Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 15:00) ... Liderul UDMR Kelemen Hunor si liderul PRM Corneliu Vadim Tudor au anuntat la distanta de 24 ore ca formatiunile lor il sustin pe Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale... Nici in visele tale cele mai umede n-ai sa vezi ungurii in aceeasi barca cu Vadim ca sa-l sustina pe Ponta. Mie chiar mi se pare inspirata miscarea cu Vadim. Asa, Ponta ii obliga pe unguri sa-l sustina pe Johannis, iar cum electoratul UDMR este unul ascultator... QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 15:55) Si nu esti? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Monica Macovei își face partid. Calcule politice pentru 2016
Monica Macovei își face partid. Europarlamentara pleacă de la scorul de 4,46% obținut la alegerile prezidențiale 2014. "Am mers împreună în această campanie și am arătat că putem fi o forță de schimbare. Vă mulțumesc. Vreau să facem împreună pasul următor, pentru că transformarea României ține de noi. Dau curs solicitării voastre să ne organizăm într-o nouă construcție. Împărțim împreună aceleași valori - dreptate, justiție, demnitate, integritate -, iar acestea vor fi baza noii construcții. Tot entuziasmul din campania electorală și din ziua alegerilor trebuie organizat. Am văzut cine suntem și câți suntem. Vedem și cât de repede ne putem multiplica numărul. Suntem aproape jumătate de milion astăzi, peste un an putem fi de două ori mai mulți", a scris Monica Macovei, pe pagina sa de Facebook. Monica Macovei a adăugat: "Programul îl avem. Este Decalogul politic în jurul căruia ne-am adunat în campania electorală și pe care îl putem îmbunătăți și extinde. Trebuie să ajungem cu programul nostru la fiecăre cetățean, trebuie să avem, la început, structuri în fiecare oraș, după care în fiecare cătun al României. Trebuie să continuăm să rostogolim bulgărele de zăpadă care s-a format și, până în 2016, putem demonstra că suntem cu adevărat o forță". Calcule pentru alegerile parlamentare din 2016 Europarlamentara face socoteli politice pentru alegerile parlamentare, din 2016. "Împreună cu echipa care s-a format în jurul nostru, lucrăm la noua construcție care să schimbe fața României în 2016". Cât despre cotele uriașe din exit-poll-uri, Monica Macovei scrie că "numărul de voturi pe care l-am avut împreună duminică ar fi dat circa 20 de deputați și circa 10 senatori la alegerile parlamentare din 2012. Rămânem împreună, noi suntem România oamenilor!". p.s. la revedere in 2016, sa nu ne scrieti ! idei :partidul miscarea macovista, partidul liberal macovist, partidul national-tortionar macovist, partidul macovist deneist, partidul monicist macovist democrat si musulman, partidul macoveia mare...nu merge, suna ca dracu' ![]() 4 Nov 2014, 16:24: QUOTE(radian @ 4 Nov 2014, 16:17) Nici in visele tale cele mai umede n-ai sa vezi ungurii in aceeasi barca cu Vadim ca sa-l sustina pe Ponta. Mie chiar mi se pare inspirata miscarea cu Vadim. Asa, Ponta ii obliga pe unguri sa-l sustina pe Johannis, iar cum electoratul UDMR este unul ascultator... Si nu esti? Nenea, pai Vadim a semnat cu UNPR-ul. Si Kelemen are deal cu PSD-ul. Chestie de nuanta. Vad ca nu stii cum se face menaj a trois... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 4 Nov 2014, 16:24 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() Daca zici, tu asa o fi. Io as zice totus ca daca Hunor mai declara o singura data ca-l sustine pe Ponta o va face in calitate de simplu cetatean si nu de lider al UDMR. UDMR si PRM nu o sa vasleasca veci pururi in aceeasi barca. Daca nu pricepi de ce, atunci i-a o ca pe o axioma. Cand se va dovedi contrariul, poti sa-mi zice ce-ti vine la gura si promit sa nu ma supar. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Klaus Iohannis îi cere lui Victor Ponta să-și mandateze echipa de campanie să poarte negocieri cu membrii staff-ului său "pentru a stabili cât mai rapid condițiile de desfășurare a unei dezbateri reale", apreciind că "singura variantă corectă" este o dezbatere organizată pe un teren neutru.
Am eu impresia gresita, sau asta incearca s-o dea cotita? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
O, da, ca electoratul de masa e foarte sensibil la asemenea "nuante"!
Si ungurul de rand sigur-sigur il va vota pe Ponta dupa ce stie ca e sustinut de Vadim. Isi va spune Jancsi (in traducere libera) "ala e cu UNPR-ul, e complet altceva". 4 Nov 2014, 18:36: QUOTE(radian @ 4 Nov 2014, 18:32) Grija, bre, ca poate lasa "buna crestere" deoparte! ![]() This post has been edited by IsNa: 4 Nov 2014, 16:36 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Galule, dacă n-ar fi d'ăștia ca tine, n-ar mai fi numiți bucureștenii mitici.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cdadan @ 4 Nov 2014, 18:32) Klaus Iohannis îi cere lui Victor Ponta să-și mandateze echipa de campanie să poarte negocieri cu membrii staff-ului său "pentru a stabili cât mai rapid condițiile de desfășurare a unei dezbateri reale", apreciind că "singura variantă corectă" este o dezbatere organizată pe un teren neutru. Am eu impresia gresita, sau asta incearca s-o dea cotita? S-a oferit Universitatea de Vest Timisoara sa fie gazda! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 4 Nov 2014, 16:32) UDMR si PRM nu o sa vasleasca veci pururi in aceeasi barca. Daca nu pricepi de ce, atunci i-a o ca pe o axioma. Cand se va dovedi contrariul, poti sa-mi zice ce-ti vine la gura si promit sa nu ma supar. Corect, sunt de acord ca nu vor colabora niciodata. Dar acum vor primi separat cate un ciolan de ros. "Scopul scuza mijloacele", a spus nemuritorul...Gambetta ? ![]() 4 Nov 2014, 16:40: QUOTE(gabize @ 4 Nov 2014, 16:36) Eu cu negarea negatiei stau prost. Zi mai pe sleau. This post has been edited by vercingetorix: 4 Nov 2014, 16:40 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Nov 2014, 12:46) La care partid, că el e primar PDL. QUOTE(dacis @ 4 Nov 2014, 14:42) Incet-incet se aduna informatii pentru un Tratat de pontologie. Azi am citit cateva chestii si mi-a atras atentia una, al naibii de potrivita personajului: "La o sueta cu jurnalistii, de dupa o conferinta de presa, Ponta le-a marturisit secretul ca sigla Wolkswagen, respectiv litera W, vine de la Victor Viorel. Totusi, el n-o sa-i dea pe nemti in judecata, din modestie." Mai învață cum se scrie Volkswagen ![]() This post has been edited by ady77: 4 Nov 2014, 16:52 |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 16:38) Asa cum matale caracterizezi toti clujenii plecand de la niste exemple izolate, sunt si nonbucuresteni care au tangenta cu mitici "capitalisti" si conchid ca toti bucurestenii sunt asa. Restul e cum spune grecu' ![]() ![]() This post has been edited by gabize: 4 Nov 2014, 16:57 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta n-a fost pe sleau.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
Am editat
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Meleșcanu - viitorul consilier prezidențial pe probleme de securitate națională.
Nu-i rau, pentru un procent. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
DDTV a declarat ca il sustine pe Ponta. Ma gandesc ca pentru acest gest i se cuvine Oltchimu'. Asa ar fi corect.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Nu cred ca primeste Oltchimu', dar oteveul se va redeschide 100%
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
IsNa |
![]()
|
El n-avea cum sa spuna altceva. Atarna sabia deasupra lui de cand cu licitatia aia "castigata". A si spus Ponta atunci ca DD e pasibil cu puscaria daca nu vine cu banii (se poate presupune ca ceva documente prezentate de el erau cam "de mana"...)
Intrebarea e ce va spune (FACE!) electoratul lui acum ca-i indeamna sa voteze cu ciocoiul sef (cum chiar el il numea cu ceva vreme in urma pe VVP) !? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am citit pe undeva ca nu va avea loc nicio confruntare televizată. Iohannis nu vrea, la cât vorbește cred și eu.
This post has been edited by ady77: 4 Nov 2014, 17:12 |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Refuzul lui Iohannis din pacate e in avantajul lui Ponta.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Vreau să vă anunț că imediat ce reîncepe campania electorală vreau să fiu alături de dumneavoastră într-un tur al unității României. O să merg în Moldova, o să merg în Transilvania, o să merg în Banat, în Oltenia, în Dobrogea, în Muntenia, bineînțeles, pentru că vreau să vorbim despre români și despre România, nu despre lucruri și nu vreau să primim din nou ordine din afara țării, de la PPE și de la alți indivizi care și-au bătut joc de România și în 2012, despre cum să trăim în România. Le mulțumim, dar știm singuri cum este mai bine pentru România și ordinele lor și disprețul pe care îl au față de români este un lucru pe care nu îl vom mai accepta! UNITATE, DEMNITATE, VICTOORIEE!!! ![]() ![]() Galluse, vino ma sa ma pupi, sa ne împacam! This post has been edited by Markos: 4 Nov 2014, 17:16 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Eu intotdeauna in bancurile cu ursul si iepurasul am tinut cu ultimul.
Cred ca ma duc sa votez cu Iohannis. De mila. p.s. aveti piata independentei la galati ? ![]() This post has been edited by vercingetorix: 4 Nov 2014, 17:19 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 4 Nov 2014, 17:15) Asta era de văzut, dacă știam mai stăteam în București. PS: Kum are dreptate: București sucks, cât timp am făcut de la Bacău la Adjud, am făcut 5 km în București. This post has been edited by ady77: 4 Nov 2014, 17:21 |
--------------------
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 3 January 05 ![]() |
http://adevarul.ro/news/politica/alegeri-p...8ce2/index.html
"Modul lui de a-și pregăti victoria, cu bacșișuri grosolane, promisiuni de tîrgoveț viclean, minciuni distribuite prin Poșta Română, cochetării ipocrite cu Biserica și „valorificări” josnice ale sentimentului național, denotă un caracter grav fisurat și o lipsă de scrupule fără precedent. Dar dacă va cîștiga, îl vom merita! Și nu va fi nevoie să-i bombăn eu pe suporterii săi. Mai devreme sau mai tîrziu, vor descoperi singuri că au fost (a cîta oară?) păcăliți…" <span class='edit'>4 Nov 2014, 17:36:</span> QUOTE(vercingetorix @ 4 Nov 2014, 17:16) Ca Pleșu... This post has been edited by nasty: 4 Nov 2014, 17:40 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE Române, cum dracu’ să-l votezi pe Victor Ponta? Sub guvernarea Ponta au fost introduse 36 de taxe noi iar sărăcia a atins cote alarmante; ce folos că a dat oamenilor înapoi banii luați de către Boc dacă în paralel a pus atât de multe biruri încât au sărăcit pe vremea lui și oamenii care altădată o duceau bine? Cu un deget a pus în câteva buzunare câțiva firfirei și cu camionul a luat tot din buzunarele tuturor, întorcându-le pe dos; Nu îi plac instituțiile de control asupra averii demnitarilor și nici asupra corupților: ANI și DNA. Discutăm de instituții nu de oameni, ca să nu avem vorbe. Numai unui om necinstit nu îi sunt pe plac controalele. Vrea o justiție aservită nu una independentă, comentând sentințele date de către aceasta (vezi cazul Adrian Năstase – Ponta l-a ridicat în slăvi, ca și cum ar fi nevinovat); A încercat suspendarea Președintelui prin încălcarea Constituției, încercând să limiteze controlul Curții Constituționale asupra hotărârilor Parlamentului, înlocuind abuziv și ilegal șefii celor două Camere din Parlament, în disprețul legii. Nu problema suspendării în sine o reproșez, ci modul ilegal în care a făcut-o. A pus în funcții oameni fără nici o experiență, pe motive oculte care țin de Adrian Năstase (vezi Ioana Petrescu – Ministerul de Finanțe), oameni agramați (vezi Marian Grapini care a ajuns europarlamentar), oameni care au încălcat legea (Mariana Câmpeanu i-a dat ilegal o pensie de handicap propriului ei soț, etc.), oameni care își iau leafa degeaba (Victor Ciorbea); Conduce un partid în care majoritatea (dacă nu chiar toți) au probleme cu anchete penale sau chiar dosare penale (Dragnea, Șova, Hrebenciuc, Sârbu, Mazăre, etc.)… Lista poate continua la nesfârșit; În vremea guvernării Ponta, România a intrat in recesiune, s-au oprit investițiile – dintre care cele mai dureroase sunt cele în infrastructura și dezvoltarea agriculturii), a crescut șomajul și a scăzut puterea de cumpărare; Ne-a furat pur și simplu autostrăzile, cheltuind banii de acciză pe orice altceva, taxa care avea drept scop, așa cum a declarat chiar Ponta când a introdus-o, construcția de autostrăzi; A fost de acord cu dosirea unor contracte în care una din părți este statul român pentru a nu se afla clauzele incriminatorii sau care au dus sau vor duce la devalizarea statului român (Bechtel, RMGC); Nu este privit cu încredere de nici unul din partenerii noștri externi (NATO și Uniunea Europeană), nici măcar de China care n-a investit un leu în România, cu toate declarațiile laudative de la televizor date de Premier. Nici măcar de Rusia nu este privit cu încredere. Este mincinos și fariseu, a promis un milion de noi locuri de munca, dar în realitate o armată de oameni a ajuns în șomaj pe vremea guvernării lui. Ca să nu mai vorbim de alte sute și mii de declarații mincinoase sau de lucrarea lui de doctorat, copiată în cea mai mare parte; A coborât sub limita oricărei decențe nivelul învățământului, promovând măsura aberantă ca elevii de liceu care nu au promovat examenul de bacalaureat să poată urma școli post liceale în cadrul universităților. Disprețul față de educație a culminat cu lipsa abecedarelor la clasa I din această toamnă; A ucis bolnavii de cancer și alte boli grave, le-a promis medicamente compensate sau gratuite apoi le-a dat cu tifla, prin măsuri aberante a redus accesul la serviciile medicale; A amnistiat fiscal oameni care au beneficiat ilegal de sume de bani, băgând astfel mâna în buzunarul celor cinstiți pentru că astfel de iertări sunt suportate de noi, cei care plătim corect taxe și impozite. Pentru aceste lucruri și pentru multe altele, nu, domnule Ponta, nu meritați să fiți Președintele meu! De fapt, nu meritați să fiți Președintele niciunui român. Sper ca istoria și țara mea să se debaraseze de dumneavoastră. <span class='edit'>4 Nov 2014, 19:12:</span> QUOTE(kato @ 4 Nov 2014, 19:09) QUOTE(Markos @ 4 Nov 2014, 17:45) 4 Nov 2014, 19:32: dsc9217.jpg This post has been edited by kum: 4 Nov 2014, 18:32 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
Se găsesc și articole de ce să nu votezi pe Iohannis
QUOTE Pe bune. Gândiți un pic. Relaxati-va un pic si priviti persoana lui Klaus Iohannis dincolo de clipuri electorale, afise, mesaje. Tot mai sunteti încântați de existența lui în cursa electorală? Da? De ce? Pentru că eu nu mai văd nici un fel de calități la el. Nici măcar pe alea pe care le vedeam când a început cursa electorală. Trecut: dubios. Afaceri cu adopții de copii, tranzacții imobiliare suspecte, apartenenta la un ONG care se ocupa cu retrocedari. Avere: mare, pentru un prăpădit de primar de oraș mic. Foarte mare, chiar. Sibiul nu este un oraș cât Brașov, Ploiesti, Iasi, Cluj, Timisoara. Familie: O sotie despre care nu se stie nimic, frati/surori plecati in strainatate. N-are copii, iar parintii locuiesc cu chirie, desi fiul lor are sase case. Promisiuni: Razna si putine. Tot repeta ca el vrea Parlament bicameral, desi la referendum, milioane de romani au spus ca vor o singura camera decizionala. Putere de munca: limitata. Il obosesc orice manifestare, emisiune, interviu, mai lung de o ora. Abilitati de comunicare: Zero. Vorbeste bolovanos, pe un ton egal, de parca nu simte nimic. Eu chiar il suspectez ca nu simte nimic, pentru nimeni, in afara de el. Succese anterioare: cautati pe net, presa locala din Sibiu. O sa gasiti suficiente tunuri date de Iohannis, despre care presa a scris, si despre care sibienii stiu. Stiu, Sibiul e un oras misto. Dar si Piatra-Neamt este, orasul ala condus de Pinalti, pe care l-ati vazut cu catuse la maini, zilele astea. „Da, dar nu conteaza. Noi il votam pe Iohannis pentru ca este bun si pentrun ca se opune raului rosu, reprezentat de comunistul de Ponta”, veti raspunde in cor. Pe bune? Eu nu-l vad opunandu-se in nici un fel. In spatele lui Iohannis stau, exact ca in spatele lui Ponta, niste mafioti profesionisti si niste oameni pe care romanii ii detesta. Ganditi-va, de exemplu, ca de campania lui Klaus Iohannis se ocupa fosti ministri ca Orban, Videanu, Berceanu, Blaga. Ma tineti minte nenorocirile facute de astia, pe la ministerele pe care le-au condus? Pe Roberta Anastase o mai tineti minte? E si ea alaturi de Iohannis. Da, femeia pur si simplu detestata de romani, pentru modul in care a numarat furand din pensiile oamenilor, face parte din echipa care se ocupa de Romania lucrului bine facut. Acum sunati-va vreun var, unchi, vreo matusa sau vreo bunica, care locuiesc in vreo comuna din Romania profunda. O sa va povesteasca ce ciordeli fara margini organizeaza primarii PDL si PNL din armata lui Klaus Iohannis. Nu-s buni, drepti, corecti. Nu-nu. Sunt la fel ca primarii PSD. Concluzie: Nu avem un candidat bun si unul rau, in campania asta. Avem doi rai. Unii dintre voi il vad pe Iohannis ca fiind bun doar pentru ca nu va informati, sau pentru ca aveti memorie scurta. Si pentru ca e neamt. De fapt, nu e. Klaus Iohannis este un politician roman. La fel de hot, prost, rau si inert la viitorul copiiilor tai ca orice alt politician de duzina din Romania. Gandeste-te, da? 10 secunde, macar. Daca pe Klaus Iohannis l-ar fi chemat Claudiu Ionescu, l-ai mai fi votat? This post has been edited by ady77: 4 Nov 2014, 18:41 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai uitat un / la sfârșit.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Buuuun, și io cu cine votez?????
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 06:49 |