Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
pentru aeroportu timisoara pedele, pt asta din cluj o intrat la brutarie ala de la penele, da ei is curati ca lacrima, noua speranta a romaniei
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
cum frate se fura si-n ardeal/banat?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
nuuuuuuu, cum sa faca asa ceva, aici is doar sfinti
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE "Un lucru care trebuie făcut în zilele imediat următoare. Este nevoie de o dezbatere, o dezbatere publică între mine și domnul Ponta. Am primit cu bucurie invitația Universității de Vest din Timișoara și mi s-ar părea un lucru excepțional de bun ca această întâlnire planificată să aibă loc în Timișoara, după 25 de ani de la Revoluția română, locul mi s-ar părea foarte potrivit pentru această dezbatere", a declarat Iohannis. Întrebat de ce nu acceptă variantele propuse de premierul Victor Ponta pentru a lua parte la patru dezbateri la patru televiziuni de știri diferinte, Iohannis a răspuns: "Este absolută nevoie, după părerea mea, ca această dezbatere să aibă loc undeva unde toată media are acces în mod egal, unde absolut toate condițiile sunt de așa natură că nu poate să fie bănuit un candidat sau altul de vreun avantaj ilegitim". Mda, vad ca persista în prostia lui. Asta e. Mare bulan pentru pesedisti cu contracandidatul asta, juri ca l-au ales ei. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
cred ca-i suparat ca nu l-o invitat poanta la facultatea din teleorman
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Prefera o dezbatere tinuta live, pe Podul Minciunilor din Sibiu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 5 Nov 2014, 13:21) Imi aduc aminte ca injumatatit salariile la medici si profesori. Cu pensiile l-a contrat zegrean dar s-a recompensat. La referendum. Cu pensiile au rezolvat prin modificarea formulei punctului de pensie. Drept pentru care s-au taiat prin recalcularea punctului. Cine uita, nu merita.(Nicolae Iorga). |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Președintele UDMR, Kelemen Hunor, susține că decizia Uniunii în privința unui candidat la prezidențiale va fi luată joi, dar că nu a discutat cu Klaus Iohannis și nici nu va discuta cu acesta. ”Domnul Iohannis a zis că nu discută cu nimeni, degeaba aș vrea să discut cu el dacă nu vrea. Din acest punct de vedere, eu am înțeles mesajul, nu discută cu nimeni. E o declarație care trebuie respectată. Noi am înțeles mesajul, asta este viața”, a declarat Kelemen Hunor. Splendid. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Acu' e in cumpana ungurienii, daca zic iohannis se supara ponta, daca zic ponta se supara pepeeul.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine asteapta pina dupa turul II si zic ca l-au sprijinit pe ala care a cistigat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Garett @ 5 Nov 2014, 12:51) E marioneta marionetelor lui Basescu, e mai bine asa? QUOTE(Markos @ 5 Nov 2014, 13:24) Mda, vad ca persista în prostia lui. Asta e. Mare bulan pentru pesedisti cu contracandidatul asta, juri ca l-au ales ei. Acu' si Ponta ar trebuie sa fie tampit sa accepte ca dezbaterea sa aiba loc la Timisoara. 5 Nov 2014, 14:19: Ungurii n-ar trebui sa voteze Iohannis, ca le-ar strica toate ploile, intr-o tara in care ar fi presedinte un etnic german, nu ar mai putea face figuri pe criterii etnice. This post has been edited by ady77: 5 Nov 2014, 14:19 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-o fi marionetă da' nici nu-i de votat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Ponta e subtil și plin de grație. A trimis corpul de control la primăria Sibiului.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Mitul pensiilor taiate.
Despre iesirea din recesiune: ![]() Daca vrei sa afli raspunsul, recomand: http://www.insse.ro/cms/files/arhiva_buletine2014/bslj_6.pdf Legat de subiectul "si PDL / PNL-istii fura": 1) ba bine ca nu! e politicieni si ei. 2) sper ca vom putea intr-o zi sa ingropam si argumentul "DNA aresteaza doar pesedisti" 3) e totusi o diferenta de comportament la nivelul partidelor. "Faceti zid" se manifesta pe departe cel mai pregnant in PSD. De la PNL so PDL macar nu auziti zi de zi ca DNA comite abuzuri, ca legea ANI trebui modificata, ca trebuie amnestiati coruptii, "sa se termine odata cu arestarile astea", etc... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Oricum, ungurianul de rand nu voteaza cu ponta, poa' sa zica kelemen ce vrea. Mai mult de atat, ponta le-a tras-o recent la autonomie. Plus ca ei tin cu baxe, vezi referendumul. Electorat disciplinat pe naiba.
Cea mai buna varianta pentru kelemen ar fi sa le zica sa voteze care cum vrea. Macar nu-i enerveaza. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Ăia or să cam stea acasă în turul doi.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io mă întreb cu cine va vota electoratul vadimului și funarului.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cdadan @ 5 Nov 2014, 16:26) ![]() QUOTE(cdadan @ 5 Nov 2014, 16:26) Mai mult de atat, ponta le-a tras-o recent la autonomie. Plus ca ei tin cu baxe, vezi referendumul. Electorat disciplinat pe naiba. ![]() Si ca sa-i ajute cu decizia, s-a afisat cu Vadim. A, pardon, ala e UNPR-ul, cu totul altceva... ![]() QUOTE(cdadan @ 5 Nov 2014, 16:26) Cea mai buna varianta pentru kelemen ar fi sa le zica sa voteze care cum vrea. Macar nu-i enerveaza. ![]() QUOTE(Markos @ 5 Nov 2014, 16:30) Asta ar fi facut, daca Ponta nu se infratea cu Vadim. Nou alianta ar putea sa-i convinga sa iasa. This post has been edited by IsNa: 5 Nov 2014, 14:34 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(IsNa @ 5 Nov 2014, 14:24) "Din fericire pentru pensionari, în luna iunie 2010, Curtea Constituțională a României a declarat reducerea pensiilor cu 15% ca fiind neconstituțională. În acest simplu sens, atât lui Constantin cât și altor pensionari NU le-au fost reduse pensiile, NU le-au fost furate pensiile, cum susține Victor Ponta și aparatul lui de propagandă electorală. A existat intenția de a fi reduse pensiile, corect, însă rezultatul final a fost că pensiile au fost doar înghețate, nu diminuate. A trata o intenție ca și cum ar fi o realitate este un mod de a induce în eroare. Nu poți să faci acest raționament: „Ați avut intenția la un moment dat de a reduce pensiile cu 15%. Deci le-ați redus.” Așadar, propaganda PSD că pensiile au fost furate este un fals absolut." Nu le-au redus cu 15%, decat cu 5.5% introducand contributia la sanatate pentru pensii de peste 740 lei. Dar au uitat sa scuteasca acest prag pentru cei ce aveau pensii mai mari de 740 lei, de ajunsesera pensionarii care aveau 741 lei pensie sa ia pensie mai mica decat cei ce aveau 739 lei. Probabil am visat ca diferenta retinuta abuziv a fost platita de guvernul PSD, asta fiind de la inceput si calculul pdl-istilor, dupa noi potopul. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2014, 16:40) Nu le-au redus cu 15%, decat cu 5.5% introducand contributia la sanatate pentru pensii de peste 740 lei. Si asta cu ce e diferita de introducerea sau cresterea altor taxe si impozite, sa spunem, ipotetic, a unui "impozit pe constructii speciale" sau cresterea accizei pe combustibili, etc... Si apropo, daca contributia la sanatate a pensoinarilor era abuziva, de ce n-a sters-o Ponta de 30 de luni de cand e la guvernare? Sau TVA-ul, ca tot zicea ca-l aduce inapoi la 19%? Ne arata colegul Verci ca economia duduie din nou, de ce mai e nevoie de masurile de austeritate introduse la marea urgenta in criza cand stateam sa falimentam statul? This post has been edited by IsNa: 5 Nov 2014, 14:50 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
DragosP |
![]()
|
Cu nimic, da' subiectul era altul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Vivi poa' sa le taie orice. Se bucura ca le-a taiat Vivi si nu Basescu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
IsNa |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Toți au tăiat câte ceva. Cu pusu' la loc e mai greu.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 5 Nov 2014, 14:46) Si apropo, daca contributia la sanatate a pensoinarilor era abuziva, de ce n-a sters-o Ponta de 30 de luni de cand e la guvernare? Nu contributia era abuziva ci modul de calcul. Sau tie ti se pare normal ca unul cu o pensie mai mica sa ia in mana mai mult decat unul cu o pensie mai mare? This post has been edited by ady77: 5 Nov 2014, 14:58 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2014, 16:58) Nu contributia era abuziva ci modul de calcul. Sau tie ti se pare normal ca unul cu o pensie mai mica sa ia in mana mai mult decat unul cu o pensie mai mare? Daca ne referim strict la calculul acela, e complet cretin, daca e adevarat... Poti indica o sursa pentru informatia asta? Mi se pare de-a dreptul incredibil. Si subiectul e oricum departe de isteria "ne-a taiat pensiile"... This post has been edited by IsNa: 5 Nov 2014, 15:04 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:47 |