Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cel mai mare fan al candidaturii lui Vivi se numeste Liviu Dragnea. Omul vizeaza postul de premier, nu-i niciun secret. Deja-i, în opinia mea, cel mai puternic politician din tara, ca atributii si malai alocat. Daca ajunge asta premier, ne vom aminti de Bombo ca de-un mic copil nevinovat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Las' ca vine acum un personaj destul de important (in ierarhia forumului) si-ti demonstreaza el ca nu este asa, ci ca baxe a fost, este si va fi cel mai daunator. Iar Dragnea nu-i decat un om onest. Un cetatean ca toti ceilalti pana la proba contrarie.
This post has been edited by kum: 5 Jun 2014, 15:11 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Iar cel mai impotriva e Geoana, caruia ii e dor de Mihaela, dragostea mea.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Jun 2014, 15:00) Ce anume, arhitectimea ta?!... ![]() <span class='edit'>5 Jun 2014, 15:06:</span> Ieri dimineata un nene nici alb nici negru zicea in Polonia ca Europa de Est are nevoie neaparata de "un sistem juridic independent, care lucreaza pentru intarirea statului de drept" si brusc aseara aparu Joe ot Bucuresti cu replici si completari: "Atât vicepreședintele Joe Biden, cât și secretarul asistent Nuland au definit combaterea corupției drept unul dintre scopurile principale ale politicilor Americii față de întreaga Europă Centrală. Și, din foarte multe puncte de vedere, România a fost un exemplu în ceea ce privește combaterea corupției. În plus, instituțiile înființate în România în ultimii ani au înregistrat rezultate extrem de bune. Și cred că nu este tocmai bine pentru România să spună: ei bine, nu este problema noastră, toți se confruntă cu ea. Vreau să spun că este și problema României, dar cred că vor fi țări care vor privi spre România în ceea ce privește bunele practici, pentru a învăța cum să abordeze această problemă" (Duane Butcher) Io cred ca alde Mazare, Oprisan, Nicusor Constantinescu si altii ca ei fac icter in grup cand or vedea, dupa alegeri, ce-a ajuns DNA-ul pentru guvernul PSD: cea mai intangibila institutie din Romanika! ![]() Doamne ' ajuta sa-i vedem acolo unde merita! Dar meh, nu o prea cred. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Jun 2014, 16:06) Nu-i nevoie, ca-s comisioanele mari. Ti-i trimit prin mandat postal! ![]() QUOTE(Markos @ 5 Jun 2014, 16:09) Ihi. Abia astept sa vad cum mi ti-l spurca pe Geoana, daca asta nu se linisteste! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Dom'le stateam in dubiu si uite ca mi-a spulberat Unguent orice indoiala : CANDIDEAZA !!!
De astazi individul este in campanie electorala pentru prezidentiale. Dacis, cum ramane cu tov.colonel, de asta n-ati spus nimic ! ![]() Mihai Răzvan Ungureanu: De azi sunt în campania pentru prezidențiale. Un tandem cu Diaconescu sună bine El a mai spus că „un tandem Ungureanu - Cristian Diaconescu sună bine”, dar nu exclude nici varianta tandemului Ungureanu - Iohannis. "Candidatura mea la prezidențiale rămâne în picioare, este foarte fermă. Începând de azi sunt în campania pentru prezidențiale”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu, potrivit B1 tv. El a precizat că privește cu interes congresul PMP, programat sâmbătă, adăugând că nu exclude un tandem cu Cristian Diaconescu pentru alegerile prezidențiale. "Un tandem Ungureanu - Diaconescu sună bine. Cum sună bine și un Papahagi în fruntea PMP. Nu scot din calcul nici tandemul Ungureanu - Iohannis”, a afirmat liderul Forței Civice. Ungureanu consideră că fuziunea PNL - PDL nu este suficientă pentru victoria dreptei la prezidențiale, întrucât un președinte nu poate fi dat doar de două partide mari, varianta sa fiind realizarea unei uniuni a tuturor partidelor de dreapta. "Coagularea nu se face dintr-un punct, trebuie generozitate și relaxare politică. O uniune a forțelor de dreapta o vedem mult mai bine. Nu există vot de dreapta care să fie aruncat la coș", a spus Mihai Răzvan Ungureanu. "Cele zece puncte se pot lua de la Forța Civică, PMP și independenți. Succesul în toamnă nu poate fi dat doar de două partide mari. Salutăm intenția de fuziune PNL-PDL, dar când trasezi granițe față de alte partide faci pași greșiți. Trebuie mult tact și viziune", a apreciat Ungureanu. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
norocosu-le
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Jun 2014, 08:58) Bre, acuma ca-mi deshise MOS ochii, mai ma gandesc ca inastabilu' si galul nu doar ca-s una si aceeasi persoana, dar cred ca-i vorba de un greieras cu ochi albastri. ![]() S-au mai facut si teste, sa nu mai apara bug-uri. http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=102263 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 5 Jun 2014, 16:25) Daca mai faci astfel de afirmatii despre mine te sun la nr. 0751363392 sa-ti spun in direct si la o ora de varf ce parere am. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
gabize |
![]()
|
Vă știți?
![]() Și nu mă refer la mosu'... ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Nu, dar daca tot si-a publicat pe forum numarul sa suporte consecintele...
![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 5 Jun 2014, 17:39) Daca mai faci astfel de afirmatii despre mine te sun la nr. 0751363392 sa-ti spun in direct si la o ora de varf ce parere am. D-abia astept! ![]() 5 Jun 2014, 17:46: QUOTE(gabize @ 5 Jun 2014, 17:41) Q.E.D. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 5 Jun 2014, 16:46 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 5 Jun 2014, 17:25) Bre, am si io o curiozitate pe care poate mi-o satisface frun moderator ori frun amarat de programator. Forumul asta este probabil ca o baze de date. Se pot introduce informatii "anterioare"? Cu alte cuvine, io pot introduce azi intre doua mesaje din iulie 2013 un mesaj care n-a fost acolo la vremea lui, dar care sa para ca-i acolo de la vremea lui?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
te streseaza userul Zair?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Ashe! Ca prima data cand galu' mi-o parut suspect, i-am luat istoricul primelor dooj' de mesaje, care ereau pe vremea aia fro 3-4 abureli pe aria tehnica si apoi ... tushti cafenea, calare pe "politice". Azi, insa, ohoho, bogatie de mesaje vechi. Ori, dincartile cetite, asta-i strategie de "legendare", specifica serviciilor!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
La modul general, pe o bază de date, se pot introduce-modifica-șterge date ori prin aplicația pusă la dispoziția utilizatorilor, ori prin unelte de management a bazei de date (mult mai permisive) aflate la îndemâna celor ce administrează DB-ul și aplicația.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
Numai spioni pe aici: badia, dacis și vergetura.
![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
De ce nu mă-ntreabă pe mine, că le spun tot.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
Ok, m-am liniștit.
Că-mi era lene să scriu. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Credeam ca vrei sa afli lucruri noi.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu e meci n-are lumea timp de tine. Poti sa mergi sa papi sa faci pisu sa-ti conspectezi sarcinile trasate.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
Badie, ts-o zic cu toata compasiunea: nu chiar toata lumea are broblemu la prostata!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 5 Jun 2014, 18:05) Bre, am si io o curiozitate pe care poate mi-o satisface frun moderator ori frun amarat de programator. Forumul asta este probabil ca o baze de date. Se pot introduce informatii "anterioare"? Cu alte cuvine, io pot introduce azi intre doua mesaje din iulie 2013 un mesaj care n-a fost acolo la vremea lui, dar care sa para ca-i acolo de la vremea lui?!... ![]() QUOTE(Markos @ 5 Jun 2014, 19:32) QUOTE(gabize @ 5 Jun 2014, 19:49) La modul general, pe o bază de date, se pot introduce-modifica-șterge date ori prin aplicația pusă la dispoziția utilizatorilor, ori prin unelte de management a bazei de date (mult mai permisive) aflate la îndemâna celor ce administrează DB-ul și aplicația. Care v-ați băgat dej'tele prin debeu, de merge forumu' așa prost??? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Markos. Asta e traba lui pe forum. Ultima oara era murdar de date pe deste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Scuze. E gata.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:39 |