-mi deshise MOS ochii, mai ma gandesc ca inastabilu' si galul nu doar ca-s una si aceeasi persoana, dar cred ca-i vorba de un greieras cu ochi albastri.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pot fi chiar eu! Sau tu? Sau...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sau vijelie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 4 Jun 2014, 21:15) Cel mai probabil Vercingetorix. O sa fie interesant daca-l reactiveaza pe vijelie sau alta clona cu ocazia prezidentialelor. Bai baieti, ce-ar fi sa nu ma amestecati pe mine in conflictul vostru marital ? Nu stiu cine sunt aia pomeniti de voi, habar n-am si nici nu ma intereseaza. Eu am intrat aici sa cumpar neste burdufe de planetara si sa vand butoiul de tuica din lemn de dud al soacra-mii ramas mostenire de la raposatul socru... Avusei coup de foudre cu dacis si cu corbex si de atunci formam un trio formidabil. Acum asteptam sa se legalizeze uniunea consensuala in trei si depunem formularele pentru aderarea la grupul european LGBT. ![]() Care mai incearca sa induca vreo idee d-asta cu clone, il vaginez-vulvez de nu se vede. Sa nu ziceti ca nu v-am zis... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 5 Jun 2014, 10:38) Bre, in povestea asta cu clonele... sunt mai retinut. In rest? N-ai nici o treaba cu DC, drept zici ca ai facut, dar nu mai stii (deprofesionalizarea, deh!... ori oi fi terminat prin 89-90-maaaaxim 92) etc.etc.. Asa ca ceva-ceva adevar in afirmatia ca matale esti in misiune exista! Banuiala mea e ca e chiar foarte probabil. Cine te-a trimis si pentru ce, habar n-am, da' nu esti aici de buna voie si nesilit de nimeni! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Dacis, tie chiar ti-e dor de origini ?
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Touche?!...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Jun 2014, 19:55) "Badie, o cam iei pe ulei!...Vad ca ai o problema cu postacii. Io unul n-am treaba cu nici un partid anume, in sensul ca n-am nici o simpatie personala pentru vreunul, motiv pentru care adesea, in contexte electirale propovaduiesc votul nul. In plus, am am cunoscuti, mai buni ori doar asa, superficiali, cam pe la toate partidele mari. Cam stiu ce invarte moara pe la fiecare prin curte. Plus ca ... chestiuni conexe, care-mi dau uneori acces la oaresce informatii delicate din bucatariile partidelor... Asa ca n-are nimeni postaci pe DC. (Spre deosebire de SP, de ex.!) Or fi ei - si sunt ! - unul doi cu implicare politica mai mult ori mai putin semnificativa, dar nu-s postaci. Doar personaje devotate cauzei...Or, e un lucru arhicunoiscut in bransa comunicatorilor politici... "![]() ![]() ![]() ![]() ..."ce crezi despre votul prin corespondenta? ori ce crezi de votul obligatoriu? Ce zici, te prinzi?! ![]() Ma prind nepoate ma prind ca nu-s de azi sunt de ieri?Ti-am mai zis, nu esti liga I si ai transparente taman unde nu trebuie. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(bion @ 5 Jun 2014, 11:25) ![]() ![]() Badie, da' abscons mai esti matale, bre! Si dac-o spun io, crede-ma ca chiar ma naucesti. Si, slava domnului, experienta in lecturi absconse cam am! Liga I? Care liga, bre, ca io nu mi-s jucator! Si, cum ziceam, daca nu se intampla nici o nenorocire, cel tarziu in toamna, ma voi "esprima" pa cont propriu, dar tot ashea, de dinafara. Ca nu-mi place sa gioc. Nici macar dupa regulile mele! sa chibitez si sa comentez, ashea, ca rumanu impartial, da! QUOTE(gabize @ 5 Jun 2014, 11:25) Nu cred ca vrea asta! Ca fu deconspirat. Recunosc, n-am aici un prea mare merit, ca daca nu era MOS-ul cu comentariole si captura lui, nu-mi cadea fisa in veci! Io-s mai naiv si ciar credeam ca DC este pazita de umbrela simbriasilor din partide si-a greierasilor cu ochi albastri, ca chiar nu-i o miza. Io-te ca se imputi locul si p-acilea! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
Io știam că liga I e la capitală.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Dacis, ai depasit masura.
Nu eu sunt lingaul lui Basescu pe forumul asta. Si nu eu vin tot timpul cu teorii fantasmagorice lansate de la un partid anume. De fapt ai fost prins cu fofarlica de atatea ori ca nu se merita sa mai argumentez. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nepoate( dacis) matale nu esti la categoria jucatori( sau ai vise erotice
![]() ![]() Io remarc in continuare eferverscenta haotica din ultimele zile, a amatorilor. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(bion @ 5 Jun 2014, 11:59) Da' io ce zic p'acilea, bre!... Fix asta: mi-s chibit si din toamna vreau sa chibitez in mod semi-profesional. "Decat" atat! ![]() QUOTE(vercingetorix @ 5 Jun 2014, 11:53) 1. Dacis, ai depasit masura. 2. Nu eu sunt lingaul lui Basescu pe forumul asta. 3. Si nu eu vin tot timpul cu teorii fantasmagorice lansate de la un partid anume. 4. De fapt ai fost prins cu fofarlica de atatea ori ca nu se merita sa mai argumentez. 1 ![]() 2. Cu mine gavaresti? Are you sure? 3. Teoriile mi le construiesc singur. Am destul material! 4. Fofarlica ca ce? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Jun 2014, 08:58) Parca te laudai cu pretini informati; acu' ai ajuns la "cred" ?! Incearca la ... cel care s-ar califica perfect in descrierea ta, "ochi albastri"; sa adaug: intelighent, simpatic (simtul umorului peste medie), educat, matur (chiar batran as zice ![]() ![]() Pan' la urma n-ai zis cu cine votezi. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Jun 2014, 11:40) ![]() ![]() Liga I? Care liga, bre, ca io nu mi-s jucator! Si, cum ziceam, daca nu se intampla nici o nenorocire, cel tarziu in toamna, ma voi "esprima" pa cont propriu, dar tot ashea, de dinafara. Ca nu-mi place sa gioc. Nici macar dupa regulile mele! sa chibitez si sa comentez, ashea, ca rumanu impartial, da! Mironosito! ![]() Care-i treaba cu instabila13? ![]() Eu imi amintesc ca era cu Basu in suflet...sincer si credincios. Se supara cand se lua cineva de el. A avut mai multe clone, usor identificabile dupa stil. tibi.matei..sau asa ceva, era una dintre ele. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 5 Jun 2014, 11:35) Aia cu Biden si cu Ponta, ca e cea mai recenta. Daca mai vrei si altele sunt cu duiumul mai in urma. Informatiile i le da un fost colonel de Secu', genul ce poarta maieu pe sub tricou Lacoste. ![]() Se intalnesc conspirativ pe o bancuta in parcul Copou pentru schimb/preluare de informatii. Nu mi-e clar daca punctul de intalnire sunt plopii fara sot sau teiul lui Eminescu. Sunt precum comunistii in ilegalitate...se ascundeau, dar nu-i cauta nimeni ! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(maho @ 5 Jun 2014, 13:16) Informati? In politichie, da. In servitsii, ba! ![]() QUOTE(Dan73 @ 5 Jun 2014, 13:17) Da' da ce "mironosita"? Ca io am loat deja numele blogului, mi-am facut mailul atasat, decat ca n-am timp sa-l umplu cu continut! ![]() Instabila-i sigur postac: ori de la sri-sri-sri (greieras cu ochi albastri) ori cu maaaaari pile la admini. 5 Jun 2014, 13:31: QUOTE(vercingetorix @ 5 Jun 2014, 13:22) Nu-i deloc o fofarlica. Pentru ca: 1. nici io insumi n-am crezut-o 100% posibila (am zis ca Ponta va motiva ca nu poate ca-i pe rosu, daca tii matale minte); 2. Ponta chiar n-a vrut sa-l intalneasca pe Biden, motiv pentru care trepadusii de la Externe au fost pusi sa zburde draceste prin lume sa-i faca rost de o vizita oficiala de rang inalt, cu rol de justificare; 3. toti consilierii lui din tara si de incredere l-au batut la cap sa stea sa se vada cu Bide, explicandu-i ca daca si de data asta se mai fofileaza de reprezentantul USA, se poate sterge linistit pe bot de orice sansa la Presedintie. This post has been edited by dacis: 5 Jun 2014, 12:31 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
link?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
grecule, aici produce.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 5 Jun 2014, 14:58) Ce anume, arhitectimea ta?!... ![]() 5 Jun 2014, 15:06: Ieri dimineata un nene nici alb nici negru zicea in Polonia ca Europa de Est are nevoie neaparata de "un sistem juridic independent, care lucreaza pentru intarirea statului de drept" si brusc aseara aparu Joe ot Bucuresti cu replici si completari: "Atât vicepreședintele Joe Biden, cât și secretarul asistent Nuland au definit combaterea corupției drept unul dintre scopurile principale ale politicilor Americii față de întreaga Europă Centrală. Și, din foarte multe puncte de vedere, România a fost un exemplu în ceea ce privește combaterea corupției. În plus, instituțiile înființate în România în ultimii ani au înregistrat rezultate extrem de bune. Și cred că nu este tocmai bine pentru România să spună: ei bine, nu este problema noastră, toți se confruntă cu ea. Vreau să spun că este și problema României, dar cred că vor fi țări care vor privi spre România în ceea ce privește bunele practici, pentru a învăța cum să abordeze această problemă" (Duane Butcher) Io cred ca alde Mazare, Oprisan, Nicusor Constantinescu si altii ca ei fac icter in grup cand or vedea, dupa alegeri, ce-a ajuns DNA-ul pentru guvernul PSD: cea mai intangibila institutie din Romanika! ![]() This post has been edited by dacis: 5 Jun 2014, 14:06 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Jun 2014, 13:25) explicandu-i ca daca si de data asta se mai fofileaza de reprezentantul USA, se poate sterge linistit pe bot de orice sansa la Presedintie. Pai parca i-a zis Bideu direct la intalnire, asa ca oricum nu mai pupa nicio sansa ![]() QUOTE(Markos @ 5 Jun 2014, 14:35) Promitem ca nu te citim ![]() This post has been edited by ady77: 5 Jun 2014, 14:47 |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 5 Jun 2014, 15:47) Vez' tu, in PSD exista un curent destul de puternic (populat mai ales cu baietii din vechea garda) conform caruia daca un candidat este ales presedinte prin vot universal USA nu prea va avea incotro si va trata alesul ca pe un presedinte legitim, cata vreme omuletul a castigat alegerile pe bune! Banuiesc io ca nu-i nici o surpriza daca-ti spun ca "teoreticianul" ideii este tata socru'! ![]() Ce nu inteleg astia este ca, presupunand ca chiar asa pun problema americanii, Ponta nu va ajunge in nici un caz sa fie votat de majoritatea aceea, dintr-un numar de motive, poze, filme si alte dragalasenii de felul asta. Iar, in plus, infrangerea ar insemna si sfarsitul carierei sale politice. Se pare ca fix de asta Ponta tine mult mai putin ca nea Ilie la aceasta candidatura. QUOTE(ady77 @ 5 Jun 2014, 15:47) 2 EUR / luna! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:46 |