Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Gabi:
Cu cin' te-ndeamnă simțirea. This post has been edited by DragosP: 4 Nov 2014, 18:43 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nenea kum, ti-o cam cauti, scotand din context.
Daca cati, gasesti. Dar ce castigi? Totusi, e posibil si sper chiar sa fie un fel de calambur sau pamflet... This post has been edited by DannyY: 4 Nov 2014, 18:46 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
nasol, că nu-i pe listă.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DannyY @ 4 Nov 2014, 19:45) Nenea kum, ti-o cam cauti, scotand din context. Daca cati, gasesti. Dar ce castigi? Totusi, e posibil si sper chiar sa fie un fel de calambur sau pamflet... Ma plictisesc amarnic, asa ca m-apuc de floodat forumu'... Ce, io nu-s cetatean european? ![]() Ce PLM, toti ...10 zile minim... au voie sa puna cuvantari de-ale lu' puie monta si io n-am voie sa pun citate sau poze? Atat timp cat nu incalc vreo regula, nu inteleg care-i problema. ![]() QUOTE Victor Ponta, să știi că eu n-am vrut să merg pe 16 la vot. Mi-am jurat și am spus public că nu voi vota în viața mea ”răul cel mai mic”. Așa l-am perceput pe Iohannis, așa-l văd și acum însă spre deosebire de tine care l-ai face gelos pe însuși Talpa Iadului, Iohannis e parfum de trandafiri. Tu, Victor Ponta ești o năpârcă veninoasă căreia e musai să-ți zdrobim capul, și arogant cum ești și cum e orice prost fudul, confirmi zicala aia cu ”gura bate curul”. Prostia care nu semnalizează nu are niciun farmec dacă nu se-ntoarce împotriva celui care-o manifestă, altfel vreun neuron mai zglobiu rătăcind prin dovleacul acela al tău, te-ar fi anunțat că numindu-ți contracandidatul ”lucru” doar pentru că nu e român cum te dai tu când îți convine, și alți ne-români s-ar putea simți fensați de prostia ta. Eu una, m-am simțit pentru că prin ADN-ul meu mai călăresc niște huni, cumani sau armeni. Prin venele mele curge sânge amestecat și nu pot fi altceva decât un ”lucru”. Ceva nedefinit, departe de puritatea ta rasială, deși cu mutra ta de mongoloid, descendența italo-albaneză cu care te-ai lăudat nu poate fi altceva decât o minciună de-a ta, la fel ca și celelalte pe care le-ai debitat fără pic de rușine. Ai tu rădăcini italiene sau albaneze cum am eu sânge de aborigen din Noua Zeelandă. Pentru că ești la fel de nazist ca Hitler, Victor Ponta, am să ies la vot pe 16, și nu călcându-mi pe inimă așa cum am crezut, ci cu entuziasm. Pentru că vreau să-ți dispară rânjetul acela de pe fața de ”român mândru”, pentru că nu te mai suport, pentru că îmi repugnă ținuta ta, mersul tău golănesc, discursul tău nesimțit, miștocăreala ta de derbedeu de cartier, mutra ta arogantă și tot ceea ce reprezinți ca individ, respectiv suma tuturor defectelor ce pot zăcea în omenire. Tu ești un prădător. Și ca să nu ajungi să-mi prazi țara, mă duc să votez ca să dispari așa cum a dispărut tovarășul tău de golănii, Antonescu. Și cu siguranță, și alte ”lucruri” care s-au simțit profund jignite de insulta ta, vor proceda ca mine. Să nu te bazezi că maghiarimea votează cum îi dictează UDMR. Fără votul maghiarilor, al sașilor și secuilor, nici Traian Băsescu nu ajungea președinte. De aceea nu vei ajunge tu, pentru că ”lucrurile” nu te vor vota. Nu vor vota un nazist care le contestă însăși calitatea de om. Tocmai ce ne-ai făcut foarte mândri că suntem corciți, cu sânge amestecat și nu români verzi ca tine, și tocmai ți-ai pus cruce visului de a ajunge președinte. Heil Siktir! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Tot citesc la forumuri,pe FB cum lumea il iubeste-n gura pe Ponta.De diaspora nu mai zic cum asteapta runda 2.Cum draq a luat bou' ala 40%? Ca vad ca multi au votat contra lui..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine la tara toti sunt cu Ponta... tiganii la fel...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 4 Nov 2014, 18:54) Tot citesc la forumuri,pe FB cum lumea il iubeste-n gura pe Ponta.De diaspora nu mai zic cum asteapta runda 2.Cum draq a luat bou' ala 40%? Ca vad ca multi au votat contra lui.. simplu, 60% dintre votanți nu știu folosi calculatorul. This post has been edited by gabize: 4 Nov 2014, 19:06 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 4 Nov 2014, 18:54) Tot citesc la forumuri,pe FB cum lumea il iubeste-n gura pe Ponta.De diaspora nu mai zic cum asteapta runda 2.Cum draq a luat bou' ala 40%? Ca vad ca multi au votat contra lui.. n-ai cum sa judeci din pacate ce se va intampla numai dupa FB... Monica Macovei a aflat asta the hard way. eu mai vad o speranta, cu parerea mea urechista. am tot citit analize sociodemografice privind votul, inclusiv cel de pe sociollogica, si imi pare ca ponta a iesit un pic din electoratul 'captiv'. batranii si cei cu studii putine au votat cel mai putin, procentual vorbind. sper sa greseasca acum si sa-si indrepte 'tunurile mari' exact spre astia, scarbind o parte din votantii 'de circumstanta' en passant. deja a inceput, se pupa in bot cu vadim, o freaca iara cu 'noi stim cel mai bine' etc. eu unul sper ca in cazul asta vadim sa aiba masa negativa - sa-l faca sa piarda voturi, care se vor duce fatalmente spre iohannis. 10% sunt enorm de mult totusi... ![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 14:55) De aceea cocheteaza cu ideile centrifuge tip autonomie, sa nu plateasca taxe si impozite la stat, etc. Bre, tu dac-ai fi nevasta-ntro familie si ai aduce bani acasa, iar barbatu ar fi ocupat sa-i bea si dupa aia sa-ti arda si cateva scatoalce, cat ai rabda?!... QUOTE(kum @ 4 Nov 2014, 15:11) Nu toti, asta-i sigur. Unii doar se prefac. Cu maxim talent, dar se prefac. Insa marea masa a votantilor PSD sunt autentici si onesti: cum par, asa si sunt. Am facut seara asta o scurta trecere in revista a distributiei voturilor in patru judete ale Moldovei, prin care misun mai mult si mai des. Localitate cu localitate. Concluzia-i clara: cu cat te indeartezi de capitala de judet, cu atat situatia-i mai dezastruoasa. Cum te raportezi la comune / orase sarace, cum PSD-ul hop, isi ia zborul. Pur si simplu e-o chestie care aproape a devenit mecanica... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Nov 2014, 18:43) Ba, grecule, nu-sh' cum sa-i zic, dar ai dreptate, bre. In tot ce zici in postul asta. Atata doar cu aia 5% ai cam exagerat. 5% din electorat in plus inseamna 4% din total in plus pentru Iohannis, adica undeva spre 9% din prezenta la vot. Crede-ma ca astia ar fi suficienti! improbabil un asemenea spor de prezenta, dar daca ar fi sa fie, suficient. Io-ți dau scris că alegerile-s jucate. Și - cu riscul de a te (vă) plictisi cu un post mai lung - am să-ți explic de ce. Nu că mi-ar face plăcere, dar asta e. Și mă voi referi mai mult la ultimele 48 de ore. Bă nene, ok, candidezi, trece primul tur, zece procente diferență - nasol. Mult al naibii. Ok, normal ar fi să te gândești din secunda doi la tot ce poți face ca să întorci rezultatul. Mai ales că adversarul nu pierde vremea: alianțe după alianțe, unele cunoscute dinainte (Motocicleanu), altele cu clowni (DD), bolnavi psihic (CVT) sau fripturiști (Mele). Adică cele zece procente handicap se dublează peste noapte. Ce face neamțul? Păi începe cu fițe și figuri. Cu aere de domnișoară de pension, virgină și nevinovată. Că el nu negociază cu nimeni pentru voturi (ATUNCI DE CE MORȚII MWT AI MAI INTRAT MĂ ÎN POLITICĂ, DE CE AI MAI CANDIDAT?) Că el nu participă la dezbateri organizate de "televiunile partizane", el vrea "pe teren neutru"! Eventual la el în curte sau la primărie. Bine, nu mai zic că "televiziunile partizane" - în număr de patru - sunt oarecum împărțite, două cu două, deci ar exista un oarecare echilibru. Nu nene! El nu se murdărește în studiouri partizane! Ponta n-are nicio treabă, dar neamțului îi pute. El e politician de pension. Bă nene, eu înțeleg că sasul are niște principii morale mai nemțești. Chestie care nu-i de blamat, ba din contra. Da-n pwlamea, până și câinele meu știe că, dacă vrei să schimbi niște obiceiuri în politica dâmbovițeană, TREBUIE MAI ÎNTÂI SĂ CÂȘTIGI ALEGERILE! Ai timp dup-aia, 5 ani sau 10, să adopți politica bunului simț, ok. Dar alegerile au loc ÎN PREZENT, în modul pe care-l știe toată lumea. Cu dat la gioale, cu frate-și-cu dracul-numai-să-câștig-la vot sau, CEL PUȚIN, fără aere de mironosiță sibiană! Păi e normal să-și iasă din minți Blaga și gașca lui, atunci când îl văd pe sas cum își dă ochii peste cap, în CEL MAI CRITIC MOMENT. Pentru că ăștia știu și-n somn cu ce se mănâncă niște alegeri. Pentru că Băsescu, de exemplu, a câștigat LA MUSTAȚĂ două mandate prezidențiale, plus unul de primar. Cum? Fix pe dos, față de neamț. Pentru că altfel n-ai nicio șansă, deocamdată, în țara asta! Da' nu nene.. Începând de duminică seara, a-nceput neamțul cu fițe și figuri pe bandă rulantă. Cred că Ponta, Dragnea & co se cacă pe ei de râs și desfac deja șampaniile. Pe bună dreptate. Cam atât despre alegerile prezidențiale 2014 - încheiate prematur, dpmdv. Dacise, lasă-mă cu campania de pe internet (un fîs, ca rezultate la urnă), cu diaspora lui pește prăjit (unde votează 5-6% din căpșunari) și cu alte căcaturi. E gata ![]() LE: Și nu numai că o s-o fure sasul in turul doi, dar O S-O FURE RĂU DE TOT! Pwlamea, am pierdut juma' de oră de pomană duminică, asta e.. Paule, te-ai apucat de dosarul ăla de emigrare? N-o mai lălăi aiurea. This post has been edited by Markos: 4 Nov 2014, 20:37 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io v-am zis ca neamtu ii retard ...
QUOTE(Markos @ 4 Nov 2014, 20:18) Bă nene, ok, candidezi, trece primul tur, zece procente diferență - nasol. Mult al naibii. Ok, normal ar fi să te gândești din secunda doi la tot ce poți face ca să întorci rezultatul. Nu ar trebui sa gandeasca acuma, toate sondajele, inafara de al lor, indica diferenta asta, planul trebuia sa fie gata de saptamana trecuta, duminica seara doar sa-i dea drumu ... This post has been edited by Serje: 4 Nov 2014, 20:25 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
Grecule, jos palaria! la fel am vazut si vad si eu lucrurile. Numai ca: Ponta acapareaza tot, dar prin asta induce stari de disconfort intre alegatori, care pot fi exploatate. Alegatorii lui Vadim si ai UDMR-ului greu stau in aceeasi traista. Apoi, moblizarea publicurilor urbane si educate este destul de greu de realizat, dar cand ii freci pe astia la ficati... Si, in ultimul rand sa nu uitam un agent electoral nu dor important, dar care poate avea painea si cutitul: DNA. Mai asteapta o zi-doua si dupa aia fa parastasul lui Iohannis. Ca si candidat, desigur!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
gabize |
![]()
|
Iohannis mai uită un lucru important: o parte din voturile pe care le-a primit se datorează faptului că votantul i-a dat lui votul pentru a-l sancționa pe Ponta, nu din convingere. În turul II, dacă Iohannis e plin de miserumpism în ăstea două săptămâni riscă ca o parte dintre acești votanți să rămână acasă. Sau să schimbe tabăra.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ce dreacu va agitati sa-l scoateti pa neamtu' asta presedinte cand nici el nu prea vrea?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
gabize |
![]()
|
decât povestim, sau nu e voie???
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
ba da, e chiar distractiv!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
dacis |
![]()
|
Dracie! Vadim este la Antena 3 beat muci!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
M-o lasat electrica fara curent!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Bheeeton! Astia vorbesc de voturi si distributia lor. In background, Vadim sughite obosit!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vi_escu |
![]()
|
te sparge aflocis ca stai cu nasu'n latrine; basca ai ratat discutiile elevate de la digi24
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Serje |
![]()
|
Mai interesant labeunu
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vi_escu |
![]()
|
cum, nu l-a muscat inca de beregata? ba, ce neam de pupicuristi.....
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vi_escu |
![]()
|
le evita din simplul motiv ca timpul pentru raspunsuri e limitat.....
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Nov 2014, 19:22) Am facut seara asta o scurta trecere in revista a distributiei voturilor in patru judete ale Moldovei, prin care misun mai mult si mai des. Localitate cu localitate. Turism electoral ? QUOTE(Markos @ 4 Nov 2014, 20:18) dacă vrei să schimbi niște obiceiuri în politica dâmbovițeană, TREBUIE MAI ÎNTÂI SĂ CÂȘTIGI ALEGERILE! Ai timp dup-aia, 5 ani sau 10, să adopți politica bunului simț, Constantinescu ce-a schimbat, in afara de nea Ilici ? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Serje |
![]()
|
Chiar i-o si ridicat cateva mingi la fileu ...
Asa politicieni.. asa ziaristi, oameni de tv ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 16:14 |