Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Mi se paru o miscare beton, asta cu nu fac troc cu policienii pentru voturile oamenilor, de parca am mandatat eu pe cineva sa-i dea votul meu lui Iohanis sau Ponta. Insa, aici vine buna, si anume Ion Olteanu, cine mai e si asta, pare-se de la pdl care ii da in cap.
Finalul: imagine de diletanti care nu discuta intre ei si vin cu strategii diferite, desi sunt din aceasi echipa, teoretic. Iar Iohanis demonstreaza ca nu-i poate tine in friu pe pedelisti, fiind pana la urma marioneta acestora. Cred ca o sa stau acasa in turul 2. QUOTE Ioan Oltean il contrazice pe candidatul ACL, Klaus Iohannis: "Aici am un punct de vedere oarecum diferit de cel al domnului presedinte Klaus Iohannis. Eu cred ca interesul nostru este acela de a castiga alegerile si pentru aceasta este nevoie de discutii cu toti cei care intr-un fel sau altul sunt asezati pe esichierul politic de dreapta, cei care intr-un fel sau altul reprezinta dreapta, in asa fel incat toata dreapta in mod unitar sa participe la actul electoral. Pentru aceasta e nevoie sa se poarte discutii cu toate structurile politice de dreapta, e nevoie sa se poarte discutii cu toti liderii care intr-un fel sau altul au influenta si care pot determina o participare masiva a electoratului de dreapta la vot". "Sigur, stim cu totii ca electoratul nu raspunde la comenzi, apesi pe un buton si gata, toti se duc dupa lider, dar sunt si oameni, sunt si membri de partid care tin cont de cuvantul liderului, tin cont de parerea liderului, tin cont de optiunea liderului si noi nu putem sa neglijam acest lucru dintr-un orgoliu sau dintr-un calcul superficial facut si care poate in ultima instanta sa fie daunator si pagubos pentru noi. Nu trebuie sa ramana nici o modalitate nefolosita, daca aceasta are drept consecinta prezenta la vot masiva a electoratului de dreapta si sustinerea lui Klaus Iohannis prin vot", crede vicepresedintele PDL. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 13:36) Iohannis ar trebuie sa mearga sa candideze intr-o tara cu mentalitate anglo-saxona, parerea mea. Ponta e perfect cu alegatorii de gat la Ciresica, in fum de mititei si bere. ![]() QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 14:07) Iar regionalizarea se poate face doar prin schimbarea constitutiei, care se putea face doar cu 50% din votanti prezenti si care dracu' ii mai aduce la vot din moment ce vreo 3-4 meleoane sunt pe afara prestand munci refuzate de bastinasi... Colega, ma fascinezi! Cum se face ca un om suficient de inteligent sa priceapa bubele societatii noastre e totusi intr-atat de obtuz incat sa se bucure de efectele lor? Ori ca au dreptate colegii care spun ca esti postac platit? ![]() Hai, recunoaste c-ai votat cu Monica! ![]() This post has been edited by IsNa: 4 Nov 2014, 12:32 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E decit platit. De postat, posteaza de placere. O placere mai contra naturii, placere totusi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ti-a murit Cici, nu sunt Honorius.
![]() Bad luck pentru tine. Iar articolul 3 din Constitutie spune asa: "teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, in comune, orase si judete". Pentru ca a trecut toamna vii la reexaminare in sesiunea din februarie. Dar nu la drept constitutional ci la zootehnie, oenologie, etc. ![]() <span class='edit'>4 Nov 2014, 12:39:</span> QUOTE(IsNa @ 4 Nov 2014, 12:30) Cum se face ca un om suficient de inteligent sa priceapa bubele societatii noastre e totusi intr-atat de obtuz incat sa se bucure de efectele lor? Poate ca sunt mai inteligent decat poti pricepe tu. FIECARE CUVANT AL MEU PE ACEST FORUM ESTE ISTORIE ! In general, interlocutorii basisti, atunci cand raman fara argumente au 2 tipuri de ejaculari: 1. esti postac platit 2.jignesc la limita, cat sa nu-i fwuta Ake Pe individa aia ce are orgasme doar cand zornaie catusele o voteaza niste fete palide de pe acest forum, mari basisti ferventi, spumegatori nevoie mare cand le-o tragi cu argumente. Ma jignesti gandind ca as putea sa votez forme de viata basiste. This post has been edited by vercingetorix: 4 Nov 2014, 12:42 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa mori tu ca nu esti Honorius! Doamne iarta-l, c-a pacatuit!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(neumann @ 4 Nov 2014, 12:30) Ei, dac-a intrat in joc si Oltean (asta-i buhaiul ala cu broasca, de la Bistrita!), atunci e groasa! Asta spune cateodata niste prostii de ar face sa roseasca si malul de pe un bivol scufundat in mlastina pana-n gat. Poate ii explica si lui vreunul ca una este ceea ce faci in subterane si alta ceea ce comunici prin gura candidatului si a staff-ului sau!... ![]() This post has been edited by dacis: 4 Nov 2014, 12:44 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 12:34) Iar articolul 3 din Constitutie spune asa: "teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, in comune, orase si judete" Si asta nu-ti aprinde deloc tie, nici un lampion?! ![]() QUOTE(ady77 @ 4 Nov 2014, 12:43) Ihi. Un scor ca sa-l scape pe primar de explicatii la partid si alte dureri de cap. Sh-atat! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Honorius @ 4 Nov 2014, 11:49) Nu poate fi adevărat. El e garantul justiției independente. De aia toate rudele și apropiații lui sunt infractori. ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 12:34) Ti-a murit Cici, nu sunt Honorius. ![]() Bad luck pentru tine. Iar articolul 3 din Constitutie spune asa: "teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, in comune, orase si judete". Pentru ca a trecut toamna vii la reexaminare in sesiunea din februarie. Dar nu la drept constitutional ci la zootehnie, oenologie, etc. ![]() Voi doi radeți ca Nuțu ![]() 4 Nov 2014, 12:50: QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 12:34) Iar io-s Mos Gerila. This post has been edited by Markos: 4 Nov 2014, 12:50 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Stiu eu ce vrei tu sa spui, bah Dacis.
Doar ca a incasa bani de la UE pe niste regiuni desenate pe hartie pastrand actuala configuratie cu judete e ilegal. Ca sa nu zic ca ai treaba cu OLAF. Stiu si ce a sustinut Baselu ca se poate face fara referendum, las-o moarta, aia e propaganda pentru labeunutv, nu tine vrajeala la cine stie carte. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Cine stie carte? Cine stie carte are voie sa fie si destept?
This post has been edited by corbex: 4 Nov 2014, 12:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 12:55) Bah, cine plm e Nutu asta ? Ca eu stiu doar pe Nutu Camataru, un adevarat boier pe langa jagardelele astea basiste. Ai invatat si tu sa jignesti linga limita. Doar ca esti dincolo de ea. Cercetatorii britanici au descoperit ca antropoidele seamana cu oamenii, rid ca proasta la scula, la fel ca oamenii (de sex femenil), dar nu sint oameni. Tu ce parere ai? Despre britanici. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Honorius |
![]()
|
Vezi să nu ceri o mașinuță de pompieri!
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 14:34) N-a fost intentia mea... Dar fii cinstit si recunoaste ca povestea asta cu "basismul" e fumata de mult! Acum, o intrebare iti mai adresez, simpla, cu raspuns DA/NU: Crezi tu, in adancul sufletului si constiintei tale ca pentru tine ar fi mai bine ca Romania sa fie condusa de Ponta presedinte si guvernul PSD? This post has been edited by IsNa: 4 Nov 2014, 13:06 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 4 Nov 2014, 13:05) Te inseli. Ia fa o adunare de public care face parte din miezul electoratului PSD-ist (apud IRES / Dancu), adica cu varsta de peste 50 de ani, cu maxim 10 clase, care are venituri de membru de familie de maxim 300 de lei / luna, din sud etc.etc.. si ai sa vezi ca ei sunt pregatiti sa se lupte cu Basescu inca macar 20 de ani de-acum inainte! Ori macar pan' la prima tuica. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ioan Oltean (PDL): Unele organizatii, mai ales cele conduse de liberali, nu au dat randamentul dorit
Ce fain o sa fie dupa 16 ... una din cele doua monstruozitati o sa faca implozie si poate iese ce bun din asta. QUOTE(dacis @ 4 Nov 2014, 13:10) Te inseli. Ia fa o adunare de public care face parte din miezul electoratului PSD-ist (apud IRES / Dancu), adica cu varsta de peste 50 de ani, cu maxim 10 clase, care are venituri de membru de familie de maxim 300 de lei / luna, din sud etc.etc.. si ai sa vezi ca ei sunt pregatiti sa se lupte cu Basescu inca macar 20 de ani de-acum inainte! Ori macar pan' la prima tuica. ![]() Pai ceilalti, aia cu multe multe clase, din care da inteligenta afara, cu varsta corecta ... se lupta cu ilici de cat timp? This post has been edited by Serje: 4 Nov 2014, 13:13 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai nu are cum ca nu's asa multi... dar oricare din astea doua face implozie, tot la fel de distractiv o sa fie. Si daca din asta se desteapta unii si "profita" si iese ceva bun ... ar fi perfect. Cel putin asta ii speranta mea, ca de nu ... vai si amar de noi, in ambele cazuri.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 4 Nov 2014, 14:10) Te inseli. Ia fa o adunare de public care face parte din miezul electoratului PSD-ist (apud IRES / Dancu), adica cu varsta de peste 50 de ani, cu maxim 10 clase, care are venituri de membru de familie de maxim 300 de lei / luna, din sud etc.etc.. si ai sa vezi ca ei sunt pregatiti sa se lupte cu Basescu inca macar 20 de ani de-acum inainte! Ori macar pan' la prima tuica. ![]() Ptiu, drace, cât seamănă textul de mai sus cu manevrele lui băsescu de învrăjbire a bugetarilor cu privații! Recunosc, am doar 8 clase. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
corbex |
![]()
|
Clasele ca clasele, dar neutroni citi ai? vezi ca ca sa le insumezi capacitatile trebuie sa-i conectezi in paralel. Dar nu in paralel cu realitatea.
This post has been edited by corbex: 4 Nov 2014, 13:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Pai dintre cele doua blocuri, cel care are cea mai mare nevoie de reforma este PSD-ul. Ca-i, vorba lui Iliescu, un monstru mult prea mare, care a acaparat intregi zone ale tarii, aproape integral. Moldova-i captiva si nici o afacere, cat de mica, nu se face in zona fara sprijinul, suportul si peshchesul pentru PSD. Oltenia si Munteania la fel... Pur si simplu in PSD chiar exista acesti baroni, care-s produsul saraciei zonelor respective. Unde resursele-s putine si mai toate vin dinspre stat. Ardealul si Bucurestiul, mai ales, contrabalanseaza partial influenta politicului, pentru ca acolo sunt si multi bani privati. Dar inclusiv in acest zone multa lume a descoperit treptat-treptat ca banul gros, usor si nu totalmente meritat se face prin afacerile cu statul.. Asa ca lucrurile, in loc sa se remedieze, merg inspre rau. Ca un cancer!...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
Se vede pe harta rezultatelor. Iti vine sa astupi valea Jiului. Ma gandesc la ceva de genul zidului din Game of Thrones... Pe Olt au facut Sibienii ceva, se pare.
P.S. A se citi ca pamflet! ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 08:47 |