Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
nasty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Din ce ai scris mai sus nu reiese asta, cristicule.
Dar poti basi in continuare, guvernul nu te baga in seama. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.353 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Unde crezi ca e abureala? Unii mai primesc si mariri salariale, desi nu lucreaza la stat.
Dar scuza-ma, nu sunt in grupul cu greaua mostenire. This post has been edited by cristic1982: 5 Nov 2014, 17:26 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu bre, nu contest marirea, contest faptul ca iti ajungeau mai bine banii cu 40% mai putin in 2012.
Inflatia in 2012 a fost de 3.33%, in 2013 a fost 3.98 %, acum e de vreo 1.5%. Poate reusesti sa imi expici cum de economiseai mai bine in 2012. This post has been edited by ady77: 5 Nov 2014, 17:29 |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
manca mai putin.
costul vietii, la aceleasi conditii, nu a crescut totusi cu 40% intre 2012 si acum. te-ai mutat cu chirie? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Klaus Iohannis, ascuns pe dreapta
În 2014, candidatul cu cea mai slabă prestație ”pe sticlă” este, de departe, Klaus Iohannis.Chiar și sprijinitorii săi au remarcat că nu se descurcă dacă este ”scos de pe promter”. Când cade curentul, este incapabil să improvizeze. Nu simte momentul, este inadecvat, gafează etc. Strategii săi de campanie au refuzat cu obstinație, în turul I, confruntările cu alți candidați, ba chiar și televiziunile care nu îl susțineau necondiționat. La început, am crezut că este o strategie doar pentru turul I, când se adresa țintit electoratului de dreapta. Concura cu Udrea, Tăriceanu și Macovei, nu avea de ce să caute votanți ai acestora la televiziunile anti-băsiste. Între timp, am gândit, se mai antrenează, își face rodajul și poate-poate îi va face față lui Ponta. De unde va lua voturi? Ulterior, s-a văzut că asta este și strategia pentru turul II. Cu pretextul că nu discută decât la televiziuni imparțiale (de parcă ar exista așa ceva), Iohannis pare a fi refuzat definitiv o confruntare cu Ponta. Un semnal de slăbiciune, o vulnerabilitate care va fi intens speculată de adversar. Ponta se va duce după nehotărâți la toate televiziunile, Iohannis rămâne cantonat la audiența celor două posturi de nișă care îl susțin. Păi, nu e bine ca Iohannis să refuze confruntarea, dacă nu se pricepe? În principiu, e mai bine, dacă are de unde să primească voturi. Iohannis are de recuperat 10 procente. Să spunem că le ia, natural, de la electoratul Elenei Udrea și al Monicăi Macovei, ajungând la nivelul lui Victor Ponta. Și restul? Că doar Ponta nu stă pe loc, ci se străduiește să atragă electoratul lui Tăriceanu, Hunor, Meleșcanu, Vadim și Diaconescu. Iar dacă se bagă Traian Băsescu...avem experiența alegerilor din 2012 și a campaniei pentru europarlamentare. Chiar că poate sta la o pungă de pop-corn. sursa: v.v. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
M-au plagiat, nenorociți..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
revenind la marota mea cu votul 'din diaspora': https://www.facebook.com/tehnikpaul/posts/1...0666484?fref=nf
QUOTE in sectorul 4 Bucuresti, unde la 261 mii de oameni au fost 200 de sectii de votare, deci cam 1300 de oameni la o sectie. Sa zicem un maxim de 1400. 5 stampile si 5 cabine, inseamna ca fiecare om timp de 14 ore program de votare se ajunge la 3.81 minute pe om pe vot. 4 minute e normal cu rotunjire. intr-o sectie de 5 stampile, in conditii 'normale' nu vor vota mai mult de 1500 de oameni. daca adaugi procedurile necesare listei suplimentare, cifrele scad oricum. de asta spuneam ca postarea formularului online nu va rezolva problema. e clar ca aceleasi calcule le-a facut si dragnea. daca vor sa voteze toti, trebuie sa suplimenteze numarul de sectii, macar in orasele unde s-a votat masiv. insa nu cred ca vor, si prin urmare s-ar putea sa-l auzim pe ponta, pe 17 dimineata spunand "ghinion. si dupa cum spuneam, corlatean nu mai e ministrul de externe. vine consilier la cotroceni". la urma urmei, s-ar putea renunta la votul in strainatate - e si asta o discutie. insa, atat timp cat exista, e abject sa nu-l organizezi cum trebuie. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
S-o fi apucat de sex, alcool, droguri..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Poate accesase programul de ajutorare cu incalzire pe perioada iernii.
Si niscaiva pachete cu alimente de la UE, am inteles ca d-nul Mazare are succes nebun cu asa ceva. Cu toate astea la un loc, raman si bani de pacanele. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
nasty |
![]()
|
https://www.facebook.com/events/36895869993...n_mall_activity
https://www.facebook.com/events/14922095677...dited&source=29 https://www.facebook.com/events/1407268556230063/ Vreo taxă pe internet, ceva? This post has been edited by nasty: 5 Nov 2014, 18:16 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tocmai am vazut un film frumos de un minut jumate pe Facebook in care neamtu' citeste de pe un prompter cu talentul sau nativ niste abureli penibile. Cum ca el nu e omul baronilor si jocurilor obscure.
Paaaaaardon, la dreapta dumnealui il vad mereu pe buldogul ala de Blaga. Sa fim seriosi, ce diferenta e intre Blaga, Videanu si Berceanu(astia DOAR s-au dat un pic la fund, evident, ca sa nu il penalizeze pe neamt si mai mult) si mafia de la PSD? In afara de culoare, nu stiu sa fie vreuna! Daca era candidat independent poate as fi dispus sa inghit gogosi ca e neamt, ca e nu stiu cum. Pana una alta, pare a fi o marioneta, cum a fost si cand se dorea punerea lui. Sunt curios cat va dura pana cand va intra in discutie numele marinarului number 1 ca viitor premier in caz ca iese asta presedinte. Nu mai mult de o saptamana, sunt sigur... "Vreme trece, vreme vine, Toate-s vechi si noua toate;" Si cam astia au fost primii 25 de ani! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 5 Nov 2014, 17:42) la urma urmei, s-ar putea renunta la votul in strainatate - e si asta o discutie. insa, atat timp cat exista, e abject sa nu-l organizezi cum trebuie. Ceea ce eu nu pricep e cum era organizat votul pana acum in strainatate? Sau i-a apucat subit cheful de vot pe toti romanii de afara? |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Intreab-o pe Iulia, îți explică ea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
nasty |
![]()
|
http://adevarul.ro/news/politica/doctor-fi...5f3/index.html#
"În naivitatea mea, nu mi-am dat nici măcar seama că puteam să fiu transportat cu autobuzul, gratuit, de către acei domni manipulatori la care ați făcut aluzie dvs. Eu am venit ca prostul cu mașina, stând în trafic, consumând benzină și plătind o parcare scumpă ca să mă pot prezenta la vot. Vă rog ca la turul 2 să se publice lista stațiilor autobuzului electoral, ca să putem profita cu toții de el. Recitind ce am scris, mi-am adus aminte nu știu de ce de anii de doctorat, și de lunile de muncă pe care le-am petrecut la redactarea tezei. Și mi-am dat seama că până și aici, domnule Ponta, v-ați dovedit pe deplin superioritatea. Pentru dvs. totul trebuie să fi fost așa de simplu și de ușor, de parcă altcineva v-ar fi scris deja textul, dvs. rămânându-vă doar să îl transcrieți. Păcat că noi, cei proști, nu înțelegem cum merg lucrurile. Ce bine însă că vă găsiți timp să ne explicați dumneavoastră, întotdeauna cu elocvența exemplului personal." Câți au votat în străinătate? Și care sunt rezultatele lor finale, pe țări? This post has been edited by nasty: 5 Nov 2014, 20:35 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
herr president
@ nasty curios, nu gasesc nici un dan angelescu aici: http://www.univ-paris-est.fr/ ma ajuti? This post has been edited by vi_escu: 5 Nov 2014, 20:39 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 5 Nov 2014, 18:33) Klaus Iohannis, ascuns pe dreapta În 2014, candidatul cu cea mai slabă prestație ”pe sticlă” este, de departe, Klaus Iohannis.Chiar și sprijinitorii săi au remarcat că nu se descurcă dacă este ”scos de pe promter”. Când cade curentul, este incapabil să improvizeze. Nu simte momentul, este inadecvat, gafează etc. Tocmai am realizat ce fel de catindat vrea boborul! ![]() O maimuta! Un papagal! Orice fel de animal, important e sa guite, sa behaie, in general scoata sunete! Prostii, minciuni, abureli, nu conteaza important e sa vorbeasca! Jeez, mi-a trebuit douas'cinci de ani da' in final am priceput: poporul asta pur si simplu nu isi doreste sa evolueze! E perfect fericit in mocirla, indiferent cati il calca pe cap, important e sa-i vorbeasca in timp ce-l calca! Bleah! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
Si cu cine vrei sa evolueze? Cu Base?
|
--------------------
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 5 Nov 2014, 20:29) Ai facut cursurile de cautare unde si-a facut si Ponta doctoratul. Normal ca n-ai nici o sansa sa gasesti pe cineva care a facut scoala pe bune. http://www.esiee.fr/Rechercher/?cx=0029369...9&sa.x=0&sa.y=0 Curios ce-ti seamana stilul cu al lui Ponta. Hai sa negam realitatea si sa ne prefacem ca spunem lucruri care au sens. Sau sa inventam pretexte, ca oricum nu sta nimeni sa verifice cat de multe prostii spunem. Nu s-a putut vota la Paris din cauza cozilor? Clar ca au fost dusi cu autocarele ca sa para ca e aglomeratie. A spus cineva ceva contra partidului stat? Pai cine-i ala, ca nu exista. Uite, eu il caut unde nu poate fi, si nu dau de el... This post has been edited by paul_p: 5 Nov 2014, 20:58 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 5 Nov 2014, 17:33) ... sprijinitorii săi au remarcat că nu se descurcă dacă este ”scos de pe promter”. De unde va lua voturi? De pe promter. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2014, 20:20) Ceea ce eu nu pricep e cum era organizat votul pana acum in strainatate? Sau i-a apucat subit cheful de vot pe toti romanii de afara? Poti sa te miri cit vrei. Exact asa s-a intimplat, i-a apucat cheful de vot pe romani. Asa de tare i-a speriat iubitul vostru Ponta ca au dat buzna la urne. La coada de la Bruxelles, la care era nevasta-me (sursa oculara, de credibilitate totala), venisera romani din Olanda, unde aia le spusesera pas. Stiu ca suna jncredibil, un pesedist nu va crede niciodata ceva ce nu s-a spus la antena3, dar exista viata si dincolo de antene. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 5 Nov 2014, 20:29) Pai dacă stă Argon acolo... s-o făcut județ. Merge să vadă producția lu' Argon de benzină |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 5 Nov 2014, 20:55) ady, tataie, restul... S-a mai discutat subiectul, chiar pe topicul ăsta. N-au venit cu mult mai mulți duminica trecută (161 de mii au reușit să voteze, deci hai un max de 170 de mii, cu tot cu ăia rămași pe dinafară) față de 2009 (146 de mii). Diferența este că acum au cam obligat votanții să completeze formularul lui pește integral în secție. Că cică "să nu se mai fraudeze ca in 2009", Vivi dixit. De aici deranj maxim. Ulterior, și-au dat seama pesediștii de enormitate și au renunțat la ea pentru 16 noiembrie (doar semnezi formularul în secție, dar vii cu el gata completat). Om vedea pe 16 dacă merge totul ca uns, cum a promis labă-tristă ăla de Corlățean. Punctual, au mai fost semnalate anomalii (unde erau suficiente cabine erau 2 ștampile, sau unde erau suficiente ștampile erau 2 cabine, sau unde erau și ștampile și cabine erau doar 2 gigei in comisia electorală), dar nu astea au fost baza. This post has been edited by Markos: 5 Nov 2014, 21:07 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(corbex @ 5 Nov 2014, 20:55) Poti sa te miri cit vrei. Exact asa s-a intimplat, i-a apucat cheful de vot pe romani. Asa de tare i-a speriat iubitul vostru Ponta ca au dat buzna la urne. La coada de la Bruxelles, la care era nevasta-me (sursa oculara, de credibilitate totala), venisera romani din Olanda, unde aia le spusesera pas. Stiu ca suna jncredibil, un pesedist nu va crede niciodata ceva ce nu s-a spus la antena3, dar exista viata si dincolo de antene. nu se pune, tu esti basit si ai denaturat intentionat spusele doamnei. ea a spus clar ca au venit cu autocarele agitatori din olanda, dupa ce au mancat tocanita de ciuperci halucinoge....da tu intelegi ce vrei! ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
This post has been edited by Markos: 5 Nov 2014, 21:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
@ paul_p
"Mă numesc Dan Angelescu, sunt profesor la Universitatea Paris-Est din Franța." Intre upe si esiee este oarece diferenta, adica n-au nicio legatura una cu alta. Ori tipul nu mai stie unde lucreaza oril e o facatura a celor de la adevarul. Dar ce mai conteaza... This post has been edited by vi_escu: 5 Nov 2014, 21:22 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 04:03 |