Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(neumann @ 4 Nov 2014, 14:04) Ce se intampla cu guvernul, daca Iohanis castiga alegerile? In mod normal, nimic pana la alegerile parlamentare? Pica guvernu in curand, crezi ca udemere si unepere mai stau? Pt Markos: București: Ponta - 31,74%, Iohannis - 27,24%, Macovei - 12% This post has been edited by Serje: 4 Nov 2014, 14:44 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Incet-incet se aduna informatii pentru un Tratat de pontologie. Azi am citit cateva chestii si mi-a atras atentia una, al naibii de potrivita personajului: "La o sueta cu jurnalistii, de dupa o conferinta de presa, Ponta le-a marturisit secretul ca sigla Wolkswagen, respectiv litera W, vine de la Victor Viorel. Totusi, el n-o sa-i dea pe nemti in judecata, din modestie."
This post has been edited by dacis: 4 Nov 2014, 14:43 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Nov 2014, 14:35) Acelasi ca si Timisoara. Pentru ei suntem Mitici, untermenschen, d-astea... Foarte plini de ei, foarte smecheri, cu ifose, au senzatia ca sunt depozitarii valorilor tarii. De aceea cocheteaza cu ideile centrifuge tip autonomie, sa nu plateasca taxe si impozite la stat, etc. M-as juca cu d-astia similar pisicii cu soarecii. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Eu nu votez cu Ponta, dar nici nu pot sa-l laud pe Iohanis ca tine un oras curat pentru ca pana la urma asta tine de vointa.El e primar, totul tine de gestionarea si directionarea banilor care oricum intra in bugetul primariei.
Acum intreaba orice administrator privat cum isi dramuieste banii, cum se gandeste si sa faca investitii sa produca alti bani, cum sa faca sa plateasca salarii si, cel mai greu, cum sa multumeasca statul cel nesatul. As fi votat un om ca Tiriac, care plateste salarii la mii de oameni si ii conduce spre bunastare si nu unul care doar stie cum sa investeasca niste bani care vin din cer This post has been edited by dacotec: 4 Nov 2014, 15:45 |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Nov 2014, 14:26) Netul e fix lula, la nivel national. Parerea mea e ca soarta alegerilor e cam jucata, castiga Viorel. Zece procente (un milion de voturi) sunt al naibii de greu de recuperat. Mai mult, Viorel are deja niste aliati certi (CPT, DD, CVT), care au adunat totusi 13% în primul tur. Ok, n-or vota 100% simpatizantii lor pentru Ponta în turul doi, dar mari pierderi pentru Ponta nu vad în segmentul asta. De partea cealalta, neamtul se tine batos, el nu negociaza cu nimeni voturi. Ceea ce este o tampenie, sper sa-l trezeasca cineva la realitate. Pedelistii lui Blaga fac spume si-i acuza pe liberali (în multe cazuri pe buna dreptate, vezi rezultatele catastrofale din Bucuresti si Ilfov, dar mai sunt si altele). La cum se prezinta azi situatia, e movalie-închis. Nu-l vad pe Ponta facand o vizita la resedinta lui Voiculescu înaintea turului doi (gen Geoana-SPA-Vantu), singura chestie care l-ar mai avantaja pe Iohannis ar fi o prezenta mult mai mare la turul doi. Dar nici aici nu întrezaresc vreo crestere importanta - maxim 5%, adica insuficient. Paule, io zic ca poti pregati lejer actele pentru emigrare ![]() This post has been edited by Markos: 4 Nov 2014, 15:09 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Nov 2014, 15:42) Incet-incet se aduna informatii pentru un Tratat de pontologie. Azi am citit cateva chestii si mi-a atras atentia una, al naibii de potrivita personajului: "La o sueta cu jurnalistii, de dupa o conferinta de presa, Ponta le-a marturisit secretul ca sigla Wolkswagen, respectiv litera W, vine de la Victor Viorel. Totusi, el n-o sa-i dea pe nemti in judecata, din modestie." Aici trebuie să îți dau dreptate! O glumă de kkt! Mult mai mișto au fost glumele "Păsărică, treci pă masă să-ți arăt ce am învățat!" sau "Nu știu la cine a fost noaptea trecută la Cotroceni doamna Udrea. Io am fost la nevastă." Hă hă hă! |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 14:55) Acelasi ca si Timisoara. Pentru ei suntem Mitici, untermenschen, d-astea... Foarte plini de ei, foarte smecheri, cu ifose, au senzatia ca sunt depozitarii valorilor tarii. De aceea cocheteaza cu ideile centrifuge tip autonomie, sa nu plateasca taxe si impozite la stat, etc. M-as juca cu d-astia similar pisicii cu soarecii. Cluju-i mare, nu știu pe unde ai văzut tu d'astea. Nu zic că nu-s și oameni ca cei din descrierea ta, da nicidecum majoritari. Cât despre taxe, impozite, autonomie... las-o jos, că măcăne. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ar mai fi varianta ca Vivi sa ia Ebola de undeva...
Chiar: "Virusul ucigas a salvat o tara intreaga!" ![]() This post has been edited by DannyY: 4 Nov 2014, 15:10 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Nov 2014, 14:37) Profilul alegatorului pesedist se muleaza perfect pe declaratii de-astea: Ponta nu-i dobitoc, dar stie ce votanti are. Adica vrei sa spui ca verge, honorius si inca vreo cativa sunt handicapati mental? ![]() @Sony, intrucat am auzit de problemele tale de sanatate (mentala), chiar nu pot sa ma cert cu tine. Mi-e frica ca daca exista al de sus ma bate rau de tot ![]() This post has been edited by kum: 4 Nov 2014, 15:12 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Dacis, uite aici ceva material...de consultant in alegeri : http://vasiledancu.blogspot.ro/2014/11/dra...ete-sigure.html
Data te inspiri, promit sa nu te acuz de plagiat. ![]() This post has been edited by vercingetorix: 4 Nov 2014, 15:16 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Nov 2014, 15:02) singura chestie care l-ar mai avantaja pe Iohannis ar fi o prezenta mult mai mare la turul doi. Dar nici aici nu întrezaresc vreo crestere importanta - maxim 5%, adica insuficient. Pai prea mult nu are cum sa crească, prezenta la vot o fost destul de mare, dacă scădem pe cei plecați din tara, iese o prezenta de vreo 65%, iar afara oricâte secții ar fi tot nu s-ar putea ridica prea mult prezenta. Ce nemernici, l-o furat pe Vadim, el o avut de fapt 17% ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
S-a mai apropiat în trecut prezenta asta de 59% parca, de-aia am zis maxim 5% în plus la turul doi. Dar mai degraba estimez un 55%.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Altul:
QUOTE Teodor Meleșcanu își anunță susținerea pentru Victor Ponta în turul al doilea al prezidențialelor, precizând că un factor esențial în adoptarea acestei decizii a fost convingerea fermă că împreună vor aplica o politică în favoarea securității României și a unei dezvoltări economice durabile. Bine, asta nu prea conteaza, dar tot a scos suta de mii de voturi. This post has been edited by Markos: 4 Nov 2014, 15:36 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 4 Nov 2014, 15:30) Am rude in Cluj si Turda, asa ca nu vorbesc din auzite. Iar din partea bunicului patern am rude in Arad. Mereu imi reproseaza ca noi, "capitalistii" facem si dregem... De parca nu suntem un singur popor si nu vorbim aceeasi limba. Si au si un zambet condescendent, superior...de-ti vine sa lasi buna crestere deoparte.Ne impacam la o palinca si ceva piept ardelenesc... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
Diazepam:
QUOTE "Sa se termine cu arestarile astea abuzive", a spus C.V.Tudor, alaturi de Neculai Ontantu, calificand drept o "rusine" arestarea unui fost premier, referire la Adrian Nastase, si a unui vicepresedinte al Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, care "are pacatele lui, dar a avut si merite". In opinia sa, "treaba cu padurile", respectiv acuzatia adusa de DNA in cazul lui Viorel Hrebenciuc, "e o comicarie". Corneliu Vadim Tudor a afirmat ca este necesara si o lege a amnistiei deoarece "sunt multi oameni inchisi pe nedrept". |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 4 Nov 2014, 15:46) D-alea de-a 7-a spita, cu care va vedeti doar la nunti si inmormantari. Pana la urma, cu ce-s eu de vina ca tu ai rude naspa? Nu sunt naspa, sunt plini de prejudecati tip Sabin Gherman. Nemtii dadeau vina pe evrei pentru criza si altele. Banatenii si ardelenii (unii, nu toti) si-au gasit tapul ispasitor in cei din Bucuresti. Bucurosi le-om duce toate... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
a propos de aia cateva zeci care au venit dupa ora inchiderii si aveau pretentia sa voteze (sau cum era?)
http://www.economist.com/blogs/easternappr...l%2Fpollsclosed |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 14:55) Pentru ei suntem Mitici, untermenschen, d-astea... Foarte plini de ei, foarte smecheri, cu ifose, au senzatia ca sunt depozitarii valorilor tarii. e chestie veche de mii de ani, nu te întrista prea tare ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Io de asta tot zic ca ar trebui sa reparam sparturile create in atatea secole, valea Oltului si valea Jiului. Si cetatile vechi se mai restaureaza, si daca doar pentru scop turistic, nu?
P.S. Din nou pamflet, pana nu sariti sa ma acuzati de secesionism! This post has been edited by IsNa: 4 Nov 2014, 16:07 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 06:49 |