Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Jun 2014, 18:36) Ashe! Ca prima data cand galu' mi-o parut suspect, i-am luat istoricul primelor dooj' de mesaje, care ereau pe vremea aia fro 3-4 abureli pe aria tehnica si apoi ... tushti cafenea, calare pe "politice". Azi, insa, ohoho, bogatie de mesaje vechi. Ori, dincartile cetite, asta-i strategie de "legendare", specifica serviciilor! ![]() ![]() ![]() Suferi de spionita, bah dacis. Cum apare unul ce te domina intelectual, fuguta ai gasit explicatia: e omul serviciilor secrete. Imi pare rau pentru tine, provin dintr-o generatie ce s-a format citind letric si nu dand linkuri pe net. Poate de-aia te "bat" la orice ora din zi sau noapte. Am inceput sa am usoare accente de superioritate de cand te cunosc, se pare ca nu nejustificat... p.s iti urez toate cele calde, tie si celor ce se simt inferiori ![]() p.s.bis te-a pus tov colonel sa-mi conspectezi postarile ? bine faci, sunt memorabile, parol ! ![]() This post has been edited by vercingetorix: 6 Jun 2014, 11:30 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai doar cu Mihaela asta m-ar lasa nevasta-mea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
O cam dai la-ntors...
O fi citit ceva pe aici?? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Din câte știu, letric nu prea există în vocabularul limbii române, e un neologism încă neinclus.
Dar, așa ciudățel cum e el, înseamnă și în format de hârtie. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, strict ca opusul lui "in format electronic". Folosibil doar in cazul in care chestia citita exista si in format electronic, pentru a nu se creea confuzie.
EDIT: in orice caz, sa spui ca "am citit Biblia letric" sau "l-am citit pe Creanga letric" e ilar. This post has been edited by tatabobu: 6 Jun 2014, 14:23 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 6 Jun 2014, 14:10) Cuvantul ala nu inseamna ce crezi tu ca inseamna. Implica faptul ca nu esti capabil sa citesti de pe un monitor, si-ti printezi mailurile. NU inseamna ca citesti carti. Letric este termenul utilizat pentru a descrie formatul unui document. Un document în format letric este un document listat pe un suport de hârtie. Datorită utilizării pe scară largă a documentelor în format electronic (acesta devenind un standard de la sine înțeles ), este necesar uneori a se specifica faptul că un document este în format letric, adică listat pe suport fizic de hârtie. Sursa: http://despretot.info/2012/09/ce-inseamna-letric/ p.s. exista Biblia si Ion Creanga in format electronic, deci nu e (h)ilar daca e necesara precizarea ![]() This post has been edited by vercingetorix: 6 Jun 2014, 14:34 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
N-are nici o legatura cu calitatea lecturii, ci doar cu suportul de pe care se cetesc slovele.
Cine citeste doar un rezumat pe hartie afla mai putin decat cel care citeste toata cartea in format epub ![]() LE: Si nu e adverb, ci adjectiv. This post has been edited by DannyY: 6 Jun 2014, 14:37 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tatabobu |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 6 Jun 2014, 14:29) Letric este termenul utilizat pentru a descrie formatul unui document. [...] Sursa: http://despretot.info/2012/09/ce-inseamna-letric/ p.s. exista Biblia si Ion Creanga in format electronic, deci nu e (h)ilar daca e necesara precizarea ![]() Dupa definitia pe care ai pus-o singur, "letric" se aplica doar documentelor. daca vrei sa faci o flotare logica si sa presupui ca "Biblia", "Povestea povestilor" sau "Amintiri din copilarie" sunt documente, eu nu te pot opri. Da-ti pot spune ca gresesti. EDIT: oricum, in DEX nu exista, in DOOM nu exista, deci nu-l poti folosi la scrabble. This post has been edited by tatabobu: 6 Jun 2014, 14:53 |
--------------------
DACIA
1300
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Definitia respectiva nu-mi apartine, am precizat sursa.
Termenul "document" este generic, cred ca nu gresim daca il extindem la orice lucrare scrisa. Desi cartilor de memorialistica li se mai spune "carti-document". Dar ne invartim in jurul unor termeni, eu cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun. De regula cititorii mei sunt mai inteligenti decat ai lor, dar orice precizare e binevenita. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Documentele de serviciu importante sint transmise in format letric. La noi nu e CIA. Stie gallus ceva.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Corbex, tocmai ai pierdut o ocazie importanta sa nu postezi.
Pacat. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 6 Jun 2014, 12:24) 1. Cum apare unul ce te domina intelectual, fuguta ai gasit explicatia: e omul serviciilor secrete. 2. Imi pare rau pentru tine, provin dintr-o generatie ce s-a format citind letric si nu dand linkuri pe net. 1. Bai nene, tu toate tiglele pe casa sigur nu le ai... Cu parere de rau, dar io vad DC ca pe un joc, o mica placere vinovata (consuma timp! ![]() Gandeste-te ca ar aparea garett cu un calcul de rezistenta la un vapor / corabie / velier, ce-o fi proiectand si el. Evident ca ma/ne domina, ca dracu' intelege calculele lui. Apoi ar veni DragosP, cu semafoarele si automatizarile lui... Uau, altul. Vine apoi ady, cu un bilant la o firma care presteaza servicii, vinde de la cuie si caiele la autoturisme etc.. Evident ca ma intimideaza. De programatorii astia amarati (care - astia da! - din cand o mai iau razna si vor sa domine intelectual coforumistii pictand cate cinci sase linii de cod! ![]() Daca am mai luat-o cateodata pe aratura, epatand (fara sa vreau!), asta pentru mine nu-i un semn de superioritate, ci de inferioritate. Ca nu-s in stare sa vorbesc pe limba omului normal, intreg la minte si ca jargonul profesional mi-a deformat mintea si exprimarea. Pentru ca un om priceput poate spune fara gres ce vrea sa spuna pe intelesul tuturor! 2. Nici io nu mi-s asa tanar!... ![]() This post has been edited by dacis: 6 Jun 2014, 16:36 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 6 Jun 2014, 17:34) Daca am mai luat-o cateodata pe aratura, epatand (fara sa vreau!), asta pentru mine nu-i un semn de superioritate, ci de inferioritate. Ca nu-s in stare sa vorbesc pe limba omului normal, intreg la minte si ca jargonul profesional mi-a deformat mintea si exprimarea. Pentru ca un om priceput poate spune fara gres ce vrea sa spuna pe intelesul tuturor! Ce-ai spus? ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tatabobu |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 6 Jun 2014, 15:25) Documentele de serviciu importante sint transmise in format letric. La noi nu e CIA. Stie gallus ceva. QUOTE(vercingetorix @ 6 Jun 2014, 15:27) Am sa iau acest dialog drept acceptarea publica de catre Vercingetorix a faptului ca lucreaza intr-un serviciu, posibil acelasi cu cel unde activeaza si badia. |
--------------------
DACIA
1300
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(gabize @ 6 Jun 2014, 17:39) E ceva neclar? Intreaba si ti se va raspunde! QUOTE(tatabobu @ 6 Jun 2014, 17:47) Ec-clus! Badia este seful serviciul de contrainformatii al BOR. S-a deconspirat cand a pus o captura de ecran cu numele contului secret de pe facebook! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Gallus nici nu stie cine i-s sefii. Mai vede el lula prima de vacanta! Il pun sa faca 6 luni urmarire informativa in Ferentari. Si in Drumul Sarii, desigur.
This post has been edited by corbex: 6 Jun 2014, 17:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 6 Jun 2014, 16:47) Am sa iau acest dialog drept acceptarea publica de catre Vercingetorix a faptului ca lucreaza intr-un serviciu, posibil acelasi cu cel unde activeaza si badia. E foarte misto chestia asta. Fara argumente, dovezi, nimic concret...hop, hai sa acuzam pe cineva. Calomniez, calomiez, il en restera toujours quelque chose. Ma rog, nu e nimic nou sa emiti o idee negativa despre cineva in speranta ca cel vizat va avea o reactie negativa furibunda. Probabil asta va invata la cursul scurt... ![]() Tatabobu, ce-ai zice daca as afirma ca te-am vazut tinandu-te de mana cu Remus Cernea prin parcul Operei ? Sa te vad... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 6 Jun 2014, 18:17) 1. Fara argumente, dovezi, nimic concret...hop, hai sa acuzam pe cineva. 2. Probabil asta va invata la cursul scurt... ![]() 3. Tatabobu, ce-ai zice daca as afirma ca te-am vazut tinandu-te de mana cu Remus Cernea prin parcul Operei ? 1. Bre, nea g(i)uristu', da' vad ca si la cursul de hermeneutica juridica ai lipsit! Cum adica sa acuzam? Da' ce, sa lucrezi in servitsii i-o culpa? I-un merit, bre, sh-o fapta de eroism! ![]() 2. Inteleg, badia-i capitan, io oi fi si eu ceva, un l'ent major acolo, da' chiar tot forumu' DC e format din agenti, bre? 3. Io l-as lauda, ca are gusturi bune! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Capitan e Gallus. N-a prins nici o avansare la exceptional. Nu stiu de ce.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 6 Jun 2014, 17:34) Gandeste-te ca ar aparea garett cu un calcul de rezistenta la un vapor / corabie / velier, ce-o fi proiectand si el. Evident ca ma/ne domina, ca dracu' intelege calculele lui. Nu fi asa sigur, e plin de ingineri d-aia "logici" p-aici. QUOTE(dacis @ 6 Jun 2014, 17:34) Daca am mai luat-o cateodata pe aratura, epatand (fara sa vreau!), asta pentru mine nu-i un semn de superioritate, ci de inferioritate. Ca nu-s in stare sa vorbesc Macar ai incercat. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Si daca tot o face, e pacat sa nu servesti omul.
Cursul scurt de psihologie de la Baneasa. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Una din doua: ori unii-s atat de paranoici sau se cred atat de importanti incat vad organili peste tot, inclusiv pe un forum de auto, ori chiar au dreptate si colcaie agenturili p'aci, caz in care avem cele mai ineficiente servicii "secrete" ever, din moment ce geimsbonjii locali o ard pe net in loc sa faca ceva util!
@dacis: eu stiu pe forumul asta cel putin un navalist declarat, la MB din cate stiu se predau si notiuni de constructii navale deci ar avea cine sa inteleaga cate ceva. Dar, cum si in domeniul asta si-au bagat coada avocatii, am NDA. ![]() This post has been edited by Garett: 7 Jun 2014, 06:01 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 13:08 |