Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(neumann @ 9 Nov 2014, 22:30) Ce coincidenta! ..primarii din Italia.. alte tari, de ce nu? Cine le-a solicitat asa ceva? De unde stiau ei ca nu e suficient spatiu in ambasada? Bai, tata, da'fanii astia ai lui Ponta i-au preluat metehnele: habar n-au, da-si dau cu parerea... Ce ambasada visezi, bre? Crezi ca in Italia se poate discuta despre votarea in ambasada, cand ai cam un milion de romani acolo? In Italia sunt deja 55 de sectii de votare si sunt mult prea putine. Probabil ca si 100 n-ar fi de ajuns, ca oricat de bine s-ar organiza votul, mai mult de 4.000 de oameni pe sectie nu pot vota. Compara situatia asta cu Bucurestiul unde ai cam 1,5 milioane de votanti si 1235 de sectii de vot Primarii din Italia au acceptat sa creeze sectii de vot pentru ca le-au cerut-o oficial romanii de acolo inca din august-septembrie. Mai precis, romanii care sunt membri in consiliile locale ale unor orase italiene, pentru ca acolo este o populatie romaneasca semnificativa. Iar aceste acorduri ale primarilor italieni, semnate si stampilate au fost trimise oficial catre MAE. Ce-a facut Corlatean cu ele? S-a sters, elegant, la fund! QUOTE(paul_p @ 9 Nov 2014, 23:22) Credincioșii care au fost sâmbătă la Mănăstirea Cozia au primit bilețele cu îndemne electorale: „Stimate alegător creștin-ortodox, Când votezi, nu îți trăda credința și neamul! Votează Victor Ponta, român și creștin-ortodox!”. Imi dai voie sa ma pun trei secunde in pielea lui Dragos?! ![]() Esti tu sigur ca biletelele au fost distribuite de preoti / calugari? Si daca da, au avut binecuvantarea ierarhului? PS Orice este bun ca sa impiedicam o lifta pagana! QUOTE(cdadan @ 9 Nov 2014, 23:39) Eu cred ca Iohannis e baiat bun, dar are un mare cusur: e aliat cu jumatate din basisti si sprijinit de cealalta jumatate. Dane, tata, orice candidat duminica are in spatele sau o imensa multime de ticalosi. Discriminarea pe care o poti face tu si oricine este care-i mai mare ticalos: Dragnea ori Udrea? Anastase ori Hrebenciuc? Oprisan ori Flutur? Boc ori Ponta? QUOTE(Serje @ 9 Nov 2014, 23:44) Este pe naiba. Nastase avea partidul sub control, fiind o mana mai mult decat forte. Ponta-i el controlat de baroni, fiind in fapt un papagal pe care astia-l scot in fata, ca sa le tina de sase, sa-si vada ei de furtisaguri! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și uite cine s-a sesizat: Sabin Gherman.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DragosP @ 10 Nov 2014, 06:30) Lasa-l, omule, pe Gherman in pace! Ori poate sustii ca biletul este o facatura?!... Degeaba contesti ca BOR l-a sprijinit pe fata pe Ponta, ca este adevarat. si ieri, dupa liturghie li s-a cerut oamenilor sa nu uite ca sunt ortodocsi cand intra in cabinele de vot. Ceea ce este o mare mizerie morala, cata vreme vorbim de Ponta si nu de vreun arhanghel! Chair asa zice ortodoxia (Dragos, ortodoxia, nu BOR) sa sprijini si sa sustii un ticalos, numai pentru ca celalalt nu-i ortodox? A fi ortodox te absolva de minciunile spuse, de hotiile facute (macar plagiatu-i cert!)?... Nu sustin ca Iohannis este virtuos. Chiar habar n-am cum e omul. Presupunand ca-i chiar la fel de ticalos ca Ponta (greu de crezut asa ceva - nici Nastase in 2004 si nici Base in 2009 nu ajunsesera intr-un asemenea hal ca Ponta azi!), nu cumva Biserica are ca misiune si stabilirea unor repere morale?! Ponta o fi acest reper? 10 Nov 2014, 06:52: PS Pentru ca am auzit cateva persoane cunoscute care ziceau ca oricat o fi de rau Ponta, nu-l voteaza pe Iohannis pentru ca nu este ortodox, ne intrebam mai multi zilele trecute cat de prost si de tampit (cu intelesul de "rudimentar") poate fi cineva care gandeste asa. Ieri a aparut la TV (RTV) reperul: macar cat Becali! This post has been edited by dacis: 10 Nov 2014, 06:52 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ei, dacă ai auzit tu că s-ar fi zis așa ceva la Liturghie...
Bine ar fi să faci o plângere la protopop, acel preot a încălcat cel puțin o hotărâre sinodală. P.S. Sabin Gherman?? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 10 Nov 2014, 06:52) Da' de ce, cata vreme protopopul i-a cerut-o?!... Vezi ca in eparhia Iasilorlumea nu-i la fel de riguroasa ca in cea a Clujului, sa trimita circulare. Ca astea au un defect: lasa urme scrise. Asa, prin convorbiri om la om (protopop la preot) a mult mai securizat totul! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Măi, tu fă lăcrimația, fii cu conștiința împăcată.
Pe de altă parte, aș fi înțeles astfel de porcării în Ardeal. Dar în Moldova mă? Acolo nu a câștigat deja mitomanu? L.E. Răspunzând la o întrebare anterioară: ortodoxia nu are treabă cu politica: ea-i cere credinciosului să se implice dacă vrea (dând Cezarului) dar fără patimă. Patima e de la altcineva. This post has been edited by DragosP: 10 Nov 2014, 07:09 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 10 Nov 2014, 07:04) Dragose, nu uita ca am in familie cativa preoti (de mir, nu calugari). Basca destui prieteni in breasla!... PS Nu uita de spusa de acum doi ani a unui extrem de influent preot din Iasi (si de aceea extrem de recompensat, inclusiv financiar, de care primar si guvernul Ponta - ca sa ridice o biserica imensa in mijlocul unui campus studentesc, intre camine!): "Muncim ca domnul primar sa iasa cu majoritate". This post has been edited by dacis: 10 Nov 2014, 07:24 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 10 Nov 2014, 07:22) Dragose, nu uita ca am in familie cativa preoti (de mir, nu calugari). Basca destui prieteni in breasla!... Așa, asta însemnând că...? P.S. Îmi pare rău că m-am băgat unde nu-mi fierbe oala, aducând în discuție activitatea (la beție mistică, of cors) lui K.J., acest al doilea (după și împreună cu P.) mesia al politicii românești. Propulsat și susținut de oameni de valoare ca Blaga, Videanu, Oltean, Orban. Să mă scuze cei pe care i-am uitat. Și să mă scuze și onor forumiștii care s-au simțit în vreun fel lezați de conținutul unor articole. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu stii tu sa identifici raul cel mai mare!
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Mistic beat. Ce să-mi ceri?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Da măi nene Radian, așa e.
Cititul dăunează grav sănătății, știu asta din ce în ce mai bine. Sănătății mele mistice, of cors. Gata, continuați voi, am zis că nu mă mai bag. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Iartă-mă te rog.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Hai sa torn si eu nitel gaz pe foc!
![]() Dragos, dupa parerea ta cand ne-a fost mai rau: in aia 3 ani cu nazistii aia papistasi sau in astia 70 de ani cu comunistii, alminteri, se stie, "frati ortodocsi de-ai nostri"? This post has been edited by Garett: 10 Nov 2014, 08:41 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE Dragnea ori Udrea? Anastase ori Hrebenciuc? Oprisan ori Flutur? Boc ori Ponta? Hrebe e la racoare. In rest oricine, in afara de leana si boc. Pe asta din urma sa-l mai ia si altii, ca io-s satul. Intreb si eu una: motoriceanu sau blaga? Daca nu chiar base. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Sunt 10000% de acord.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 9 Nov 2014, 21:01) da pe toate emisiunile in care tonta e pupat in cur in direct la latrine & shit, scrie reclama sau ar trebui sa scrie canal XXX? ![]() In perioada campaniei electorale exista un regulament publicat de CNA. Nu pari genul intelectual si in consecinta nu te trimit la lectura, deci crede-ma pe cuvant. ![]() Si vezi ca esti dator cu dovada clara a faptului ca Ponta e ofiter acoperit, spion, etc. Ca sa nu cad in pacat si sa votez pe un nevrednic. Ca sa-l pot vota pe domnul Iohannis. Astept cu incredere. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Cine sunt eu ca să te contrazic?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Guten morgen, Jungs. Was gibt's neues?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Te pregatesti? Te muti in Ardeal?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.354 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Interesant cum unii purtatori de opinie duhovniceasca, dupa ce sunt prinsi cu mata-n sac, fac pe neprihanitii.
Bah nene, BOR-ul a facut campanie electorala peste tot pentru PSD si puie monta, nu mai mancati cacao cu lapte atat. Unde e morala ortodoxa a preotilor? A trecut in morala banilor? PS. Desi sunt botezat ortodox, datorita voua (preotilor astia de duzina), nu mai merg la biserica la o slujba, pentru ca mi-e scarba de fatarnicia voastra. Prefer sa ma duc cand nu e nimeni ca sa nu mai aud scarboseniile spuse de popi pentru bani. This post has been edited by cristic1982: 10 Nov 2014, 09:10 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.354 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Am spus suficient. Daca ai avea "ochi" sa vezi, ti-ai da seama ca multi s-au indepartat de biserica datorita preotilor preaiubitori de arginti.
Pacat... |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:04 |