Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Chiar crede cineva ca Base mai conteaza in politica romaneasca? Partidul lui a luat 5% acuma. Probabil ca la legislative nu va intra in Parlament.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
aha, mascaricii aia din spatele lu Iohannis, gen Blaga, sunt de capul lor acolo, nu?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Interesant cum cea mai impartiala dintre televiziunile de scandal, dupa asteptata confruntare intre prezidentiabili a organizat o masa rotunda in familie (Guse, Sandru si Bogdan) si fac concurs intre ei care gasete mai mult motive sa-l critice pe Johannis. A fost o greseala ca a acceptat sa mearga la o emisiune la un post tv de "stiri".
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Exagerezi. Dacă nici la irealitatea, apoi rămânea doar Deutsche Welle.
This post has been edited by Markos: 11 Nov 2014, 23:56 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
As fi cerut sa ne paruim la BBC, daca eram neamt.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Sau la liomond (ziar băsist dovedit).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Imi permit sa dau un citat de pe un alt forum pentru ca reprezinta exact ce gandesc eu dar nu ma pot exprima in cuvinte:
QUOTE Eu nu inteleg dobitocismul natiei asteia. Nici n-ar trebui sa mai avem nevoie de dezbateri in contextul actual. Adica, stiind ce cine este PSD, stiind cum si-a batut joc in perioada Iliescu-Nastase de absolut tot ce mostenise Romania de la impuscatul, de resurse, de industrie etc stiind cum au parazitat toate structurile, stiind sleahta de baroni, trepadusi si aghiotanti infipti in spinarea tarii, mai este nevoie de argumente pentru a nu vota Ponta?!?! PSD este tot ce poate fi mai rau in politica romaneasca, este esenta neosecurismului, neocomunismului si relationarii prin spaga si "obligatii". Niciodata nu s-au dezis de asa ceva, nici azi nu se dezmint, dovada ca-si protejeaza incontinuu penalii si fac tot ce le sta in putere sa fie uniti in haitele lor de hiene baloase si hamesite, care mai au muuult de supt din venele poporului. Stiind, deci, toate astea, de ce oare acest popor este intr-atat de simplu la minte incat sa-si primeasca IAR in casape amantul nevestei lor, neprins si nebatut cand trebuia, care le-a mai si fugit cu banii de paine, dar nu inainte de a se caca in mijlocul casei lor. Este incredibil... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu, Ponta ar fi luat-o drept aluzie. Uita-te la avatarul lui Markos. Cam ce crezi ca reprezinta?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Multumesc!
Tocmai ce-am supravietuit la 10 ani de basism, sunt vaccinat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Tu ești, dar Mihăiță?
Anyway, vedem în 2019 ![]() This post has been edited by Markos: 12 Nov 2014, 00:18 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Eu sunt bine!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 11 Nov 2014, 18:21) Mda, are nervi de fier BECu, incredibil ![]() Probabil că MAE va asimila corect informația pe la inceputul lui decembrie. This post has been edited by Markos: 12 Nov 2014, 00:37 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(neumann @ 11 Nov 2014, 23:52) Habar n-am, eu unul cel putin. Din cate vad din presa si de pe forumuri, Neamtu'u fost catastrofal. Vorba cuiva, din alta parte, cand celalalt e Ponta, acest monumentde probitate si onestitate, iar in spatele lui este PSD-ul, nimic nu poate fi mai nociv... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De ce a fost catastrofal? Fiindca nu a adoptat sablonul dambovitean care se bazeaza pe ideea "ba pe-a ma-ti"?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ihi. De aceea!... Clientului ii dai borsul cu care-i el obisnuit, nu supa de capsuni frantuzeasca!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ba care il discriminasi pe virgintorix ?!
![]() Ce ti-au facut astia pretenas? ![]() ![]() Sunt 3 pesedaci amarati pe aici si va bateti joc si de astia? Rusineeee Dinu Patriciu!!!! Nu suprimati pluralismul hotzolitic! mi-a placut asta: QUOTE Klaus Iohannis: Dvs. ați fost acela care le-ați spus să pregătească portofelul sau nu? Victor Ponta: E un limbaj pe care cred că l-ați aflat de la dl. Blaga? Klaus Iohannis: Eu v-am citat pe dvs. ![]() This post has been edited by luck33ro: 12 Nov 2014, 07:11 |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 12 Nov 2014, 07:22) Mah, chiar catastrofal n-a fost, dar are prezența de spirit a unui castravete de mare, reactionează în reluare! Pacaliciul de tonta începuse să-i dea cu uioreanu si cancescu iar el s-a facut ca n-aude! Eu ii insiram tot pomelnicul de pesedisti, chit ca era in spiritul "ba p-a matii"! tonta a reusit doar sa demonstreze ca incearca din răsputeri sa-l întreacă pe popeye la golaneala ieftină, da' la ce public are, prinde. Oricum, generalizare sau nu, cine il votează pe pacaliciul asta ori n-are, ori nu-si foloseste neuronii din dotare! |
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu cred ca nici nu-i cunoaste pe Uioreanu si Cancescu
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Nov 2014, 06:38) De ce a fost catastrofal? Fiindca nu a adoptat sablonul dambovitean care se bazeaza pe ideea "ba pe-a ma-ti"? Tocmai ca a incercat sa-l adopte, dar cum era si normal nu prea i-a reusit, ca la de astea e mai experimentat Ponta. Pe mine m-a deranjat faptul ca nu prea stia nimic, nu bunul simt ca asta stia toata lumea ca il are spre deosebire de Ponta, care a mintit fara sa clipeasca la faza cu portofelul. Eu in locul echipei lui l-as fi sfatuit sa nu il atace pe Ponta, ca sa poata poza linistit in victima. Oricum nici aia de la Realitatea nu mi s-au parut pregatiti. Mi se pare ca s-a vorbit prea mult despre votul din diaspora. A fost mai important votul a inca 10.000-20.000 de romani din diaspora decat votul romanilor care au ramas in tara. Apropo de cele 6 case, Hurezeanu lansase ideea ca socrii lui Iohannis ar fi fost foarte bogati si probabil l-ar fi ajutat sa cumpere cele 6 case. Aseara am aflat ca pensia soacrei e de 428 lei si Iohannis o ajuta, deci intretine 2 familii si i-au mai ramas bani de 6 case. |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 12 Nov 2014, 08:01) Se gasi si asta, domnisorul de la scoala de duminica, a descoperit "strada" s-a aruncat "barbateste" sa dea la gioale iar cand a incasat-o fuga acasa la mami urland in gura mare... QUOTE(ady77 @ 12 Nov 2014, 08:30) ... socrii lui Iohannis ar fi fost foarte bogati si probabil l-ar fi ajutat sa cumpere cele 6 case. Aseara am aflat ca pensia soacrei e de 428 lei ... Soacra, ca soacra, da' tata socru? ![]() Atii ziceau ca de fapt socrii lu' frau Johannis ar fi vinovatii. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
No vezi?
Foloseste si tu metoda similitudinii in analiza. Soacra lui Ponta are vreun merit? Nu, e un no-name, probabil si pe ea o ajuta ginerica. Doar se stie ca toti barbatii au ca prioritate sa-si ajute soacrele... This post has been edited by radian: 12 Nov 2014, 08:13 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu stiu cum o fi in familia socrilor candidatilor*, dar la mine in familie avem banii nostri, nu banii mei si banii nevestei.
*Valabila si pentru familia Udrea-Cocos. This post has been edited by ady77: 12 Nov 2014, 08:34 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 06:11 |