DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

247 Pages « < 201 202 203 204 205 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?

os
post 15 Nov 2014, 10:50
Post #6061

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

QUOTE(corbex @ 15 Nov 2014, 10:44)
[...]  Ponta o sa mareasca leafa [...]
*

Limpede - asa a zis, asa o sa faca. Mai ales ca salarizarea NU e de competenta presedintelui - dar sa nu ne impiedicam in detalii.

This post has been edited by os: 15 Nov 2014, 10:55

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dacis
post 15 Nov 2014, 11:15
Post #6062

Membru autentic

Group: Members
From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(Cosstel @ 15 Nov 2014, 08:17)
Si cu ce se maninca totusi democratia asta ?!!  ca vad ca va pica greu la digestie.
*

In primul rand, cu RNP-uri! In al doilea rand, RNP-urile induc stari stomacale nasoale romanilor sadea. Si politicienilor, asijderea. Motiv pentru care statul roman in loc sa fie organizat dupa RNP-uri, a capatat chipul si asemanarea liderilor sai. Asa ca am avut o Romanie alunecoasa ca Iliescu, una impotenta ca si Constantinescu, iar acum una jmechera, de stabiliment de port oriental, ca Base!

This post has been edited by dacis: 15 Nov 2014, 11:19

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
cdadan
post 15 Nov 2014, 11:34
Post #6063

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(paul_p @ 15 Nov 2014, 00:40)
Mi-e greu sa-ti explic un lucru evident. Adica ca nici o nevasta din lume nu e incantata ca sotului ei sa-i placa femeile.
*

Am inteles, tu esti purtatorul de cuvant al femeilor din lumea-ntreaga. Si zici ca femeilor le plac barbatii carora le plac barbatii. Beheheton.

--------------------
pegas de dame 1986
+
Cosstel
post 15 Nov 2014, 11:37
Post #6064

Membru incepator

Dmunu Dacis, eu personal nu sint contra RNP-urilor, ba din contra atunci cind sint respectate de toata lumea in litera si spiritul lor. Posibil sa-mi scape intelesul cuvintelor ingrosate dar nu ma deranjeaza sa fiu lamurit pe deplin.
Si acum incerc sa exemplific ce vreau sa zic despre RNP-uri. Convenim de comun acord ca dumneata si cu mine sa ne achitam de niste obligatii, ceva acolo. Eu, mai limitat de felul meu, ma inham la diverse chestii si cu chiu cu vai ajung la final cu partea mea din intelegere insa vad ca la dumneata lucrurile taraganeaza. Si atunci ma trezesc sa-ti atrag atentia, politicos prima data, ca ar fi cazul sa termin partea ta din intelegere, posibil sa revin si a doua oara, posibil mai putin politicos iar a treia ora cind imi zici ca esti de acord cu partea ta de intelegere dar nu ne-am inteles si cind vor muschii tai sa o termine, primea mea reactie vis-a-vis de un asemnea personaj e sa-l scuip, apoi posibil sa stuchesc si pe distinsele RNP-uri.
Cam atit despre RNP-uri.

Mesajul meu anterior nu se referea la RNP-uri ci la faptul ca toti sint prosti daca nu au aceiasi optiune de vot ca a voastra. TOTI.
Stiu, stiu ca vin si dezmintirile mai apoi, de fapt nu TOTI, ci marea majoritate sint limitati iar restul au cine stie ce interese ascunse.

In sfirsit vedeti-va voi de jucariile voastre, o sa treaca si votarea si poate vom avea subiecte mai interesante de dezbatut dupa aia.

--------------------
VW Caddy Furgon 2006 - B03???
I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
+
Serje
post 15 Nov 2014, 11:39
Post #6065

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(os @ 15 Nov 2014, 02:27)
Nu. Nu este. Nu si-a citit pana la capăt propriul citat. Dar la politică e ca la religie: lumea e orbită.  Sau e pe statul de plată.
*

Ii bine sa recunosti, felicitari!

QUOTE(os @ 15 Nov 2014, 02:27)

Adaug: iata ce părere are grupul parlamentar cdu-csu despre povestea asta: https://www.cducsu.de/presse/pressemitteilu...en-garantieren:

Ca sa fie limpede,  vorbim de coaliția aflata la guvernare in țara cu cei mai multi oameni din EU. Sigur,  nu e de talia Moldovei aproape fost sovietice,  cu care sa bate in piept minciunel.  Si serje și altii pe aici.
*

Eh ... cand zice un parlamentar din CDU ... nu mai putem decat sa ne conformam, daca zice unu din alianta de guvernare din cel mai cel stat din UE, poate chiar din lume ... nu mai avem ce zice, acelasi partid care il sustine pe "neamtu" retardat ... si care isi trimite sefu sa vina sa convinga toate partidele sa-l voteze pe cel sustinut de ei ...

Acolo era vorba de o DEZBATERE, poanta l-o intrebat pe neamt cate sectii credea el ca ar fi nevoie, "neamtu" ... tace, pt ca habar nu avea de nimic, a doua o prins si el glas ca l-o invatat ai lui ce sa zica, daca zicea la dezbatere ... era cu totul alta treaba. poanta o fluturat o hartie, aceeasi pe care o trimis-o si ministrul de externe german a doua zi, se pot face sectii DOAR IN CAZURI EXEPTIONALE SI BINE ARGUMENTATE.
Dar "neamtu" putea puncta la dezbatere frumos daca stia ceva cat decat, dar ... nu fu cazu, ca in multe alte situatii.
Ca se putea argumenta, sigur ca da si cel mai probabil se accepta, dar oricum nu cum zicea neamtu ca un doi sareau nemtiii si nici nu ajunga cererea la ei ca deja era si acceptata. Adica democratie, stat de drept, RNP-urile lu consultantu si aia sar peste toti pasii sa infiinteze sectiile un doi.
Oricum nu s-o pus cazul infintarii, ca MAE o tot aruncat pisica ba la BEC ba la BES, acolo era vorba de o dezbatare pe o anumita problema.
Dar ... daca maine o sa fie din nou probleme si daca BEC avea dreptate in comunicatele alea, banuiesc ca se poate da in judecata lejer ministrul ca o impiedicat votul, nu repara pb celor care nu au reusit sa voteze, dar ar fi foarte buna pt viitor.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Markos
post 15 Nov 2014, 11:40
Post #6066

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(Cosstel @ 15 Nov 2014, 11:37)
Cam atit despre RNP-uri.
*

a scapat.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
vi_escu
post 15 Nov 2014, 11:41
Post #6067

Membru somnambul

From: republica procurorilor

QUOTE(corbex @ 15 Nov 2014, 10:44)
Ady a zis ca nu e clar deloc si ca,  dupa ce o sa-i ia lui Dan 35% impozit,  Ponta o sa mareasca leafa bugetarilor. Imi vine sa-l votez si eu.
*

QUOTE(os @ 15 Nov 2014, 10:50)
Limpede - asa a zis, asa o sa faca. Mai ales ca salarizarea NU e de competenta presedintelui - dar sa nu ne impiedicam in detalii.
*

va hotarati?

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
corbex
post 15 Nov 2014, 11:52
Post #6068

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Daca Basescu a tot fost prim ministru, pe Ponta cine o sa-l impiedice? Aia 70%? A, stai, RNP-urile!

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
vi_escu
post 15 Nov 2014, 12:05
Post #6069

Membru somnambul

si daca (prin absurd) iese johannis presedinte cum ar putea impiedica presupusa crestere a impozitelor?

--------------------
+
DragosP
post 15 Nov 2014, 12:27
Post #6070

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(os @ 15 Nov 2014, 10:13)
Dragos - m-as fi asteptat de la tine sa nu refuzi a intelege macar o iota dincolo de text. Uite, iti fac un desen:
Mulțumesc.
E mai clar?
*

A fost cristal de la început.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Honorius
post 15 Nov 2014, 12:29
Post #6071

zbanghiu

From: Patria chiorului

QUOTE(vi_escu @ 15 Nov 2014, 13:05)
si daca (prin absurd) iese johannis presedinte cum ar putea impiedica presupusa crestere a impozitelor?
*

Prin mitinguri spontane ca cele de săptămâna asta. Ce nu e clar?

--------------------
- - - - - - - - - - - - -
Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!

PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM...
+
corbex
post 15 Nov 2014, 12:31
Post #6072

Daca Johannis iese presedinte va incepe marea migratie a popoarelor parlamentare.

--------------------
+
DragosP
post 15 Nov 2014, 12:32
Post #6073

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Anunțate de hipsteri pe FB.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
neumann
post 15 Nov 2014, 12:38
Post #6074

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(IRONICK @ 15 Nov 2014, 11:45)
cliseu
*

O fi, n-o fi cliseu.. Insa tu vrei sa-mi spui mie ca omu' nu se revolta cand are de facut o procura notariala (ceva simplu, de tot rahatu') pe care plateste peste 100 epuri, si pentru care trebuie sa-si miste cooru niste kilometri acolo, fix in aceleasi cladiri in care se fac si sectiile de votare, insa vezi Doamne se revolta ca nu poate vota la 5 km de casa. Mi-e absolut sila de jegurile alea care au initiat scandalul asta cu votul in diaspora, total lipsit de substanta.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
corbex
post 15 Nov 2014, 12:41
Post #6075

QUOTE(DragosP @ 15 Nov 2014, 12:32)
Anunțate de hipsteri pe FB.
*

Anuntate de o istorie seculara care dureaza de 24 de ani.

--------------------
+
Honorius
post 15 Nov 2014, 12:42
Post #6076

zbanghiu

QUOTE(paul_p @ 15 Nov 2014, 02:39)
Corect, ca din ce spui tu reiese ca sunt de fapt 9 nu 8.
*

Pe raționamentul tău remarc că în 9 dintre ultimii 10 ani ACL au fost la guvernare avându-l președinte pe tătucul lor băsescu. Și nu trăim prea bine.

15 Nov 2014, 13:43:
QUOTE(neumann @ 15 Nov 2014, 13:38)
Mi-e absolut sila de jegurile alea care au initiat scandalul asta cu votul in diaspora, total lipsit de substanta.
*

Nu fi rău! Le trebuia și lor o temă de campanie.

This post has been edited by Honorius: 15 Nov 2014, 12:43

--------------------

+
dacis
post 15 Nov 2014, 12:49
Post #6077

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(Cosstel @ 15 Nov 2014, 11:37)
1. Dmunu Dacis, eu personal nu sint contra RNP-urilor, ba din contra atunci cind sint respectate de toata lumea in litera si spiritul lor. Posibil sa-mi scape intelesul cuvintelor ingrosate dar nu ma deranjeaza sa fiu lamurit pe deplin.
2. Si acum incerc sa exemplific ce vreau sa zic despre RNP-uri. Convenim de comun acord ca dumneata si cu mine sa ne achitam de niste obligatii, ceva acolo...
3. Mesajul meu anterior nu se referea la RNP-uri ci la faptul ca toti sint prosti daca nu au aceiasi optiune de vot ca a voastra. TOTI.
*

1. Astea-s vrajeli adolescnetine, cu spiritul, morala etc.etc.. Cand vorbim de Romania si de Orient, RNP-urile trebuie scrise atat de bine, incat cu greu sa gaseasca golanii portite de scapare. Adica sa nu ramana prea mult loc pentru interpretari / contextualizari etc.. Litera intodeauna are prioritate asupra spiritului, pentru ca niciodata nu vei putea condamna juridic legitim pe cineva pentru ca a incalcat spiritul unei legi, daca nu dovedesti ca si-a bagat picioarele si in litera. Spiritul legii este, in anumite limite, o fantezie intelectuala; litera: o certitudine!
2. Vezi punctul 1. Structura teoretica a conceptului de lege ar trebui sa iti ajunga. Prin lege stabilesti obligatii si interdictii. Plus, obligatoriu, pedepsele corespunzatoare! Pedepsele disproportionat de mari sunt de natura sa educe al naibii de eficient maimuta umana! In doua-trei generatii va fi doar o creatura politicoasa si civilizata, fara sa-si mai aminteasca de la ce a plecat civilizarea sa!
3. In ce ma priveste, e total eronata afirmatia ta. Un individ nu devine tampit prin stampilarea patratelului unui anume candidat. In primul rand, pentru ca era deja astfel de multa vreme. In al doilea rand, cand cineva voteaza pe baza unor temeiuri criterii irelevante, el poate fi calificat ca tampitel, indiferent pentru cine voteaza. Are si Iohannis tampitii si turmele lui. Ca-s mai putini decat ai lui Vivisor, asta nu-i un merit, ci mai degraba un ghinion al neamtului. Un votant al PSD care-i adeptul unei teorii / ideologii de stanga, desi este macar naiv sa creada ca PSD are ceva in comun cu stanga, e demn de tot respectul. La fel cum un votant al dreptei care habar n-are ce inseamna dreapta e un tampit sadea. Cum ziceam, nu au niciunii monopolul prostiei. Dezechilibrat, intradevar, asta e impartita cu generozitate intregului spectru politic!

QUOTE(Serje @ 15 Nov 2014, 11:39)
poanta o fluturat o hartie, aceeasi pe care o trimis-o si ministrul de externe german a doua zi, se pot face sectii DOAR IN CAZURI EXEPTIONALE SI BINE ARGUMENTATE.
*

Bre, poate nu ai retinut: marea majoritate a votantilor turci din Germania au votat in astfel de sectii, din afara ambasadelor! Asa ca daca MAE ar fi cerut mai multe sectii in Germania, ar fi obtinut. Dar n-a vrut!

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
neumann
post 15 Nov 2014, 12:51
Post #6078

Membru autentic

From: Spermezeu

Spune-mi ca nu faci comparatie intre numarul de turci din Germania si numarul de romani din Germania. Ca nemtii fac, si s-ar putea sa le dea cu minus..

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Serje
post 15 Nov 2014, 13:02
Post #6079

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(dacis @ 15 Nov 2014, 12:49)
Bre, poate nu ai retinut: marea majoritate a votantilor turci din Germania au votat in astfel de sectii, din afara ambasadelor! Asa ca daca MAE ar fi cerut mai multe sectii in Germania, ar fi obtinut. Dar n-a vrut!
*

Bre ... tu ai citit tot ce am scris acolo ?

Ca se putea argumenta, sigur ca da si cel mai probabil se accepta,

Oricum nu s-o pus cazul infintarii, ca MAE o tot aruncat pisica ba la BEC ba la BES, acolo era vorba de o dezbatare pe o anumita problema.

Citesti in dunga si comentezi doar sa te afli in treaba.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Honorius
post 15 Nov 2014, 13:15
Post #6080

zbanghiu

Nimic nou sub soare. Comentează mult și prost.

This post has been edited by Honorius: 15 Nov 2014, 13:17

--------------------

+
vi_escu
post 15 Nov 2014, 13:22
Post #6081

Membru somnambul

QUOTE(corbex @ 15 Nov 2014, 12:31)
Daca Johannis iese presedinte va incepe marea migratie a popoarelor parlamentare.
*

Inteligenta superioara a votantului acl atat a putut produce?
Si pentru ce ar migra cand cu neamtul cel cinstit (si sforarii sai din umbra) nu se mai fura? Asa de dragul lucrului bine facut?

This post has been edited by vi_escu: 15 Nov 2014, 13:25

--------------------
+
Honorius
post 15 Nov 2014, 13:31
Post #6082

zbanghiu

QUOTE(vi_escu @ 15 Nov 2014, 14:22)
Inteligenta superioara a votantului acl atat a putut produce?

*

La ce te aștepți când nucleara tătucului lor a fost o petardă fâsâită cum Ponta îl aprobă pe băsescu în câteva rânduri, dar e tăiat foarte strâns încât sa nu se vadă cu ce e de acord Ponta? Dacă băse afirma că România e stat din UE putea Ponta să nu fie de acord cu el? Dracul știe despre ce afirmații banale era vorba acolo.

--------------------

+
luck33ro
post 15 Nov 2014, 13:38
Post #6083

Membru autentic

RNPuri CDUuri etc.... aici e plin de analisti politici, financiari, etc... Ma retrag rusinat ca nu va mai inteleg deja sad.gif

--------------------
+
vi_escu
post 15 Nov 2014, 13:38
Post #6084

Membru somnambul

Cum dom'le, maine sunt alegerile si doar un film montat in studiourile baxfilm cotroceni? Pai unde sunt partenerii euroatlantici ai marelui intelept al forumului, nuclearele lui aflocis, aia, aia?

--------------------
+
Honorius
post 15 Nov 2014, 13:42
Post #6085

zbanghiu

QUOTE(vi_escu @ 15 Nov 2014, 14:38)
Cum dom'le, maine sunt alegerile si doar un film montat in studiourile baxfilm cotroceni?
*

Pardon! Sunt două filme. Mai e și cel în care Ponta cere sa-l votăm pe Iohannis președinte.

--------------------

+
bion
post 15 Nov 2014, 13:44
Post #6086

Membru autentic

From: TM

[Bre, poate nu ai retinut: marea majoritate a votantilor turci din Germania au votat in astfel de sectii, din afara ambasadelor! Asa ca daca MAE ar fi cerut mai multe sectii in Germania, ar fi obtinut. Dar n-a vrut!
*

[/quote]
Carpule. In jermanica sunt freo 3 milioane de turcaleti dintre care aprope 2 milioane nu au cetetenie germana. Sa nu crezi ca nemtii au bgat in seam freo prezuntiva cerere a MAE turc ci au alte ratiuni interne pe care la cursurile ff SOROS nu ti le-au prezentat.Fata de astia statul german are cam multe obligatii si are si multe probleme cu ei si din cauza lor. Asa ca fritzii ca sa aiba cata liniste merg pe sarma in chetiunea respectiva. Acu normal ca au dat-o la intors cu romanii fiind unul din coloana a V-a ratacit ca si catindat la fostii aliati de doua ori tradatori.
Io astept cu nerabdare sa vad daca scenariul pedelist o sa functioneze maine la zisa diaspora. lurk0000.gif

Exista o solutie...

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
nasty
post 15 Nov 2014, 13:57
Post #6087

Membru autentic

--------------------
. bicl/trt 2006/2020
+
sorin1983
post 15 Nov 2014, 14:05
Post #6088

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Honorius
post 15 Nov 2014, 14:05
Post #6089

zbanghiu

QUOTE(nasty @ 15 Nov 2014, 14:57)

*

Mulțumesc! Asta e cealaltă făcătură de care vorbeam. Aici nici măcar nu e nevoie de explicații "savante" gen Funeriu la OTV.

--------------------

+
cdadan
post 15 Nov 2014, 14:10
Post #6090

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(baxe @ 13.10)
O să îi dezamăgesc și pe unii, și pe alții. Nu îl susțin și nu îl voi susține pe Ponta și nici nu am vreo înțelegere cu el. Nu îl susțin și nici nu îl voi susține pe Iohannis și nici nu am vreo înțelegere cu el. Motivul valabil pentru amândoi poate fi rezumat în două cuvinte. Amândoi sunt mincinoși, amândoi sunt corupți. Nu mai vorbim de oportunismul care îi caracterizează pe amândoi.

În ceea ce mă privește, rămân consecvent în a susține candidatul PMP, pe doamna Elenă Udrea, pentru că este un om corect, un om care nu minte

rolleyes.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
247 Pages « < 201 202 203 204 205 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 15:10
Forum Renault