Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Adevaru' ca-ntr-o tara in care un Visinescu ia pensie 3200 de RON si locuieste in centru bucurestiului, ce pana mea de conducatori sa avem pretentia?
25 de ani ala a mancat pensie frumoasa de la statu' roman pen' ca a omorat oameni. Iar un profesor are o pensie de tot rahatul... Sa fim iubiti. This post has been edited by kum: 5 Nov 2014, 12:34 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vad ca la voturi pe listele suplimentare conduce detasat chiar Cluju, care numa de pesedisti nu-i plin sau sa aiba masinarie pesede prin zona ... pe principiu vostru asta ar insemna ca's voturi ale masinariei acele? sa fim seriosi ...
Cea mai mare parte se datoreaza faptului ca s-o putut vota la orice sectie. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.353 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(Serje @ 5 Nov 2014, 11:21) Corect ca nu e demonstrat nimic inca (sper ca intr-o zi sa fie bagati la canal toti impostorii astia), dar in fiefurile PSD-ului (in speta sudul tarii), adevarul e ca se apuca ailalti (PNL-PDL, UDMR, PRM, PMP etc) sa faca turism electoral... Cam macane. PS. Nu vorbesc de centrele universitare (Craiova, Cluj, Bucuresti, Iasi) ci de restul localitatilor si judetelor cu multe obiective turistice (teleorman, ilfov, calarasi, olt) This post has been edited by cristic1982: 5 Nov 2014, 11:35 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Serje |
![]()
|
Io nu zic ca nu o fost si traseisti, da la asta is la fel de priceputi si cei de la pesede si cei de la pedele.
Uita-te la numaru de voturi, scade centrele universitare si zonele turistice, care's in top oricum si vezi cat mai ramane... da tunci nu mai suna asa bine, ca-i departe mult de ala 11%. Mai pune ca multi s-o mutat din orase in satele de pe langa orase, da o ramas cu buletinele de oras si asta banuiesc ca s-o intamplat si in sud, nu stiu sigur, si apoi vezi ce-ti iese. PS In Ilfov nu intra cumva toate satele/orasele de pe langa bucuresti, unde s-o mutat o gramada de bucuresteni? This post has been edited by Serje: 5 Nov 2014, 11:44 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Serje @ 5 Nov 2014, 13:29) Vad ca la voturi pe listele suplimentare conduce detasat chiar Cluju, care numa de pesedisti nu-i plin sau sa aiba masinarie pesede prin zona ... De studenti ai auzit? Stii tu, toti tinerii aia care pierd vremea prin birturi in Cluj de-ti vine sa-i trimiti la reeducare! Acum, eu stiu ca nu se compara cu centre universitare intr-adevari mari ca Giurgiu, Alexandria, Vaslui... ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Serje |
![]()
|
Pai si io ce zic? Citeste tot ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Nov 2014, 18:43) Acum cateva ceasuri declarai ritos ca pana de curand nici n-ai auzit de Dancu, acuma il iei ca reper. Ba, nenicule, Dancu este un guru al sondorilor din Romanika. Am cartile lui (o parte, nu toate!) acasa, il stiu de dinainte de 2000, il urmaream cand avea MMT si tu imi povestesti cine-i Dancu, dupa ce aazi, ceva mai devreme il scuipai cu talent de samntsar?!... Mult tupeu iti mai trebe!... Ru-si-ne!... ![]() Dacis, tu ai umblat la butoiul cu molan inainte de termen, ca altfel nu-mi explic. Ce dreq de cufureala te incearca ? Bah...sa ai tu de cate 100 de lei in buzunar la cate mitinguri anti-psd si anti-iliescu am fost eu.Habar n-aveam eu de Dancu al tau si de sondajele lui... Singura chestie ce stiam de Dancu era faptul ca fusese ceva ministru prin guvernul lui Nastase...in rest ma doare fix la basca de aia din Cluj, in general, cu Bocul lor cu tot. M-am gandit ca textul respectiv era scris de un consultant...si tu cum pretinzi ca esti...poate mai prinzi si tu o idee. ![]() Scuza-ma ca te-am jignit dandu-ti mura in gura cel mai exact sondaj al alegerilor.Uneori ignoranta e o binefacere... QUOTE(aphophis @ 4 Nov 2014, 22:11) "Deasupra tuturor" e o chestie ce deriva din Pantelimon-Socului-Salajan. N-ai de unde sa stii toate astea, deci nu te forta. Inca astept dovada aia beton ca Vivi a fost spion, ca sa-l pot vota pe traficantul de kinder iohannis claus zis si "six haus"... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 5 Nov 2014, 13:51) Bre, ca te-ai dus tu pentru 100 lei sa agiti spiritele si sa provoci scandal acolo, NU SE PUNE! Si minerii au fost la mitingurile studentilor in Piata Universitatii, dar nu se considera dovada de spirit civic. ![]() This post has been edited by IsNa: 5 Nov 2014, 12:11 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(IsNa @ 5 Nov 2014, 12:09) Nope. De regula scandam lozinci anti prezidentiale, antiguvernamentale si promonarhiste. Mi-am luat si neste bastoane pe spinare cand politia l-a arestat pe Marian Munteanu...ce vremuri ![]() Ulterior am aflat ca era omul lui Magureanu si a pus de o negustorie cu armament. C'est la vie... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sindromul stockholm... se estompeaza, dar ai nevoie de terapie.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
IsNa |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca el e in avatar, l-am vazut pe 13 iunie. Dadea foc la un microbus in Piata Universitatii, spre Ministerul Agriculturii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nope. gasea droguri si armament la peneteu si masini de imprimat bani la peneleu.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aia a facut pe 14. A fost un om ocupat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 5 Nov 2014, 13:40) No, acu' ce-i corect e corect: popeye este principalul vinovat pentru ascensiunea pesedeului! Dar de aici si pana la a-l vota pe tonta e cale lunga! Sau tu esti dintre aia care-l vad pe Johannis ca fiind "marioneta lui basescu"?? 5 Nov 2014, 13:56: QUOTE(kum @ 5 Nov 2014, 11:54) "DNA - altadata extrem de interesat de fraudele de la votul pentru demiterea presedintelui - are ceva de spus despre votul pe listele suplimentare din 2 noiembrie 2014?" Asta fiind institutia aia ridicata in slavi de toti pe aici acum vreo cateza zile... Nu pot sa cred, fanionul statului de drept! ![]() 5 Nov 2014, 14:01: "Gardienii" Constitutiei? ![]() This post has been edited by Garett: 5 Nov 2014, 13:01 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 5 Nov 2014, 12:48) No, pai ai ocazia sa mananci pe paine ce produc ei, macar inca vreo 5 ani de azi. Poafta buna, da sa nu vii sa te sucesti iar, poate te vedem mare liberal in 2019... ![]() Produsul Intern Brut al României a crescut cu 1% în trimestrul al treilea față de trimestrul anterior, ceea ce înseamnă că țara a ieșit din recesiunea tehnică în care a intrat la jumătatea anului, potrivit estimărilor Comisiei Europene (CE). Pentru ultimele trei luni, Comisia anticipează o creștere economică de 1,6% față de intervalul iulie-septembrie, se arată în raportul de toamnă al Comisiei Europene privind prognozele economice în UE Raportat la perioada similară din 2013, creșterea PIB va fi de 1,1% în al treilea trimestru și de 1,6% în următorul trimestru. Avansul trimestrial al PIB va încetini la 0,3% în primele trei luni ale anului viitor și se va stabiliza la 0,4% pe parcursul celorlalte trei trimestre, potrivit raportului. Comisia anticipează o creștere economică anuală de 2% în primul trimestru din 2015 și de 3,4% în cel de-al doilea trimestru, avansul urmând să se tempereze la 2,8%, respectiv 2,5% în următoarele două trimestre. România a reintrat în recesiune tehnică la finele lunii iunie, având două trimestre consecutive de contracție a PIB. Economia a scăzut cu 0,9% în al doilea trimestru, după un declin de 0,1% în primele trei luni. Institutul Național de Statistică va publica pe 14 noiembrie estimarea semnal privind evoluția PIB în trimestrul al treilea. Comisia Europeană a redus luni semnificativ prognoza privind economia României în acest an, ca urmare a încetinirii creșterii în cel de-al doilea trimestru, anticipând un avans anual de 2%, față de o creștere de 2,8% estimată în iunie. Și prognoza pentru 2015 a fost revizuită în scădere, Comisia estimând un avans economic de 2,4% pentru anul viitor, față de proiecția de 2,6% prezentată în raportul din primăvară. p.s. sa caut cifrele guvernarii boc? ba nu, despre morti numai de bine... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 5 Nov 2014, 13:04 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum) Tie-ti place sa arunci gogosi. Te distreaza treaba asta, este? Mai ieri urla poporul ca nu poate sa voteze cat vrea el. Ca le-a bagat bete-n roate cu declaratiile alea pe proprie raspundere. Cu toate astea, se pare c-au votat prea multi. Sau cum? Vezi ca pentru prima data votul cu autocarul e mai problematic. Declaratiile alea se scaneaza, datele personale se introduc (culmea) intr-o baza de date, iar la urmatoarea sectie vad aia ca tu deja ai votat. Totul pe o infrastructura sts administrata de sts. Nu-i deloc complicat, doar ca nen-tu baxe n-a vrut sa faca d-astea. Astia actualii, hotii cum le zici tu, au facut. Apropo, la precedentele prezidentiale, chiar si-n 2009, se vota pe lista speciala doar in sectiile speciale. La Cluj erau astfel de sectii la aeroport, la gara si la facultatea de stiinte economice. Sa vezi acolo cozi. Si inca o chestie, de fiecare data listele speciale, absolot toate din fiecare sectie, au fost inmanate in copie fiecarui reprezentant de partid politic prezent. Care va sa zica, preferatii tai (si nu numai) au avut intregul material la dispozitie, sa-i depisteze pe fraudaci. Si au promis c-o sa-i prinda, bucata cu bucata. Anii au trecut, rezultatele se vad. Cred c-au depistat vreo 3 sau 5, ceva de genul. QUOTE(kum @ 5 Nov 2014, 11:23) Adevaru' ca-ntr-o tara in care un Visinescu ia pensie 3200 de RON si locuieste in centru bucurestiului, ce pana mea de conducatori sa avem pretentia? Intreaba-l pe nen-tu baxe ce-a pazit vreo 8 ani. Sau pe preferata ta, macavei. De ce problemele pentru visinelu au aparut dupa ce baxe a pierdut controlul parlamentului si a guvernului? O fi mana lu' vv? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Decit mentorul. Adica cel care l-a invatat sa frece menta. Despre Visinescu vorbesc.
Daca-ti amintesti, Base a vrut sa taie pensiile si la judecatori si la parlamentari. Parlamentul ticalosit nu l-a lasat. This post has been edited by corbex: 5 Nov 2014, 13:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
ete lula. si asta corecta problema cum? ca ii taiau si lui visinescu benzia, nu?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
Nu conteaza, important e ca Base e de vina iar soarele rasare de la rasarit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:15 |