Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inseamna ca e mai scumpa?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In Bacau am rezolvat, castiga Iohannis, si in vreo 3 sate din Oltenia tot el, ca am fost in week-end acolo
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Serje @ 10 Nov 2014, 12:10) Pe mine ma distreaza cum sar unii daca zice cineva ceva de neamt, dar in schimb de poanta ca ei tot dau placa cu comunist ... ii ok. Ce treaba o fi avand el cu comunismu ... cand in tabara hailalta is mai multi fosti comunisti in prim plan. Iar cand vine vorba de democratie ii si mai distractiv, nu vad pe niciunde sa se indemne lumea sa iasa la vot si sa voteze cum vor, nuuu, iesiti la vot si votati contra lu poanta, jos comunistu ... Iar pe feisbuci ii si mai distractiv, plin de indemnuri ca fiecare sa convinga nuj cati oameni sa vina la vot sa voteze impotriva lu poanta, sa le ascunda buletinele bunicilor sa nu poata vota ... Pai astia is varianta mai buna? Une ii libertatea de a vota a fiecaruia? ![]() Aia ziceam si eu. Unde e modul ala diferit de a face politica cu care se lauda neamtu? Eu nu vad decat aceasi masinarie care l-a pus pe basescu, aceleasi metode, cu un reprezentant usor timid si care parca nici el nu e convins ca ar vrea sa castige alegerile. Asta ca sa nu mai adaug o alta chestie extrem de jegoasa, din punctul meu de vedere: defaimarea imaginii tarii prin scandalul cu diaspora. Problema trebuia rezolvata in tara, nu prin activarea si exaltarea unor gigei. Oamenii normali nu cred ca sparg geamuri si forteaza portile ambasadei din Paris, parerea mea. Iar sperietorii da telefoane iar nu au interes sa fie luati la ochi de politie. Deci, cine ramane? Ah, da, democratii si luptatorii pentru libertate, aia suparati ca nu si-au exercitat votul. ![]() Iar faza ca PSD-ul incearca sa il lege pe base de Iohanis.. mi se pare ca base se leaga singur de Iohanis, in aparitiile tv de prin mai cand incerca sa il propulseze cu orice pret si sa sparga USL-ul. http://www.revista22.ro/--basescu-nu-spun-...pmp--38732.html QUOTE "Nu spun ca nu ma vad prim-ministru. In mod cert as fi capabil sa fiu prim-ministru. nu revendic, dar nu o exclud. Intr-un tandem Boc la presedintie si castigator. E un om îm care aș avea cea mai mare încredere, și de onestitate și credință față de țară, și de faptul că știe să pună prioritățile țării deasupra celor de partid.", a spus Traian Basescu. Acesta a vorbit si despre Elena Udrea, despre care a spus ca "este un foarte bun politician". ”Din care stiu, dna Udrea este simplu membru de partid (in PMP n.r.). Este un avantaj, pentru ca Elena Udrea este un politician foarte bun. Nu-i nicio nenorocire că Elena Udrea este mai vizibilă din partid. Ce să-i fac dacă este blondă și este mai vizibilă. Nu am gresit nici cu Elena Udrea nici cu Emil Boc”. Traian Basescu a spus ca, “pe teoria raului cel mai mic”, in turul doi l-ar vota pe Antonescu daca acesta l-ar avea drept contracandidat pe Ponta. “Ponta va trebui să candideze. Șeful partidului va trebui să-și asume cele mai grele candidaturi. Dacă alegerile ar fi azi, Victor Ponta are șanse mai mari în fața lui Crin Antonescu. Pe dvs. v-ar "pacali" dl Crin Antoescu in turul II? Pe teoria raului cel mai mic, in mod categoric, nu l-as vota pe Victor Ponta. Eu sper ca niciunul dintre cei doi să ajungă președintele României”. In ceea ce-l primeste pe prim-vicepresedintele liberal Klaus Iohannis, Traian Basescu a preconizat "rocada distrugatoare care ii va trimite la cosul de gunoi si pe Antonescu si pe Ponta". "Daca Iohannis ar candida si independent, i-as da votul si cred ca astfel gandesc multi romani. Iohannis ar câștiga. Iohannis s-a reevaluat el, și-a reevaluat modul de a exista în politică”. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(neumann @ 10 Nov 2014, 11:31) Iar faza ca PSD-ul incearca sa il lege pe base de Iohanis.. mi se pare ca base se leaga singur de Iohanis, in aparitiile tv de prin mai cand incerca sa il propulseze cu orice pret si sa sparga USL-ul. Visul meu este ca Johannis să-l (pro)pună pe Băse prim ministru. ![]() Dă Doamne! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am omis o calitate inedita a lui Ponta care-l face si mai potrivit in ochii electoratului. Are ureche muzicala. E un muzician si instrumentist autodictat. Adica unii i-au dictat iar el a cintat. Tot el l-a invatat pe Honorius sa cinte la taragot.
Cu toate astea, eu votez Johannis presedinte. E ca si cum as calca intr-un kkt, dar sa votez Ponta ar fi ca si cum as cadea intr-o buda de spital municipal. This post has been edited by corbex: 10 Nov 2014, 11:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
Ford e o masina cam capitalista. In partile alea se uita urit lumea la tine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Il vreau pe Sova ministru de externe. Sa inceapa o campanie serioasa de stringere a legaturilor dintre presedintele Ponta si presedintii Olandei, Danemarcei, Norvegiei si Suediei. Ale-as tari serioase.
This post has been edited by corbex: 10 Nov 2014, 11:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Penibil...
http://www.cancan.ro/actualitate/nu-se-min...ul-acl-ist.html De-a dreptul retard mi se pare scandarea 'jos antena3'. Astia sunt purtatori ilegal de creier, vorba lui Dinu. This post has been edited by vercingetorix: 10 Nov 2014, 11:53 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
Ești abonat la Cancan?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
chiar ca e retarda..antena3 deja este la cel mai jos nivel.......
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Cum e posibil sa faci miting si sa strigi ceva ce nu-i place lui Vercinge? Sa sa spui oamenilor sa nu veoteze cu Ponta? Asta incalca orice deontologie de forma de protest. Este ca si cum i-ai spune unui tuberculos sa se duca la doctor. Inadmisibil!
This post has been edited by corbex: 10 Nov 2014, 11:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 9 Nov 2014, 19:18) Grecule, au explicat alții. De ex: http://www.ziaristionline.ro/2014/02/18/kl...ele-nazistilor/ Alții: http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj-investigatii/56640/ QUOTE(DragosP @ 9 Nov 2014, 20:03) Bine os. Așa o fi, dar faptele vorbesc. Indiferent cât de obtuz oi fi eu sau cei care s-au documentat (și e vorba de istorici, nu de puțoi ca mine) pe temă. Avand nitel timp liber, am zis sa-i caut pe istoricii lui Dragos. Da-i cam dificil. Despre Marius Albin Marinescu am gasit ca ar fi proprietarul publicatiei "Justitiarul" si fost candidat PNTCD la Primaria Sibiu. Greu si cu Razvan Robu, în afara de calitatea de ziarist la Gazeta de Cluj n-am gasit nimic. Recunosc ca-s cam dezamagit. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Tablitele de la Marea Moarta le-ai citit? Dar Scriptura Abisiniensis? Ca sa nu mai zic de Pildele lui Esop si Ispravile lui Nastratin Hogea. Asta ultimul era cam musulman, dar intelept.
This post has been edited by corbex: 10 Nov 2014, 12:13 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(neumann @ 10 Nov 2014, 12:31) QUOTE(Markos @ 10 Nov 2014, 12:34) Mea culpa. Articolul e datat 2 martie. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
Sa piseze cioburile, din care sa faca o sticla noua, incasabila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit în premieră despre copiii adoptați în anii '90 de o familie din Canada, cu ajutorul său și al soției sale.
Liderul PNL a afirmat, duminică seară, că a aflat "cu certitudine de 100%" că acei copii "sunt bine merci, sunt oameni adulți, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor", fapt pe care îl va putea dovedi cu acte. "A venit echipa domnului Ponta și a mințit că eu aș fi traficat copii, că aș fi vândut copii, că acei copii pe care i-a înfiat o familie de canadieni la începutul anilor '90 ar fi fost duși acolo pentru organe și alte prostii. Este aceasta o minciună ordinară (...). O să vă spun ceva în premieră: pe mine m-a interesat. M-am interesat de acei copii, cu toate că nu era în niciun fel treaba mea, ar fi fost eventual treaba instituțiilor statului. M-am interesat și am aflat cu certitudine de 100% că acei copii sunt bine merci, sunt oameni adulți, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor, și această afirmație a fost o mare minciună ordinară. Și la momentul potrivit pot să dovedesc acest lucru pe care l-am spus cu acte", a declarat Klaus Iohannis, la B1 Tv, citat de Mediafax. P.S.hai ca e bine, hansel si gretel se ocupau cu plasarea de copii in anii'90... un pic de curaj, hai, cu banii de acolo v-ati facut averea imobiliara, nu cu salariul de profesor de liceu mi se pare foarte potrivit pentru postul de presedinte, se descurca in orice situatie omul, alles gut ! |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Las' ca era infinit mai bine pentru plozii respectivi sa ramana in tara!
Daca aveau noroc ajungeau sa traiasca prin canalele copitalei! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
corbex |
![]()
|
Ma duc la servici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 09:07 |