DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 147 148 149 150 151 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

Liviu
post 7 Nov 2014, 17:52
Post #4441

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

QUOTE(vercingetorix @ 7 Nov 2014, 12:04)

Ala care a scris articolul e un bou, atat pot spune.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dacis
post 7 Nov 2014, 19:27
Post #4442

Membru autentic

Group: Members
From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(Markos @ 7 Nov 2014, 12:24)
1. ...obtinem numarul persoanelor care ar fi putut vota simultan în respectiva sectie.
2. In Franta au votat 7720, dar nu stiu exact cati au votat la Paris. Sa zicem ca 4400, cum zici tu, în 14 ore. Ar fi 11.5 secunde per vot. Inmultim cu 7 si obtinem durata medie a unui vot: cca 80 de secunde. Un minut si 20 sec.
*

1. Singurul lucru si acceptat (la TV, cel putin) de toata lumea este ca numarul cabinelor era de cinci. Singura chestie care mai conteaza este numarul se stampile, cata vreme numarul de delegati este sigur mai mare de cinci.
2. Paris 1 = 2194; Paris 2 = 2181. Asta inseamna (la cinci cabine) cam 110 secunde de alegator

QUOTE(Garett @ 7 Nov 2014, 12:33)
Nu cred ca se poate fizic completa declaratia si vota in mai putin de 5 minute!
*

La declaratia asta te referi? Trei minute? wacko.gif

QUOTE(vercingetorix @ 7 Nov 2014, 16:12)
Gandeste-te, da? 10 secunde, macar. Daca pe Klaus Iohannis l-ar fi chemat Claudiu Ionescu, l-ai mai fi votat?
*

Daca l-ar fi chemat Claudiu Ionescu si ar fi candidat impotriva PSD-ului, sigur n-as fi votat impotriva lui. La fel cum, si daca l-ar fi chemat Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, n-ar fi pupat votul meu in veci, daca ar fi candidat pentru PSD.

Multumit de raspuns? naughty.gif

This post has been edited by dacis: 7 Nov 2014, 19:31

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
bion
post 7 Nov 2014, 19:45
Post #4443

Membru autentic

From: TM

QUOTE(corbex @ 7 Nov 2014, 07:16)
Asta a zis si el,  dar folosind inconfundabilul stil de oltean banatenizat,  constient ca Domnul a avut mila de el cind l-a trmis pe Ponta la Bucuresti si nu la Timisoara.
*

Asta-i Laczi ce sa-i faci. Pricepe numai filtrat si are un filtru in care orice bagi iese aceeasi poliloghie. biggrin.gif Mai e si chestia cu traducerea gresita. wink.gif
Laczi draga ala rege era Carol I si politicienii aia erau generatia dela `48 si ciracii , care facu si unirea aia mica.
Daca nu avem Ponta avem macar pe tatasocru. icon_mrgreen.gif
Deci Heil Klaus! Es lebe unser President!
Asta e noua strigatura care o sa rasune pe plaiurile mioritice. Bourii vor rumega perplecsi nepricepand ca, cum plwa noastra, am votat autistu si de condus ne conduce tot pedeleaua si base wacko.gif
Cat despre federalizare e o nuca prea tare la o tara si o populatie care abia a reusit dupa 2000 de ani sa se unifice. icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Garett
post 7 Nov 2014, 20:13
Post #4444

Membru autentic

From: Galati

Nu mai reiau teza cu masochismul ardelenilor si banatenilor dar Nea Bion este exemplificarea ei vie! biggrin.gif

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Markos
post 7 Nov 2014, 20:20
Post #4445

fost programator

From: Scursurești Vale

Familie: O sotie despre care nu se stie nimic, frati/surori plecati in strainatate.
*

Vai ce nenorocire..

7 Nov 2014, 20:22:
parintii locuiesc cu chirie, desi fiul lor are sase case.
*

Păcat că părinții locuiesc cu chirie în Germania, iar fiul are casele în Românica sad.gif

7 Nov 2014, 20:24:
Putere de munca: limitata. Il obosesc orice manifestare, emisiune, interviu, mai lung de o ora.
*

Deci Bogdan Stoica - cine plm o mai fi și ăsta? blink.gif - îi calculează puterea de muncă după interviuri și emisiuni.

Galluse, mai ai texte de-astea umoristice?

This post has been edited by Markos: 7 Nov 2014, 20:24

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Honorius
post 7 Nov 2014, 20:52
Post #4446

zbanghiu

From: Patria chiorului

QUOTE(corbex @ 7 Nov 2014, 10:29)
Ar merge o impartire pe stine. Ungurilor nu le-ar mai ramine nimic. Da' le punem la oha un baci ungurean.
Lumea crede ca traieste prost fiindca puterea e la Bucuresti. Eroare fesenistica. Fiecare sat sau oras  are un primar, inclusiv cele unguresti, unde primaru-i ungur. Ala e cel mai aproape de cetatean, nu? Ca asa cere lozinca. Primarul fura mai putin si mai cu rusine doar fiindca ca e mai aproape de cetatean? Tocmai a inceput sesiunea de arestari la primari. Pe locul 1 e bacaul, acest oras de bugetari bine intentionati si iubitori de tara, care prefera oricind sa fie furati de unul de-ai lor si nu de unul de la bucuredti, fiindca ca al nostru fura cum ne place noua. Asa ca, personal, sint pentru regionalizare doar pentru ca s-ar mai reduce numarul frecatorilor de menta, nu ca ar aduce un plus in viata regionalului. Iar federalizarea e o prostie cit sustinatorii de mare. Uitati-va la slovenia. Un stat cit doua judete, in care austriecii care se scoala mai de dimineata vin sa se pise inainte sa plece la munca. Asa cum incepe sa faca cam toata europa cu Ungaria. Asa repede ii duce Fekete al lor la sapa de lemn ca nici n-au timp sa realizeze ce li se intimpla. Dar pot tine coada in sus si nu le pasa ca-s plini de baliga dedesubt. Si pe aia nu-i asupreste nimeni de la Bucuresti. Peste 10 ani o sa le trimita niste cisterne cu ciorba.
Ce-mi e cel mai greu de rumegat e realitatea ca toate autonomizarila astea au la baza dispretul fata de romaini, ca natie, al ungurilor si sint ambalate in orice fel de alte motive. Apare apoi dispretul romanilor verzi fata de romanii mai galbeni, ca oltenii, sau cu ochii mai rosii, ca moldovenii. Deci ne-o tragem si singuri, nu ne ajunge cit vor sa ne-o traga altii.
*

Hopa! Tataia întoarce armele, da' o face pas cu pas să nu bată la ochi. O fi avut dreptate băsescu cand afirma supărat ca serviciile își caută un nou stăpân trădându-l pe cel vechi? Nu știu. Cert este că un șobolan respectabil părăsește corabia inainte să se scufunde, mai ales dacă și el a contribuit la făcut găuri. Să sperăm că șobolanii vor muri înecați împreună cu comandantul navelor care se scufundaseu.

--------------------
- - - - - - - - - - - - -
Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!

PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM...
+
corbex
post 7 Nov 2014, 21:00
Post #4447

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Sint gata sa intorc armele in orice directie te-ai afla tu. Plin de buna dispozitie.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
RZV
post 7 Nov 2014, 22:05
Post #4448

Membru autentic

From: Online

QUOTE(corbex @ 7 Nov 2014, 12:17)
Tu presupui ca nu stii ce face administratia judetului/regiunii/republicii tale din cauza distantei? Care face ca transparenta sa se opacizeze treptat? biggrin.gif E buna!
Daca ai avea casa gard in gard cu primaria/palatul Victoria/Consiliul Judetean, ai stii tot ce fac ei?  radmasa.gif
*

Nu nene. Eu spun ca cetățeanul vede, simte și are putere deplina în a sancționa mai ușor pe aia care nu-și fac treaba într-o comunitate mai mica, care gestionează resursele locale provenite din buzunarul fiecăruia.
Pe înțeles didactic, gestionezi mai ușor fondul clasei decât fondul scolii, ești interesat direct sa ai un "microclimat" mai favorabil. Poti avea mult mai ușor pretenții sa ți se explice ce au făcut cu banii tai, care au fost impedimentele, de astea, cuantificabile.
QUOTE(Garett @ 7 Nov 2014, 13:24)
Slovenia nu e stat federal, as fara as I know!
Fosta Iugoslavie era, si nu cred ca-i fix cea mai buna reclama pentru sistemul federativ...
*

Ce zice eu și ce înțelegi mata.
Slovenija are o soarta mai buna ca stat autogestionat (și independent) decât ar fi avut în următorii 1000 de ani ca parte a fostei Jugoslavii. Din păcate nu e și cazul Transilvaniei, captiva sa cotizeze majoritatea resurselor, pe mai departe, unui model de organizare deficitar.

Continuând analogia, pot spune ca slovenii au ales sa mănânce o prăjitură cu prietenii decât sa fie fortați sa mănânce un cenzurat singuri (răspuns la călcatul pe cap la care face referire Badia).

This post has been edited by RZV: 7 Nov 2014, 22:31

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
Serje
post 7 Nov 2014, 23:25
Post #4449

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

labeunu schimba macazu?

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
bion
post 8 Nov 2014, 00:07
Post #4450

Membru autentic

From: TM

QUOTE(Garett @ 7 Nov 2014, 21:13)
Nu mai reiau teza cu masochismul ardelenilor si banatenilor dar Nea Bion este exemplificarea ei vie! biggrin.gif
*

Nu cunosc teza cu pricina dar daca masochism e atunci când încerci sa observi mai echilibrat realitatea când încerci sa fii mai rațional in ce faci atunci bisztos sunt masochiști aia de peste munți.
Oricum e preferabil așa decât reactivitatea exagerata de tip spinal produsa sub iluminismul supusului din raia sau gubernie care altfel au fost modelele statale visate.O elita existenta in a doua jumate de sec.19 a fost o picătură intr-un ocean de obscurantism autogenerator.
După ce iti revii din socul alegerilor îți desenez colorat si ornat cu trandafiri roșii pe asfaltul autostrăzii spre Alexandria. biggrin.gif

This post has been edited by bion: 8 Nov 2014, 00:10

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
neumann
post 8 Nov 2014, 00:39
Post #4451

Membru autentic

From: Spermezeu

mi-e imi place individul. Iohanis adica. Problema e, ok, il votez, sa presupunem ca ar castiga. Dup'aia ce? Emil Constantinescu 2.0? I-o trag toti, inclusiv contrabanda cu tigari sub ochii lui, se schimba guvernul, majoritatea parlamentara, iar circ, iar scandal, etc. Pai cu astea era Basexu, sa fie primit (de Voiculescu si compania) acolo unde s-o duce dupa ce isi termina mandatu. Nu ma duc sa-l votez pentru isteria tip basescu si pdl creata pe toate canalele moderne. Am auzit numa' puie monta, insa nimic concret despre neamt, in afara ca el nu negociaza voturi. Care mi-a placut, mai vroiam si altele. Da' notniuz da cu kkt. Foarte bine, aia o sa le dau si eu cand imi cer votul.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Markos
post 8 Nov 2014, 00:49
Post #4452

fost programator

QUOTE(neumann @ 8 Nov 2014, 00:39)
mi-e imi place individul. Iohanis adica. Problema e, ok, il votez, sa presupunem ca ar castiga. Dup'aia ce? Emil Constantinescu 2.0?
*

Nu. Ponta. E mai sigur și nu te mai agiți atât pe forumuri.

Nu de alta, da' poate-ți sare sânjele pe nară.

This post has been edited by Markos: 8 Nov 2014, 00:51

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
kum
post 8 Nov 2014, 00:58
Post #4453

Banat

Group: Banned

Victor Ponta, să știi că eu n-am vrut să merg pe 16 la vot. Mi-am jurat și am spus public că nu voi vota în viața mea ”răul cel mai mic”. Așa l-am perceput pe Iohannis, așa-l văd și acum însă spre deosebire de tine care l-ai face gelos pe însuși Talpa Iadului, Iohannis e parfum de trandafiri. Tu, Victor Ponta ești o năpârcă veninoasă căreia e musai să-ți zdrobim capul, și arogant cum ești și cum e orice prost fudul, confirmi zicala aia cu ”gura bate curul”. Prostia care nu semnalizează nu are niciun farmec dacă nu se-ntoarce împotriva celui care-o manifestă, altfel vreun neuron mai zglobiu rătăcind prin dovleacul acela al tău, te-ar fi anunțat că numindu-ți contracandidatul ”lucru” doar pentru că nu e român cum te dai tu când îți convine, și alți ne-români s-ar putea simți fensați de prostia ta.

Eu una, m-am simțit pentru că prin ADN-ul meu mai călăresc niște huni, cumani sau armeni. Prin venele mele curge sânge amestecat și nu pot fi altceva decât un ”lucru”. Ceva nedefinit, departe de puritatea ta rasială, deși cu mutra ta de mongoloid, descendența italo-albaneză cu care te-ai lăudat nu poate fi altceva decât o minciună de-a ta, la fel ca și celelalte pe care le-ai debitat fără pic de rușine. Ai tu rădăcini italiene sau albaneze cum am eu sânge de aborigen din Noua Zeelandă.

Pentru că ești la fel de nazist ca Hitler, Victor Ponta, am să ies la vot pe 16, și nu călcându-mi pe inimă așa cum am crezut, ci cu entuziasm. Pentru că vreau să-ți dispară rânjetul acela de pe fața de ”român mândru”, pentru că nu te mai suport, pentru că îmi repugnă ținuta ta, mersul tău golănesc, discursul tău nesimțit, miștocăreala ta de derbedeu de cartier, mutra ta arogantă și tot ceea ce reprezinți ca individ, respectiv suma tuturor defectelor ce pot zăcea în omenire. Tu ești un prădător. Și ca să nu ajungi să-mi prazi țara, mă duc să votez ca să dispari așa cum a dispărut tovarășul tău de golănii, Antonescu.

Și cu siguranță, și alte ”lucruri” care s-au simțit profund jignite de insulta ta, vor proceda ca mine. Să nu te bazezi că maghiarimea votează cum îi dictează UDMR. Fără votul maghiarilor, al sașilor și secuilor, nici Traian Băsescu nu ajungea președinte. De aceea nu vei ajunge tu, pentru că ”lucrurile” nu te vor vota. Nu vor vota un nazist care le contestă însăși calitatea de om. Tocmai ce ne-ai făcut foarte mândri că suntem corciți, cu sânge amestecat și nu români verzi ca tine, și tocmai ți-ai pus cruce visului de a ajunge președinte. Heil Siktir!

8 Nov 2014, 02:10:
QUOTE(DragosP @ 6 Nov 2014, 14:36)
Acolo știu. Da' nu zic. 04.gif
*

Ai citit si tu circulara?

This post has been edited by kum: 8 Nov 2014, 01:10

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
paul_p
post 8 Nov 2014, 01:14
Post #4454

Membru autentic

From: psd=evil

Ce mizerabili! Naparcile in sutana s-au vandut pentru cativa arginti. A stiut Ponta de ce le-a dat pomenile din ultima perioada.

Mai mulți preoți ortodocși din județul Cluj ar fi primit o circulară de la Mitropolia Clujului Maramureșului și Sălajului prin care li se cere să spună credincioșilor să voteze cu un președinte care să fie „creștin, ortodox, român”. Reporterii TVR Cluj au înregistrat mai mulți preoți care au recunoscut că au primit asemenea indicații și care spun că le vor urma. Reprezentanții Mitropoliei neagă toate acuzațiile și spun că preoții trebuie să respecte neutralitatea bisericii față de politică.

This post has been edited by paul_p: 8 Nov 2014, 01:15

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Markos
post 8 Nov 2014, 01:44
Post #4455

fost programator

--------------------
Reno Megan Privilej
+
Garett
post 8 Nov 2014, 06:40
Post #4456

Membru autentic

QUOTE(bion @ 8 Nov 2014, 01:07)
...
*

Nea Bioane, iti spun doar atat:
Care romani?
Daca mata esti nostalgic dupa vremurile in care romanii erau trecuti la "si altii" in propria lor tara, (probabil la capitolul "Aborigenii Transilvaniei") inseamna ca te incadrezi perfect in tiparul de care spuneam.

8 Nov 2014, 07:50:
QUOTE(RZV @ 7 Nov 2014, 23:05)
Ce zice eu și ce înțelegi mata.
Slovenija are o soarta mai buna ca stat autogestionat (și independent) decât ar fi avut în următorii 1000 de ani ca parte a fostei Jugoslavii.  Din păcate nu e și cazul Transilvaniei,  captiva sa cotizeze majoritatea resurselor,  pe mai departe,  unui model de organizare deficitar.

Continuând analogia,  pot spune ca slovenii au ales sa mănânce o prăjitură cu prietenii decât sa fie fortați sa mănânce un cenzurat singuri (răspuns la călcatul pe cap la care face referire Badia).
*

Nu-i nevoie sa ma iei cu mata ca n-am atatia ani! wink.gif

Situatia din fosta Iugoslavie era nitel mai complicata decat o vad federalistii de ocazie...
Acolo in primul rand aveai diferente etnice, nu majore dar existente, slovenii nu sunt chiar aceeasi natie cu sarbii, croatii sau bosniecii. Doi la mana, factorul religie: croatii si slovenii sunt catolici, sarbii ortodocsi de rit vechi, bosniecii musulmani. Talmes balmes total!
Trei la mana, esti naiv daca iti imaginezi ca austriecii sau italienii din Trieste ii vad pe sloveni ca pe niste "prieteni", sunt mana de lucru ieftina si locatie pentru case de vacanta la pret redus si atat.
Patru la mana, "cnezatele si voievodatele" sunt mult mai usor de pus cu botul pe labe, cand ai auzit ultima data de "marea armata slovena"?
Wake up, singurul vecin bun e Marea Neagra, si mai nou si aia ne fura plajele! Asa ca prefer oricand un stat centralizat si puternic unor ipotetice "avantaje" federale!
Singurii care ar avea de castigat de pe urma federalizarii Romaniei ar fi "prietenii" nostri de la vest!

This post has been edited by Garett: 8 Nov 2014, 06:50

--------------------
No Reno Forever
+
radian
post 8 Nov 2014, 07:38
Post #4457

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Iar te-a bantuit cosmarul?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Garett
post 8 Nov 2014, 08:22
Post #4458

Membru autentic

Iar spui aceeasi gluma rasuflata de zece ori?

--------------------
No Reno Forever
+
radian
post 8 Nov 2014, 08:38
Post #4459

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Daca tu repeti la nesfarsit aceleasi texte rasuflate...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Garett
post 8 Nov 2014, 09:26
Post #4460

Membru autentic

Da mai, stiu, de fapt ungurii ne iubesc de numa' numa', orban vine de trei ori pe zi si o data seara din dragoste de Romania, nea caisa ala din parlamentul lor se baga in "trebile noastre interne" strict din 'pretinie" etc, etc! biggrin.gif
Cel mai mare iubitor de romani e barna ala iar pe locul doi la mica distanta e tokes!
Mai ai?

--------------------
No Reno Forever
+
Honorius
post 8 Nov 2014, 09:34
Post #4461

zbanghiu

Totuși Statele Unite ale Americii de ce nu urmează modelul Sloveniei? De ce acest model e bun doar pentru noi?

8 Nov 2014, 10:35:
Nici proștii ăia din Marea Britanie nu și-au dat seama ce bun e modelul Sloveniei.

8 Nov 2014, 10:44:
QUOTE(RZV @ 7 Nov 2014, 23:05)
Din păcate nu e și cazul Transilvaniei,  captiva sa cotizeze majoritatea resurselor,  pe mai departe,  unui model de organizare deficitar.

*

Rar îmi e dat să văd inepții de asemenea dimensiune! Ia vezi dacă nu cumva și fosta RFG a fost captivă și a dus în spate fosta RDG.

This post has been edited by Honorius: 8 Nov 2014, 09:44

--------------------

+
dacis
post 8 Nov 2014, 11:03
Post #4462

Membru autentic

QUOTE(Garett @ 8 Nov 2014, 09:26)
nea caisa ala din parlamentul lor se baga in "trebile noastre interne" strict din 'pretinie" etc, etc!
*

Garette, ts-am mai zis si altadata: pur si simplu tu ori nu stii ori nu intelegi cum functioneaza lucrurile astea de o vreme incoace. Odata cu Helsinki (1975) epoca "neamestecului in treburile interne" a luat defintiv sfarsit, in Europa cel putin. Un alt lucru care s-a schimbat si care vad ca si asta iti scapa, dupa acelasi tratat, drepturile si libertatile indivizilor prevaleaza in fata statelor, a intereselor lor etc.etc.

QUOTE(Garett @ 8 Nov 2014, 06:40)
1. ...factorul religie: croatii si slovenii sunt catolici, sarbii ortodocsi de rit vechi, bosniecii musulmani. Talmes balmes total!
2. Singurii care ar avea de castigat de pe urma federalizarii Romaniei ar fi "prietenii" nostri de la vest!
*

1. Factorul religie din fosta Iugoslavie este cam acelasi ca factorul religie in ecuatia Ardeal - Vechiul regat - R. Moldova.
2. Ce-aveti, bre, cu federalizarea asta? Visati urat? De la statul hipercentralizat de acum pana la federalizare mai sunt jdemii de alternative / pasi, asa ca poate ne oprim la vreo varianta intermediara. Ca sunt mai multe. Cateva suna cam asa:
- stat unitar descentralizat la nivel de localitate, fara regionalizare
- stat unitar descentralizat la nivel de judet, fara regionalizare
- stat unitar, cu regiuni si centralizat (in linii mari, cam asa-i proiectul din mintea lui Dragnea!)
- stat unitar, cu regiuni autonome, descentralizat omogen la nivel de regiune (aici avem grade si niveluri multiple ale autonomiei)
- stat unitar, cu regiuni autonome, cu grade distincte de autonomie, inclusiv dupa criterii etnice
- stat confederal (SF 1)
- stat federal (SF 2)
- ... alte SF-uri

--------------------
dacis
+
Garett
post 8 Nov 2014, 11:28
Post #4463

Membru autentic

QUOTE(dacis @ 8 Nov 2014, 12:03)
Garette, ts-am mai zis si altadata: pur si simplu tu ori nu stii ori nu intelegi cum functioneaza lucrurile astea de o vreme incoace. Odata cu Helsinki (1975) epoca "neamestecului in treburile interne" a luat defintiv sfarsit, in Europa cel putin.
*

Ca sa citez din clasici: ai pierdut o buna ocazie de a tacea!
Era vorba despre nea asta Cica vecini "buni"! nu despre nu's ce oficial european!

--------------------
No Reno Forever
+
dacis
post 8 Nov 2014, 12:05
Post #4464

Membru autentic

QUOTE(Garett @ 8 Nov 2014, 11:28)
Ca sa citez din clasici: ai pierdut o buna ocazie de a tacea!
*

Vad ca n-ai nici o sansa sa pricepi. Incerc sa-ti traduc, pre limba ta: oricine are dreptul si libertatea sa isi doreasca, sa spuna si sa propuna orice. Fie ca-i Junker, Kover ori ala care tunde iarba pe stadion, la Ferencváros.

--------------------
dacis
+
Dan73
post 8 Nov 2014, 12:49
Post #4465

Membru autentic

QUOTE(dacis @ 8 Nov 2014, 12:03)
2. Ce-aveti, bre, cu federalizarea asta? Visati urat? De la statul hipercentralizat de acum pana la federalizare mai sunt jdemii de alternative / pasi, asa ca poate ne oprim la vreo varianta intermediara. Ca sunt mai multe.
*

Ai uitat de independenta...pe model Slovenia, ca cica sunt captivi si cotizeaza majoritatea resurselor blush.gif Sa ia energie de la Paks, nu de la Cernavoda, propun. smile.gif Am mai zis io, cand o veni foamea aia mare sa vezi ce reconsideram resursa de sol a miticilor trogloditi.
Eh, memoria e scurta...cand valahii imputiti stateau la portile oraselor era bine. rolleyes.gif

This post has been edited by Dan73: 8 Nov 2014, 12:50

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Garett
post 8 Nov 2014, 12:59
Post #4466

Membru autentic

QUOTE(dacis @ 8 Nov 2014, 13:05)
...
*

Du-te mah si plimba ursul! La Buda sau la Pesta, cum ti-o fi voia!
Da' lasa-ne cu codtoporismele tale!

--------------------
No Reno Forever
+
Honorius
post 8 Nov 2014, 13:09
Post #4467

zbanghiu

QUOTE(dacis @ 8 Nov 2014, 13:05)
Vad ca n-ai nici o sansa sa pricepi. Incerc sa-ti traduc, pre limba ta: oricine are dreptul si libertatea sa isi doreasca, sa spuna si sa propuna orice. Fie ca-i Junker, Kover ori ala care tunde iarba pe stadion, la Ferencváros.
*

Vad ca stai bine cu teoria, insa practica te cam omoara! Imi amintesc cand mi-am permis sa-l critic pe tatucul tau suprem si pe acolitii lui cum tu ai sarit imediat impreuna cu cativa ciraci de-ai tai si imediat mi-ati pus stigmatul de pesedist si ati inceput sa imi spuneti mai mult sau mai putin voalat ca as fi prost asa cum este dealtfel electoratul pesedist. Atunci nu mai functiona dreptul de a avea o opinie si de a-ti exprima parerea? Se pare ca nu! Cum dealtfel vad ca e o gașcă pe aici care iti explica imediat ca trebuie sa fii tare prost sa votezi Ponta si foarte inteligent sa votezi Iohannis.

Ba chiar un distins moderator ne povestea cum femeia de serviciu de la frizeria unde merge el a zis ca-l voteaza pe Ponta pentru ca e frumos. Deci alegatorii lui Ponta sunt foarte prosti. Vi-l mai amintiti pe Ioan Oltean? Oltean e pedelistul acela antipatic (scuzati pleonasmul) cu broscoiul. El ii cerea lui Iohannis sa aiba in aceasta campanie o abordare de Petre Roman la Apaca pentru a-l vota femeile.

Da! Omul din filmulet este Ioan Oltean, inalt membru ACL, membru al echipei de campanie a lui Iohannis si nu femeia de serviciu de la frizeria din Bolintin Deal!

Eu unul consider ca au dreptul sa isi exprime opinia toti oamenii fie ei basisti, pontisti, szilagysti sau vadimisti. Atat timp cat o fac in mode decent si fara sa ii jigneasca pe ceilalti totul este in regula. Insa realitatea romaneasca nu vrea sa se alinieze cu acest simplu principiu al democratiei dupa cum ati vazut si mai sus.

Si ma mai seaca o tema propagandistica ieftina vehiculata in ultimele zile: cea a pseudoscrisorilor deschise prin care aflam ca ungurimea desteapta nu voteaza Ponta asa cum fac romanii prosti. Parerea mea este ca daca ar fi atat de desteapta ungurimea aia ar invata limba oficiala a statului in care traiesc pentru a-si spori sansele la o viata mai buna asa cum fac si etnicii romani plecati sau chiar nascuti prin alte state. Oare aia nascuti prin State tot asa au mandria lor sa vorbeasca doar limba etniei si sa nu gavareasca nimic in engleza? huh.gif

This post has been edited by Honorius: 8 Nov 2014, 13:28

--------------------

+
Garett
post 8 Nov 2014, 13:34
Post #4468

Membru autentic

Igen!
Nem tudom anglolul! tongue.gif

--------------------
No Reno Forever
+
RZV
post 8 Nov 2014, 13:39
Post #4469

Membru autentic

From: Online

QUOTE(Honorius @ 8 Nov 2014, 10:34)
Totuși Statele Unite ale Americii de ce nu urmează modelul Sloveniei? De ce acest model e bun doar pentru noi?
<span class='edit'>8 Nov 2014, 10:35:</span>
Nici proștii ăia din Marea Britanie nu și-au dat seama ce bun e modelul Sloveniei.

<span class='edit'>8 Nov 2014, 10:44:</span>

Rar îmi e dat să văd inepții de asemenea dimensiune! Ia vezi dacă nu cumva și fosta RFG a fost captivă și a dus în spate fosta RDG.
*

N-ai înțeles nimic. Ori o faci din rea credință, ori, în cazul tău e foarte mare distanta dintre capacitatea de a citi și cea de a înțelege ce citesti.

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
Honorius
post 8 Nov 2014, 13:48
Post #4470

zbanghiu

QUOTE(RZV @ 8 Nov 2014, 14:39)
N-ai înțeles nimic. Ori o faci din rea credință,  ori, în cazul tău e foarte mare distanta dintre capacitatea de a citi și cea de a înțelege ce citesti.
*

Halal argumentare! Doar atat poti?

Uite eu nu ma voi cobori la nivelul de mahala la care ai dus tu discutia incercand sa ma jignesti si voi explica in continuare intr-un mod decent!

Ce ai face daca ai mosteni de la parinti o vaca mare si laptoasa care iti produce o galeata de lapte pe zi, dar tu nu stii nimic despre cresterea vacii? Pe care dintre cele doua variante de mai jos o alegi?

1. I-o dai gratis vecinului si ii zici: "Ia-o dracului de aici sa n-o mai vad!"
2. Te apuci sa inveti despre cresterea vacii, bei zilnic lapte iar surplusul il vinzi ridicandu-ti astfel nivelul de trai.

--------------------

+
247 Pages « < 147 148 149 150 151 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 17:42
Forum Renault