Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(dacis @ 15 Nov 2014, 15:10) Vad ca nici macar inamicii inraiti ai lui Base nu vad aici un blat ori macar un non-combat. Io, dac-as fi fost in locul lui Base si as fi avut o adevarata bomba nucleara la adresa lui Ponta, dupa prestatia destul de jalnica a neamtului, i-as fi spus lui Ponta (si i-as fi aratat!) cu ce il am la mana si i-as fi zis ca, totusi, nu vreau sa interferez in jocul electoral. Pentru mine e suficient să îți iau pulsul ție, lui corbex, lui kato și încă vreo câtorva și îmi dau seama care e interesul lui băsescu. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ma duc sa-mi fac bagajele, cer azil in Albania ...
|
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 15 Nov 2014, 15:19) Uite asa se pierd valorile ![]() 15 Nov 2014, 15:24: QUOTE(dacis @ 15 Nov 2014, 15:10) Badie, diaspora, oricat s-or crede ei de cucuieti!, este instrumentul. Solutia nu poate veni decat din interior! ![]() 100.000 de voturi? asta e instrumentul? ![]() This post has been edited by neumann: 15 Nov 2014, 14:24 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 15 Nov 2014, 15:19) Dacă erai medic te-ar fi trimis băsescu de mult timp afară din țară. Interesant este că la acel moment oamenii lui nu au fost oripilați. Acum s-au mutat in spatele lui Iohannis și au devenit subit niște vajnici apărători ai românilor din afara granițelor. Parcă ar fi niște lăutari care cântă după ureche. This post has been edited by Honorius: 15 Nov 2014, 14:26 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Honorius @ 15 Nov 2014, 12:29) Îi tot caut pe Dănuț, Serje și tonelu.. Voi îi vedeți pe-acolo? 15 Nov 2014, 15:23: Domnul Dragoș se dovedește a fi expert în etichete: hipsteri de pe Facebook, nazist. O valoare a Brăilei, indubitabil. Bine, atunci când alții aplică etichete acolo unde-l doare (se știe unde, nu intru în amănunte), se schimbă radical calimera.. This post has been edited by Markos: 15 Nov 2014, 15:23 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 15 Nov 2014, 15:40) Domnul Dragoș se dovedește a fi expert în etichete: hipsteri de pe Facebook, nazist. O valoare a Brăilei, indubitabil. Bine, atunci când alții aplică etichete acolo unde-l doare (se știe unde, nu intru în amănunte), se schimbă radical calimera.. Lăsați, domnu', nu mai încercați să va dați lovit! Calimera era diferită când domnia voastră îmi punea etichete de postac pesedist sau votant pesedist deci prost. Nu v-ați săturat de dubla unitate de măsură? Sau pe asta se bazează întreaga dumneavoastră viață? This post has been edited by Honorius: 15 Nov 2014, 15:32 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Nas subțire: dacă n-aș fi primit în wall îndemnul de a merge spontan la ora 18 și ceva la o manifestație, ora fiind 15 și ceva, n-aș risca a mânca căcat.
Semnat: una din valorile sud-est europene. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Domnu' Dragos, v-au contactat hipsterii pe internet? Cartierul va stie de basist?
This post has been edited by corbex: 15 Nov 2014, 16:13 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Asa da replică. Plina de finețe - precis ai scos-o dinre ouăle lui Nastase. Sau de data asta ale lui minciunel, ca urmaș.
Catre propagandiști: trbuie sa va adaptați discursul la auditoriu. Aici, barda boantă cu care sunteti obișnuiți (de exemplu: nazist) este ridicolă. De aceea sunteti propagandisti slabi. Dom bion: unul care le stie pe toate zice cum sunt. Mata vad ca zici cum nu-i. Aprinde lumina. De exemplu, ce fel de indatoriri are statul german fata de locuitorii lor de origine turcă. Din alea legale, ca despre asta vorbim. Hai mergeți la vot si alegeți fiecare cum crede ca-i mai bine pentru țară. Eu o sa votez pe considerente practice. Nu ma intereseaza religia candidatului, etnia sau numarul de la pantofi. Ma interesează capacitatea de a rezolva probleme, fapte-nu-vorbe si chestii din astea triviale. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(os @ 15 Nov 2014, 16:19) Pai și pe mine la fel. Dar a demonstrat vreunul dintre cei doi aceasta capacitate pana acum? Dacă da, dă-mi un exemplu, te rog. Fără sa punem la socoteala probleme de fizica de o parte sau problemele baronilor din partid, de cealaltă parte. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai cica neamtu a facut dintr-un oras naspa unul ok (parca bucatzel afirma asta, cer scuze daca confund colegii)
si ponta e priceput la rezolvat probleme, minte natural, dar pe moment problema e rezolvata. ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Merced |
![]()
|
Acu' fara suparare, dar Sibiul nu cred ca a fost vreodata un oras naspa. Eu am trecut pe acolo de vreo doua ori si inainte de 2000, si mi-a lasat o impresie ok. Daca prin naspa intelegem ca era mizerie pe strada, poate ca o fi facut ceva in plus. Dar Sibiul, cel putin "centrul vechi" a fost mereu "frumos", cel pution pentru mine, prin prisma arhitecturii.
Dar curat in oras a facut si al meu Tudor Pendiuc, si acu' infunda puscaria. Plus ca sincer, pe la noi lucrurile de bun simt care intr-o tara civilizata nici nu sunt bagate in seama, ca-s luate ca atare, ca ceva absolut normal, sunt ridicate in slavi. Peste tot persoane ajunse in functii mai mari, isi trag cate ceva. Si la nemti sunt sigur. Dar isi trag de bun simt si au grija sa se faca si ce trebuia sa se faca. La noi la autostrazi, dupa cum arata, 90% din banii aia care cica sa dau pe kilometru presupun ca se duc in buzunarele altcuiva. Cand dupa nici doi ani de la realizare drumul este execrabil, si pretul platit pe kilometru e mereu in top 3 din Europa. Deci daca e unul care a tinut orasul curat, sau altu' care a facut o sosea normala care nu s-a gaurit in doua ierni, nu trebuie ridicat in slavi. Aia e o normalitate si trebuie tratata ca atare. Pe mine nu ma convinge niciunul dintre astia doi ca ar fi in stare sa rezolve ceva. Bine, din functia respectiva nici nu prea are posibilitatea sa mute munti, dar stim cum e pe la noi, ca in functie de cine e acolo se formeaza alte si alte aliante ca sa se muleze pe situatie. Mi se pare o situatie cumva inversa cu 2009. Atunci PSD avea un candidat slab pe care era evident ca il vor manevra cei din spate. Acum acel candidat este clar neamtul. Ponta nu este nici prost nici naiv, dar mie nu mi se pare nici ca ar avea intentii bune. Un discurs demagogic, lung si plin de .... nimic de anvergura asta n-am mai auzit de la Iliescu incoace. Am mai spus-o si-o s-o tot spun: nu exista raul cel mai mic! This post has been edited by Merced: 15 Nov 2014, 17:50 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 15 Nov 2014, 16:06) De ce întrebi? Să-i direcționez spre matale? L.E. Uite cum se organizează "protestele spontane". Screenshot_2014_11_15_18_00_05_2.jpg ( Size: 95.36k ) Number of downloads: 212 This post has been edited by DragosP: 15 Nov 2014, 18:04 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Nov 2014, 14:40) Io te-am intrebat ieri pentru ce se protesteaza, da n-ai vrut sa-mi zici, sa ma duc si io pregatit cu pancarte, sa stiu ce sa strig, sus vasila jos gheorghita, hai diaspora... nu ma duc ca neamtu la dezbatere sau ca paul la protest ... sa nuj despre ce-i vorba acolo. Bani n-o vrut sa dea numa la studenti ... asa ca mai bine am mers sa sprijin comercianti de bere, sa creasca economia. Da o fost o prietena si o zis ca o fost misto. This post has been edited by Serje: 15 Nov 2014, 18:11 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 15 Nov 2014, 17:18) Pai și pe mine la fel. Dar a demonstrat vreunul dintre cei doi aceasta capacitate pana acum? Dacă da, dă-mi un exemplu, te rog. Fără sa punem la socoteala probleme de fizica de o parte sau problemele baronilor din partid, de cealaltă parte. Tu pe cine vrei sa manipulezi tinere? Ce vrei sa spui ca neamtu e la fel ca mikimausu tau? |
--------------------
**
|
|
Honorius |
![]()
|
Nu are cum. Neamțul e om serios și educat. N-a furat și n-a băut.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.489 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Merced @ 15 Nov 2014, 17:48) Acu' fara suparare, dar Sibiul nu cred ca a fost vreodata un oras naspa. Eu am trecut pe acolo de vreo doua ori si inainte de 2000, si mi-a lasat o impresie ok. Daca prin naspa intelegem ca era mizerie pe strada, poate ca o fi facut ceva in plus. Dar Sibiul, cel putin "centrul vechi" a fost mereu "frumos", cel pution pentru mine, prin prisma arhitecturii. Da' si pentru capitala culturala din 2007, s-a reconditionat intreg centrul, si nu numai. Si asta, fara ajutor "de la centru". Si sincer, nici Timisoara nu era neaparat mizer, si nici cu centrul sau nu-ti poate fi rusine. Dar de-abia acum au inceput sa inteleaga si ei ce valoare turistica ar putea avea niste case la care te uiti ca sa le admiri, nu ca sa te intrebi cand cade urmatoarea bucata de tencuiala. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 15 Nov 2014, 17:18) Pentru mine si orice om cu capul pe umeri aceste lipitori ale bugetului statului sunt oameni "minunati" si "remarcabili" intr-o singura situatie: dac-am fi noi aceia! QUOTE(Merced @ 15 Nov 2014, 17:48) 1. Aia e o normalitate si trebuie tratata ca atare. 2. Ponta nu este nici prost nici naiv, dar mie nu mi se pare nici ca ar avea intentii bune. Un discurs demagogic, lung si plin de .... nimic de anvergura 1. De acord cu tine, ca principiu. Da-mi si mie un exemplu de fapte de-astea normale, care sa merite trecute cu vederea, facute eventual cu discretie de Vivi Poanta! 2. Nooo! El este un fel de staroste, de bulibasa in PSD. Toti tremura cand vorbeste el. Iar discursul lui dac'ar fi plin de nimic ar fi bine. Presupunand c-ar fi real mitul lui Pinochio, nasul lui Ponta ar inconjura lejer pamantul! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ponta o sa aiba, totusi, un important rol educativ-cetatenesc. Intr-un an de zile multa lume o sa inceapa sa se priceapa la politica. Adica Ponta le va face un downgrade, ca acum sint experti. Ma refer la lume care-i frecventeaza deja cursurile, la FF n-o sa predea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 15 Nov 2014, 18:24) ![]() ![]() NU am zis nicaieri ca l-as simpatiza pe Ponta, dar iti trebuie mai multa minte sa intelegi nuanta celor spuse de mine, se pare... Iti urez, cum ti-am mai urat si in trecut, si altora ca tine, sa ai parte de inca o deziluzie cand "ai lu' basescu" cunoscuti si sub numele de "aia buni", "anti-comunistii" si asa mai departe sa faca iar guvern cu ciuma rosie si sa se pise pe sperantele pe care ti le pui in ei, cum au facut-o de cate ori au avut ocazia. Ma distreaza cum a ajuns sa fie Blaga mai bun ca Hrebenciuc, Videanu mai bun ca Dragnea, Flutur mai bun ca Rus, si lista poate continua, si continua... Poate cand o sa inteleaga toata lumea din Romania ca actuala clasa politica nu poate face NIMIC BUN pentru noi, se vor mai schimba lucrurile pe aici. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
luck33ro |
![]()
|
Hai sa desfiintam clasa asta atunci, eu sunt de acord... si sa aducem una japoneza macar
![]() |
--------------------
**
|
|
Merced |
![]()
|
Lasa, ca eu si asa nu sunt in tara cu lunile, sincer nici nu ma afecteaza foarte mult, orice s-ar intampla. Chiar imi doresc sa iasa Iohannis asta presedinte si sa faca treaba de care-l credeti voi capabil.
Care mai are memorie sa-si aduca aminte de Constantinescu. Daca pe ala l-au lucrat, care nu era chiar asa maimutoi, cu asta ce o sa se intample? Si pentru a mia oara, daca arunc cu rahat in asta, nu o fac pentru ca mi-e simpatic PSD-ul, Ponta sau mai stiu eu ce. Arunc cu speranta ca astia care aveti impresia ca-i salvatoru' natiunii va treziti la realitate si acceptati realitatea asa cum este ea: dupa 25 de ani suntem tot in cenzurat. Doar ca-i un cenzurat diferit. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 18:58 |