Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(RZV @ 9 Nov 2014, 20:08) Ia te uită cine vorbeste! Cel care aruncă petarde, dar nu e in stare să le susțină cu exemple! QUOTE(RZV @ 8 Nov 2014, 15:19) QUOTE(Honorius @ 8 Nov 2014, 15:25) QUOTE(Honorius @ 8 Nov 2014, 15:37) Răzvănele, tată, vezi că ai rămas restant cu exemplele care să confirme afirmațiile tale despre presupusa mea propagandă. Sunt ascunse atât de bine de încă le mai cauți? Sau doar ai aruncat niște petarde la mișto? Mai bine mucles! |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(DragosP @ 9 Nov 2014, 21:03) Așa o fi, dar faptele vorbesc. Indiferent cât de obtuz oi fi eu sau cei care s-au documentat (și e vorba de istorici, nu de puțoi ca mine) pe temă. Fii te rog amabil și devoalează numele istoricilor respectivi precum și ceva referințe dacă e posibil. Mulțumesc anticipat. @honorius Te aștept și pe tine sa revii asupra afirmației ca eu as face propagandă pro-maghiara. Lămurim toate celelalte aspecte ulterior. Mulțumesc anticipat. This post has been edited by RZV: 9 Nov 2014, 20:10 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 9 Nov 2014, 20:52) Eu vorbesc din experienta personala. Poate ca la tine a fost altfel, ti-au crescut grav veniturile pe vremea lu' boc. Ma Danut, nu prea mai tiu minte cati ani ai. Da' io am inceput sa muncesc de prin facultate (mai exact de prin anii 93, daca retiu exact). Imediat cand am terminat facultatea, dupa cele 6 luni de armata, m-am angajat la maretul Sidex. Inginer. Asta in 1996. Deci pot afirma ca am prins si PSD 1 (92-96), si CDR (96-2000), si PSD 2 (2000-2004) si boc 1,2,3,4,5,6,7,8... Si, bineinteles am prins si astia 2 ani de PSD 3. Deci pot sa-mi fac o idee cam cum a fost pe timpul fiecarei guvernari, coreland bineinteles si cu experienta mea profesionala si cu cresterile de rigoare asociate acestei experiente. Sunt curios (si vorbesc pe bune) cand ai inceput tu sa muncesti, respectiv ce guvernari ai prins ca salariat, ca sa vorbim aceeasi limba. This post has been edited by kum: 9 Nov 2014, 20:10 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Superb.
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
@Rzv:
Ai toate informațiile mai sus. Inclusiv în articolele desființate cu grație de os. Și-n aștele. Doar să vrei să te informezi. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(RZV @ 9 Nov 2014, 21:07) @honorius Te aștept și pe tine sa revii asupra afirmației ca eu as face propagandă pro-maghiara. Lămurim toate celelalte aspecte ulterior. Mulțumesc anticipat. Cocoșel, ți-am dat de ieri citate cu propaganda ta. Tu doar m-ai acuzat mârlănește fabulând ca un pacient de la Gheorghe Marinescu, iar când ti-am cerut citate ai dat-o în texte de centuristă virgină. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
RZV |
![]()
|
Deci da. Nimic schimbat de ieri.
QUOTE(RZV @ 8 Nov 2014, 14:39) N-ai înțeles nimic. Ori o faci din rea credință, ori, în cazul tău e foarte mare distanta dintre capacitatea de a citi și cea de a înțelege ce citesti. QUOTE(RZV @ 8 Nov 2014, 15:33) Nu știu care are propaganda mai ieftina. În rest rămâne cum am stabilit. Transilvania autogestionata nu înseamnă includerea în Ungaria, iar ardelenii nu sunt unguri. This post has been edited by RZV: 9 Nov 2014, 20:19 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(cdadan @ 9 Nov 2014, 19:33) Kumule, o dai aiurea de gard. Perioadele de crestere economica serioasa au fost sub guvernarile bombo si motoriceanu. Ceea ce nu se poate spune despre guvernarile boc. ![]() Cresterea a inceput in 1999, sub Radu Vasile si a tot continuat, pana in prima parte a lui 2008. Insa, daca vorbim de guvernare performanta, Tariceanu si Boc sunt fix de aceeasi teapa. Diferenta a facut-o norocul si contextul... Guvernarea Nastase... asta da guvernare! QUOTE(cdadan @ 9 Nov 2014, 19:48) Daca parchetele or sa-si faca treaba si mai bine in continuare, atunci, indiferent de cine castiga alegerile, tot mai multi pesedisti ai sa vezi prin puscarii. Nu pentru ca ailalti ar fi mai cinstiti, ci doar pen'ca-s niste hoti oleaca mai rafinati. Ca la cat de toparlani sunt astia de pal PSD... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Dragose, a fi ortodox chiar nu-i un defect. Insa, a fi hot, mincinos etc. - calitati pe care Vivi Ponta le are in cel mai inalt grad! - da. Chiar nu inteleg nu de ce BOR il sprijina, ci de ce BOR nu se delimiteaza de el...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
RZV |
![]()
|
@honorius
Permite-mi sa ![]() Mai straduieste-te sa îmi găsești afilierea maghiara intre timp. Pentru restul rămâne cum am stabilit. This post has been edited by RZV: 9 Nov 2014, 20:26 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Pentru că nu e treaba ei asta.
P.S. "Dragoșe", "dacise", "markose" sună nașpa rău. This post has been edited by DragosP: 9 Nov 2014, 20:27 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
RZV |
![]()
|
@honorius
Îți lipsesc argumentele "cocosel"? This post has been edited by RZV: 9 Nov 2014, 20:31 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 9 Nov 2014, 20:29) O speranță tot mai există acum, când s-a trezit Galațiul din somn. Deci va fi bine. This post has been edited by Markos: 9 Nov 2014, 20:31 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
RZV |
![]()
|
Fa bine și analizeaza-ti propria atitudine înainte de a-i judeca pe ceilalți. Asta, bineînțeles dacă poți avea decenta respectiva.
![]() This post has been edited by RZV: 9 Nov 2014, 20:36 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 9 Nov 2014, 21:34) Fa bine și analizeaza-ti propria atitudine înainte de a-i judeca pe ceilalți. Asta, bineînțeles dacă ai decenta sa o faci. ![]() Da, îmi analizez propria atitudine și văd cum eu mi-am argumentat afirmația în postarea nr. 4494, în timp ce trolul idiot a mâncat un kkt în ceea ce mă privește, nu a fost in stare să își argumenteze kkt-ul, iar acum cu un tupeu nesimțit și abject îmi dă lecții de morală. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
Iar ești nervos?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Honorius e mircea badea. Acelasi pattern de victimizare.
O bagi acum pe aia cu 'hardaie de zoaie', sau o pastrezi pentru ceva mai serios? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Honorius |
![]()
|
Mai răsfirați, băieți!
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 03:40 |