Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu ma intreb cum s-ar fi descurcat iohannis in conditii similare, dar in oglinda: televiziune pesedista, moderator si "jurnalisti" pesedisti, primele 50 de minute discutii pe tema copiilor exportati, pe urma dezbateri pe subiecte gen averea lui personala agonisita doar din leafa de bugetar, szilagyi si tokes, basistii din spatele lui, samd. Mai la urma ceva teme economice, asa, ca desert.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 12 Nov 2014, 11:04) Nu, de la Băse și de la acoliții lui. De ce? Te-a convins vreun popă să-l votezi pe Ponta? P.S. În caz că cineva a deschis tv-ul mai târziu, pe mine m-au convins toți câți au fost, cu atât mai mult ăștia doi, să nu votez pe cineva anume. L.E. Han, eu am arătat că-s și alte opinii. Da' mă rog, tu crezi ce vrei. This post has been edited by DragosP: 12 Nov 2014, 11:17 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu esti un bun cetatean. Esti dezinteresat de soarta cetatii. Nu-i totuna dac-o cuceresc persii sau romanii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
stiu dragos, sunt si opinii care spun ca suntem de fapt condusi de o rasa de extraterestri reptilieni infiltrati intre politicienii de la nivelul cel mai inalt.
si, recunosc, vazandu-i pe unii din ei in actiune... hmmm... acum nu stiu ce sa mai cred. ![]() This post has been edited by Han Solo: 12 Nov 2014, 11:21 |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Aha, tu astepti arhanghelul fata pata si prihana, pe cal alb si inarmat cu lancea sfintului Gheorghe. Pai o sa ai de asteptat toata viata ta si a citor generatii se vor succeda dupa noi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Ghinionul nostru atunci.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
de manevrele imobiliare ale lui iohannis se stie de mult din pacate. a facut shui si pui inclusiv paltinisul. chestie, care, asociata cu blaga si restul, imi cam crispeaza mana pe stampila. era un articol in 'jurnalul roz', "votez cu iohannis, dar nu va asteptati sa ma entuziasmez".
in coltul rosu insa il am pe chtuhlu dragnea, reprezentat de alter-egoul sau, ponta. candidatul durex: neah - din sute de milioane de motive. raul cel mai mic, deci, cu siguranta. da' nu vorbim de un epsilon arbitrar ales, il consider masurabil mai mic. adaugarea layerului de 'nazism' insa vine insa, din intuitia (si paranoia) mea exact pe linia coloanei aVa sovietice din RO si e vanturata puternic exact pe vectorii nationalist-ortodocsi cu telecomanda directa de la varlaam (sau cum il cheama), care e, la randul lui, una din fetele kremlinului. inclusiv aruncatul instant al termenului pute de la o posta a MO russia today si resul, pentru ca e argumentul suprem la pravoslavnici. mecanismele mentale din spate au fost bine explicate, ei s-au batut cu fascistii, deci ei nu pot fi fascisti, insa oricine ii confrunta e automat fascist. prin urmare, gulguta din asta venita direct de la fratii nostri intru ortodoxie care n-au nicio greata sa invadeze niste entitati statale consfintite de granite "garantate" international mi se pare nu numai noseabonda, ci de-a dreputul infricosatoare. activarea bisericii in asa hal imi confirma de fapt (in paranoia mea, subliniez) ca s-ar putea sa fie ceva adevar in 'ponta - omul rusilor'. poate nu e fix candidatul manciurian, este insa clar ca kremlinul pe el il prefera. ceea ce il face pe iohannis raul inca si mai mic... |
--------------------
White Star
Titanic
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Garett @ 12 Nov 2014, 07:21) . Oricum, generalizare sau nu, cine il votează pe pacaliciul asta ori n-are, ori nu-si foloseste neuronii din dotare! Si cam cati neuroni are unu care-l voteaza pe neamt? Singuru lui atu ii ca-i neamt, in rest nici macar un minim de cunostinte nu s-o chinuit sa afle despre tara al carui presedinte vrea sa fie. Ce judete are tara, despre populatie, nimic din constitutie, tot o dat cu votu din diaspora ... da nu i-o vizitat nici macar o data sa vada ce vor, ce probleme au. Pardon, stie exact cati romani is in italia, ca i-o numarat el pe toti, desi nu i-o vizitat ... Macar sa mimeze un minim de interes... Aseara fufele alea i-o ridicat minge dupa minge, sa-l scoata din balaceala cu poanta si sa spuna ce vrea sa faca... si el o ales sa evite raspunsurile si sa se balaceasca cu poanta. Campania lui: ii neamt si poanta n-o fost in stare sa organizeze votu in diaspora. Asa ca mai usor cu numaratu neuronilor... ca da cu minus. Ii inteleg pe cei care ii urasc pe pesedisti si voteaza pe oricine altcineva, la fel cum ii inteleg pe cei care-i urasc pe pedelisti si voteaza contra lor. Da in rest ... io nu vad nici un motiv de a pune stampila pe unul din cei doi, ca la fel de multi neuroni arata ca au. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 12 Nov 2014, 11:34) E clar că nu te-ai obosit să faci o minimă cercetare pe subiect. Am zis-o eu, ortodox habotnic iubitor de pravoslavnici, cu creietul spălat, e clar că intuiția și paranoia ta are dreptate. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
am citit tot ce ai dat ca link. sunt convins ca partea imobiliara e adevarata. la partea cu nazism-redivivus insa rezonez dupa cum ti-ai dat seama.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 12 Nov 2014, 10:36) Parca finalul panseului era cu "no problems" ? ![]() QUOTE(ady77 @ 12 Nov 2014, 10:38) Nehotaratii erau miza si eu cred ca Iohannis nu i-a convins. Gandindu-ma la neamurile noastre ( ![]() QUOTE(Serje @ 12 Nov 2014, 11:36) Si cam cati neuroni are unu care-l voteaza pe neamt? Da' unu' care nu merge la vot, sau merge si-l anuleaza, si dupa aia se lamenteaza ca "ala n-a facut nimic" cam cati neuroni are ? Asa, fiecare mizeaza pe o martoaga, vedem noi ce iese, dupa. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(maho @ 12 Nov 2014, 11:50) Da' unu' care nu merge la vot, sau merge si-l anuleaza, si dupa aia se lamenteaza ca "ala n-a facut nimic" cam cati neuroni are ? Asa, fiecare mizeaza pe o martoaga, vedem noi ce iese, dupa. Tu daca ai de ales intre un căcat si o balega, alegi sa mananci una dintre ele in speranta ca totusi o sa-ti tina de foame, trecand peste greata? Sau incerci sa-ti fac rost de o mancare normala? This post has been edited by Serje: 12 Nov 2014, 12:03 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Han Solo |
![]()
|
si eu zic sa-l votam pe al treilea, da' nush de ce nu vrea nimeni...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 12 Nov 2014, 11:43) Legătura cu coloana aVa sovietică fiind?QUOTE(Han Solo @ 12 Nov 2014, 12:04) Eu vreau. Asta o să și fac duminică începând cu ora 8:30. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Runda a doua:
QUOTE Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca liderul liberal Klaus Iohannis va participa in cursul serii, de la ora 20.00, la dezbaterea televizata organizata la postul B1 TV cu premierul Victor Ponta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(kum @ 11 Nov 2014, 23:05) Din punctul meu de vedere neamtu' e ca un student nimerit la puscarie ca a piratat filme si muzica. Efectiv nu stie sa se comporte in mediul politic romanesc. Iar atitudinea asta de la urma (de care rad taranii facuti oraseni cu japca) se numeste a fi gentleman. Am intalnit-o si o recunosc. Din fericire pentru mine. Nu afirm ca e cel mai bun sau ca merita sa ajunga presedinte. Nici macar ca ar fi cinstit 100%. Remarc doar atitudinea si limbajul. Eu ma bucur ca recunosti un gentleman cand intalnesti unul! Din fericire pentru tine. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Tu chiar n-ai alta treaba decat sa cauti scandal?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
Am înteles, txs.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
Cpl frate Markos.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Îl aduce pe Blaga cu el?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
Nu. Înseamnă că refuzi și căcatul și balega.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 22:12 |