Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Dragose, poti sa-mi explici tu mie de ce ieri dupamiaza o masina a BOR (dupa numarul de inmatriculare) a avut nevoie de alai de politie si "servicii" (masini negre cu girofar in bord) cu girofare si sirene, si de o armata intreaga de politisti insirati la fiecare intersectie sa opreasca traficul, pentru a ajunge de la Deva la Timisoara?
De ce "fetele bisericesti" nu pot folosi drumurile publice in rand cu plebea? De ce simt nevoia sa se arate boieri si sa umileasca sute de oameni maturand totul de pe drum? Unde-i modestia si iubirea fata de semeni? As putea intreba si de de politia rutiera presteaza asemenea servicii? Dar la asta cu siguranta nu-mi poti tu raspunde... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Legatura cu alegerile prezidentiale fiind???
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aglomerate-s căile Domnului...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 10 Nov 2014, 08:03) Bre, io unul nu-s deloc convins ca Iohannis chiar merita votat. Dar e cert ca Ponta nu merita. Asa ca io, care sigur meg la vot, am azi doua alternative dintre care sa aleg, din trei: ori il votez pe Iohannis, ori pe amandoi! QUOTE(vercingetorix @ 10 Nov 2014, 08:57) Aha. Am vazut cum functioneaza regulile zilele astea la Antena 3 si, mai ales, la RTV! QUOTE(cristic1982 @ 10 Nov 2014, 09:09) 1. Unde e morala ortodoxa a preotilor? A trecut in morala banilor? 2. Desi sunt botezat ortodox, datorita voua (preotilor astia de duzina), nu mai merg la biserica la o slujba 1. Si? Probleme? 2. Pai tu pentru ei te duci la biserica? Daca chiar doresti asta ma indoiesc ca nu poti gasi o biserica decenta cu un preot onest! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Il facurati si p-asta,topicul,bisericos..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am auzit că la Brașov s-au bătut moldoveni cu ardeleni. Adevăr sau dezinformare?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sunt ardeleni la Brașov???
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Cativa.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Am fost de câteva ori pe acolo, nu am sesizat.
![]() This post has been edited by gabize: 10 Nov 2014, 10:50 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
Domnu' Grecu, mi-ati pregatit masina? Cand sa vin sa o iau?
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E Maho.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Întrebare:
Putem avea doi președinți simultan? Că de dragi ce-mi sunt, i-aș vot pe ambii amândoi... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe mine ma distreaza cum sar unii daca zice cineva ceva de neamt, dar in schimb de poanta ca ei tot dau placa cu comunist ... ii ok. Ce treaba o fi avand el cu comunismu ... cand in tabara hailalta is mai multi fosti comunisti in prim plan.
Iar cand vine vorba de democratie ii si mai distractiv, nu vad pe niciunde sa se indemne lumea sa iasa la vot si sa voteze cum vor, nuuu, iesiti la vot si votati contra lu poanta, jos comunistu ... Iar pe feisbuci ii si mai distractiv, plin de indemnuri ca fiecare sa convinga nuj cati oameni sa vina la vot sa voteze impotriva lu poanta, sa le ascunda buletinele bunicilor sa nu poata vota ... Pai astia is varianta mai buna? Une ii libertatea de a vota a fiecaruia? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Anularea votului = te lasi la mana altora si s-ar putea sa regreti ulterior.
Cea mai buna solutie este votul impotriva celui care iti displace cel mai mult, ca nu se poate pune problema de candidat competent... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Serje @ 10 Nov 2014, 11:10) Pe mine ma distreaza cum sar unii daca zice cineva ceva de neamt, dar in schimb de poanta ca ei tot dau placa cu comunist ... ii ok. Ce treaba o fi avand el cu comunismu ... cand in tabara hailalta is mai multi fosti comunisti in prim plan. Iar cand vine vorba de democratie ii si mai distractiv, nu vad pe niciunde sa se indemne lumea sa iasa la vot si sa voteze cum vor, nuuu, iesiti la vot si votati contra lu poanta, jos comunistu ... Iar pe feisbuci ii si mai distractiv, plin de indemnuri ca fiecare sa convinga nuj cati oameni sa vina la vot sa voteze impotriva lu poanta, sa le ascunda buletinele bunicilor sa nu poata vota ... Pai astia is varianta mai buna? Une ii libertatea de a vota a fiecaruia? esti distrat, din cauza asta nu vezi nimic! ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Cica azi demisioneaza Corlatean.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Eu am reușit să strâng 73 de buletine de pensionari. Până duminică bat suta lejer.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa o fi sau poate am inteles io gresit cum ii cu votu, io credeam ca partidele se ocupa de campania electorala si sa convinga oamenii sa-i voteze iar restu, in special organizatiile de tot felu sa mobilizeze lumea sa-si exercite dreptu de vot, in nici un caz sa le indice pe cine sa puna stampila.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Miau angajamentul sa-l conving pe Serje sa voteze pentru Ponta. E tinar, a intrat de timpuriu in cimpul muncii (unii zic ca pe la 17 ani, introdus de tac-su, generalul, ca sa cunoasca din vreme lumea buna si capabila). Ce daca-i mincinos? Toti am mai mintit si mai mintim. Pai numai pe aici citi sint care si da-i si lupta pentru democraqtie si ei gindesc mai comunistic decit taica Ilici.
E baiat scolit, are 16 diplome si citeva medalii. E frumos, zimbeste ca tac-su adoptiv. Ponta apare, soarele rasare! Nu gasesc nici un argument pentru contra. Ne da salarii, pensii, ajutoare, locuri de veci. In urma acordului cu BOR o sa ne dea si luminari. This post has been edited by corbex: 10 Nov 2014, 11:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 09:09 |